Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Kulladals FF P07

Välkomna till hemsidan för pojkar födda 2007. Vi är ett mycket bra lag med mycket fotbollskompetenta tränare. Kompisandan är härlig och spelarna vill mycket med sin fotboll. 2019 var framgångsrik och rolig med bl.a. cupspel i Gothia Cup och Sölvesborgscupen. Under vintern spelar vi i Skånes Vintermästerskap med 2 lag, Tårnby Vintercup i Köpenhamn med 1 lag + många spännande inomhuscuper. 2020 kommer vi fortsatt seriespela med 2 lag och spela många inspirerande cuper, bl.a. Minicupen i Falkenberg.


Nya spelare som önskar provträna i vårt härliga gäng och är villiga att satsa på sin fotbollsutveckling är välkomna att kontakta huvudtränare Ernad. 
Mail: ernad.ticic@multicall.se
Mobil: 076-0254300
Minicupen i Falkenberg är tyvärr inställd i år
2020-04-06 10:30
Så här skriver arrangören...

"Med tanke på de hårdare restriktioner som nu kommit från
myndigheterna har vi efter styrelsebeslut beslutat att ställa in årets Minicup i Falkenberg."

Alltså blir det ingen cup i Falkenberg, och ni som vill avboka era hotellbokningar kan göra det.
Vi bokar heller inte in någon annan cup i nuläget när läget är som det är. 
Återkommer självklart med information när vi nu kan åka på cuper igen.

Ta hand om er så ses vi på våra träningsmatcher som vi får lov att spela iaf:)

Viktigt att alla som kommer och kollar på laget, håller sig vid staketet och samtidigt håller avstånd till varandra.

Då vi vet att ni är en grym föräldragrupp, så tackar vi redan i förhand för er omtanke och samarbetsvilja:) 


Två 0-1 förluster i rad för lag blå...
2020-03-29 12:38
Våra två sista matcher innan seriestart har vi förlorat båda med 0-1. 

Den första av de var mot FC bellevue som vi spelade i en placeringsmatch i vinterserien. Vi kommer aldrig riktigt igång med vårt spel och matchen är jämn. Vi skapar en del chanser men får tyvärr inte dit bollen. FCB gör det bra och de får även sätta dit målet som avgör matchen. Vi var inte bättre och förtjande inte att vinna sett till hela matchen. Grattis FCB.

Den andra 0-1 förlusten kom mot Husie If i en träningsmatch där vi testade en hel del nytt. Vi testade en ny uppställning, nya positioner på en hel del spelare och vi fick även testa att spela stor 9.manna fotboll där man använder planets fulla bredd. Vi gör definitivt inte någon jättebra match men vi får testat en del och vi är nöjda med det. Kul att se att spelarna orkar trycka på hela vägen in till slutet trots att vi inte har vanan att springa de extra meterna som en fullplan ger. 
Vi skapar fler chanser än Husie, dock skapar Husie de vassaste 2-3 chanserna varav en resulterar i mål och vi är slagna. En jämn match mot ett bra motstånd och en trevlig dag på Husiegård:)

Tack till Husie för denna dag och vi välkomnar de till oss när det blir läge igen.

Nu kör vi två lite extra viktiga träningsveckor och ser fram emot seriestarten mot Trelleborgs FF för lag blå och mot FC Rosengård för lag vit. Båda matcherna under påskhelgen.

Ses i veckan:)

Vinnare av B-slutspelet i vintermästerskapet
2020-03-24 17:59
"En riktigt härlig dag i Höllviken"
Så blev det dax för lag vit att ta sig an FC Trelleborg Röd i semifinalen i B-slutspelet i Höllviken. 
De första 25 minuterna var vi inte helt med i matchen och FCT kändes farligare i deras speluppbyggnad och de skapade även fler chanser. Vi har en duktig målvakt som räddar oss i första perioden. 
Därefter får laget vind i ryggen och vi börjar bita oss in i matchen,  vi får även göra 1-0, riktigt skönt. Därefter blir vi ännu bättre och skapar fler chanser och vågar spela boll. Det ger oss både 2-0 och 3-0. Vi vinner semifinalen med 3-0.

Finalen spelade vi mot Malmö City FC och vi gjorde snabbt 1-0 och 2-0, dock börjar vi slarva och de får komma fria mot mål och enkelt göra 2-1. Vi gör 3-1 och ännu ett likadant misstag för att de får 3-2, så slutar den första perioden. Dock är vi det bättre laget. Därefter tar vi oss samman och matchen slutar 7-2 eller 7-3. 
Ännu en buckla i hamn detta året och året har nyligen börjat:):):)
Bra jobbat allihopa!
Vinst mot Höllviken och snöplig förlust mot LB07
2020-03-13 11:08
Efter matchen mot Höllviken:)
Så var det kvartsfinaldax i vinterserien för både lag blå och lag vit.

Först ut var vi med lag vit som mötte Höllviken borta.
På senare har vi fått ihop ett spel med lag vit och det var det vi ville fortsätta se utvecklingen på mot Höllviken. 
Vi sätter bra press på de och lyckas vinna de flesta duellerna. När vi väl har boll, vårdar vi den och kommer på avslut. Därefter ställer vi rätt igen, vilket gör det svårt för motståndarna. 
Vi vinner matchen med 4-1. Höllvikens mål kom i sista sekunden innan domaren blåser av matchen. Nu väntar B-slutspel med semifinal mot FC Trelleborg Röd på lördag i Höllviken. 


I matchen mot LB07 för lag blå ville vi spela vårt spel och inte låta de komma in i sitt och det lyckades vi väldigt bra med. Dock var det väldigt vindigt på Kulladals ip denna dag. Vi släpper in ett mål på en hörnspark som seglar in i mål efter bara 1,5 min. Vi kämpar oss in i matchen igen och skapar flest chanser. Till slut gör vi 1-1. Vi lyckas sätta mer o mer press på de och fortsätter skapa chanser, dock släpper vi in ännu ett inseglande boll (på ett I vanliga fall) inte alls otagbart skott med bara några minuter kvar av matchen. Vi blir tvungna och satsa framåt vilket tyvärr denna gång resulterar i att vi släpper in ytterliggare ett mål. Matchen slutar 1-3.
Nu väntar placeringsmatch mot  FC Bellevue.

I det stora hela ser det bra ut inför serien, dock hinner vi fixa till en del saker till innan seriestart:)
Skön avslutning på Inomhussäsongen:)
2020-03-05 14:59
Äntligen kom vår Cupvinst inomhus:):):)
I sjöbo cup tog vi hem pokalen och även priset för turneringens bästa spelare! Bästa spelare blev Mehdi Nasseri!

Bra jobbat allihopa! Vi glädjer oss till att fortsätta bygga vårt futsalspel till nästa vinter, nu ser vi dock fram emot allt trevligt som väntar oss här närmast. Avslutningen på vinterserien, sista dagen i köpenhamns-turneringen, serie starten och minicupen i Falkenberg:)

Forza KFF P07:)
 
Sponsorer
Samarbetspartners