SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bra insatser i Skånecupen
2023-01-05 21:58

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 gjorde flera bra insatser i Skånecupen. KFF Orange gjorde en mycket bra turnering och KFF-spelarna agerade med mycket spelglädje och enorm kämpaglöd. KFF vann rättvist sin grupp med LB07, Olympic och Staffanstorp obesegrade och med noll insläppta mål. Målvaktsspelet och försvarsspelet var riktigt starkt och spets framåt finns det gott om i laget. I åttondelsfinalen räckte KFF dock inte till mot ett mycket bra Malmö FF 1. Fast KFF visade upp en stark lagmoral och gav aldrig upp och MFF 1 tog sig sedermera vidare till final. Samtliga KFF-spelare och tränare visade vilken hög nivå och potential det finns i Kulladals FF P09. Mycket bra killar!

 

KFF Blå inledde gruppspelet mycket bra, med fint spel, härlig spelglädje och stark kämpaglöd. Seger mot Heleneholm och oavgjort mot Österlen och hade det blivit seger mot Höllviken i sista gruppspelsmatchen så hade KFF Blå också tagit sig vidare till åttondelsfinal. Fast tyvärr var det inte mycket som fungerade i sista gruppspelsmatchen för KFF och det blev en sur uddamålsförlust. Synd, fast att det finns mycket kvalité i KFF-spelarna visades upp i de två första matcherna och det ska spelarna och tränarna ta med sig. Bra killar!

 

KFF Svart inledde med en mycket stark segermatch mot Lunds BK och spelglada KFF-spelare kämpade helhjärtat för varandra. I de två avslutande gruppspelsmatcherna mot Rosengård och Höllviken brast det lite i fokus hos KFF-spelarna och då blev motståndet övermäktigt. Fast KFF-spelarna och tränarna ska ta med sig den fina prestationen i första matchen och bygga vidare på den. Bra killar!

 

Överlag många bra matcher och bra prestationer av KFF-spelarna och tränarna. Det finns mycket offensiv teknisk höjd i laget och i årets Skånecupen visade KFF i sina bästa stunder också upp ett uppoffrande försvarsspel och stark laganda. Potentialen är hög och 2023 kommer bli en bra säsong för ett satsande Kulladals FF P09. Kamratskapen i laget är underbar och nya duktiga spelare som vill komma till laget välkomnas och kommer garanteras trivas jättebra, både fotbollsmässigt och socialt. Mycket bra killar! 💙


Nyhetsarkiv
Seger i Klågerupscupen2022-12-05 13:38
Minnesvärt cupäventyr2022-06-02 22:37
Strålande cupinsats2021-10-24 21:35
Derbyseger2020-08-16 16:45
Bra utveckling i P092020-05-31 21:00
Glädje och kvalité2020-03-01 18:52
 
Sponsorer
Samarbetspartners