Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Stöd Kulladals FF via Gräsroten
2018-10-19 17:04
Stöd Kulladals FF via Svenska Spels Gräsroten. Svenska Spel skänker årligen 50 miljoner till ungdomsidrotten i Sverige. Registrera Kulladals FF som din favoritförening på Svenska Spel (är helt kostnadsfritt). Varje krona du sen lägger på ett spel omvandlas till poäng till din favoritförening. Ju fler poäng desto mer pengar till din favoritförening. Pengarna som Kulladals FF får investeras i klubbens ungdomsverksamhet och därigenom i våra barn och ungdomar.
P03 imponerande cupfinalist
2018-10-14 18:44
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 var i helgen och spelade den elitinriktade turneringen Varbergs BOIS Höstcup. 12 inbjudna lag deltog, alla lag på mycket hög nivå och i den tuffa konkurrensen tog sig Kulladals FF P03 hela vägen till final. En imponerande prestation.

I lördagens gruppspel inledde KFF med 1-1 mot Ängelholm, därefter besegrade man Varberg med 2-0 och avslutade med oavgjort 0-0 mot Örgryte. Därmed var KFF direktkvalificerade till söndagens kvartsfinal. Där besegrade man Kristianstad rättvist 2-0. I semifinalen väntade ånyo Varbergs BOIS. Återigen var KFF det bättre laget, seger med 1-0 och klara för FINAL! I finalen väntade duktiga Zenith, som på sin väg till finalen bland annat slagit ut Hammarby. KFF gör en helt ok final, fast tröttheten hos killarna märktes alltmer. 1-4 slutade finalen och Zenith var värdiga cupsegrare.

Våra härliga KFF-lirare har onekligen gjort en kanonturnering. Man har gjort utmärkt reklam för sig själv, laget och Kulladals FF som förening, både på och utanför plan. Jättebra killar! Och STORT GRATTIS till både spelare och tränare till en imponerande 2:a plats.

Varbergs BOIS Höstcup var en jättefin, välarrangerad turnering. Boende, mat, gräsplanerna, matcher, domare, bemötande, allt var bra. Kulladals FF vill verkligen tacka Varbergs BOIS för inbjudan och en fantastisk cupupplevelse.
Tack Malmborgs Mobilia
2018-10-12 18:43
Kulladals FF och våra barn och ungdomar vill tacka klubbens sponsor Malmborgs Mobilia för de fina vattenflaskorna. På bilderna ser ni glada KFF-lirare från två av våra lag.
Utvecklande matcher för Juniorlaget
2018-10-09 21:49
Kulladals FF:s duktiga Juniorlag tog inför höstsäsongen över U-lagets matcher i Reservlagsserien Div.1 Skåne. Det har verkligen varit utvecklande matcher för våra KFF-killar, som är förstaårsjuniorer (födda 2001-2002). Och man har överlag gjort det jättebra. Några matcher han laget förstärkts med 2-3 spelare från A-truppen, vilket fungerat bra. I måndagskvällens match mot Eskilsminne, bestod dock KFF:s U-lag enbart av juniorer. Första halvlek stod KFF upp på ett imponerande sätt, mot ett betydligt mer meriterat motståndarlag. Halva Eskilsminnes lag bestod av spelare från deras A-lagstrupp från division 1, varav många var väldigt bra. I andra halvlek blev motståndet övermäktigt. Fast våra KFF-killar stred tappert hela matchen och har mycket positivt att ta med sig. På torsdag kväll är sista seriematchen, mot FC Rosengård. Seger där och KFF blir 2:a i serien, vilket är enormt starkt. Kanonjobb av våra duktiga tränare och spelare!

Det är med stor förväntan Kulladals FF:s Juniorlag ser framemot kommande säsong. Laget har plats till fler spelare. Nya spelare som önskar provspela i vårt duktiga lag är jättevälkomna att kontakta tränarna på romafan@hotmail.com
Fin säsong av P08
2018-10-08 21:20
I helgen spelade Kulladals FF Pojkar 08 säsongens sista seriematcher. Laget har överlag gjort en fin säsong och seriespelat med tre lag. De bra prestationerna har varit många, där de stora framgångarna i Halör Cup var något alldeles extra. KFF P08 är en stor trupp, med drygt 35 duktiga spelare och en härlig kamratskap. Tränare och spelare har gjort det bra tillsammans under hela året. Truppen har på senare tid stärkts med ytterligare två tränare, vilket varit en positiv injektion. På bilden ser ni ett av helgens segerlag. Alla helgens tre matcher bjöd på bra insatser. Framtiden ser onekligen ljus ut för KFF P08. Mycket bra killar!
P08, 14/10 14:04
Fotbollsskolan, 04/10 00:34