Välkommen till Kulladals FF P06

Välkomna till hemsidan för pojkar födda 2006. Vi är ett bra lag med duktiga tränare och en härlig kompisanda. Spelarna och laget har tagit enorma kliv framåt. Både bredd och spets är stark. Säsongen 2021 kommer vi seriespela med 1 lag i Skåneserie B, där siktet är inställt på Skåneserie A. Vi kommer fortsatt även ha 1 lag i zonserie, där vi kommande säsong siktar på att ta upp oss en nivå. Laget har fått ny huvudtränare i Jonas Sandberg, som kommer lyfta laget en nivå till och tillsammans med tränarkollegor Mustafa och Patrik kommer spelarna ges en bra utvecklingsmiljö. Även möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper i klubben kommer finnas.

Nya spelare på hög nivå hälsas välkomna att provspela i vårt duktiga lag. Tillsvidare kontakta fotbollsansvarig Jonas (jonascajerby@hotmail.com) för mer information.

Imponerande seger i Skåneserien
2021-05-23 19:49
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 tog en imponerande 2-1-seger i Skåneserien, borta mot Helsingborgs IF. I en jämn första halvlek mellan två spelande lag inledde KFF bäst och tog ledningen 1-0. En ledning som stod sig till halvtidsvilan. I andra halvlek tog Helsingborg över matchen och kvitterade rättvist till 1-1 på straff, med ca 20 minuter kvar. Därefter tog KFF sig starkt tillbaka i matchen, spelet jämnades ut och KFF-anfallen blev farligare. Och med sitt andra mål för dagen avgjorde Donovan matchen till KFF:s fördel. Med enorm kämpaglöd försvarade KFF ledningen bra under slutskedet och en skön 2-1-seger. Härlig segerglädje efter matchen. Mycket bra killar!

Första seriematchen i Skåneserien för året och seger direkt i en tuff bortamatch. Ett bevis på hur hög nivå spelarna, tränarna och laget KFF P06 håller. Med denna rätta inställningen är laget så bra och svårslagna. På fredagen presterade också Lag 2 utmärkt spel i seriepremiären mot Bara i Sydvästra-serien och KFF förtjänade mer än det oavgjorda slutresultatet 1-1.

Framtiden ser ljus ut för Kulladals FF P06 och redan i veckan kommer ett antal nya spelare och provtränar med laget. Kör vi killar!
Ny huvudtränare klar
2020-12-14 23:28
Ny huvudtränare är klar för P06. Spelarna och tränarkollegorna välkomnade Siseko till laget under kvällens träning. Siseko har en bakgrund som både spelare och tränare i Sydafrika. Senaste tränaruppdraget var i ett U18-akademilag i Sydafrika. Både spelarna och Siseko är förväntansfulla och taggade inför träningsuppstarten tillsammans i januari. Välkommen till Kulladals FF Siseko!
Träningsmatch 18 oktober
2020-10-19 21:25
Strålande höstdag drabbar Kulladals FF och Lunds BK samman i höstsäsongens första 11-manna för våra killar. Matchen inleds trevande där Lund är spelförande och lyckosamma i sin press. Där vi samtidigt hamnar lite lågt, men är sylvassa i kontringarna. Snabb omställning @eemir_f med framspelning till @doniiii127 och 1-0 Kulladal! Halvleken fortskrider och @lukas.kff23 gör ett helt gäng kvalificerade räddningar, vilket håller resultatet till 1-0 i halvlek.

Lite justeringar i positionsspelet så ser det genast bättre ut. Vi tillåts ha mer boll och ser tryggare ut. Vi tilldöms en frispark utanför straffområdet, @doniiii127 smäller in den i mål när Lunds BK ställer upp sin mur utan att begära signal från domaren 2-0. Lunds BK flyttar fram sina positioner och får utdelning med kvarten kvar när vi inte fångar upp deras löpningar bakom oss, 2-1. Sista kvarten av matchen skapas det läge åt bägge håll, men det blir @eemir_f som får sätta pricken över i:et med sitt 3-1 mål.

Slutresultat 3-1, vi tar 4:e raka segern och fortsätter att arbeta vidare. Vi passar också på att önska Lunds BK lycka till fortsättningsvis.
P06 öppnar upp för provträning
2020-10-16 21:35
Kulladals FF:s Pojkar 06 Lag 1 öppnar nu upp för provträning.

Om du är redo att ta nästa steg i din fotbollsutbildning samt vill satsa vidare på din fotboll är du välkommen att provträna med oss. KFF P06 Lag 1 har i år spelat i Skåneserie Södra, där man avslutade med tre raka segrar och både spelare och laget har tagit stora steg framåt. Laget tränas av välutbildade, bra tränare.

Under 2021 kommer laget spela 11-manna i P15 Skåne B och siktet är inställt på Skåne A. Därför behövs truppen utökas med ett antal ambitiösa spelare, som kan hantera denna nivån. Känner du att det känns rätt för dig? Tveka inte att höra av dig till klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Stark serieavslutning
2020-10-11 18:03
Kulladals FF P06 avslutade höstens seriespel med en segerrik helg. Lag Blå vann dessutom sina 3 sista matcher i Skåneserien och visade att KFF P06 blir att räkna med framöver. I sista matchen besegrades 2:a-placerade LB07 rättvist med 6-3 efter en spelmässigt jättebra prestation och KFF avancerade till 6:e plats i serien. Mycket bra. Lag Vit vann sista matchen i Sydvästraserien med 5-2 mot Torna Hällestad. Inte lagets bästa match denna, fast segern gjorde att KFF slutade 2:a i serien. Mycket starkt. Under serien har KFF stått för många bra insatser.

Alla truppens spelare och tränare har bidragit till den starka utvecklingen i KFF P06. Saknas några tongivande spelare och nye huvudtränaren Robin på lagbilden. Oavsett, alla har gjort det bra. Och fler framgångar och fler foto lär det bli 🙂. Mycket bra killar!
Kulladals FF, 18/10 21:58
Kulladals FF, 17/10 19:25