Välkommen till Kulladals FF P06

Välkomna till hemsidan för pojkar födda 2006. Vi är ett bra lag med duktiga spelare och tränare och en härlig kompisanda. Säsongen 2022 kommer vi seriespela med 1 lag samt spela DM. Möjligheten för spelarna att både träna och spela match med Juniorlaget kommer också finnas. Lagets tränare kommer ge spelarna en bra utvecklingsmiljö. Vi planerar också för att åka på spännande läger och cuper 2022.

Nya spelare hälsas välkomna att provspela i vårt duktiga lag. Kontakta lagets huvudtränare Mustafa (mustafaozgen81@hotmail.com) för mer information.

Fin offensivfotboll i segermatch
2022-06-16 22:38

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 bjöd på onsdagskvällen på fin och vägvinnande offensivfotboll i hemmamatchen mot Dalby. Mängder av fina anfallskombinationer med bra blandning av dribblingar och passningar. Det genererade i många målchanser och 6 mål framåt. Det blev seger med 6-0 för ett harmoniskt KFF fyllt av spelglädje.

Under ledning av lagets duktiga huvudtränare Mustafa (med välbehövlig hjälp av David och nu Patrik) så är det just spelglädjen och harmonin som är nyckeln till att KFF P06 börjat hittat tillbaka till sin gamla starka nivå och laganda. För det är härligt att se hur KFF.spelarna agerar på plan och den underbara kamratskapen på och utanför plan. Och att det finns duktiga spelare i laget, det har vi vetat länge. Mycket bra killar! 💙

Bra prestation mot Hyllie
2022-05-15 20:25

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 stod för en bra prestation i söndagens bortamatch mot Hyllie i P16 sydvästra A. Ett bra Hyllie vann rättvist 4-1, fast KFF bjöd upp till match både kamp- och spelmässigt hela matchen. Långa stunder rullade KFF-spelarna boll fint, flera målchanser skapades och det är starkt mot ett så pass bra motstånd. För Hyllie har också ett lag i skåneserie A (som man leder i överlägsen stil) och flera spelare från det laget/serien var med i matchen mot KFF, vilket såklart hade stor betydelse.

Under ledning av lagets duktiga tränare Mustafa har spelarna i KFF P06 utvecklats bra i år. Några nya spelare har dessutom tillkommit. Spelglädjen och lagandan är bättre än på väldigt länge och det gör KFF till ett lag som ser riktigt bra ut. Onekligen positiva vindar i och kring laget. Det ska bli spännande att följa KFF P06 framöver. Mycket bra killar! 💙

Imponerande seger i Skåneserien
2021-05-23 19:49
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 tog en imponerande 2-1-seger i Skåneserien, borta mot Helsingborgs IF. I en jämn första halvlek mellan två spelande lag inledde KFF bäst och tog ledningen 1-0. En ledning som stod sig till halvtidsvilan. I andra halvlek tog Helsingborg över matchen och kvitterade rättvist till 1-1 på straff, med ca 20 minuter kvar. Därefter tog KFF sig starkt tillbaka i matchen, spelet jämnades ut och KFF-anfallen blev farligare. Och med sitt andra mål för dagen avgjorde Donovan matchen till KFF:s fördel. Med enorm kämpaglöd försvarade KFF ledningen bra under slutskedet och en skön 2-1-seger. Härlig segerglädje efter matchen. Mycket bra killar!

Första seriematchen i Skåneserien för året och seger direkt i en tuff bortamatch. Ett bevis på hur hög nivå spelarna, tränarna och laget KFF P06 håller. Med denna rätta inställningen är laget så bra och svårslagna. På fredagen presterade också Lag 2 utmärkt spel i seriepremiären mot Bara i Sydvästra-serien och KFF förtjänade mer än det oavgjorda slutresultatet 1-1.

Framtiden ser ljus ut för Kulladals FF P06 och redan i veckan kommer ett antal nya spelare och provtränar med laget. Kör vi killar!
Träningsmatch 18 oktober
2020-10-19 21:25
Strålande höstdag drabbar Kulladals FF och Lunds BK samman i höstsäsongens första 11-manna för våra killar. Matchen inleds trevande där Lund är spelförande och lyckosamma i sin press. Där vi samtidigt hamnar lite lågt, men är sylvassa i kontringarna. Snabb omställning @eemir_f med framspelning till @doniiii127 och 1-0 Kulladal! Halvleken fortskrider och @lukas.kff23 gör ett helt gäng kvalificerade räddningar, vilket håller resultatet till 1-0 i halvlek.

Lite justeringar i positionsspelet så ser det genast bättre ut. Vi tillåts ha mer boll och ser tryggare ut. Vi tilldöms en frispark utanför straffområdet, @doniiii127 smäller in den i mål när Lunds BK ställer upp sin mur utan att begära signal från domaren 2-0. Lunds BK flyttar fram sina positioner och får utdelning med kvarten kvar när vi inte fångar upp deras löpningar bakom oss, 2-1. Sista kvarten av matchen skapas det läge åt bägge håll, men det blir @eemir_f som får sätta pricken över i:et med sitt 3-1 mål.

Slutresultat 3-1, vi tar 4:e raka segern och fortsätter att arbeta vidare. Vi passar också på att önska Lunds BK lycka till fortsättningsvis.
P06 öppnar upp för provträning
2020-10-16 21:35
Kulladals FF:s Pojkar 06 Lag 1 öppnar nu upp för provträning.

Om du är redo att ta nästa steg i din fotbollsutbildning samt vill satsa vidare på din fotboll är du välkommen att provträna med oss. KFF P06 Lag 1 har i år spelat i Skåneserie Södra, där man avslutade med tre raka segrar och både spelare och laget har tagit stora steg framåt. Laget tränas av välutbildade, bra tränare.

Under 2021 kommer laget spela 11-manna i P15 Skåne B och siktet är inställt på Skåne A. Därför behövs truppen utökas med ett antal ambitiösa spelare, som kan hantera denna nivån. Känner du att det känns rätt för dig? Tveka inte att höra av dig till klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Sön 19/6 12:30
Ons 15/6 19:00