Cuprik helg
2020-10-19 22:25
Det var en cuprik helg för Kulladals FF P08. På lördagen spelade KFF Blå TFF-cupen i Trelleborg och i denna cup gavs KFF P08 chansen att spela sina allra första 9-manna-matcher. Första matchen mot Trelleborg var tuff och jämn, fast KFF lyckades avgöra till seger 1-0. Andra matchen mot Öja var också en tuff sådan där KFF vände underläge till ledning 2-1, fast tyvärr kvitterade motståndarna till 2-2 i slutskedet. I tredje matchen mot Staffanstorp så hade KFF blivit alltmer trygga med 9-manna och spelet satt riktigt fint. Seger 5-1 och spelglädjen sprudlade ur KFF-spelarna. Mycket bra killar!

På söndagen spelade KFF Vit Lunds BK Kickoff och återigen i 9-manna. Första 9-manna-matcherna för dessa KFF-spelarna och mycket nervositet till en början. I den första jämna matchen mot Hyllie lyckades KFF vinna med 1-0. Andra matchen mot Linero var en match med två ansikten. Första halvleken är Linero det bästa laget och leder rättvist 0-1. I andra halvlek visade KFF-spelarna upp en enorm vilja och nu var KFF det bästa laget och kvitteringen till 1-1 var lika skön som rättvis. Tredje matchen mot Lunds FF var en riktig urladdning av KFF. Suveränt spel och seger 4-2, som kunde blivit ett par mål större. Mycket bra killar!

KFF-spelarna var mycket nöjda med sina cupinsatser och det var lagets tränare med. Anpassningen till 9-manna fungerade över förväntan och laget ser framemot fler 9-manna-matcher i kommande vinterserie. Det var överlag två roliga och utvecklande cupdagar, både på och utanför plan. Kulladals FF P08 är ett lag att räkna med.
Lyckat seriespel
2020-10-12 22:05
Säsongens seriespel är över och KFF P08 kan blicka tillbaka på ett mycket lyckat seriespel. Spelarna och laget har tagit enorma kliv framåt under året. Inte minst under hösten har de spelmässiga prestationerna varit jättebra, kännetecknat av fint passningsspel och aggressivt försvarsspel. Det har också avspeglat sig i de allt mer framgångsrika resultaten i matcherna.

Med en trupp på över 35 spelare och tre lag i seriespel, varav ett i A-serien, så både bredd och spets stark. Spelarna håller hög nivå och kamratskapen i laget är fantastisk. Lagets duktiga tränare gör ett utomordentligt jobb tillsammans med spelarna. Kulladals FF P08 blir att räkna med även framöver. Mycket bra killar!
Stark seger i A-serien
2020-08-16 14:37
Kulladals FF P08 bjöd på en riktig femetta i hemmamatchen mot Trelleborg i A-serien. I första perioden fungerade spelet helt enligt ritningarna för KFF och 3-0-ledningen var fullt i sin ordning. Löpstyrka, teknik och fysisk power i en perfekt kombo. I sommarhettan jämnades sen spelet ut i de två återstående perioderna. Fast överlag en stark prestation av KFF och nöjda spelare och tränare efter matchen. Med all rätta. Mycket bra killar!
Seriespelet igång
2020-05-03 19:47
Ladda album (+3 bilder) >>
Seriespelet för ungdomslagen drog igång i helgen. Kulladals FF Pojkar 08 hade en händelserik helg. Lördag förmiddag borta mot Lindeborg där KFF Röd tyvärr inte kom upp i normal standard och förlorade klart. Desto bättre gick det samtidigt för KFF Blå i hemmamatchen mot Klagshamn. En jämn och underhållande match slutade 5-5. KFF visade upp bra spel och stark lagmoral när man reste sig i underläge. På söndag eftermiddag var det hemmamatch för KFF Vit mot Åkarp. I en rolig och spännande match vände KFF underläge till seger 4-2. Återigen visade KFF P08 styrka i med- och motgång. Mycket bra killar!
Ingen träning idag 190530
2019-05-30 09:47
Hej!
Ingen träning den 30 maj eftersom Kulladals Ip stängd. Mvh tränarna
 Vi ses på måndag den 3 juni.
Glöm inte anmäla er till internturneringen den 6 juni den går ut idag kl 21.00 den 30 maj. Därav ingen träning den 6 juni på kvällen.
Mvh Tränarna
Träning påsklovet
2019-04-13 20:42
Hej alla föräldrar och barn!

Vi tränar precis som vanligt denna vecka även skärtorsdag.

Veckan efter är det ingen träning på Måndagen annandag påsk men träning som vanligt på torsdagen.

Till de som är borta under påsk önskar vi skönledighet.

Glad påsk till alla önskar tränarna!

Ps glöm ej att meddela till Mike eller Sebastian om ni inte kan komma på träningarna.