SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P06

Välkomna till hemsidan för pojkar födda 2006. Vi är ett bra lag med duktiga spelare och tränare och en härlig kompisanda. Säsongen 2023 kommer vi seriespela med ett lag i Juniorserie. Vi planerar också för att åka på spännande läger och cuper 2023.

 
Nya spelare hälsas välkomna att provspela i vårt duktiga lag. Kontakta lagets huvudtränare Mustafa (mustafaozgen81@hotmail.com) för mer information.
 
Imponerande vändning
2022-08-30 14:08

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 stod för en imponerande vändning i söndagens hemmamatch mot Rydsgård/Skivarp. KFF fick en mardrömstart på matchen med underläge 0-3 efter 9 minuter. Fast offensivt såg det spelmässigt trots allt bra ut och KFF-spelarna gav inte upp. Innan halvtidspausen hade KFF också reducerat till 2-3. Den öppna matchbilden fortsatte i andra  halvlek, där Rydsgård/Skivarp först gick ifrån till 3-5. Fast återigen visade KFF-spelarna upp en grym lagmoral, starkt stöttade av lagets duktiga tränare Mustafa och Patrik. Anfallsfotbollen var bra, målchanser skapades och 4-5-målet kom också. Fast fortsatt underläge när ordinarie matchtid närmade sig sitt slut. Då med 1 minut kvar kvitterade KFF till 5-5 genom Marino. Fullt rättvis, fast KFF-spelarna ville mer. Och på övertid slog Ledion in 6-5-målet och underbar segerglädje i KFF-lägret. Samtliga KFF-spelare och tränare förtjänar stort beröm, både för sin spelmässiga prestation och sin fantastiska lagmoral. Och så skönt när det ger resultat. Kulladals FF P06 visade verkligen hur bra spelare det finns i laget och hur starka man är tillsammans som lag. Mycket bra killar! 💙

Fin offensivfotboll i segermatch
2022-06-16 22:38

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 bjöd på onsdagskvällen på fin och vägvinnande offensivfotboll i hemmamatchen mot Dalby. Mängder av fina anfallskombinationer med bra blandning av dribblingar och passningar. Det genererade i många målchanser och 6 mål framåt. Det blev seger med 6-0 för ett harmoniskt KFF fyllt av spelglädje.

 

Under ledning av lagets duktiga huvudtränare Mustafa (med välbehövlig hjälp av David och nu Patrik) så är det just spelglädjen och harmonin som är nyckeln till att KFF P06 börjat hittat tillbaka till sin gamla starka nivå och laganda. För det är härligt att se hur KFF.spelarna agerar på plan och den underbara kamratskapen på och utanför plan. Och att det finns duktiga spelare i laget, det har vi vetat länge. Mycket bra killar! 💙

Bra prestation mot Hyllie
2022-05-15 20:25

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 stod för en bra prestation i söndagens bortamatch mot Hyllie i P16 sydvästra A. Ett bra Hyllie vann rättvist 4-1, fast KFF bjöd upp till match både kamp- och spelmässigt hela matchen. Långa stunder rullade KFF-spelarna boll fint, flera målchanser skapades och det är starkt mot ett så pass bra motstånd. För Hyllie har också ett lag i skåneserie A (som man leder i överlägsen stil) och flera spelare från det laget/serien var med i matchen mot KFF, vilket såklart hade stor betydelse.

 

Under ledning av lagets duktiga tränare Mustafa har spelarna i KFF P06 utvecklats bra i år. Några nya spelare har dessutom tillkommit. Spelglädjen och lagandan är bättre än på väldigt länge och det gör KFF till ett lag som ser riktigt bra ut. Onekligen positiva vindar i och kring laget. Det ska bli spännande att följa KFF P06 framöver. Mycket bra killar! 💙

Imponerande seger i Skåneserien
2021-05-23 19:49
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 tog en imponerande 2-1-seger i Skåneserien, borta mot Helsingborgs IF. I en jämn första halvlek mellan två spelande lag inledde KFF bäst och tog ledningen 1-0. En ledning som stod sig till halvtidsvilan. I andra halvlek tog Helsingborg över matchen och kvitterade rättvist till 1-1 på straff, med ca 20 minuter kvar. Därefter tog KFF sig starkt tillbaka i matchen, spelet jämnades ut och KFF-anfallen blev farligare. Och med sitt andra mål för dagen avgjorde Donovan matchen till KFF:s fördel. Med enorm kämpaglöd försvarade KFF ledningen bra under slutskedet och en skön 2-1-seger. Härlig segerglädje efter matchen. Mycket bra killar!
 
Första seriematchen i Skåneserien för året och seger direkt i en tuff bortamatch. Ett bevis på hur hög nivå spelarna, tränarna och laget KFF P06 håller. Med denna rätta inställningen är laget så bra och svårslagna. På fredagen presterade också Lag 2 utmärkt spel i seriepremiären mot Bara i Sydvästra-serien och KFF förtjänade mer än det oavgjorda slutresultatet 1-1.
 
Framtiden ser ljus ut för Kulladals FF P06 och redan i veckan kommer ett antal nya spelare och provtränar med laget. Kör vi killar!
Träningsmatch 18 oktober
2020-10-19 21:25
Strålande höstdag drabbar Kulladals FF och Lunds BK samman i höstsäsongens första 11-manna för våra killar. Matchen inleds trevande där Lund är spelförande och lyckosamma i sin press. Där vi samtidigt hamnar lite lågt, men är sylvassa i kontringarna. Snabb omställning @eemir_f med framspelning till @doniiii127 och 1-0 Kulladal! Halvleken fortskrider och @lukas.kff23 gör ett helt gäng kvalificerade räddningar, vilket håller resultatet till 1-0 i halvlek. 

Lite justeringar i positionsspelet så ser det genast bättre ut. Vi tillåts ha mer boll och ser tryggare ut. Vi tilldöms en frispark utanför straffområdet, @doniiii127 smäller in den i mål när Lunds BK ställer upp sin mur utan att begära signal från domaren 2-0. Lunds BK flyttar fram sina positioner och får utdelning med kvarten kvar när vi inte fångar upp deras löpningar bakom oss, 2-1. Sista kvarten av matchen skapas det läge åt bägge håll, men det blir @eemir_f som får sätta pricken över i:et med sitt 3-1 mål. 

Slutresultat 3-1, vi tar 4:e raka segern och fortsätter att arbeta vidare. Vi passar också på att önska Lunds BK lycka till fortsättningsvis.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 18/01 22:23 
Kulladals FF, 07/01 14:30 
Kulladals FF, 06/01 21:44 
Kulladals FF, 05/01 21:08 
Kulladals FF, 04/01 21:09 
 
Sponsorer
Samarbetspartners