Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Pia prisad som ledare
2018-04-19 22:59

Vår fantastiska tränare för Flickor 06/07 Pia Lindström har blivit utsedd till en av Skånes Idrottsledarstipendier 2018, som delas ut av Sparbanksstiftelserna i Skåne och Skåneidrotten, med motiveringen:

Pia Lindström är en av de lyckliga stipendiater och tilldelas stipendium av Sparbanksstiftelsen Finn för goda ledarinsatser inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Stipendierna är på 7 000 kr vardera och ska utgöra en stimulans för idrottsledaren. Stipendiaternas föreningar får dessutom 3 000 kronor att använda till utvecklande insatser i verksamheten.

Vi i Kulladals FF är jätteglada och stolta över Pias utmärkelse, som är ytterst välförtjänt. Framförallt är vi glada för Pias skull. Vi är också glada och tacksamma för att vi har Pia som ledare i Kulladals FF. Och vi är övertygade om att vi delar denna uppfattning med lagets spelare. STORT GRATTIS PIA!!

Utdelningen sker onsdagen 16 maj på en galamiddag på Sparbanken Skåne Arena i Lund.

P09:s första seriematcher
2018-04-15 18:17
Under söndagen spelade Kulladals FF:s P09 sina allra första seriematcher. Spelformen var 5-manna och båda våra lags matcher bjöd på stor underhållning. Spelglädjen och offensivlustan var hög hos både KFF och motståndarna Uppåkra och Bara. Det var två jämna och spännande matcher, med många fina anfall och många mål. Fotboll när den är som bäst. Mycket bra killar!
Storseger för A-laget i seriepremiären
2018-04-15 17:02
Övertygande spel och storseger 8-2 i seriepremiären hemma mot Hörby. Onekligen en bra start för Kulladals FF:s A-lag i årets division 3-serie. Följ gärna vårt A-lag i Björn Nelins utomordentliga blogg 1938. Där finner ni matchreferat, bilder och mer intressant läsning.
Hemmapremiär lördagen 14 april
2018-04-13 22:05
Äntligen dags för hemmapremiär för A-laget. I lördagens seriepremiär i division 3 ställs Kulladals FF mot Hörby FF. Matchstart 14.00. Tyvärr är gräsplanen stängd pga. den långvariga vinterkylan, så premiären kommer spelas på vår konstgräsplan. Oavsett ser vi framemot en blå fotbollsfest. Självfallet kommer det som vanligt finnas massa gott för magen att köpa i vår servering. Hjärtligt välkomna till Kulladals IP.

Även många av våra ungdomslag har hemmapremiär i helgen. Både på lördagen och söndagen finns möjlighet att se våra härliga pojkar och flickor in action. Väl mött.
F06/07 på cupspel
2018-04-10 07:08
Våra duktiga Kulladals FF-tjejer var och spelade IF Löddes tjejkickoff. En fin cup, där våra KFF-spelare med härlig laganda kämpade berömvärt och presterade också bra fotboll. Vårt F06/07-lag är verkligen en harmonisk grupp, med en fin fotbollsmässig utveckling. Mycket bra tjejer!

Nya tjejer är såklart välkomna att komma och prova med oss. Bara att kontakta tränarna.
F06/07, 15/04 21:22
F06/07, 14/04 12:54