Välkommen till Kulladals FF Flickor födda 2006-2007

Vi är ett gäng duktiga flickor födda 2006-2007 med en härlig kompisanda. Spelarna och laget tränar seriöst och siktet är inställt på nya framgångar och fortsatt utveckling. 2021 kommer vi seriespela med 1 lag. När möjligheterna ges kommer vi även spela spännande utomhuscuper. Nya spelare som önskar provspela hos oss är välkomna att kontakta tränarna (pia.lindstrom@malmo.se)

F06/07 Pristagare Bengt Sandéns Minne
2020-09-29 21:30
Under måndagskvällen delade familjen Sandén tillsammans med Kulladals FF ut ett pris i den stora Kulladals FF-profilen Bengt Sandéns minne, dagen då Bengt skulle fyllt 68 år. Priset i Bengt Sandéns Minne instiftades under fjolåret för att främja och hylla goda insatser för Kulladals FF. I år gick priset på 10.000 kronor till KFF Flickor 06/07. Talet som Bengts son Martin Sandén höll i samband med prisutdelningen var både känslosamt och inspirerande, inte minst för lagets spelare och tränare på plats. Förutom ett betydande tillskott till lagkassan fick laget populärt besök av tidigare landslagsmålvakten Hilda Carlén samt FC Rosengårdspelarna Ali Reilly och Mimmi Larsson. Efter träningen åt laget middag tillsammans med familjen Sandén som representerades av Ingrid Sandén, Bengts barn och deras respektive familjer. Det var fantastiskt kul att se spelarnas reaktioner när dom inget visste innan kvällen började och glädjen gick inte att ta miste på. Kulladals FF är jättestolta över lagets duktiga tjejer och tränare och det går inte att se ett mer passande lag för en sådan belöning. Det är inte alltid lätt som flicklag/spelare i den ofta pojkdominerade fotbollen, fast både familjen Sandén och Kulladals FF vill framhäva laget och spelarna och stötta dom i vidare fotbollsspel. Vi hoppas och tror att detta pris kommer vara en extra morot för tjejerna.

Motiveringen till priset lyder som följer:
"Efter många år utan flicklag så är KFF F06/07, som startades upp 2015 med tränare Pia Lindström i spetsen, loket i Kulladals FF nysatsning på fotboll för flickor. Dom har lagt grunden för att Kulladals FF nu har 3 lag (spelare från 6 åldersgrupper) och drygt 75 tjejer i spel i föreningen. Priset ska också verka för tjejerna ska fortsätta utvecklas och så småningom bli ett seniorlag"

Bengt Sandén var och är fortfarande en stor profil i Kulladals FF, där han var ledare och sedermera fotbollsförälder under många år. När Bengt gick ur tiden 2019 beslöt hans familj att instifta detta pris i hans minne. Något som Kulladals FF är oerhört tacksamma för. Priset delas ut den 28 september varje år och för er som vill vara med och skänka en slant till Bengt Sandéns Minne så märks bankgirobetalningen till 5658-1655 med " Bengt Sandéns Minne".
Femetta i segermatch
2020-05-03 19:57
Kulladals FF F06/07 stod för en fin femetta i segermatchen mot Kvarnby. Det var en fartfylld match, med många målchanser. Kvarnby var bra, fast KFF var ännu bättre i denna matchen. Alla spelare kämpade enormt för varandra och det bjöds stundtals på riktigt bra passningskombinationer. Lagandan i KFF F06/07 är stark och både spelare och laget har utvecklats mycket. Mycket bra tjejer!
Framgångsrikt Uppåkra Cup
2019-11-17 21:38
Ladda album (+2 bilder) >>
F07 var under söndagen i Hjärup och spelade fina inomhuscupen Uppåkra Cup. Futsal som gällde och det hanterade våra duktiga KFF-spelare väldigt bra. Bra spel och stark kämpaglöd för varandra låg till grund för bra resultat med. Två vinster och en oavgjord på lagets tre matcher och en övertygande målskillnad på 7-1. Extra kul att se debuterande Mila spela sin första matcher och göra det mycket bra. Kulladals FF F07 fortsätter sin fina utveckling. Mycket bra alla tjejer!

Vi välkomnar fortsatt fler spelare till vårt härliga gäng. Kontakta tränare Pia (pia.lindstrom@malmo.se).
Höstlovsträning på Actic
2019-11-17 21:20
Ladda album (+3 bilder) >>
På höstlovet hade tjejerna ett tufft, fast roligt fyspass på Actic. Många nya spännande övningar som ger mycket och som tjejerna utförde med härlig kämpaglöd.
Höstsäsongen är igång
2019-08-18 18:18
Ladda album (+2 bilder) >>
På lördagen var det premiärmatch i F08-serien, borta mot Linero. Förlusten 3-6 till trots så gjorde alla spelare en jättebra match.

Söndagens hemmamatch i F07-serien mot Oxie var en jämn och spännande historia. Matchen slutade med vinst 1-0 efter en mycket bra prestation av samtliga spelare.

Bra kämpat allihopa!