Välkomna till Kulladals FF P07

Välkomna till hemsidan för pojkar födda 2007. Vi är ett mycket bra lag med mycket fotbollskompetenta tränare. Kompisandan är härlig och spelarna vill mycket med sin fotboll. 2020 var framgångsrik med en serieseger, en tredjeplats i serien och vinst i inomhuscup. Mycket utveckling på varje spelare och en fantastisk sammanhållning i laget. 2021 kommer vi seriespela i P14 Skåneserie, P15 zonserie och P14 zonserie.

Nya spelare som önskar provträna i vårt härliga gäng och är villiga att satsa på sin fotbollsutveckling är välkomna att kontakta huvudtränare Ernad.
Mail: ernadticic83@gmail.com
Gott nytt år till er alla!
2020-12-29 12:05
Snart ska vi in i år 2021 och vi gör det med stor förväntan och glädje. Vi har hållt igång laget och tränat på så bra som det har gått under de rådande förutsättningarna, och det tänker vi fortsätta att göra!:)

Vi i P07 kommer att minnas 2020 som ett bra år, med mycket glädje, kamratskap, gemenskap, bra prestationer och fina resultat.

Stort tack till alla föräldrar, spelare, ledare och andra som är involverade i våra ungdomars utveckling och framtid!

Vi från P07 önskar er alla ett Gott Nytt År!

Ses inom kort igen:)

Vi är nöjda med höstens seriespel:)
2020-10-29 17:09
Vill summera höstsäsongen med ett par korta meningar. Vi har spelat 17 tävlingsmatcher varav vi har vunnit 12, spelat 4 oavgjorda och förlorat 1 match sett över både lag blå och lag vit.  Lag vit gick genom hela serien utan poängtapp.
Vi kan lungt säga att där är ingen motståndare vi inte kan slå och där är få som slår oss! Riktigt kul och se utvecklingen i hela truppen:):):)
Vi har fått en del nya spelare som smält in i truppen på ett fint sätt och vi ser fram emot vårens kvalserier.
Det var tråkigt att vi inte fick delta i GAIS OPEN, dock är det ju det bästa med tanke på det rådande Covid-19 läget.
Vi kommer att försöka åka iväg till en övernattningscup i Tidaholm i April 2021 med 2 lag. Utöver det kommer vi sikta in oss på en elit turnering under kristihimmelfärds helgen i maj 2021. Vi hoppas att läget med Covid-19 blivit bättre då. Fram tills dess har vi anmält två vinterserier som vi kommer delta i och vi hoppas på att kunna genomföra en del inomhuscuper ifall restrektionerna släpper.

Vill även säga att vi kommer att ta ett träningsuppehåll fram till den 10:e november som är en tisdag och då vi tränar 18:30-20:00. Fr.o.m då tränar vi tisdagar och torsdagar 18:30-20:00. Till våren kommer vi att få ett tredje träningstillfälle också som vi hoppas blir på måndagar.

Stort tack till alla spelare, ledare, föräldrar och klubbens fotbollsansvarige för att vi har kunnat genomföra en så fin säsong som vi gjort!:)
Stark prestation i A-serien
2020-10-18 12:16
P07 Blå avslutade seriespelet i P13 A på bästa sätt. Seger 1-0 i toppmötet med duktiga Eslöv och KFF slutade på 3:e plats i serien. Väldigt starkt gjort i tuff konkurrens. KFF P07 är ett mycket bra lag fullt av talangfulla spelare och bra tränare. Fredagens match mot Eslöv var tuff och helt jämn i första perioden. Efter lite taktiska ommöbleringar tog KFF över matchen i de två sista perioderna och vann rättvist 1-0, segersiffor i underkant. En imponerande prestation av KFF-spelarna och tränarna, där laget visade att man kan spela på flera olika sätt. Och inte minst att de stunder då det offensiva spelet inte klickade fullt ut så kämpade spelarna på och såg till att laget var otroligt stabilt. Ett resultat av den fantastiska kamratskap och lagandan som finns i Kulladals FF P07. Mycket bra killar!

Nu blickar laget framemot spel i den elitinriktade GAIS OPEN och även roliga inomhuscuper framöver. Kommer bli jätteroligt!
SERIESEGER
2020-10-10 16:53
Ladda album (+1 bilder) >>
Efter helgens fina spelmässiga prestationer och storsegrar 7-3 mot Olympic och 11-1 mot Ariana så vann KFF Vit P13 Sydvästra C-serien i överlägsen stil. Idel segrar och framförallt väldigt bra insatser. Spelarna har tagit stora kliv framåt och bredden är stor och stark i KFF P07. Vilket också ökar konkurrensen i truppen och det är en nyckel även till de framgångar som KFF Blå har i P13 Sydvästra A. Seriesegern firades med härlig segerdans och sång. Mycket bra killar!
6:e raka segern för lag vit
2020-10-01 22:56
På onsdagskvällen tog lag vit 6:e raka segern i serien och såklart topp i tabellen. Otroligt starkt och spelarna visar att bredden i truppen är lika stark som spetsen. Flertalet av spelarna har också givits chansen i A-serien och gjort det bra. I matchen mot Oxie gjorde KFF en stabil insats och vann fullt välförtjänt. I första perioden satt också lagets tekniska offensiv fint och ledning 3-0, som också blev slutresultatet. I de två efterföljande perioderna agerade KFF kontrollerat utan att glänsa framåt. Fast defensiven var fortsatt ramstark med bröderna Van Dijk, Daris och Anes, i mittlåset. Inte minst imponerar lagandan och kamratskapen i hela truppen. Mycket bra killar!
Lör 24/10 12:15
Sön 18/10 11:30