SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Kulladals FF P07

Välkomna till hemsidan för pojkar födda 2007. Vi är ett mycket bra lag med mycket talangfulla spelare och mycket fotbollskompetenta tränare. Kompisandan är härlig och spelarna vill mycket med sin fotboll. 2023 kommer vi seriespela i P16 Skåneserie A och P16 Sydvästra A. Ett tränings- och matchutbyte med klubbens A-lag är redan inlett, så utvecklingsmöjligheterna för lagets spelare är stora. Vi planerar också för att åka på spännande utlandsresa, cup eller träningsläger, 2023.

 

Nya spelare som ligger på skåneserie-nivå som önskar provträna i vårt härliga gäng och är villiga att satsa på sin fotbollsutveckling är välkomna att kontakta huvudtränare Ernad. Mail: ernadticic83@gmail.com
Mobil: 076-0254300
1:a och 3:e plats i Romelecupen
2023-03-03 08:07
Romelecupen 2023

Vi ställer upp i Romelecupen med två lag och tar hem två pokaler, en underbar avslutning på en inomhussäsong där vi inte gått sämre en till semifinal i vad vi än ställt upp i. Riktigt starkt jobbat av laget, speciellt med tanke på att vi inte har haft en enda inomhus träning under perioden!

 

Nu ser vi fram emot slutspel i vinterserien, DM samt kommande seriespel och internationell elitturnering i kristi himmelfärds helgen.

 

 

NU kööööööööör vi!!!

 

 

 

Semifinal i Skånecupen
2022-12-30 21:22

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 gjorde en mycket bra prestation i Skånecupen. KFF imponerade med stabilt spel och tre raka segrar i gruppspelet. I kvartsfinalen mot LB07 hamnade KFF i underläge, fast KFF-spelarna visade prov på både hög fotbollsmässig kvalité och stark lagmoral när man fortsatte mala på och skapa målchanser. Och utdelningen kom också när KFF vände rättvist till seger 2-1. I semifinalen tog det dock stopp mot ett mycket bra FC Trelleborg som välförtjänt vann semifinalen klart och vi önskar dom all lycka till i finalen. Besvikna KFF-spelare efter semifinalen, fast alla KFF-spelare och tränare i Kulladals FF P07 ska överlag vara nöjda med sin insats i Skånecupen. Man har visat vilket hög nivå som laget håller och killarna har haft roligt tillsammans både under och mellan matcherna. Mycket bra killar! 💙

 

Att det blev semifinal mot just FC Trelleborg var dock absurt, då dom spelade sina gruppspelsmatcher under gårdagen. Fast gick efter avslutat gruppspel idag vidare som bästa grupptvåa och kom således utvilade till sin kvartsfinal. 7-manna-matcherna inomhus i Kombihallen är tempofyllda och intensiva och att KFF då med 4 matcher i benen får möta ett FC Trelleborg med endast en match i benen är såklart inte fair. FC Trelleborg är ett så pass bra lag att dom kunnat stå som segrare i semifinalen oavsett, fast KFF gavs inte en ärlig chans under dessa förutsättningar. Spelschemat gjort av de ansvariga för Skånecupen har i år tyvärr varit under all kritik.

Vinst i Olympic Cup
2022-11-20 18:41

För andra året i rad vann Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 Olympic Cup. Efter en skakig inledning så växte KFF Vit in i turneringen och spelet blev efterhand riktigt bra. KFF Vit var det spelförande laget i matcherna och spelarna agerade verkligen tillsammans som ett starkt bra lag. KFF Blå gjorde också en mycket bra cupprestation, både spelmässigt och resultatmässigt när laget vann sin grupp. I kvartsfinalen väntade inbördes KFF-möte, som KFF Vit vann. Resultatet överskuggades dock av en läskig händelse med tränare Kousay. Kousay mår bättre nu och vi önskar honom gott tillfrisknande. Efter detta visade KFF-spelarna upp en imponerande koncentrationsförmåga och laganda i semifinalsegern 1-0 mot Bellevue. Det var en jämn match, fast KFF var det bättre laget och vann rättvist. I finalen väntade duktiga Höllviken och det blev en rysligt spännande match som KFF till slut vann rättvist med 2-1 efter sudden death. Stor segerglädje i laget och Kulladals FF var värdiga cupsegrare. Mycket bra gjort att prestera och dessutom vinna i så stark konkurrens. En mycket bra cupinsats av samtliga KFF-spelare och tränare i båda våra lag. Mycket bra killar och GRATTIS till Cupsegern! 💙

