Jättebra match i F08-serien
2021-05-29 17:31

Kulladals FF:s duktiga Flickor 08/09 stod för en jättebra prestation i lördagens seriematch hemma mot Linero. En fartfylld, välspelad och mycket underhållande match slutade oavgjort 2-2. KFF-forceringen i tredje perioden i 1-2-underläge var mäktig. Trots flertalet vassa målchanser, så verkade inte kvitteringsbollen vilja gå in. Fast i absoluta slutskedet sköt KFF in det förlösande och rättvisa kvitteringsmålet 2-2. Och stort jubel i KFF-lägret. Oavgjort var sammantaget ett rättvist resultat och Som KFF-spelarna och laget har utvecklats. Alla kämpar stenhårt, visar prov på fin teknik och laget visade långa stunder upp ett fint passningsspel. Framtiden ser ljus ut för KFF F08/09. Mycket bra tjejer!

Kulladals FF Flickor 08/09 är en stor trupp på ca 35 spelare och träningsnärvaron är hög. Jätteroligt! Och det syns ju i den fina utvecklingen. Tränare och spelare gör ett kanonjobb tillsammans. Målmedvetna träningar kombineras med mycket glädje och kamratskapen är på topp. KFF F08/09 har två lag i seriespel och hjälper också F06/07 med spelare i deras matcher. Underbart med så drivna och spelsugna KFF-lirare.

Starkt seriespel2020-10-11 18:53
Bra prestation2020-05-31 19:04