Välkommen till Kulladals FF P2015
Välkommen till Kulladals FF P2015.

2022 har gruppen lämnat Fotbollsskolan och har nu bildat eget lag.
Laget tränar 2 gånger i veckan utomhus på Kulladals IP och spelar träningsmatcher och cuper en del helger.

KFF P2015 tränas av många duktiga tränare och laget är fullt av glada, duktiga spelare.

Vid intresse att börja hos oss, så kontakta klubben via fotbollsansvarige (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.
Roliga matcher i Åshöjden Cup
2022-06-03 18:00

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2015 spelade under kristi himmelsfärdshelgen Åshöjden Cup i Klagshamn. KFF P2015 spelade med 2 lag i P2015-klassen i 3-manna och med 2 lag i P2014-klassen i 5-manna (varav ett på bild). Helt klart är 5-manna att föredra. Oavsett spelform presterade KFF mycket bra båda dagarna, både spelmässigt och resultmässigt. KFF-spelarna spelade med härlig spelglädje och visade prov på fin teknik, stark kämpaglöd och underbar laganda. Laget har mycket duktiga tränare och spelarna lyssnar och tar till sig, vilket märks på den stora utveckling spelarna har fått. Kulladals FF P2015 är ett glatt gäng duktiga lirare som har en ljus framtid framför sig på fotbollsplanen. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Fina matcher mot Husie
2022-03-12 16:24

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2015 spelade under lördagen årets första träningsmatcher utomhus (och de andra någonsin) borta mot duktiga Husie IF. Spelformen var 5-manna och spelarna i båda lagen kämpade på med härlig energi. Det bjöds på fin teknisk fotboll, mycket spring i benen och underbar spelglädje och kamratskap. KFF-spelarna och tränarna var helnöjda efter båda dagens matcher, både med prestation och resultat. Spelarna i Kulladals FF P2015 drillas på ett utmärkt sätt av lagets duktiga tränare och stora framsteg syns redan hos spelarna. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Glädje, utveckling och kamratskap i Fotbollsskolan
2021-06-23 15:29

Kulladals FF Fotbollsskolan har nu avslutat en mycket glädjefylld vårsäsong. Under ledning av duktiga ledare har barnen varje vecka erbjudits roliga träningar med teknikövningar, lekar och matchspel. Barnen har haft jätteroligt och utvecklats mycket och kamratskapen har varit underbar. Efter sista träningen innan sommaruppehållet bjöds barnen på välförtjänt glass och så roligt att se alla glada barn som fått så många nya kompisar. Njut nu av sommaren, så ses vi i mitten av augusti igen.

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Inbjudan till Kulladals FF:s Fotbollsskola 2021
2021-02-20 08:12

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2015 och 2016 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

Tisdagar 17:30 – 18:30.

Första träningen är tisdagen 20 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress och förälders mail.

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen.

Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen.

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 20/4 - 8/6.
Den andra startar 17/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

Medlemsavgiften 2021 är 539:- Digital faktura skickas till er mail.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

Efterlängtad inomhusträning
2021-02-09 22:33
Ladda album (+9 bilder) >>
Inomhusträningarna har fått grönt ljus att börja och glädjen hos barnen i Kulladals FF Fotbollsskolan går inte att ta miste på. Att äntligen få träna fotboll tillsammans med sina kompisar. Spelarna är uppdelade i mindre grupper under träningen, vilket fungerar bra. Speciellt med så kunniga och engagerade tränare. Spelarna erbjuds olika slags teknikövningar, lekar och smålags-matcher. En timme med sin favoritsport som betyder väldigt mycket för barnen och så roligt dom har. Härligt!