Huvudsponsorer
Välkommen till Kulladals FF
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare. 
Flickorna vann sin första match sen starten!
2016-09-27 17:29
Oxievångs IP, 24sept

Oxie SK - Kulladals FF 0-6
Målskyttar K:
Thamina Mohammad 
Elise Möller
Savannah Rosdahl
Maja Lindström-Persson
Leila Licina

Stort grattis önskar hemsidan! Fortsätt så töser!
Kvällsöppet på kansliet
2016-08-17 10:51

Kansliet kommer hålla öppet onsdag- och torsdag kvällar mellan kl. 18-19 från och med onsdagen den 24 augusti.

Inför: Bromölla - Kulladal
2016-08-12 21:06
Tre raka kryss i höstupptakten. Nu går Kulladal in i tung period med tre bortamatcher på fyra omgångar och dessutom matcher mot nuvarande ettan, tvåan och trean i serien. Först ska man dock åka till Bromölla för möte mot laget som ligger på placeringen ovan. Vårens möte slutade i Kulladalsseger med 1-0 sedan Filip Gavran avslutat ett vackert anfall. Bromölla är enda lag i serien som ännu inte har spelat oavgjort medan Kulladal är laget med överlägset flest oavgjorda. Bromölla inledde hösten snyggt med två segrar och två hållda nollor, men sen kom en förlust mot IFK Trelleborg. För egen del sitter vi dessvärre inne med en del småskador och det kan komma att störa. På trots av det och besvikelsen efter två kryss hemma mot jumbon respektive nästjumbon så finns det tillräcklig kvalitet i truppen för att hämta med poäng från Bromölla. Men vi måste vara mer distinkta i offensiv box. Skadelistan innehåller tunga namn som Filip Jönsson, Jörgen Mellberg och Joakim Söderlund. Arlind Tahiri har valt att tacka nej till helgens match. Eddie Ekblad och Marcus Sandén som på grund av skador stannade på bänken matchen ut mot Nike är dock tillbaka. Dessutom gör Mattias Jurlander och Filip Gavran efterlängtad comeback. 

Mer om matchen hittar ni på bloggen
Smart Fotball camp flyttas till våren 2017
2016-08-09 13:06
Medelande från SmartFotball :
Den tilltänkta fotbollscampen som skulle hållas i veckan av spanjorer får flyttas till våren 2017 pga av få anmälda till årets camp.
Till er som som har anmält er till campen kommer återbetalning av anmälningsavgiften ske av spanjorerna.

Kulladals FF
Nyheter från våra lag