Välkommen till Kulladals FF P08

Välkomna till Kulladals FF P08. Vi är ett bra lag, med duktiga tränare och med en härlig kompisanda. 2020 tog laget och spelarna stora kliv framåt. Både bredd och spets är stark. Säsongen 2021 är det 9-manna som gäller. Vi kommer fortsatt ha 3 lag i seriespel och även spela spännande cuper. Det kommer även finnas möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper i klubben.

Vi välkomnar nya duktiga, satsande spelare till laget. Kontakta tränare Jonas för vidare information (jonascajerby@hotmail.com).
Stark poäng i A-serien
2021-10-17 20:35

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 stod för en mycket uppoffrande, försvarsstark prestation borta mot ett av seriens topplag Fc Bellevue. 0-0 slutade matchen, ett starkt avstamp för den ökade satsningen mot toppskiktet i åldersgruppen som Kulladals FF P08 tar sikte mot. Visst var Bellevue spelförande i matchen, precis som KFF varit i andra seriematcher, fast målchansmässigt var det jämnt. KFF hotade vasst i kontringsspelet och oavgjort var ett rättvist resultat. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Potentialen i KFF P08 är hög och med ökad träningsdos och några nya spelare in, så kommer definitivt KFF P08 bli att räkna med i Skåneserien 2022. Tränarstaben kommer stärkas upp av erfarne Jonas Cajerby, tillika fotbollsansvarig i klubben, som tillsvidare kommer leda laget tillsammans med Sebbe och Jocke. Ny meriterad huvudtränare är på ingång. Spelarna i Kulladals FF P08 ska erbjudas den bästa fotbollsutbildningen. Träningsutbytet med KFF P07 kommer också utökas. Vi välkomnar nya duktiga, satsande spelare till laget Kulladals FF P08. För mer information om provträning, kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).

Matchen mot Bellevue var tränare Diyars sista med laget. Diyar har tillsammans med Sebbe och Jocke gjort ett utomordentligt jobb med spelarna och laget och utvecklingen har varit fin. Tack för din tid i Kulladals FF Diyar och hoppas du återvänder till klubben i framtiden.

Premiärseger i A-serien
2021-05-23 17:45

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 spelade årets första seriematch i A-serien hemma mot Veberöd. KFF gjorde en mycket bra insats. Spelmässigt dominerade KFF matchen och i tredje perioden kom också den välförtjänta utdelningen. Seger 3-0 och överlag en stabil och bra match av KFF. Spelarna, tränarna och laget har anpassat sig snabbt till spelformen 9-9. Och att äntligen få spela riktiga tävlingsmatcher med tabell gör killarna ännu gladare. Framtiden ser ljus ut för Kulladals FF P08. Mycket bra killar!

KFF P08 har ytterligare två lag i seriespel, där premiären i B-serien slutade med oavgjort resultat 1-1 mot Husie. Seriepremiär i C-serien kommande helg. Så även bredden är stark i KFF P08.

Cuprik helg
2020-10-19 22:25
Det var en cuprik helg för Kulladals FF P08. På lördagen spelade KFF Blå TFF-cupen i Trelleborg och i denna cup gavs KFF P08 chansen att spela sina allra första 9-manna-matcher. Första matchen mot Trelleborg var tuff och jämn, fast KFF lyckades avgöra till seger 1-0. Andra matchen mot Öja var också en tuff sådan där KFF vände underläge till ledning 2-1, fast tyvärr kvitterade motståndarna till 2-2 i slutskedet. I tredje matchen mot Staffanstorp så hade KFF blivit alltmer trygga med 9-manna och spelet satt riktigt fint. Seger 5-1 och spelglädjen sprudlade ur KFF-spelarna. Mycket bra killar!

På söndagen spelade KFF Vit Lunds BK Kickoff och återigen i 9-manna. Första 9-manna-matcherna för dessa KFF-spelarna och mycket nervositet till en början. I den första jämna matchen mot Hyllie lyckades KFF vinna med 1-0. Andra matchen mot Linero var en match med två ansikten. Första halvleken är Linero det bästa laget och leder rättvist 0-1. I andra halvlek visade KFF-spelarna upp en enorm vilja och nu var KFF det bästa laget och kvitteringen till 1-1 var lika skön som rättvis. Tredje matchen mot Lunds FF var en riktig urladdning av KFF. Suveränt spel och seger 4-2, som kunde blivit ett par mål större. Mycket bra killar!

KFF-spelarna var mycket nöjda med sina cupinsatser och det var lagets tränare med. Anpassningen till 9-manna fungerade över förväntan och laget ser framemot fler 9-manna-matcher i kommande vinterserie. Det var överlag två roliga och utvecklande cupdagar, både på och utanför plan. Kulladals FF P08 är ett lag att räkna med.
Lyckat seriespel
2020-10-12 22:05
Säsongens seriespel är över och KFF P08 kan blicka tillbaka på ett mycket lyckat seriespel. Spelarna och laget har tagit enorma kliv framåt under året. Inte minst under hösten har de spelmässiga prestationerna varit jättebra, kännetecknat av fint passningsspel och aggressivt försvarsspel. Det har också avspeglat sig i de allt mer framgångsrika resultaten i matcherna.

Med en trupp på över 35 spelare och tre lag i seriespel, varav ett i A-serien, så både bredd och spets stark. Spelarna håller hög nivå och kamratskapen i laget är fantastisk. Lagets duktiga tränare gör ett utomordentligt jobb tillsammans med spelarna. Kulladals FF P08 blir att räkna med även framöver. Mycket bra killar!
Stark seger i A-serien
2020-08-16 14:37
Kulladals FF P08 bjöd på en riktig femetta i hemmamatchen mot Trelleborg i A-serien. I första perioden fungerade spelet helt enligt ritningarna för KFF och 3-0-ledningen var fullt i sin ordning. Löpstyrka, teknik och fysisk power i en perfekt kombo. I sommarhettan jämnades sen spelet ut i de två återstående perioderna. Fast överlag en stark prestation av KFF och nöjda spelare och tränare efter matchen. Med all rätta. Mycket bra killar!