SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P09

Välkomna till Kulladals FF P09!

 

Vi är ett glatt gäng på drygt 30 killar som älskar att spela fotboll. Laget är mycket bra och kamratskapen är underbar. Lagets duktiga tränare och spelare har siktet inställt på fortsatt utveckling och nya framgångar. 2020 visade vi att spetsen kan mäta sig med de bästa P09-lagen i regionen. Dessutom är bredden stark och säsongen 2021 kommer vi seriespela med lag på alla tre nivåer och även spela spännande cuper. Det kommer även finnas möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper.

 

För att kontakta lagets tränare, se under Kontakt.

Strålande cupinsats
2021-10-24 21:35

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 var under söndagen och spelade fina ÄFF-cupen i 9-manna. Och vilken strålande cupinsats av KFF. 5 matcher mot bra motstånd och 5 segrar, med målskillnaden 16-1. Imponerande bara det och spelet imponerade minst lika mycket. Extra starkt då KFF endast har en träningsmatch i 9-manna bakom sig. KFF stod för en bra offensiv fotboll, med fint kombinationsspel blandat med bra individuella prestationer. Dessutom visade man upp ett hårt, framgångsrikt presspel försvarsmässigt i de intensiva matcherna (2 x 12 minuter). Och som alltid är lagandan i Kulladals FF P09 grym. Och välförtjänt härlig segerglädje efter cupen. Mycket bra killar! 💙

 

Kulladals FF P09 är ett mycket bra lag, med mycket talangfulla, drivna spelare och mycket duktiga tränare. Ambitionsnivån är hög och spelarna och laget utvecklas för varje vecka. Framtiden ser onekligen ljus ut för KFF P09. Möjligheten för fler duktiga spelare på A-nivån att börja i vårt härliga gäng finns. Ni är välkomna att kontakta huvudtränare Fredrik (fredrik.hornell@bravida.se) för provträning.

Imponerande seger i A-serien
2020-10-03 19:15
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 stod för en imponerande prestation när man under lördagen vann mot Malmö FF i A-serien med hela 12-2. De ett år yngre MFF:arna hängde med i en period, sen maldes dom ner av ett mycket bra KFF. KFF-spelarna gjorde verkligen en strålande insats. Försvarsspelet var starkt, med mängder av vunna dueller. Anfallsspelet var snabbt och med väldigt bra passningsspel. Det genererade i många fina anfall, många målchanser och många mål. KFF P09 är onekligen ett bra lag fullt med duktiga spelare och med bra tränare. Mycket bra killar!
Derbyseger
2020-08-16 16:45
Det blev en övertygande derbyseger i A-serien mot Lindeborg på söndagsmorgonen. Segersiffrorna 7-2 vittnar om hög offensiv kvalité. Långa perioder spelade KFF enormt bra, med bra rörelse, fin bollkontroll och vasst passningsspel. Då hängde inte motståndarna med. Under de mindre bra delarna av matchen visade KFF:s målvakt Luka att laget också har en grym målvakt. Överlag en stark prestation av samtliga KFF-spelare. Mycket bra killar!
Bra utveckling i P09
2020-05-31 21:00
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 spelade i helgen två matcher. På lördagen mötte KFF Blå Kvarnby. En välspelad match mellan två mycket bra lag. KFF gjorde en kanonmatch och vann välförtjänt med ett par måls marginal. KFF imponerade med aggressivt försvarsspel och teknisk anfallsfotboll. På söndagen mötte KFF Vit Lilla Torg. KFF-spelarna försökte rulla boll och kämpade på beundransvärt. Dock var motståndet övermäktigt denna gång och det blev klar förlust. Fast överlag ser hela Kullladals FF P09 bra ut. Skickliga och engagerade tränare leder laget. Både spelare och lag utvecklas bra och lagandan är stark. Mycket bra killar!
Glädje och kvalité
2020-03-01 18:52
Under lördagen spelade vi inomhusfotboll med sarg i Viffe-cupen. Det var ett KFF som strålade av harmoni och glädje. Med två jämnstarka lag visade KFF-spelarna dessutom upp ett fantastiskt fotbollskunnande. Båda lagen spelade 4 matcher var och det blev segrar i samtliga. Riktigt bra gjort. Fokuset i denna cup var glädje och det återspeglade sig både på och utanför plan. Kulladals FF P09 är verkligen ett välmående och starkt lag, med duktiga tränare. Mycket bra killar!
 
Sponsorer
Samarbetspartners