Segrare i GO Fotboll
2022-11-07 23:01

Kulladals FF P07 vann GO Fotboll (GAIS OPEN)! 3-6 november var Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 i Göteborg och spelade den högklassiga cupen GO Fotboll. Motståndet var tufft redan från gruppspelet med matcher mot Sikla, Partille och Masthugget. KFF var inblandade i idel jämna, bra och dramatiska matcher. Avancemanget till A-slutspelet säkrades genom ett KFF-mål i slutsekundrarna i sista gruppspelsmatchen. Det var rättvist att KFF tog sig vidare, fast marginalerna var på KFF:s sida. KFF fortsatte med bra prestationer i slutspelet. En mycket spännande kvartsfinal mot Halvarstorp slutade 1-1 och fick avgöras via straffsparksläggning, som KFF gick segrande ur. Semifinalen mot Fässberg var lika jämn och lika dramatisk. Seger 1-0, där KFF avgjorde på straff i slutminuten. I Finalen mot Ytterby var KFF det bättre laget och trots underläge så malde KFF på och fick välförtjänt utdelning. Finalseger med 2-1 och härlig segerglädje i KFF-lägret.

 

Spelarna och tränarna har haft en kanonturnering. Många riktigt bra matcher mot mycket starkt motstånd. KFF P07 hittade i cupen tillbaka till gammalt gott spel med ett fungerade starkt bollinnehav och stabilt försvarsspel och bra karaktär hos samtliga spelare. Såklart extra roligt när det leder till cupseger. Med så bra prestationer så får man också marginalerna på sin sida. Lagandan och kamratskapen har varit fantastisk, både på och utanför plan. Alla har uppfört sig på bästa sätt och haft jätteroligt tillsammans, allt från tågresan till och från Göteborg, till matcherna, till skolsalen, till umgänget på stan. Killarna har skaffat sig många nya vänner, inte minst från duktiga Sikla som man fick extra god kontakt med.

 

GO Fotboll är en fantastisk turnering, välorganiserad med trevliga och hjälpsamma människor runt om turneringen. Bra boende och bra mat. Fina fotbollsplaner och många utvecklande matcher mot starkt motstånd. Att det var perfekt höstväder i Göteborg gjorde att det blev en fantastisk cupupplevelse för spelarna och tränarna och tillresta supportrar. 

 

Cupsegern var underbar i sig och även ett skönt kvitto för lagets spelare och tränare att man fortfarande är väldigt bra. Ska tilläggas att två av lagets tongivande spelare samtidigt var på Svenska Fotbollsförbundets Halmstad-läger och var således inte med i cupen (Nermin och Hugo. Stort Grattis till er med, för det är stort.). Fast det vimlar av talangfulla, duktiga spelare i Kulladals FF P07 och nu satt saker på rätt plats återigen för laget. Mycket bra killar och coach Ernad och STORT GRATTIS till Cupsegern!! 💙

Viktig derbyseger
2022-09-09 22:39

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 tog en viktig derbyseger 2-1 i fredagskvällens prestigemöte mot Hyllie i P15 Skåne A. Det var en högklassig, intensiv match mellan två mycket bra lag. Matchen var helt jämn och väldigt dramatisk. Båda lagen gick för seger även i slutskedet av matchen med ställningen 1-1. Båda lagen hade stora lägen att avgöra matchen, fast lagens duktiga målvakter stod pall. I slutminuten spelade sig KFF fint fram och Emil blev nerdragen i straffområdet och straff till KFF. Hadi steg fram och visade enorm mental styrka när han säkert slog in straffen till 2-1. Vild glädje bland KFF-spelarna, tränarna och inte minst lagets supportrar. Efter haft marginalerna emot sig i de första seriematcherna, så äntligen lite välförtjänta marginaler på KFF sida. Och vilken grym laganda. Samtliga KFF-spelare och tränare gjorde en mycket bra prestation i fredagens match och segerglädjen efter matchen var helt underbar. Så välförtjänt och nu är Kulladals FF P07 på rätt väg igen. Mycket bra killar! 💙

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 26/3 16:00
Sön 26/3 10:15
Sön 19/3 13:45
0 - 0  
Lör 18/3 15:30
Sön 12/3 16:00
0 - 8  
Sön 5/3 13:45
5 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 28/03 21:22 
Kulladals FF, 27/03 16:36 
Kulladals FF, 20/03 13:27 
Kulladals FF, 19/03 20:26 
 
Sponsorer
Samarbetspartners