Välkomna till Kulladals FF P07

Välkomna till hemsidan för pojkar födda 2007. Vi är ett mycket bra lag med mycket fotbollskompetenta tränare. Kompisandan är härlig och spelarna vill mycket med sin fotboll. 2020 var framgångsrik med en serieseger, en tredjeplats i serien och vinst i inomhuscup. Mycket utveckling på varje spelare och en fantastisk sammanhållning i laget. 2021 kommer vi seriespela i P14 Skåneserie, P15 zonserie och P14 zonserie.

Nya spelare som önskar provträna i vårt härliga gäng och är villiga att satsa på sin fotbollsutveckling är välkomna att kontakta huvudtränare Ernad.
Mail: ernadticic83@gmail.com
P07 klara för Skåneserie A 2022
2021-10-09 19:51

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 vann lördagens match mot Linero med klara 6-2. Därmed är KFF P07 klara för Skåneserie A 2022. Har varit en uttalad målsättning inom laget från start och laget har visat sig vara så bra. En fullt välförtjänt framgång för lagets spelare och tränare. Underbart killar och STORT GRATTIS! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Under höstsäsongen 2021 har P14 Skåneserier varit geografiskt indelat i tre serier och det krävdes att bli topp 3 i respektive serie för att garanterat kvalificera sig för Skåneserie A till 2022. Och det lyckades KFF P07 med och rättvist så. Ytterligare ett bevis på att Kulladals FF:s ungdomsverksamhet är att räkna med. 2021 har klubben fostrat spelare som fått speltid i Trelleborgs FF A-lag, flertalet juniorer har fått speltid i Kulladals FF A-lag och KFF P07:s framgångar är ett väldigt gott tecken på vad som väntar med efterföljande starka åldersgrupper inom föreningen.

Kulladals FF P07 är fullt av talangfulla, bra spelare och med ytterst kompetenta tränare. Både spelare och laget blir bättre för varje vecka. Drivet att ständigt utvecklas är stort och kamratskapen och glädjen är fantasisk i laget. Nu väntar Elitinriktade GAIS OPEN i november för laget, i 11-manna-fotboll och just 11-manna är något som kommer lyfta KFF P07 ytterligare.

Nya duktiga spelare som är intresserade av att provspela i Kulladals FF P07 är välkomna att kontakta huvudtränare Ernad Ticic (ernadticic83@gmail.com).

Tvåsiffrigt i Skåneserien
2021-08-18 15:10

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 gjorde processen kort med Malmö FF P08 i Skåneserien. Seger 11-0 och KFF visade att man är väldigt fokuserade på att göra bra prestationer. En imponerande taktisk matchplan utfördes till fullo av spelarna, vilket gav KFF ideliga bollvinster som genererade i mängder av målchanser. Anfallsspelet var fartfyllt, tekniskt och samtidigt varierande. Var annars den blötaste matchen killarna någonsin spelat (dock fick vi se två vackra regnbågar). Trots regnet så fortsatte KFF mala på. I två perioder var KFF väldigt bra, i den tredje tappades lite fokus. Fast då hade Mahmod kommit in i målet och visade att laget inte bara har en bra målvakt med Arjanit utan även två. Och KFF gjorde mål även i tredje perioden. Kulladals FF P07 är fyllt av talangfulla, ambitiösa och duktiga spelare och leds av bra tränare som ser till att killarna fortsätter göra jobbet fullt ut, både på träning och på match. Mycket bra killar!

Stark vändning i serieavslutningen
2021-07-04 17:25

I vårsäsongens sista seriematch stod Kulladals FF Vit för en stark vändning mot Rosengård. Underläge 1-4 inför sista perioden vändes till seger 5-4, där segermålet sköts in av Turker i matchens slutsekunder. Och vilken härlig segerglädje efter slutsignalen bland KFF-spelarna, både hos dom som spelade i matchen och lagkamraterna som tittat på. Vilken underbar kamratskap det finns i Kulladals FF P07. Mycket bra killar!

Grymt seriespel
2021-06-28 22:39

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 har stått för ett grymt seriespel i Skåneserien. Starka prestationer och segrar match efter match, varav flera storsegrar. Avslutande matchen mot Malmö FF (P08) var inget undantag, där KFF vann med 11-3. Under huvudtränare Ernads ledning har spelarna utvecklats enormt. Laget är välorganiserat och svårslaget och dessutom med en frejdig offensiv. I Kulladals FF P07 finns den önskvärda disciplinen hos spelarna där dom lyssnar och tar till sig vad tränarna säger. Det gör laget enat, med en stark laganda och fantastisk kamratskap. För samtidigt vågar spelarna. Alla kan lita på alla och alla stöttar varandra, i medgång och motgång. Mycket bra killar!

KFF P07 har även ett lag i P06-serie, där spelarna fått testa på 11-manna fotboll. Laget har hanterat 11-manna väl och presterat bra fotboll även i denna serien. Ibland har det räckt till poäng, ibland inte. Nyttigt och utvecklande matcher har det varit. Dessutom har KFF P07 ett lag i zonserie i samma ålder. Även spelarna som mestadels matchas i detta laget har tagit fina kliv framåt och laget har blivit bättre och bättre. Mycket bra killar!

Både bredd och spets är stark i Kulladals FF P07. Spelarna och tränarna Ernad, Semir och Mensur gör ett jättebra jobb tillsammans. Satsning och målmedvetenhet är stor. De mycket talangfulla spelarna har förstått vilket hårt jobb och vilken koncentration som krävs för att nå framgång. Glädjen och kamratskapen i hela truppen är fantastisk. Därav den starka lagandan även på matcher. Ska onekligen bli spännande att följa Kulladals FF P07 framöver. 💙

Matcherna äntligen igång igen
2021-05-05 09:19

I helgen fick ungdomsmatcher äntligen börja spelas igen och Kulladals FF P07 var "snabba på pucken". Energin och spelglädjen gick det inte att ta miste på när KFF Vit redan på fredagen mötte Olympic. Efter två jämna perioder tog KFF över matchen i tredje och vann övertygande med 7-3. På söndagen spelade KFF Blå mot sina blivande motståndare i Skåneserien Kvarnby. KFF var steget före sina motståndare från första spark till sista. Seger 14-1, efter bländande spel. Tränare och spelare har onekligen gjort ett bra jobb på träningarna. Både bredd och spets är stark i KFF P07, vilket bordar för fortsatt utveckling. Mycket bra killar!

Kommande helg kommer fler matcher. Förväntan och glädjen är stor. Fotbollsmatcher är det roligaste!