Välkommen till Kulladals FF Fotbollsskola för barn födda 2015
Välkommen till Kulladals FF:s populära Fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2015.

Glädje med sin fotboll och kamratskap står i fokus. Barnen kommer under lustfyllda former bli vän med boll och få lära sig fotbollens grunder.

Träningen är utomhus på gräs på Kulladals IP, på tisdagar 17:30 - 18:30. Gruppen tränas av många duktiga tränare.

Vid intresse att börja hos oss, så kontakta klubben via fotbollsansvarige (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.
Glädje, utveckling och kamratskap i Fotbollsskolan
2021-06-23 15:29

Kulladals FF Fotbollsskolan har nu avslutat en mycket glädjefylld vårsäsong. Under ledning av duktiga ledare har barnen varje vecka erbjudits roliga träningar med teknikövningar, lekar och matchspel. Barnen har haft jätteroligt och utvecklats mycket och kamratskapen har varit underbar. Efter sista träningen innan sommaruppehållet bjöds barnen på välförtjänt glass och så roligt att se alla glada barn som fått så många nya kompisar. Njut nu av sommaren, så ses vi i mitten av augusti igen.

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Inbjudan till Kulladals FF:s Fotbollsskola 2021
2021-02-20 08:12

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2015 och 2016 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

Tisdagar 17:30 – 18:30.

Första träningen är tisdagen 20 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress och förälders mail.

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen.

Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen.

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 20/4 - 8/6.
Den andra startar 17/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

Medlemsavgiften 2021 är 539:- Digital faktura skickas till er mail.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

Efterlängtad inomhusträning
2021-02-09 22:33
Inomhusträningarna har fått grönt ljus att börja och glädjen hos barnen i Kulladals FF Fotbollsskolan går inte att ta miste på. Att äntligen få träna fotboll tillsammans med sina kompisar. Spelarna är uppdelade i mindre grupper under träningen, vilket fungerar bra. Speciellt med så kunniga och engagerade tränare. Spelarna erbjuds olika slags teknikövningar, lekar och smålags-matcher. En timme med sin favoritsport som betyder väldigt mycket för barnen och så roligt dom har. Härligt!
Glädjefylld sommaravslutning
2020-06-12 19:26
I tisdags var det sista ordinarie träningen för Kulladals FF:s populära Fotbollsskola innan sommaruppehållet. Som vanligt var träningen fylld med spelglädje, teknikövningar, smålagspel och härlig kamratskap. Fotbollsskolans alla tränare gör ett strålande jobb och barnen stormtrivs på träningarna. Efter träningen bjöds det på glass och lollipop, till barnens stora förtjusning.

Nu väntar lite sommaruppehåll, fast det kommer bli ett par extraträningar i sommar för de barn som kan och vill. Information kommer om dessa när det närmar sig. Ordinarie träningarna drar igång 18 augusti.

Tack alla spelare, spelarföräldrar och tränare för en fantastisk rolig vårsäsong tillsammans. Vi i Kulladals FF önskar er alla en underbart skön sommar! O A O A E, VI E KULLADALARE!!
Inbjudan till Fotbollsskolan 2020
2020-03-07 08:50

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2014 och 2015 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

Träningen äger rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

Tisdagar 17:30 – 18:30.

Första träningen är tisdagen 21 april och inskrivning av barnen sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress och förälders mail.

Vänligen meddela ert intresse innan eller i samband med någon träning.

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 21/4 - 9/6.
Den andra startar 18/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

Medlemsavgiften 2020 är 539:- Digital faktura skickas till er mail.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail
jonascajerby@hotmail.com