Kulladals FF Flickor födda 2008-2009

Vi är ett lag med 35 tjejer födda 2008 och 2009. Vi har jätteroligt och lär oss spela fotboll tillsammans med många kompisar. Laget har duktiga tränare och utvecklingen går framåt i raska steg för spelarna och laget.

Träningarna äger rum utomhus på tisdagar på Kulladals IP och på torsdagar på Lindeborgs IP.

Säsongen 2021 kommer vi seriespel med ett lag i F08-serie i 9-manna och 1 lag i F09 i 7-manna. När möjligheterna ges så kommer vi även spela spännande cuper.

Om ni vill spela i vårt lag går det bra att fylla i en Intresseanmälan på hemsidan. Eftersom vi nu är så många kommer ni att placeras i kö.

Det går bra att kontakta lagets tränare. Se mailadresser under Kontakt.

Härlig seger i 08-serien
2021-06-27 17:51

Kulladals FF:s duktiga Flickor 08/09 tog en härlig 3-1-seger hemma mot Oxie. Matchen var jämn, fartfylld och underhållande. Så brukar matcherna vara mot Oxie. Utvecklande, roliga, matcher. Denna gång drog KFF det längsta strået och segerglädjen hos KFF-tjejerna efter matchen gick inte att ta miste på.

KFF F08/09 har tagit stora steg framåt under vårsäsongen. Alla spelarna har blivit tekniskt skickligare och alla springer betydligt mer. Det har gjort att man också blivit mycket starkare tillsammans som lag. KFF F08/09 spelar med ett lag i 08-serie och ett lag i 09-serie och KFF har överlag presterat bra i båda serierna.

Kamratskapen och glädjen i KFF F08/09 är fantastisk. Vilket den stora truppen på 35 spelare vittnar om. Lagets duktiga tränare gör ett jättebra jobb tillsammans med dom engagerade spelarna. Framtiden ser onekligen ljus ut för Kulladals FF F08/09. Tjejerna i laget är utmärkta föredömen för Kulladals FF:s växande fotbollsverksamhet för flickor. Mycket bra tjejer!

Jättebra match i F08-serien
2021-05-29 17:31

Kulladals FF:s duktiga Flickor 08/09 stod för en jättebra prestation i lördagens seriematch hemma mot Linero. En fartfylld, välspelad och mycket underhållande match slutade oavgjort 2-2. KFF-forceringen i tredje perioden i 1-2-underläge var mäktig. Trots flertalet vassa målchanser, så verkade inte kvitteringsbollen vilja gå in. Fast i absoluta slutskedet sköt KFF in det förlösande och rättvisa kvitteringsmålet 2-2. Och stort jubel i KFF-lägret. Oavgjort var sammantaget ett rättvist resultat och Som KFF-spelarna och laget har utvecklats. Alla kämpar stenhårt, visar prov på fin teknik och laget visade långa stunder upp ett fint passningsspel. Framtiden ser ljus ut för KFF F08/09. Mycket bra tjejer!

Kulladals FF Flickor 08/09 är en stor trupp på ca 35 spelare och träningsnärvaron är hög. Jätteroligt! Och det syns ju i den fina utvecklingen. Tränare och spelare gör ett kanonjobb tillsammans. Målmedvetna träningar kombineras med mycket glädje och kamratskapen är på topp. KFF F08/09 har två lag i seriespel och hjälper också F06/07 med spelare i deras matcher. Underbart med så drivna och spelsugna KFF-lirare.

Starkt seriespel
2020-10-11 18:53
Kulladals FF:s F08/09 avslutade ett starkt seriespel med två mycket bra matcher. På lördagen höll KFF jämna steg med duktiga LB07 i två perioder. I tredje orkade KFF-spelarna inte riktigt och LB07 kunde avgöra. Dock en väldigt bra prestation av KFF och ett bevis på hur mycket spelarna och laget utvecklats. På söndagen blev resultatet positivt, då FC Champions besegrades med 3-1. Återigen en spelmässigt jättefin match av KFF, där man lyckades spela sig fram till många målchanser. Mycket bra tjejer!

Under ledning av lagets duktiga tränare har truppen vuxit och är nu 35 spelare stark. Otroligt roligt. Glädjen och kamratskapen är underbar och spelarna erbjuds dessutom en seriös fotbollsutbildning. Något som spelarna uppskattar och framstegen är enorma, för både spelare och laget i stort. Härligt!
Härlig seger i sommarhettan
2020-08-16 18:45
Vilken härlig seger det blev i sommarhettan. I en jämn och välspelad match vann KFF mot Skanör med 3-1. KFF visade prov ett fint passningsspel och en imponerande kämpaglöd. Lagets duktiga spelare fick välförtjänt fira en rättvis seger. Och segerglädjen var underbar att skåda. Mycket bra tjejer!
Bra prestation
2020-05-31 19:04
Kulladals FF:s duktiga Flickor 08/09 har tagit stora kliv framåt och i lördagens hemmamatch mot Dalby gjorde man en riktigt bra prestation. I två perioder höll man jämna steg med sina duktiga motståndare, både spel- och målmässigt. KFF-spelarna visade prov på fint passningsspel och stor löpvilja. I tredje perioden tröt orken och Dalby kunde vinna matchen. Fast KFF-spelarna kämpade vidare ändå så gott man kunde och sammantaget var det en jättebra match av KFF. Framtiden ser ljus ut för Kulladals FF F08/09. Mycket bra tjejer!

Till hösten är förhoppningen att kunna ha två lag i seriespel. Så fler tjejer födda 2008 och 2009 är välkomna till vårt härliga gäng. Kamratskapen är underbar i laget och under ledning av lagets duktiga tränare så tar spelarna och laget fotbollsmässiga kliv framåt hela tiden.