Kulladals FF Flickor födda 2008-2009

Vi är ett lag med 35 tjejer födda 2008 och 2009. Vi har jätteroligt och lär oss spela fotboll tillsammans med många kompisar. Laget har duktiga tränare och utvecklingen går framåt i raska steg för spelarna och laget.

Träningarna äger rum utomhus på tisdagar på Kulladals IP och på torsdagar på Lindeborgs IP.

Säsongen 2021 kommer vi seriespel med ett lag i F08-serie i 9-manna och 1 lag i F09 i 7-manna. När möjligheterna ges så kommer vi även spela spännande cuper.

Om ni vill spela i vårt lag går det bra att fylla i en Intresseanmälan på hemsidan. Eftersom vi nu är så många kommer ni att placeras i kö.

Det går bra att kontakta lagets tränare. Se mailadresser under Kontakt.

Starkt seriespel
2020-10-11 18:53
Kulladals FF:s F08/09 avslutade ett starkt seriespel med två mycket bra matcher. På lördagen höll KFF jämna steg med duktiga LB07 i två perioder. I tredje orkade KFF-spelarna inte riktigt och LB07 kunde avgöra. Dock en väldigt bra prestation av KFF och ett bevis på hur mycket spelarna och laget utvecklats. På söndagen blev resultatet positivt, då FC Champions besegrades med 3-1. Återigen en spelmässigt jättefin match av KFF, där man lyckades spela sig fram till många målchanser. Mycket bra tjejer!

Under ledning av lagets duktiga tränare har truppen vuxit och är nu 35 spelare stark. Otroligt roligt. Glädjen och kamratskapen är underbar och spelarna erbjuds dessutom en seriös fotbollsutbildning. Något som spelarna uppskattar och framstegen är enorma, för både spelare och laget i stort. Härligt!
Härlig seger i sommarhettan
2020-08-16 18:45
Vilken härlig seger det blev i sommarhettan. I en jämn och välspelad match vann KFF mot Skanör med 3-1. KFF visade prov ett fint passningsspel och en imponerande kämpaglöd. Lagets duktiga spelare fick välförtjänt fira en rättvis seger. Och segerglädjen var underbar att skåda. Mycket bra tjejer!
Bra prestation
2020-05-31 19:04
Kulladals FF:s duktiga Flickor 08/09 har tagit stora kliv framåt och i lördagens hemmamatch mot Dalby gjorde man en riktigt bra prestation. I två perioder höll man jämna steg med sina duktiga motståndare, både spel- och målmässigt. KFF-spelarna visade prov på fint passningsspel och stor löpvilja. I tredje perioden tröt orken och Dalby kunde vinna matchen. Fast KFF-spelarna kämpade vidare ändå så gott man kunde och sammantaget var det en jättebra match av KFF. Framtiden ser ljus ut för Kulladals FF F08/09. Mycket bra tjejer!

Till hösten är förhoppningen att kunna ha två lag i seriespel. Så fler tjejer födda 2008 och 2009 är välkomna till vårt härliga gäng. Kamratskapen är underbar i laget och under ledning av lagets duktiga tränare så tar spelarna och laget fotbollsmässiga kliv framåt hela tiden.