Inbjudan till Kulladals FF:s Fotbollsskola 2021
2021-02-20 08:12

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2015 och 2016 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

Tisdagar 17:30 – 18:30.

Första träningen är tisdagen 20 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress och förälders mail.

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen.

Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen.

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 20/4 - 8/6.
Den andra startar 17/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

Medlemsavgiften 2021 är 539:- Digital faktura skickas till er mail.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

Efterlängtad inomhusträning
2021-02-09 22:33
Ladda album (+9 bilder) >>
Inomhusträningarna har fått grönt ljus att börja och glädjen hos barnen i Kulladals FF Fotbollsskolan går inte att ta miste på. Att äntligen få träna fotboll tillsammans med sina kompisar. Spelarna är uppdelade i mindre grupper under träningen, vilket fungerar bra. Speciellt med så kunniga och engagerade tränare. Spelarna erbjuds olika slags teknikövningar, lekar och smålags-matcher. En timme med sin favoritsport som betyder väldigt mycket för barnen och så roligt dom har. Härligt!
Glädjefylld sommaravslutning
2020-06-12 19:26
Ladda album (+1 bilder) >>
I tisdags var det sista ordinarie träningen för Kulladals FF:s populära Fotbollsskola innan sommaruppehållet. Som vanligt var träningen fylld med spelglädje, teknikövningar, smålagspel och härlig kamratskap. Fotbollsskolans alla tränare gör ett strålande jobb och barnen stormtrivs på träningarna. Efter träningen bjöds det på glass och lollipop, till barnens stora förtjusning.

Nu väntar lite sommaruppehåll, fast det kommer bli ett par extraträningar i sommar för de barn som kan och vill. Information kommer om dessa när det närmar sig. Ordinarie träningarna drar igång 18 augusti.

Tack alla spelare, spelarföräldrar och tränare för en fantastisk rolig vårsäsong tillsammans. Vi i Kulladals FF önskar er alla en underbart skön sommar! O A O A E, VI E KULLADALARE!!
Inbjudan till Fotbollsskolan 2020
2020-03-07 08:50

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2014 och 2015 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

Träningen äger rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

Tisdagar 17:30 – 18:30.

Första träningen är tisdagen 21 april och inskrivning av barnen sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress och förälders mail.

Vänligen meddela ert intresse innan eller i samband med någon träning.

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 21/4 - 9/6.
Den andra startar 18/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

Medlemsavgiften 2020 är 539:- Digital faktura skickas till er mail.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail
jonascajerby@hotmail.com

Träningsuppehåll Fotbollsskolan
2018-10-04 00:34
Efter en lång och fin utomhussäsong tar nu Fotbollsskolan träningsuppehåll. I mitten av november drar vi igång igen, då med inomhusträningar på söndagar i Lindängens Sporthall.

Det har varit jättemånga pojkar och flickor i träning i Kulladals FF:s populära Fotbollsskola i år. Fantastiskt roligt. Spelglädjen och kamratskapen har varit helt underbar att skåda hos barnen. Ni är alla hjärtligt välkomna tillbaka när vi drar igång inomhussäsongen. Mer information kommer när det närmar sig.
Start för fotbollsskolan Onsdagen den 26/4
2017-04-18 19:08
Fotbollsskolan är uppdelad i två perioder, den första startar 26/4 med av-
slutning den 14/6. Den andra perioden startar den 16/8 med avslutning
den 25/10 (med reservation för väderleken).

Fotbollsskolan är öppen för alla födda 2011 – 2012.
Träningen äger rum på Kulladals Idrottsplats, gräsytorna, Onsdagar
17.30 – 18.30.