Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
P2010 i Knuts Cupen
2018-11-11 19:28
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 var i helgen och spelade inomhuscupen Knuts Cupen med två lag. KFF visade upp ett bra passningsspel och en stark laganda. Våra härliga KFF-spelare och tränare var helnöjda med en rolig och utvecklande cupdag. Mycket bra!
P2011 första inomhuscup
2018-11-11 15:55
I helgen spelade Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2011 sin första inomhuscup. Man hade två lag med i Olympic Cup. Matcherna var spännande på alla sätt, det var mycket glädje och full fart framåt. Våra härliga KFF-killar gjorde jättebra ifrån sig och visade upp både bra teknik och fin laganda. Mycket bra killar!
Jullotteri 2018
2018-11-03 08:28
Nu är Kulladals FF:s årliga Jullotteri på plats. Lotterna kostar 100 kronor per lott och kan från kommande vecka köpas av våra ledare och på kansliet. Vinstpriserna är många och fina, bl.a. är 1:a pris 10000 kronor presentkort på Malmborgs Mobilia. Hela vinstlistan finns att skåda under dokument. Lottningsresultatet kommer presenteras på hemsidan lördagen 22/12.
Bra prestationer i Pågacupen
2018-10-28 18:40
Nöjda spelare och tränare i Kulladals FF P05
I helgen spelades Pågacupen i Staffanstorp. Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2005 gjorde en fin turnering. Laget gick vidare till A-slutspel. I åttondelsfinalen besegrades Råå med övertygande 5-1. I kvartsfinalen gjorde KFF också en bra match, fast förlorade tyvärr den jämna matchen mot Staffanstorp 0-1. Dom tog sig sedermera vidare till final. En mycket bra cupinsats av våra KFF-spelare och tränare!

Även våra duktiga Pojkar 2006 och Pojkar 2007 spelade i cupen. I dessa åldersklasser finns tyvärr inte slutspel. Fast våra KFF-lag spelade vardera tre matcher på svår-nivån och fick tuffa, bra matcher.

Pojkar 06 som är helt nya på denna nivå växte in i det allt eftersom. Laget visade långa stunder att man kan hantera denna nivån och det kommer visa sig tydligare redan till vårens seriespel. Bra killar!

Pojkar 07 är mer vana vid denna nivån. Det märktes både spel- och resultatmässigt. Laget har väl en växel till i sig, fast våra KFF-spelare gjorde överlag en stabil, stark insats. Bra killar!

Framtiden ser onekligen ljus ut för Kulladals FF. Inte ens helgens bistra höstkyla stoppar KFF:s härliga spelare och engagerade tränare.
Stöd Kulladals FF via Gräsroten
2018-10-19 17:04
Stöd Kulladals FF via Svenska Spels Gräsroten. Svenska Spel skänker årligen 50 miljoner till ungdomsidrotten i Sverige. Registrera Kulladals FF som din favoritförening på Svenska Spel (är helt kostnadsfritt). Varje krona du sen lägger på ett spel omvandlas till poäng till din favoritförening. Ju fler poäng desto mer pengar till din favoritförening. Pengarna som Kulladals FF får investeras i klubbens ungdomsverksamhet och därigenom i våra barn och ungdomar.
P08, 14/10 14:04
Fotbollsskolan, 04/10 00:34