SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P09

Välkomna till Kulladals FF P09. Vi är ett bra lag på drygt 30 killar som älskar att spela fotboll. Lagets duktiga spelare och tränare satsar stort och kamratskapen är underbar. Säsongen 2023 kommer vi seriespela med två lag. Vi kommer även spela DM och åka iväg på spännande cuper. Det kommer även finnas möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper. 

 

Nya spelare som ligger på A-nivå välkomnas till laget. Kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.

Premiärseger i DM
2023-03-05 20:00

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 fick en bra start på DM  2023. KFF vann borta mot Klagshamn med hela 14-0, efter en stark prestation. Energin och lagandan var på topp och med det kom också flera bollvinster och mängder av målchanser. Många bra avslut renderade också i många mål. Även inför matchen var harmonin fin i laget och lagets tränare gör ett jättebra jobb med att lyfta spelarnas självförtroende. Spelarna har bjudit tillbaka med att jobba allt hårdare både på träning och på match och med det kommer också bra resultat. DM-gruppspelet fortsätter nästa helg borta mot Lilla Torg och helgen därefter med hemmamatch mot Veberöd. Mycket bra killar! 💙

Bra insatser i Skånecupen
2023-01-05 21:58

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 gjorde flera bra insatser i Skånecupen. KFF Orange gjorde en mycket bra turnering och KFF-spelarna agerade med mycket spelglädje och enorm kämpaglöd. KFF vann rättvist sin grupp med LB07, Olympic och Staffanstorp obesegrade och med noll insläppta mål. Målvaktsspelet och försvarsspelet var riktigt starkt och spets framåt finns det gott om i laget. I åttondelsfinalen räckte KFF dock inte till mot ett mycket bra Malmö FF 1. Fast KFF visade upp en stark lagmoral och gav aldrig upp och MFF 1 tog sig sedermera vidare till final. Samtliga KFF-spelare och tränare visade vilken hög nivå och potential det finns i Kulladals FF P09. Mycket bra killar!

 

KFF Blå inledde gruppspelet mycket bra, med fint spel, härlig spelglädje och stark kämpaglöd. Seger mot Heleneholm och oavgjort mot Österlen och hade det blivit seger mot Höllviken i sista gruppspelsmatchen så hade KFF Blå också tagit sig vidare till åttondelsfinal. Fast tyvärr var det inte mycket som fungerade i sista gruppspelsmatchen för KFF och det blev en sur uddamålsförlust. Synd, fast att det finns mycket kvalité i KFF-spelarna visades upp i de två första matcherna och det ska spelarna och tränarna ta med sig. Bra killar!

 

KFF Svart inledde med en mycket stark segermatch mot Lunds BK och spelglada KFF-spelare kämpade helhjärtat för varandra. I de två avslutande gruppspelsmatcherna mot Rosengård och Höllviken brast det lite i fokus hos KFF-spelarna och då blev motståndet övermäktigt. Fast KFF-spelarna och tränarna ska ta med sig den fina prestationen i första matchen och bygga vidare på den. Bra killar!

 

Överlag många bra matcher och bra prestationer av KFF-spelarna och tränarna. Det finns mycket offensiv teknisk höjd i laget och i årets Skånecupen visade KFF i sina bästa stunder också upp ett uppoffrande försvarsspel och stark laganda. Potentialen är hög och 2023 kommer bli en bra säsong för ett satsande Kulladals FF P09. Kamratskapen i laget är underbar och nya duktiga spelare som vill komma till laget välkomnas och kommer garanteras trivas jättebra, både fotbollsmässigt och socialt. Mycket bra killar! 💙

Seger i Klågerupscupen
2022-12-05 13:38

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 spelade under söndagen Klågerupscupen med två lag. En mycket rolig och välarrangerad lite mindre cup, där våra KFF-lag fick spela merparten jämna och spännande matcher. För KFF Vit blev glädjen total när man vann A-slutspelet och helnöjda KFF-spelare och tränare kunde fira en fin cupseger. Hela laget visade upp en enorm kämpaglöd och lagmoral och lagets tränare var mycket nöjda med lagets spel. För KFF Svart var prestationen lite ojämn, fast stundtals visade man också prov på bra teknisk fotboll. Blev till slut en andraplats i B-slutspelet för KFF Svart. Överlag en rolig cupupplevelse för våra KFF-spelare och tränare. Mycket spelglädje och härlig kamratskap. Mycket bra killar och STORT GRATTIS till cupsegern! 💙

Framgångar i Landskrona Höstcup
2022-10-23 17:50

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 spelade i helgen med två lag i Landskrona Höstcup. Kulladals FF Blå gjorde en strålande prestation i den hårda konkurrensen och gick obesegrade igenom hela turneringen, det enda lag som gjorde det faktiskt. Lördagens gruppspel inledde KFF med match mot Kvarnby, en helt jämn match som rättvist slutade oavgjort 1-1. I andra matchen var motståndarna Wormo det bättre laget i första halvlek, fast KFF visade mental styrka och var det bättre laget i andra halvlek. Rättvist oavgjort igen, denna gång 0-0 trots fina målchanser för båda lagen. I den tredje matchen mot Rosengård skapade KFF mängder av heta målchanser, fast en grym motståndarmålvakt och lite egen oförmåga gjorde att även denna match slutade oavgjort 1-1. Ännu en bra prestation av KFF, fast surt att missa A-slutspel på mållinjen. En seger i sista gruppspelsmatchen hade räckt och det var ju så nära.

