SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF Juniorlag
 
Storseger i träningsmatch
2022-02-11 22:10

Kulladals FF:s Juniorlag gjorde en mycket bra prestation i fredagens träningsmatch hemma mot Heleneholm. Ett energifyllt KFF vann matchen med 7-0. Extra starkt då 4 spelare som kommer starta lördagens A-lagsmatch inte var med. Det visar hur många duktiga spelare det finns i KFF Juniorlag. Positivt för stunden och positivt för framtidens A-lag i Kulladals FF. Mycket bra killar! 💙

Starka prestationer
2021-10-31 20:13

Kulladals FF:s duktiga Juniorlag följde upp tisdagens oavgjorda match mot Laholm med ytterligare en stark prestation under söndagen mot Fc Trelleborg. Matchen slutade förvisso med en snöplig 1-3 förlust, fast KFF förtjänade minst en poäng efter en väl genomförd match. I ställningen 1-1 i andra halvlek hade KFF flertalet heta målchanser att ta ledningen, fast tyvärr ville bollen inte in.

 

KFF Juniorlag med spelare födda 2003, 2004 och 2005 spelar i år i den Nationella serien P19 division 1. En stentuff serie, med bland annat starkt motstånd som Falkenbergs FF, Landskrona BOIS, Torns IF och Kristianstad FC. Då motståndarna även är i snitt ett år äldre än våra KFF-spelare, så har det för KFF-laget varit en för svår serie. Resultatmässigt har det varit tufft, fast KFF-spelarna och tränarna ska alla ha en stor elogé för att man aldrig givit upp och i många matcher har KFF varit väl med i matcherna, både spelmässigt och resultatmässigt. Och ur ett individuellt perspektiv har det trots allt varit givande utvecklande matcher. 

 

För framgångar kan mätas på olika sätt. Ett huvudmål för ett juniorlag ska ju vara att fostra duktiga spelare vidare till klubbens seniorlag. Och här har KFF Juniorlag varit framgångsrika i år. Lucas Callegari, Eljes Cibo, Mattias Olsson, Ahmad Abu Beida, Adrian Aboujaefari, Omar El-hashimi och Marcus Eklund har alla i år givits speltid i KFF A-lag i division 4 och dom har gjort det bra. Lucas och Eljes har t.ex. spelat flera av A-lagsmatcherna från start. Dessutom har lagets duktiga målvakt Justin Rassback suttit på bänken de flesta A-lagsmatcherna. Finns fler duktiga spelare än ovan nämnda i KFF Juniorlag som har potential till A-lagsspel i Kulladals FF. Så ur ett större perspektiv så har det trots allt varit en framgångsrik säsong för Kulladals FF Juniorlag. Mycket bra killar! 💙

Tuff seriestart
2021-06-29 18:11

Kulladals FF:s duktiga Juniorlag har fått en tuff start i den högklassiga P19 Nationell div. 1-serien. Pga. pandemin har spelomgångar behövts byta plats och KFF har fått inleda med tre bortamatcher, varav två varit mot seriens storfavoriter elitklubbarna Falkenbergs FF och Landskrona Bois. Tufft redan på förhand och väl tufft har det visat sig i praktiken. Mot Laholm höll dock KFF jämna steg med sina motståndare i 70 minuter, fast tappade på slutet. Mot Falkenberg var man numret för litet, mot ett mycket starkt motståndarlag.

 

I måndagens match mot Landskrona hängde inte KFF:s försvarsspel med i första halvlek, till stor del för att KFF-spelarna visade alltför stor respekt för sina motståndare. Ett bra Landskrona dominerade stort. Efter uppenbart gott inspirerande snack i paus av KFF-tränarna kom KFF ut som ett helt nytt lag i andra halvlek. Trots underläge 0-5 visade KFF-spelarna upp en energi, en kämpaglöd, en lagmoral som imponerade. Under andra halvleks första 35 minuter var det en jämn match och KFF etablerade både offensivt spel och skapade flera fina målchanser. På slutet tröt dock orken med endast två utespelare-avbytare och ett bra Landskrona vann matchen med klara siffror.

 

Det kommer fortsatt vara tuffa seriematcher för KFF framöver, dock kommer det ju hemmamatcher med och alla motståndare i serien (som i snitt är ett år äldre än KFF-spelarna) är inte lika starka som Falkenberg och Landskrona. Och alla lagets spelare lär vara tillgängliga till höststarten. Framförallt är det inspirerande och utvecklande matcher, som gör spelarna väl förberedda för seniorfotboll. Och flera av lagets spelare har redan fått speltid i A-laget. Lagets tränare gör ett jättebra jobb tillsammans med spelarna och med samma fina inställning som i andra halvlek mot Landskrona, så kommer de goda resultaten komma med. Kulladals FF kan med tillförsikt se framemot en bra framtid för Juniorlagsspelarna, för Juniorlaget och för A-laget. Mycket bra killar!

Seriepremiär i P19 Nationell Div. 1
2021-06-08 13:52

I söndags var det äntligen dags för Kulladals FF:s duktiga Juniorlags seriepremiär i stentuffa P19 Nationell div. 1. Bortamatch mot Laholm och det var ett riktigt bra lag som KFF stötte på. Som väntat i denna serien. KFF stod dock upp väldigt bra, fick igång ett eget fungerade anfallsspel och underläge 1-2 stod sig till ca 10 minuter kvar av matchen. Då gjorde det storvuxna Laholms-laget sitt tredje nickmål för dagen och matchen var punkterad. 1-5-förlust blev det, där två olycksaliga skador i KFF på försvarsspelare ställde till det på slutet. Laholm var ett mycket bra lag och vann matchen fullt rättvist. KFF gjorde överlag en godkänd prestation och visade upp en stark laganda inte minst. Fler stimulerande matcher väntar. Nya tag killar!

Juniorlaget klara för P19 Nationell div. 1 2021
2021-02-10 21:14
Under dagen fick Kulladals FF det glädjande beskedet att vårt duktiga Juniorlag är kvalificerade för årets Nationella serie P19 div. 1. En stimulerande utmaning, med idel roliga och utvecklande matcher. Med dessa spännande seriematcher, en bra tränarstab och ett rejält utökat samarbete med klubbens A-lag så kommer Kulladals FF erbjuda våra talangfulla Juniorlagsspelare en perfekt utvecklingsmiljö. Vårt duktiga Juniorlag, som förra säsongen vann P17 Nationell div. 1, är taggade inför säsongen 2021 fullt av möjligheter.

Vi välkomnar nya spelare födda 2002, 2003 och 2004 att vara med på denna resan. Kontakta Juniorlagets huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530) för vidare information om provträning etc.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 29/09 14:41 
Kulladals FF, 26/09 13:46 
Kulladals FF, 25/09 16:51 
Kulladals FF, 21/09 22:35 
 
Sponsorer
Samarbetspartners