SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF Juniorlag

Kulladals FF Juniorlag är ett gäng härliga fotbollskillar där många spelat tillsammans sen Fotbollsskolan och några har tillkommit under åren. Laget ligger på mycket hög nivå och har fotbollskompetenta tränare. 2020 var en väldigt framgångsrik säsong med bl.a. serieseger i P17 Nationell div. 1. Dessutom fick flertalet av lagets spelare speltid i A-laget. Utbytet med A-laget kommer bli än starkare säsongen 2021, kombinerat med en stark satsning på Juniorlaget. Vi kommer spela i den Nationella serien P19 div. 1.

Vill man följa våra påhitt kan man göra detta på denna sidan eller instagram:
kulladals_ff_u17_u19

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss? Kontakta lagets huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530).

Tuff seriestart
2021-06-29 18:11

Kulladals FF:s duktiga Juniorlag har fått en tuff start i den högklassiga P19 Nationell div. 1-serien. Pga. pandemin har spelomgångar behövts byta plats och KFF har fått inleda med tre bortamatcher, varav två varit mot seriens storfavoriter elitklubbarna Falkenbergs FF och Landskrona Bois. Tufft redan på förhand och väl tufft har det visat sig i praktiken. Mot Laholm höll dock KFF jämna steg med sina motståndare i 70 minuter, fast tappade på slutet. Mot Falkenberg var man numret för litet, mot ett mycket starkt motståndarlag.

 

I måndagens match mot Landskrona hängde inte KFF:s försvarsspel med i första halvlek, till stor del för att KFF-spelarna visade alltför stor respekt för sina motståndare. Ett bra Landskrona dominerade stort. Efter uppenbart gott inspirerande snack i paus av KFF-tränarna kom KFF ut som ett helt nytt lag i andra halvlek. Trots underläge 0-5 visade KFF-spelarna upp en energi, en kämpaglöd, en lagmoral som imponerade. Under andra halvleks första 35 minuter var det en jämn match och KFF etablerade både offensivt spel och skapade flera fina målchanser. På slutet tröt dock orken med endast två utespelare-avbytare och ett bra Landskrona vann matchen med klara siffror.

 

Det kommer fortsatt vara tuffa seriematcher för KFF framöver, dock kommer det ju hemmamatcher med och alla motståndare i serien (som i snitt är ett år äldre än KFF-spelarna) är inte lika starka som Falkenberg och Landskrona. Och alla lagets spelare lär vara tillgängliga till höststarten. Framförallt är det inspirerande och utvecklande matcher, som gör spelarna väl förberedda för seniorfotboll. Och flera av lagets spelare har redan fått speltid i A-laget. Lagets tränare gör ett jättebra jobb tillsammans med spelarna och med samma fina inställning som i andra halvlek mot Landskrona, så kommer de goda resultaten komma med. Kulladals FF kan med tillförsikt se framemot en bra framtid för Juniorlagsspelarna, för Juniorlaget och för A-laget. Mycket bra killar!

Seriepremiär i P19 Nationell Div. 1
2021-06-08 13:52

I söndags var det äntligen dags för Kulladals FF:s duktiga Juniorlags seriepremiär i stentuffa P19 Nationell div. 1. Bortamatch mot Laholm och det var ett riktigt bra lag som KFF stötte på. Som väntat i denna serien. KFF stod dock upp väldigt bra, fick igång ett eget fungerade anfallsspel och underläge 1-2 stod sig till ca 10 minuter kvar av matchen. Då gjorde det storvuxna Laholms-laget sitt tredje nickmål för dagen och matchen var punkterad. 1-5-förlust blev det, där två olycksaliga skador i KFF på försvarsspelare ställde till det på slutet. Laholm var ett mycket bra lag och vann matchen fullt rättvist. KFF gjorde överlag en godkänd prestation och visade upp en stark laganda inte minst. Fler stimulerande matcher väntar. Nya tag killar!

Juniorlaget klara för P19 Nationell div. 1 2021
2021-02-10 21:14
Under dagen fick Kulladals FF det glädjande beskedet att vårt duktiga Juniorlag är kvalificerade för årets Nationella serie P19 div. 1. En stimulerande utmaning, med idel roliga och utvecklande matcher. Med dessa spännande seriematcher, en bra tränarstab och ett rejält utökat samarbete med klubbens A-lag så kommer Kulladals FF erbjuda våra talangfulla Juniorlagsspelare en perfekt utvecklingsmiljö. Vårt duktiga Juniorlag, som förra säsongen vann P17 Nationell div. 1, är taggade inför säsongen 2021 fullt av möjligheter.

Vi välkomnar nya spelare födda 2002, 2003 och 2004 att vara med på denna resan. Kontakta Juniorlagets huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530) för vidare information om provträning etc.
Äntligen fotbollsträning
2021-02-01 22:33
Äntligen fick Juniorlaget börja träna fotboll igen. I mindre grupper förvisso fast spelglädjen var på topp. Tempot var högt och kvalitén på spelarna och tränarna är hög. 2021 kommer bli ett bra år för Kulladals FF.
Ny huvudtränare
2020-12-06 11:39

Nu är det klart med ny huvudtränare i Kulladals FF:s talangfulla och framgångsrika Pojkar 03. Björn Lindstrand kommer ta över laget som 2021 kommer bilda Juniorlaget, ett juniorlag med utökat utbyte med A-laget. Björn är UEFA B-diplomerad tränare och har tidigare varit tränare i Furulunds A-lag och Lilla Torgs Juniorlag. Han har dessutom en lång spelarkarriär i div. 3 - div. 5 bakom sig, bland annat en säsong i Kulladals FF faktiskt. Björn är precis den tränare klubben sökte till laget. Med sin stora kunskap, driv och entusiasm så kommer detta bli jättebra för spelarna i Kulladals FF Juniorlag och för Kulladals FF som förening. Björn har redan träffat spelarna och vi är övertygade om att alla känner att klubbens satsning på spelarna och Juniorlaget är stor. VÄLKOMMEN TILL KULLADALS FF BJÖRN!


Ett par ord från Björn: "Detta känns väldigt spännande. Min förhoppning är att jag ska kunna fortsätta utveckla spelarna individuellt och som lag. Det är viktigt för mig att varje spelare förstår sin roll och vilket arbetssätt vi arbetar efter. Vidare kommer jag jobba med att ha en stark sammanhållning i gruppen samt att genom ett bra samarbete med klubbens A-lag förbereda spelarna för att kunna ta klivet upp i seniorfotbollen."

 

Lagets f.d. huvudtränare Filip Unoson kommer flyttas upp som assisterande tränare för A-laget. Välförtjänt och en lösning som också kommer underlätta och förbättra övergången för Juniorlagsspelarna till A-laget i Kulladals FF.

 

Spelare som är intresserade av spel i Kulladals FF:s Juniorlag är välkomna att kontakta huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530) eller föreningens Junioransvarige Eddie Ekblad (Mail: eddie_@live.se).

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 12/10 19:00
2 - 0  
Sön 10/10 14:00
2 - 6  
Lör 25/9 11:30
1 - 4  
Sön 19/9 12:00
8 - 0  
Lör 11/9 11:30
0 - 16
Sön 5/9 14:00
1 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 18/10 21:58 
Kulladals FF, 17/10 19:25 
Kulladals FF, 17/10 17:08 
Kulladals FF, 09/10 18:48 
Kulladals FF, 09/10 16:43 
Kulladals FF, 05/10 21:41 
 
Sponsorer
Samarbetspartners