Lite omkring vår första helg med matcher i 2020
2020-01-15 11:56
Med lag vit skulle vi möta FC Rosengård i vinterserien och det var ett läge för alla i lag vit att visa vad de går för. Tyvärr, hade vi en del som inte kunde delta så vi fick seninkalla en del spelare.
I matchen gjorde vi alldeles för många individuella misstag och fick aldrig spelet att flyta på. Vi var jämnt 2.a på boll och vann näst intill inga närkamper.
Vi tog ändå ledningen genom en snygg frispark och hade 3-3 längre in i matchen. Vi förlorar denna match med 3-6 och det var inte många som tog chansen att visa vad de gick för.

Dock var där en spelare som gjorde det och det belönades direkt med att spelaren kom med till Köpenhamn på söndagen där vi skulle spela vår danska vinterserie med lag blå.
Även här hade vi en hel del spelare som inte kunde vara med av olika anledningar och andra skulle få chansen att visa att de kan ta sitt ansvar.
I KPH gick det mycket bättre och vi vann två matcher och förlorade en.
Matchen vi förlorade var mot ett starkt motstånd. Vi gjorde en dålig första halvlek, där vi hamna under med 0-2. Andra halvlek visade laget en GRYM inställning och vi skapade flera chanser utan att sätta dit den, dock släppte vi heller inte in fler mål.
De andra 2 matcherna vann vi med 1-0 respektive 2-0.

Nu ser vi fram emot fortsättningen i KPH samt Kristianstad Arena Cup kommande helg:)