 

På söndagen väntade B-slutspel och KFF-spelarna och tränarna var taggade på att göra två bra prestationer till och kunna gå obesegrade igenom turneringen. Och det var precis var KFF Blå gjorde. Först seger i semifinalen mot Kulladals FF Vit med klara 4-0. Därefter en mycket bra prestation i finalen mot Rosengård, där KFF vände underläge till rättvis seger 2-1. Härlig segerglädje i KFF-laget efter matchen och som killarna förtjänade denna framgång. Dessutom med den goa känslan att man kan mäta sig även med de fyra lagen i A-slutspelet. T.ex. vann Kvarnby A-finalen mot Landskrona Bois (Grattis Kvarnby), ett mycket bra lag som KFF Blå visade i det oavgjorda gruppspelsmötet att man är lika bra som.

 

Efter ett mindre bra seriespel i år, så jobbade KFF Blå-spelarna enade tillsammans i Landskrona Höstcup. Med uppoffrande kämpaglöd för lagets bästa och med stark organisation med stor taktisk skicklighet så är Kulladals FF P09 såhär bra. För den indivuella skickligheten finns i laget, från målvakt till backar till wingbacks till centrala mittfältare till forwards. ALLA lagets spelare presterade jättebra. Fler nya spelare på A-nivå välkomnas till laget och vara med på resan 2023 som bland annat innehåller spel i P14 Skåneserien och spännande cuper (kontakta Jonas jonascajerby@hotmail.com). Med den redan starka stommen som finns i laget så kommer framtiden bli väldigt rolig för Kulladals FF P09. Mycket bra killar och Grattis till cupframgången! 💙

 

För Kulladals FF Vit var nivån på cupen alldeles för hög. Det visste vi inte när vi anmälde två lag och i efterhand var det ett misstag. Under lördagens gruppspel blev det tre storförluster för KFF Vit mot övermäktigt motstånd i form av Höganäs, Örgryte respektive Landskrona Bois. Under söndagens B-slutspel visade KFF-spelarna upp en bättre lagmoral, man kämpade hårdare och spelade smartare. Trots att det blev två nya klara förluster stod KFF Vit upp betydligt bättre i matcherna mot både Kulladals FF Blå och ånyo Höganäs och förlustsiffrorna halverades också. Bra jobbat killar! 💙

Minnesvärt cupäventyr
2022-06-02 22:37

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 var i kristi himmelsfärdshelgen i Falkenberg och spelade fina Minicupen med 2 lag mot starkt motstånd. Och efter lång väntan pga. pandemin äntligen övernattningscup för killarna och det blev ett roligt, minnesvärt cupäventyr.

 

KFF Blå inledde spelet på plan på ett strålande sätt. Tre raka segrar i gruppspelet (mot Nike, Falkenberg och Lunds FF) efter mycket fina prestationer och som gruppsegrare klara för kval till A-slutspelet. KFF-spelarna fick visat hur mycket kvalité det verkligen finns i varje spelare och laget. I kvalet till A-slutspelet hade KFF lite otur i lottningen och fick möta blivande finalisten i A-slutspelet Djurgården. Trots en bra insats av KFF, så blev det tyvärr rättvis förlust. I B-slutspelets kvartsfinal studsade KFF tillbaka och besegrade Furulund. I semifinalen mot Falkenberg tog det dock stopp. Sammanfattningsvis en mycket bra cupinsats av samtliga KFF-spelare och tränare. Mycket bra killar!

 

KFF Vit inledde också gruppspelet bra. Trots förluster mot Falkenberg och GAIS så var KFF med i matcherna och presterade bra. I tredje gruppspelsmatchen blev det storförlust mot blivande segrarna i A-slutspelet LB07. Där försvann tyvärr mycket av energin hos de tappra KFF-spelarna och det blev två förluster till (mot Lödde och GAIS). Nivån i denna cupen var lite för hög för KFF Vit, fast ändå lärorikt. Bra killar!

 

En övernattningscup är ju så mycket mer än bara fotbollsmatcher. Och så roligt killarna har haft tillsammans även mellan matcherna. I skolsalen var det livat och glatt, även när det var läggsdags 😅. En redan stark kamratskap har blivit ännu starkare i Kulladals FF P09. Cuper är roligt. Tack för en rolig cuphelg killar och tack till alla medföljande föräldrar för er fina support. 

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

 
Sponsorer
Samarbetspartners