Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
KALLELSE ÅRSMÖTE 2018
2018-02-06 21:24

Samtliga medlemmar kallas härmed till föreningens ordinarie årsmöte, vilket avhålles torsdagen den 1:e mars kl. 18.30 i sporthallen på Kulladals IP (längst ner förbi inomhusplanen).

Det är angeläget att medlemmarna deltar i årsmötet och därmed i planeringen av föreningens framtid.

Motioner som ska tas upp på årsmötet ska vara föreningen/kansliet/styrelsen tillhanda senast åtta dagar innan årsmötet äger rum.

Handlingar av intresse för medlem såsom revisionsberättelsen etc. finns att tillgå för medlem på medlems begäran hos föreningen senast en vecka innan årsmötet. Även motioner samt styrelsens svar på dessa finns tillgängliga en vecka innan mötet.

Efter mötet bjuder föreningen på kaffe/läsk och kaka.

OBS
För Dagordning klicka in på Dokument och Öppna Dokument "Kallelse och dagordning årsmöte KFF 1 mars 2018"
A-laget Segrare i Nils Holgersson Cup
2018-01-28 19:43
Kulladals FF A-lag vann 7-manna-cupen Nils Holgersson Cup! I semifinalen besegrades IFK Malmö med 3-2 och finalen mot Skabersjö vann KFF med hela 8-2. Fantastiskt bra gjort. Förutom äran fick man en segercheck på 10000 kronor. I cupen deltog A-laget med två lag och båda lagen gick obesegrade fram till 8-dels-final, där KFF 1 besegrade KFF 2. Stark spets och stark bredd. Onekligen en grym prestation av vårt A-lag. STORT GRATTIS till alla spelare och ledare!!
Kulladals FF F06/07 på Skånecupens finaldag
2018-01-07 19:00
6/1 är Skånecupens traditionsrika finaldag. Kulladals FF var representerade av vårt duktiga flicklag födda 2006/2007. Då det inte får koras slutsegrare i dessa låga åldrar, så var detta en uppvisningsmatch. Fast upplevelsen var likväl pampig, med inmarsch i mörker och till musik och personlig presentation av varje spelare. Motståndare var Kvarnby och det var en rolig match mellan två bra lag. Våra duktiga KFF-spelare gjorde jättebra reklam för Kulladals FF med stort engagemang, bra spel och härlig glädje. Mycket bra tjejer!
GOTT NYTT ÅR!
2017-12-31 11:48
Vi i Kulladals FF vill tacka alla våra ledare, medarbetare, spelare, föräldrar och övriga supportrar för era fantastiska insatser under året. Extra tack till våra underbara sponsorer för ert stöd. Vi önskar er alla och alla andra fotbollsvänner runt om i världen ett GOTT NYTT ÅR!
Dragningslista jullotteriet 2017
2017-12-17 13:55
Vi gratulerar alla vinnare, kontakta kansliet via mail kansli@kulladalsff.se för att hitta en dag och tid för att hämta ut era fina priser.

Vi tackar återigen alla fina sponsorer för deras bidrag till priserna för Kulladals FFs Jullotteri!

God Jul & Gott nytt år! Önskar Kulladals FF

Huvudsponsorer