Tvåsiffrigt i Skåneserien
2021-08-18 15:10

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 gjorde processen kort med Malmö FF P08 i Skåneserien. Seger 11-0 och KFF visade att man är väldigt fokuserade på att göra bra prestationer. En imponerande taktisk matchplan utfördes till fullo av spelarna, vilket gav KFF ideliga bollvinster som genererade i mängder av målchanser. Anfallsspelet var fartfyllt, tekniskt och samtidigt varierande. Var annars den blötaste matchen killarna någonsin spelat (dock fick vi se två vackra regnbågar). Trots regnet så fortsatte KFF mala på. I två perioder var KFF väldigt bra, i den tredje tappades lite fokus. Fast då hade Mahmod kommit in i målet och visade att laget inte bara har en bra målvakt med Arjanit utan även två. Och KFF gjorde mål även i tredje perioden. Kulladals FF P07 är fyllt av talangfulla, ambitiösa och duktiga spelare och leds av bra tränare som ser till att killarna fortsätter göra jobbet fullt ut, både på träning och på match. Mycket bra killar!