Välkommen till Kulladals FF P05

Kulladals FF P05 är ett glatt gäng på drygt 20 killar, som älskar att spela fotboll. Laget ligger på en hög nivå och har mycket bra tränare som leder laget. Spelarna och laget har tagit stora kliv framåt. Siktet inför 2021 är högt ställt, med fortsatt spel i Skåneserien och utökat utbyte med Juniorlaget. Vi planerar även att åka iväg och spela roliga cuper.

Är ni intresserade av att komma i kontakt med oss, kontakta tränare Jonas (jonascajerby@hotmail.com)

Oavgjort i serieavslutningen
2021-07-04 17:17

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 05 spelade oavgjort 3-3 i vårsäsongens sista Skåneseriematch hemma mot Furulund. KFF inledde matchen i ett rasande tempo och tog tidigt ledningen 2-0. Förståeligt orkade inte KFF bibehålla denna press och tempo och efter dryga kvarten spelad blev det en jämn match. Två gånger om lyckades Furulund kvittera, vilket kändes lite onödigt. Finns en del kvar att lära rent taktiskt för KFF-spelarna. Fast tekniken och kämpaglöden finns där. Så finns stor potential i Kulladals FF P05. Från augusti kommer också utbytet med Juniorlaget utökas. Så stora möjligheter till utveckling kommer finnas för spelarna. Mycket bra killar!

Avslutningsvis STORT TACK till lagets tränare Serkan och Ersel, som pga. familj och jobb inte har möjlighet att vara kvar i laget längre. Dom har gjort ett kanonjobb i flera år med spelarna och kommer vara saknade. Fast nya tränare är på ingång, så kommer bli en spännande höstsäsong för spelarna och laget. Kulladals FF P05 välkomnar fler spelare till laget. Spelare födda 2005 som önskar provträna med laget är välkomna att kontakta klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).

Träningstider 2021
2021-04-07

18.15-20.00  P05

Kulladals IP, Gräs

MALMÖ

16.50 – 18.30 Gräs

Kulladals Ip MALMÖ.

16.50-18.30 Konstgräs

Kulladals Ip MALMÖ

P05:s Masterchef
2020-05-21 22:12
Helgdag på en torsdag, då körde P05 dubbla givande träningar. Mycket uppskattat av killarna, som också gavs möjlighet att umgås mellan träningarna. Kortspel, bollspel och gott snack. Och inte minst bjöds det på gourmet-käk tillagat av lagets egna Masterchef. Ingen kan göra pastarätter som Serkan :) Ett strålande initiativ av lagets tränare Serkan och Ersel, som kommer stärka vårt duktiga lag än mer.
Fin seger i Skåneserien
2020-05-10 18:33
På fredagskvällen spelade Kulladals FF P05 sin första match i Skåneserien. Med årets bästa passningsspel besegrades Gislöv klart med 5-1. Extra kul med alla fina spelvändningar, som man tränat på senaste tiden. Laget ser starkt ut och kan man bara behålla fokus igenom hela matcher så kommer KFF P05 ta ytterligare kliv framåt. Mycket bra killar!
Stark vändning
2020-04-19 19:16
Under söndagen stod Kulladals FF:s duktiga Pojkar 05 för en stark vändning i hemmamatchen mot LB07. En vändning man inte såg framför sig i första halvlek, då ett frånvarodrabbat KFF blev utspelat av ett bra bortalag. Att underläget endast var 0-1 i paus ska KFF vara tacksamma för. Fast efter uppenbart kloka ord i pausvilan från tränarparet Serkan och Ersel, så var det ett helt annat KFF-lag som agerade på plan under andra halvlek. KFF kom mer rätt i positionsspelet och därmed också mer rätt i press och duellspel. Det allt bättre försvarsspelet gav fina kontringsmöjligheter och flertalet fina målchanser och på en sådan kvitterade också KFF till 1-1. KFF-spelarna var som iglar på sina motståndare och ledningsmålet 2-1 gjorde KFF på en rättmätigt dömd straff. Bortalaget skapade fortsatt en del målchanser även dom, fast tilläts inte få igång första halvleks fina spel. KFF växte starkt in i matchen och frustrationen var påtaglig hos bortalaget, som också drabbades av två utvisningar. KFF spelade kyligt av matchen, fortsatte skapa målchanser och gjorde även två mål till. KFF vann till slut matchen med 4-1.

Att vara stark i medgång är en sak och tämligen enkelt. Att kunna hantera motgångar och resa sig ur ett motståndargrepp är betydligt svårare. Kulladals FF P05 kan! Spelare och ledare visade prov på en enorm lagmoral i pausvilan och under andra halvlek och även i första halvlek där man fortsatte kämpa i motgång. Visst hade KFF marginalerna på sin sida i dagens match, fast KFF var utan tvekan det mentalt starkaste laget och vändningen var ruggigt stark, imponerande. Mycket bra killar! Ska bli spännande att följa Kulladals FF P05 när laget kommer vara helt ordinarie i framtida matcher. O A O A E, VI E KULLADALARE!
Sön 3/10 10:30
Lör 25/9 14:00