SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P08

Välkomna till Kulladals FF P08. Vi är ett bra lag, med duktiga tränare och med en härlig kompisanda. Säsongen 2023 kommer vi spela med ett lag i Skåneserie och ett lag i zonserie. Det kommer även finnas möjlighet för spelarna till träning och match med äldre åldersgrupper i klubben. Vi planerar också för att åka på spännande cuper 2023.

 
Vi välkomnar nya duktiga, satsande spelare till laget. Kontakta huvudtränare David för möjligheten att provträna med laget (davidlarsson91@hotmail.com).
Efterlängtad seger
2023-10-01 19:13

Kulladals FF duktiga Pojkar 08 tog en efterlängtad och rättvis seger i P15 Skåneserie C mot Husie. Segersiffrorna skrevs till 3-1 och var faktiskt i underkant. KFF stod för en mycket bra spelmässig prestation med flera fina anfall som genererade i vassa målchanser. I ett välorganiserat KFF underordnade sig samtliga KFF-spelare även kollektivet i defensiven. Enorm löpvilja och stor offervilja förhindrade flera gånger farligheter att uppstå för motståndarlaget. KFF P08 har i de tidigare seriematcherna långa stunder spelat bra offensiv fotboll. När inställningen och försvarsspelet är så uppoffrande som i söndagens match så kommer också resultaten gå KFF väg. I fredagens match i P15 Sydvästra A vann dessutom KFF Vit en spännande match mot Dalby med 5-4 efter en bra genomförd match. Både spelare och tränare i Kulladals FF P08 förtjänar verkligen dessa framgångar. Alla jobbar hårt tillsammans på träningarna och glädjen och kamratskapen i laget är underbar. Mycket bra killar! 💙

Krigarhjärta av stål
2022-06-03 21:56

Två tuffa bortamatcher på två dagar i Skåneserien. Då krävs det att spelarna har krigarhjärtan av stål för att kunna hantera det. Och det har verkligen spelarna i Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08. Torsdagens match mot Lödde var helt jämn, tillknäppt fast väldigt spännande. KFF-spelarna kämpade helhjärtat och visade upp ett starkt försvarsspel. Seger 1-0. Om matchen mot Lödde var tillknäppt så var fredagens match mot Atletico Malmö raka motsatsen. En mycket underhållande och öppen match som var fylld av heta målchanser åt båda håll. Återigen en jämn och ytterst dramatisk match där Mishtaks fina 5-3-mål i slutminuten var lika befriande som skön. Stor och välförtjänt segerglädje i KFF-laget efter matchen. Och lika nöjda var den ljuvliga föräldrar-klacken.😊 Sammantaget en rättvis seger för KFF, där KFF-spelarna visade upp både enorm kämpaglöd och många fina tekniska aktioner. Segern innebar att KFF tog sig förbi både Atletico och Malmö FF i tabellen och avancerade till 5:e plats. Mycket bra killar! 💙

 

Kulladals FF P08 ser återigen mycket starka ut. Lagets stomme av duktiga ur-kulladalare har stärkts med ett par duktiga nytillskott. Lagandan och kamratskapen är grym. Målsättningen är att nå Skåneserie A 2023 och spelarmaterialet och duktiga tränare finns absolut i laget för att nå dit. 

Efterlängtad seger i Skåneserien
2022-05-06 21:27

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 tog på fredagskvällen en efterlängtad seger i Skåneserien. Det var glada och lättade KFF-spelare efter segern 5-3 mot Malmö City. Matchen i sig var helt jämn med långa stunder "öppna landskap" åt båda håll. KFF inledde klart bäst och tog ledningen med 2-0. Fast Malmö City vände på steken till 2-3 och en bit in i tredje perioden hade dom till synes kontroll på matchen. Fast KFF-spelarna visade då prov på en imponerande lagmoral och kämpaglöd. Ett riktigt viljemål ordnade kvitteringen till 3-3 och ytterligare två mål som också kan klassificeras som viljemål vände på matchen till KFF:s fördel 5-3. Och viljemål ska man aldrig be om ursäkt för, tvärtom. En härlig KFF-seger. Mycket bra killar!

 

KFF har haft en tuff inledning på P14 Skåneserien, så kvällens seger var otroligt skön. KFF P08 har utan tvekan materialet för denna nivån och med nu stärkt självförtroende och ett par nyförvärv redan klara så kommer lagets duktiga spelare och tränare visa det än mer framöver. KFF P08 har också ett lag i zonserien och här har goda prestationer genererat i mycket bra resultat och för stunden serieledning. Framförallt speltid till fler spelare och flera spelare har också tagit kliv mot skåneserie-laget. Extra kul med kvällens match, utöver segern, var att se alla truppens spelare som inte var uttagna vara på plats för att stötta sina lagkamrater. Och så är det alltid i KFF P08 oavsett i vilken serie matchen är i. Vilken underbar kamratskap! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Kulladals FF P08 till slutspel i DM
2022-03-20 19:44

I helgen avslutades gruppspelet i DM (Distriktsmästerskapet).

 

KFF P08 spelade i sista omgången en helt avgörande match mot Kvarnby. Jämnt i två perioder, fast i tredje satte KFF in en högre växel och klar seger 5-1. Två segrar och en knapp förlust och KFF vidare till slutspel. Härligt och Grattis killar!

 

Slutspelslottning i DM sker i veckan och första slutspelsomgången spelas 2 eller 3 april.

 

Lycka till killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

DM inleddes med seger
2022-03-06 06:28

Efter ha blivit inställt i två år pga. pandemin så kan 2022 äntligen DM (Distrikstmästerskapet) spelas igen. KFF Pojkar 08 representerar Kulladals FF i P14-klassen och KFF inledde DM-gruppspelet med bortamatch mot Hardeberga. Det blev en förhållandevis jämn tillställning och mycket spännande. KFF var dock det bättre laget, även om prestationen var något ojämn. Fast när det verkligen behövdes så lyfte KFF-spelarna sig och visade sig från sin bästa sida. Inte minst när underläge 3-4 vändes i tredje perioden till segersiffrorna 5-4. Väldigt stark lagmoral och att den speltekniska kvalitén finns hos KFF-spelarna vet vi om. En skön seger och kommande två helger fortsätter DM-äventyret med gruppspelsmatcher mot Lunds BK respektive Kvarnby. Ska bli roligt. Mycket bra killar! 💙

 

Kulladals FF P08 är ett starkt lag med bra spelare och med en härlig kamratskap. 2022 kommer KFF P08 mäta sina krafter med Skånes bästa P14-lag i P14 Skåneserien, med ett av truppens två lag. Tränarstaben är bra och siktet är högt inställt. Laget välkomnar fler duktiga spelare födda 2008 som kan hantera spel på Skåneserie-nivå. Vid intresse så kontakta klubbens Fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).

 
Sponsorer
Samarbetspartners