Lite omkring senaste 4 veckors matcher m.m
2019-12-12 13:03
De senaste 4 veckorna har vi lyckats spela matcher i 5-manna,7-manna, 8 -manna och 9-Manna fotboll:)
Vi har haft en del skador, sjukdom och annan typ av frånvaro inom laget, dock har vi förmått att hålla ihop laget och göra en hel del fina insatser på planen.

Mot LB07 gjorde vi en fin laginsats och lyckades med vår matchplan som höll på att räcka hela vägen då vi ledde med 3-1 men efter några småmisstag, straffar LB oss och det blir 3-3.

Mot FC Trelleborg släpper vi in 2 mål på första 2 minuterna och det blir uppförsbacke för oss. Grabbarna visar på en enorm karaktär och spelar disciplinerat och vi får göra ett mål innan första perioden är slut. Därefter biter vi in oss i matchen och gör ytterliggare 5 mål innan matchen är slut. Slutresultat 6-3 till oss. Härligt:)

Mot Linero är vi det svagare laget och förlorar rättvis med 5-1. Dock ser vi att en del spelare börjar ta för sig mer och mer och det är vi glada för.

Mot IFK Malmö är det rätt jämt i början på matchen och matchen svänger spelmässigt. Vi får med oss 2-1 iförsta perioden. Många fina inlägg och en del fina individuella prestationer leder fram till en vinst med 5-2.

I Köpenhamn spelade vi 3 matcher där vi kämpade för att vinna första, vann enkelt i andra och förlorade pga felaktigt bortdömt mål i sista matchen mot ett riktigt bra motstånd.(sånt som händer)
I Kph 2st 8 manna matcher utan offside och en sju-manna match:)

Inomhus har det sett ok ut från och till och det ska vi jobba på för att förbättra givetvis. Dock vill vi berömma er som var i Tomtecupen för er insats då ni hade vunnit hela cupen ifall resultat hade räknats;) Bra jobbat!

Nu har vi inga utomhus träningar innan den 7 januari igen så fokuset ligger på futsal de närmaste veckorna. Våra träningar är i Kulladals sporthall.

Vill även passa på och tacka alla föräldrar som är med och stöttar oss i vått och torrt. Vi har blivit bjudna på kaffe, lussekatter och annat smått och gott under våra matcher:)  STORT TACK!:)

Nu ser vi fram emot den minst lika spännande fortsättningen:)

Huvudsponsorer