Välkommen till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

 

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare. 

Galen målfest i säsongens sista himmamatch
2017-09-24 12:10
Från 1938:

Kulladal avslutade hemmaspelet 2017 på bästa sätt när Hörby utmanövrerades med de osannolika segersiffrorna 9-3! En gruvlig revansch för vårens poängtapp på Hörby IP. Därmed säkrade klubben också dess bästa placering i seriesystemet på tjugo år. Hörby chockade dock hemmapubliken med två snabba mål och redan efter åtta minuter stod det 0-2 på resultattavlan. Men innan domaren blåste för halvtid hade Kulladal vänt på steken via mål av Markus Swane, Sebastian Rask och Calle Stenberg, som passade på att göra säsongens första. I andra var det bara ett lag på banan vilket så klart förstärktes av en utvisning på en Hörbyspelare bara tre minuter in på halvleken. Kulladals offensiv hade lekstuga och när krutröken lagt sig hade Rask och Swane noterats för varsitt hattrick, Dennis Rickbo fortsatt sin målform och Marcus Sandén prickat dit sitt första mål på två år. Senaste gången en seriematch kom upp i tvåsiffrigt på Kulladals IP var säsongen 2015 då Lunnarp besegrades med 9-1. Istället för att beskriva vart mål ingående redan här rankar vi Dennis Rickbos klackskarv på Eddie Ekblads vänsterinspel till det snyggaste. Tråkigt nog tvingades Daniel Jansson till byte redan efter trettiofem minuter då han fick värk i nacken efter en duell vid 0-2, sannolikt nackspärr som säkert sitter i några dagar. Till det negativa noterar vi också ett tredje gult på Primus Swenson som gör att han är avstängd i säsongsavslutningen mot Dösjöbro på lördag. Men vilken säsongsavslutning spelarna bjöd sin hemmapublik på! 

  

Matchfakta

Kulladal - Hörby 9-3 (3-2)

0-1 (6) 0-2 (8) 1-2 Markus Swane (16) 2-2 Sebastian Rask, straff (44) 3-2 Calle Stenberg (45) 4-2 Markus Swane (52) 5-2 Sebastian Rask (57) 5-3 straff (60) 6-3 Sebastian Rask (67) 7-3 Dennis Rickbo (76) 8-3 Marcus Sandén (78) 9-3 Markus Swane (87)

Assist: 1-2 Sebastian Rask, 3-2 Sebastian Rask, 4-2 Primus Swenson, 5-2 Markus Swane, 6-3 Markus Swane, 7-3 Eddie Ekblad, 8-3 Sebastian Rask, 9-3 Eddie Ekblad

Varningar K: Primus Swenson (3*)


*Avstängd mot Dösjöbro


Laget


Jimmie Andersson

----------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Filip Ahlström

Daniel Jansson (35)

Calle Stenberg

----------------------------------

Johan Mellqvist (70)

----------------------------------

Dennis Rickbo

Sebastian Rask

Primus Swenson

Andreas Pajus (70)

----------------------------------

Markus Swane


Avbytare:
Dominic Cica (mv)

Marcus Sandén (35)

Jack Berggrensson (70)

Mattias Jurlander (70)

Martin Persson

Kansliet nås via mail
2017-09-18 22:05
På grund av inbrott har Kulladals kansli för närvarande inte tillgång till telefon. Vi hänvisar därför kontakt till mailen istället: kansli@kulladalsff.se

