Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Fin lördag på Kulladals IP
2018-05-26 17:21
På ett soligt Kulladals IP besegrade idag Kulladals FF pojkar födda 2003 Malmö FF P04 i Skåneserien. En stark 3-1-seger och fortsatt toppstrid för vårt duktiga KFF-lag. Mycket bra killar!

Några timmar senare stod A-laget som segrare med 2-1 i en jämn match mot Dösjöbro. En skön lagseger och KFF hänger med i toppen av division 3. Härligt boys!
Juniorlaget Cupsegrare!
2018-05-20 20:14
Kulladals FF:s Juniorlag visade klass i Haderslev Cup och vann hela cupen! Fantastiskt killar och STORT GRATTIS! KFF spelade i cupens elitinriktade A-nivå (i P01-klassen) mot riktigt starkt jämnårigt motstånd, merparten från Tyskland. Efter två oavgjorda och en seger i lördagens gruppspel väntade på söndagen A-slutspel i form av nytt gruppspel, där gruppsegraren skulle kunna titulera sig cupmästare.

På söndagen visade våra duktiga KFF-spelare sig från sin absolut bästa sida. Bra spelmässiga prestationer, koncentrerat fokus, härlig kämpaglöd och grym laganda. Trots mycket starkt motstånd vann KFF samtliga tre matcher i A-slutspelet. Oerhört imponerande och Kulladals FF Juniorlag är slutsegrare i Haderslev Cup!

Killarna och tränarna har haft en härlig cupresa, både på och utanför plan. Glädjen och kamratandan har varit på topp och uppförandet har varit exemplariskt. Killarna har under året växt i så många avseende. På fotbollsplanen och inte minst socialt utanför plan. Våra duktiga tränare Amar och Dzenan har gjort ett helt fantastiskt arbete med killarna och laget. Både spelare och tränare har verkligen jobbat stenhårt för denna välförtjänta framgång. Kulladals FF är jättenöjda och jättestolta med samtliga spelare och tränare. SEGRARE I HADERSLEV CUP! STORT GRATTIS!!
Härlig match av P09
2018-05-20 16:02
Kulladals FF pojkar födda 2009 spelade idag en jämn och bra match hemma mot Bjärred. Två tekniskt skickliga lag med enorm energi och spelglädje bjöd på härlig fotbollsunderhållning i vårvärmen. Offensivlustan var hög hos båda lagen och målchanserna avlöste varandra. KFF imponerade med fin bollbehandling och vägvinnande kortpassningsspel. Det märks att killarna lyssnar på sina duktiga tränare, för spelarnas och lagets utveckling går friskt framåt. Vinst med 4-3 idag och underbar segerglädje efter matchen. Mycket bra killar!
Lycka till Juniorlaget
2018-05-19 08:39
KFF:s Juniorlag ska bege sig till Haderslev i Danmark och ska under lördag-söndag spela en internationell cup, Haderslev Cup. I gruppspelet möter KFF tre lag från Tyskland. I denna cup kommer våra killar, som är födda 2001 (några 2002), ställas mot jämnåriga motståndare. Till skillnad mot i seriespelet, där laget spelar i en juniorserie där spelarna får vara födda 1999. Det är en bra utvecklingsmiljö för våra KFF-killar och laget är med i toppstriden i serien. Många av våra spelare matchas även i U-laget och i något fall även med A-laget. Nu ska det bli spännande att se vad laget kan göra mot jämnåriga motståndare. Lycka till killar!
Härlig bortaseger för A-laget
2018-05-18 22:18
Kulladals FF:s A-lag tog en härlig seger på fredagskvällen när laget bortabesegrade IFK Trelleborg med 3-1. Segern innebar att KFF gick upp i serieledning, om än tillfällig. Och det är ju i toppen vi vill vara. Strålande boys! BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG!! Mer om matchen och A-laget finns att läsa på Bloggen 1938.
Junior, 20/05 21:07
Junior, 19/05 15:28