SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P08

Välkomna till Kulladals FF P08. Vi är ett bra lag, med duktiga tränare och med en härlig kompisanda. Säsongen 2024 kommer vi spela med ett lag i Skåneserie. Vi planerar också för att åka på spännande cuper 2024.

 
Vi välkomnar nya duktiga, satsande spelare till laget. Kontakta tillsvidare Fotbollsansvarige Jonas för möjligheten att provträna med laget (jonascajerby@hotmail.com).
P08 i Skånecupen
2023-12-29 16:27

Skånecupen Dag 4 och Kulladals FF duktiga Pojkar 08 spelade 7-manna i Kombihallen med två lag. Båda KFF-lagens spelare var oerhört fokuserade inför sin första match och spelade mycket disciplinerat. Det genererade i två starka prestationer med tätt försvarsspel och modigt fast samtidigt spelintelligent anfallsspel med fin teknik. Med det kom också spelglädje och bra resultat, oavgjort för KFF Vit och seger för KFF Blå. I dessa två matcher visade KFF-spelarna vilken hög potential det finns i laget. I båda lagens två efterföljande gruppspelsmatcher glömde tyvärr KFF-spelarna bort vikten av fokusering och taktisk disciplin och klara förluster kom som brev på posten. En nyttig lärdom för spelarna att ta med sig inför en spännande säsong 2024. Det finns mycket fotboll i spelarna i Kulladals FF P08 och när man spelar disciplinerat som lag så är KFF P08 riktigt bra. Och kamratskapen är jättefin i laget. Ny bra  huvudtränare är på ingång, som tillsammans med spelarna ska lyfta laget till nästa nivå. Kör vi killar! 💙

Efterlängtad seger
2023-10-01 19:13

Kulladals FF duktiga Pojkar 08 tog en efterlängtad och rättvis seger i P15 Skåneserie C mot Husie. Segersiffrorna skrevs till 3-1 och var faktiskt i underkant. KFF stod för en mycket bra spelmässig prestation med flera fina anfall som genererade i vassa målchanser. I ett välorganiserat KFF underordnade sig samtliga KFF-spelare även kollektivet i defensiven. Enorm löpvilja och stor offervilja förhindrade flera gånger farligheter att uppstå för motståndarlaget. KFF P08 har i de tidigare seriematcherna långa stunder spelat bra offensiv fotboll. När inställningen och försvarsspelet är så uppoffrande som i söndagens match så kommer också resultaten gå KFF väg. I fredagens match i P15 Sydvästra A vann dessutom KFF Vit en spännande match mot Dalby med 5-4 efter en bra genomförd match. Både spelare och tränare i Kulladals FF P08 förtjänar verkligen dessa framgångar. Alla jobbar hårt tillsammans på träningarna och glädjen och kamratskapen i laget är underbar. Mycket bra killar! 💙

Krigarhjärta av stål
2022-06-03 21:56

Två tuffa bortamatcher på två dagar i Skåneserien. Då krävs det att spelarna har krigarhjärtan av stål för att kunna hantera det. Och det har verkligen spelarna i Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08. Torsdagens match mot Lödde var helt jämn, tillknäppt fast väldigt spännande. KFF-spelarna kämpade helhjärtat och visade upp ett starkt försvarsspel. Seger 1-0. Om matchen mot Lödde var tillknäppt så var fredagens match mot Atletico Malmö raka motsatsen. En mycket underhållande och öppen match som var fylld av heta målchanser åt båda håll. Återigen en jämn och ytterst dramatisk match där Mishtaks fina 5-3-mål i slutminuten var lika befriande som skön. Stor och välförtjänt segerglädje i KFF-laget efter matchen. Och lika nöjda var den ljuvliga föräldrar-klacken.😊 Sammantaget en rättvis seger för KFF, där KFF-spelarna visade upp både enorm kämpaglöd och många fina tekniska aktioner. Segern innebar att KFF tog sig förbi både Atletico och Malmö FF i tabellen och avancerade till 5:e plats. Mycket bra killar! 💙

 

Kulladals FF P08 ser återigen mycket starka ut. Lagets stomme av duktiga ur-kulladalare har stärkts med ett par duktiga nytillskott. Lagandan och kamratskapen är grym. Målsättningen är att nå Skåneserie A 2023 och spelarmaterialet och duktiga tränare finns absolut i laget för att nå dit. 

Efterlängtad seger i Skåneserien
2022-05-06 21:27

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 tog på fredagskvällen en efterlängtad seger i Skåneserien. Det var glada och lättade KFF-spelare efter segern 5-3 mot Malmö City. Matchen i sig var helt jämn med långa stunder "öppna landskap" åt båda håll. KFF inledde klart bäst och tog ledningen med 2-0. Fast Malmö City vände på steken till 2-3 och en bit in i tredje perioden hade dom till synes kontroll på matchen. Fast KFF-spelarna visade då prov på en imponerande lagmoral och kämpaglöd. Ett riktigt viljemål ordnade kvitteringen till 3-3 och ytterligare två mål som också kan klassificeras som viljemål vände på matchen till KFF:s fördel 5-3. Och viljemål ska man aldrig be om ursäkt för, tvärtom. En härlig KFF-seger. Mycket bra killar!

 

KFF har haft en tuff inledning på P14 Skåneserien, så kvällens seger var otroligt skön. KFF P08 har utan tvekan materialet för denna nivån och med nu stärkt självförtroende och ett par nyförvärv redan klara så kommer lagets duktiga spelare och tränare visa det än mer framöver. KFF P08 har också ett lag i zonserien och här har goda prestationer genererat i mycket bra resultat och för stunden serieledning. Framförallt speltid till fler spelare och flera spelare har också tagit kliv mot skåneserie-laget. Extra kul med kvällens match, utöver segern, var att se alla truppens spelare som inte var uttagna vara på plats för att stötta sina lagkamrater. Och så är det alltid i KFF P08 oavsett i vilken serie matchen är i. Vilken underbar kamratskap! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Kulladals FF P08 till slutspel i DM
2022-03-20 19:44

I helgen avslutades gruppspelet i DM (Distriktsmästerskapet).

 

KFF P08 spelade i sista omgången en helt avgörande match mot Kvarnby. Jämnt i två perioder, fast i tredje satte KFF in en högre växel och klar seger 5-1. Två segrar och en knapp förlust och KFF vidare till slutspel. Härligt och Grattis killar!

 

Slutspelslottning i DM sker i veckan och första slutspelsomgången spelas 2 eller 3 april.

 

Lycka till killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 14/07 20:07 
Kulladals FF, 30/06 20:43 
Kulladals FF, 23/06 16:01 
Kulladals FF, 21/06 17:39 
Kulladals FF, 15/06 14:17 
 
Sponsorer
Samarbetspartners