SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P09

Välkomna till Kulladals FF P09. Vi är ett bra lag på drygt 30 killar som älskar att spela fotboll och kamratskapen är underbar. Säsongen 2024 kommer vi seriespela med två lag. Vi kommer även åka iväg på spännande cuper. 2024 kommer vi bl.a spela Gothia Cup. Det kommer även finnas möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper. 

 

Nya spelare som ligger på A-nivå välkomnas till laget. Kontakta tränare Patryk (patryk.jnsson@gmail.com) för vidare information.

Bra prestationer i Skånecupen
2023-12-27 19:42

Skånecupen Dag 2 spelade också Kulladals FF duktiga Pojkar 09 med två lag. Båda KFF-lagen ska vara nöjda med sina prestationer. KFF Blå inledde förvisso med förlust mot ett bra Fc Trelleborg, fast vann sen sina två efterföljande gruppspelsmatcher mot Limhamns FF Grön och Vellinge. Många bra spelmässiga prestationer och en härlig lagmoral. Tvåa i gruppen är ändå bra. Mycket bra killar!

 

KFF Vit hamnade i en tuff grupp och i de två inledande gruppspelsmatcherna mot Balkan respektive Malmö FF räckte KFF inte till mot övermäktigt motstånd. Desto starkare då att resa sig och prestera så bra i sista gruppspelsmatchen mot Limhamns FF Vit. Seger 3-1 och överlag en godkänd cupinsats. Mycket bra killar!

 

7-manna inomhus i Kombihallen innebar roliga och fartfyllda matcher. Minus såklart de enorma väntetiderna mellan matcherna, fast inte så mycket arrangörerna kan göra åt det med endast en plan att tillgå. Tur då att kamratskapen är så härlig i KFF P09 och den glädjen som finns att vara tillsammans i Kulladals FF utstrålar verkligen spelarna och tränarna i Kulladals FF P09. Med denna så går och kommer också den fotbollsmässiga utvecklingen gå framåt. Härligt killar! 💙

Framgångsrik matchhelg
2023-10-01 17:56

Matchhelgen för Kulladals FF duktiga Pojkar 09 var framgångsrik med två storsegrar. Under lördagen besegrade KFF Blå Kvarnby med 7-1 efter en spelmässigt mycket bra prestation. På söndagen besegrade KFF Vit Husie med 9-0, en match som KFF dominerade stort och helnöjda spelare på lagfotot efter matchen. Det var två efterlängtade segrar för lagets spelare och tränare. Spelet har långa stunder varit bra de senaste matcherna, fast utan att resultaten gått KFF väg. Fast spelarna har tränat på bra och KFF har fortsatt våga spela fotboll och extra skönt när det äntligen resulterar i form av segrar. Mycket bra killar! 💙

Premiärseger i DM
2023-03-05 20:00

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 fick en bra start på DM  2023. KFF vann borta mot Klagshamn med hela 14-0, efter en stark prestation. Energin och lagandan var på topp och med det kom också flera bollvinster och mängder av målchanser. Många bra avslut renderade också i många mål. Även inför matchen var harmonin fin i laget och lagets tränare gör ett jättebra jobb med att lyfta spelarnas självförtroende. Spelarna har bjudit tillbaka med att jobba allt hårdare både på träning och på match och med det kommer också bra resultat. DM-gruppspelet fortsätter nästa helg borta mot Lilla Torg och helgen därefter med hemmamatch mot Veberöd. Mycket bra killar! 💙

Bra insatser i Skånecupen
2023-01-05 21:58

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 gjorde flera bra insatser i Skånecupen. KFF Orange gjorde en mycket bra turnering och KFF-spelarna agerade med mycket spelglädje och enorm kämpaglöd. KFF vann rättvist sin grupp med LB07, Olympic och Staffanstorp obesegrade och med noll insläppta mål. Målvaktsspelet och försvarsspelet var riktigt starkt och spets framåt finns det gott om i laget. I åttondelsfinalen räckte KFF dock inte till mot ett mycket bra Malmö FF 1. Fast KFF visade upp en stark lagmoral och gav aldrig upp och MFF 1 tog sig sedermera vidare till final. Samtliga KFF-spelare och tränare visade vilken hög nivå och potential det finns i Kulladals FF P09. Mycket bra killar!

 

KFF Blå inledde gruppspelet mycket bra, med fint spel, härlig spelglädje och stark kämpaglöd. Seger mot Heleneholm och oavgjort mot Österlen och hade det blivit seger mot Höllviken i sista gruppspelsmatchen så hade KFF Blå också tagit sig vidare till åttondelsfinal. Fast tyvärr var det inte mycket som fungerade i sista gruppspelsmatchen för KFF och det blev en sur uddamålsförlust. Synd, fast att det finns mycket kvalité i KFF-spelarna visades upp i de två första matcherna och det ska spelarna och tränarna ta med sig. Bra killar!

 

KFF Svart inledde med en mycket stark segermatch mot Lunds BK och spelglada KFF-spelare kämpade helhjärtat för varandra. I de två avslutande gruppspelsmatcherna mot Rosengård och Höllviken brast det lite i fokus hos KFF-spelarna och då blev motståndet övermäktigt. Fast KFF-spelarna och tränarna ska ta med sig den fina prestationen i första matchen och bygga vidare på den. Bra killar!

 

Överlag många bra matcher och bra prestationer av KFF-spelarna och tränarna. Det finns mycket offensiv teknisk höjd i laget och i årets Skånecupen visade KFF i sina bästa stunder också upp ett uppoffrande försvarsspel och stark laganda. Potentialen är hög och 2023 kommer bli en bra säsong för ett satsande Kulladals FF P09. Kamratskapen i laget är underbar och nya duktiga spelare som vill komma till laget välkomnas och kommer garanteras trivas jättebra, både fotbollsmässigt och socialt. Mycket bra killar! 💙

Seger i Klågerupscupen
2022-12-05 13:38

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 spelade under söndagen Klågerupscupen med två lag. En mycket rolig och välarrangerad lite mindre cup, där våra KFF-lag fick spela merparten jämna och spännande matcher. För KFF Vit blev glädjen total när man vann A-slutspelet och helnöjda KFF-spelare och tränare kunde fira en fin cupseger. Hela laget visade upp en enorm kämpaglöd och lagmoral och lagets tränare var mycket nöjda med lagets spel. För KFF Svart var prestationen lite ojämn, fast stundtals visade man också prov på bra teknisk fotboll. Blev till slut en andraplats i B-slutspelet för KFF Svart. Överlag en rolig cupupplevelse för våra KFF-spelare och tränare. Mycket spelglädje och härlig kamratskap. Mycket bra killar och STORT GRATTIS till cupsegern! 💙

 
Sponsorer
Samarbetspartners