//Kansliet
Fördel Kulladal i slaget om tredjeplatsen
2017-09-18 20:00

Från 1938

Kulladal är på god väg att säkra klubbens bästa serieplacering sedan andra hälften av 90-talet efter en imponerande 3-1-seger borta mot formstarka Eslöv på fredagskvällen. Inför omgången låg lagen på samma poäng och med två matcher kvar av serien är Kulladal alltså nu tre pinnar före. På tal om formstark så var det Dennis Rickbo som gav laget ledningen redan efter tre minuter när han från en svår vinkel placerade in bollen i bortre, hans sjunde mål på lika många matcher i höst. Framspelaren Sebastian Rask satte sen själv 2-0 sedan han framspelad av Johan Mellqvist fått två chanser att peta bollen i nät. Då har det bara gått en kvart. Kulladal går till paus med en 2-0-ledning och med en av säsongens bästa halvlekar i ryggen. Skyttekungen satte sen också sitt tolfte säsongsmål då han från utanför straffområdet placerade in 3-0 en kvart in på andra, inspelet av Dennis Rickbo. Allt frid och fröjd dittills även om Eslöv både med stolp- och ribbskott varit nära att spräcka nollan. Men med en kvart kvar kastar Calle Nelin ett utkast rakt i gapet på en hemmaspelare och för att rädda upp situationen räddar målvakten ett avslut med händerna utanför straffområdet. Domaren tar upp det röda kortet. Spel med en man mindre när Dominic Cica byter av Andreas Pajus och kastas in i hetluften, och gör det med den äran. Förvisso reducerar Kim Jeppsson med en elegant form av cykelspark, men andramålvakten agerar lugnt och säkert när ett massivt bollinnehav resulterar i många boll i och kring straffområdet. Kulladal håller undan till seger och utökar därmed sin segersvit på bortaplan till fem raka! Oerhört inspirerande att se spelarnas inställning inför och under match samt glädjen man visar efter. Hjärta!

  

Matchfakta

Eslöv - Kulladal 1-3 (0-2)

0-1 Dennis Rickbo (3) 0-2 Sebastian Rask (13) 0-3 Sebastian Rask (59) 1-3 Kim Jeppsson (79)

Assist: 0-1 Sebastian Rask, 0-2 Johan Mellqvist, 0-3 Dennis Rickbo

Varningar K: Filip Ahlström (1)

Utvisning K: Calle Nelin* (direkt rött)


*Avstängd mot Hörby


Laget


Calle Nelin 

--------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Filip Ahlström

Daniel Jansson

Calle Stenberg

--------------------------------

Johan Mellqvist

--------------------------------

Dennis Rickbo (84)

Sebastian Rask

Primus Swenson (84)

Andreas Pajus (76)

--------------------------------

Markus Swane


Avbytare:

Dominic Cica (mv) (76)

Jack Berggrensson (84)

Marcus Sandén (84)

Filip Jönsson

Martin Persson

Noah gjorde A-lagsdebut för Trelleborgs FF
2017-09-09 19:59

Kulladals FF-fostrade Noah Christoffersson har gjort A-lagsdebut i Trelleborgs FF, endast 18 år gammal. Noah kom in i Svenska Cupen-matchen borta mot Assyriska IF, som TFF vann med 1-0. Noah började spela fotboll som knatte i Kulladals FF och tillhörde vårt framgångsrika P99-lag, under ledning av tränarna Cengiz Erden och Micke Mellqvist. I laget spelade han bl.a. med våra egna A-lagsspelare Johan Mellqvist, Primus Svensson och Dominic Cica. På senhösten som 16-åring flyttade Noah till Trelleborgs FF, där han under två säsonger gjort stora avtryck. Hans starka insatser i U19 i år har belönats med spel i U21 och nu även A-lagsdebut.


Vi i Kulladals FF gläds verkligen med Noah och önskar honom all lycka till framöver. Noahs framgångar och även Johan, Primus och Dominics är också ett gott kvitto på att Kulladals FF:s ungdomsverksamhet är en miljö där stora talanger kan växa fram och utvecklas. Bättre och bättre dag för dag!

Föreningsdagar på Intersport
2017-09-08 10:19
Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 12-14 september på Intersport. Få 20% rabatt på hela sortimentet* oavsett tidigare pris. Ett perfekt tillfälle att köpa skor, kläder och utrustning till specialpris! Visa upp detta inlägg i kassan för att få rabatten. 

*Gäller ej cykel, presentkort, beställningsvaror eller föreningsprofiler.
Nyheter från våra lag
P09, 28/08 21:34 
P08, 17/08 23:42 
Junior, 08/06 11:06 
P08, 04/06 23:05 
 
Huvudsponsorer