Välkommen till Kulladals FF Juniorlag
Kulladals FF Juniorlag är ett gäng härliga fotbollskillar där många spelat tillsammans sen Fotbollsskolan och några har tillkommit under åren. Laget ligger på mycket hög nivå och har fotbollskompetenta tränare. 2020 var en väldigt framgångsrik säsong med bl.a. serieseger i P17 Nationell div. 1. Dessutom fick flertalet av lagets spelare speltid i A-laget. Utbytet med A-laget kommer bli än starkare säsongen 2021, kombinerat med en stark satsning på Juniorlaget. Vi kommer spela i den Nationella serien P19 div. 1 samt spela DM.
Vill man följa våra påhitt kan man göra detta på denna sidan eller instagram:
kulladals_ff_u17_u19

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss? Kontakta lagets nya huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530) eller föreningens Junioransvarige Eddie Ekblad (Mail: eddie_@live.se).

Juniorlaget klara för P19 Nationell div. 1 2021
2021-02-10 21:14
Under dagen fick Kulladals FF det glädjande beskedet att vårt duktiga Juniorlag är kvalificerade för årets Nationella serie P19 div. 1. En stimulerande utmaning, med idel roliga och utvecklande matcher. Med dessa spännande seriematcher, en bra tränarstab och ett rejält utökat samarbete med klubbens A-lag så kommer Kulladals FF erbjuda våra talangfulla Juniorlagsspelare en perfekt utvecklingsmiljö. Vårt duktiga Juniorlag, som förra säsongen vann P17 Nationell div. 1, är taggade inför säsongen 2021 fullt av möjligheter.

Vi välkomnar nya spelare födda 2002, 2003 och 2004 att vara med på denna resan. Kontakta Juniorlagets huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530) för vidare information om provträning etc.
Äntligen fotbollsträning
2021-02-01 22:33
Äntligen fick Juniorlaget börja träna fotboll igen. I mindre grupper förvisso fast spelglädjen var på topp. Tempot var högt och kvalitén på spelarna och tränarna är hög. 2021 kommer bli ett bra år för Kulladals FF.
Ny huvudtränare
2020-12-06 11:39

Nu är det klart med ny huvudtränare i Kulladals FF:s talangfulla och framgångsrika Pojkar 03. Björn Lindstrand kommer ta över laget som 2021 kommer bilda Juniorlaget, ett juniorlag med utökat utbyte med A-laget. Björn är UEFA B-diplomerad tränare och har tidigare varit tränare i Furulunds A-lag och Lilla Torgs Juniorlag. Han har dessutom en lång spelarkarriär i div. 3 - div. 5 bakom sig, bland annat en säsong i Kulladals FF faktiskt. Björn är precis den tränare klubben sökte till laget. Med sin stora kunskap, driv och entusiasm så kommer detta bli jättebra för spelarna i Kulladals FF Juniorlag och för Kulladals FF som förening. Björn har redan träffat spelarna och vi är övertygade om att alla känner att klubbens satsning på spelarna och Juniorlaget är stor. VÄLKOMMEN TILL KULLADALS FF BJÖRN!

Ett par ord från Björn: "Detta känns väldigt spännande. Min förhoppning är att jag ska kunna fortsätta utveckla spelarna individuellt och som lag. Det är viktigt för mig att varje spelare förstår sin roll och vilket arbetssätt vi arbetar efter. Vidare kommer jag jobba med att ha en stark sammanhållning i gruppen samt att genom ett bra samarbete med klubbens A-lag förbereda spelarna för att kunna ta klivet upp i seniorfotbollen."

Lagets f.d. huvudtränare Filip Unoson kommer flyttas upp som assisterande tränare för A-laget. Välförtjänt och en lösning som också kommer underlätta och förbättra övergången för Juniorlagsspelarna till A-laget i Kulladals FF.

Spelare som är intresserade av spel i Kulladals FF:s Juniorlag är välkomna att kontakta huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530) eller föreningens Junioransvarige Eddie Ekblad (Mail: eddie_@live.se).

Kval till P19 Nationell division 1
2020-10-23 13:25
Ladda album (+1 bilder) >>
Kvalspelet till P19 Nationell division 1 2021 drog igång under torsdagskvällen. KFF har hamnat i en tuff grupp med Kristianstad, Hässleholms IF och Torn. Märkligt väldigt mycket starkare grupp än den andra fyralagsgruppen, så hur den lottningen gick till på Skåneboll kan man ju undra. KFF mötte i första matchen duktiga Kristianstad på bortaplan och KFF stod överlag upp mycket bra. Visst fanns det situationer när det märktes att motståndarna var ett år äldre, både i fysik och kunskap. KFF inledde spelmässigt riktigt bra, fast efter par snabba genombrott och styrka på fasta situationer så tog Kristianstad över och underläge i paus 0-3 för KFF. Ett bra halvtidsnack och i andra halvlek var KFF väl så bra som sina motståndare. Matchen slutade 2-5, en välförtjänt seger för Kristianstad. KFF-spelarna och tränarna gör dock en riktigt bra prestation. För samtidigt som KFF är ett mycket bra P03-lag, så är Kristianstad ett mycket bra P02-lag och det fanns stunder i matchen detta märktes. Fast överlag en jämn match och spelmässigt lyckades KFF långa stunder bra med sin tekniska fotboll, som renderade i flera bra målchanser och två mål framåt. Och det är starkt mot så bra motstånd och ett spel som också ger resultat över tid. Nya tag på måndag, hemma mot Torn. Mycket bra killar!

Tack till fotograf Inge Kvist för foto och input från matchen.
Lyckad matchhelg
2020-10-05 13:05
Ladda album (+1 bilder) >>
Det blev en bra och vinstbringande matchhelg. På lördagen besegrades Lilla Torg i Juniorserien med 8-4, segersiffror i underkant. Taggade och spelsugna KFF-spelare presterade en jättebra offensiv fotboll och bredden är onekligen stark i truppen. Söndagens P17 Nationell slutspelsmatch mot duktiga Karlskrona var betydligt jämnare. Det var en bra match i högt tempo. Kombinationen teknisk offensivfotboll och stark lagmoral gav KFF ännu en seger, denna gång med 4-3. KFF-spelarnas arbetsinsats var enorm. För det var spänning ändra fram till slutsignalen, fast en rättvis seger till KFF. Mycket bra killar!
Mån 26/10 19:00
Tor 22/10 19:00