Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Medlemserbjudande på Intersport
2019-12-11 21:44

Missa inte julklappsdagar hos vår samarbetspartner Intersport 11–15 december. Passa på att handla sport och sportmode från välkända varumärken - just nu med minst 25% rabatt på allt. Ge bort sport i jul! Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 december på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Spännande fotbollshelg för P07
2019-12-09 22:59
Fotbollshelgen var onekligen spännande för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07. På lördagen spelade KFF Blå bortamatch mot erkänt starka FC Trelleborg. KFF gjorde en kanonmatch, både taktiskt och tekniskt och vann rättvist med 6-3. En härlig skalp och ett bevis på hur långt framme Kulladals FF P07 ligger.

På söndagen spelade KFF Vit bortamatch mot IFK Malmö. Då KFF förlorat förra mötet lagen emellan var det taggade KFF-spelare som koncentrerat sprang ut och spelade en jättebra match. Spelförande och med teknisk initiativrikedom, fast samtidigt kontrollerat. Seger 5-2 och stor segerglädje.

På söndagen var också KFF Blå i Danmark och spelade tre matcher i Tårnby Vintercup. Trots att ett par tongivande spelare inte var med så levererade KFF riktigt bra prestationer och fint spel. En storseger, en uddamålsseger och en uddamålsförlust blev facit och det var starkt resultat mot tufft danskt motstånd. Tårnby Vintercup var ett nytt och spännande äventyr för KFF-spelarna och kommer fortsätta med ytterligare tre spelomgångar efter årsskiftet.

Alla KFF-spelare gjorde grymma insatser under helgens matcher. Hög teknisk kvalité, bra kollektivt spel, uppoffrande kämpaglöd och som alltid fantastisk kamratskap, både på och utanför plan. Nya huvudtränaren Ernad har fått en fin start med laget och tillsammans med tränarkollegorna Kristian, Jimmie och Semir ges KFF-spelarna bästa möjliga förutsättningar till fortsatt utveckling. Och som tränare är det såklart en dröm att träna så många talangfulla fotbollsspelare och samtidigt härliga lagkamrater. Mycket bra killar!
Många fina matcher av P08
2019-12-08 20:41
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 var under söndagen och spelade fina Tomtecupen, med tre lag. Tre lag i cupen vittnar om en fantastisk bredd i KFF P08 och mycket tack vare ett enormt jobb av lagets duktiga tränare. KFF Röd inledde matcherna på morgonen och laget förblev obesegrade efter två vinster och en oavgjord. Många spelmässigt bra matcher, med stark kämpaglöd av KFF-spelarna. På förmiddagen spelade KFF Vit. Trots en resultatmässigt tyngre dag, så spelade killarna stundtals fin fotboll. På eftermiddagen spelade KFF Blå i cupens svåra nivå och gjorde det bra. Segern i första matchen följdes upp av två förluster mot mycket starkt motstånd. Fast KFF stred på och gav sina motståndare en rejäl kamp och visade stundtals prov på bra kombinationsspel. Överlag en utvecklande cup för samtliga KFF-lags spelare och tränare, med många fina matcher. Spelglädjen och kamratskapen var som alltid härlig. Mycket bra killar!
Bra P06 i Luciacupen
2019-12-07 09:36
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 var under fredagskvällen i Skanör och spelade Luciacupen. Lagbilderna tyvärr tagna efter förlustmatch, därav något besvikna spelare. Fast prestationen i cupen ska verkligen inte KFF-spelarna var besvikna över, tvärtom. Och överlag var humöret på topp. I mycket tuff konkurrens avancerade KFF Blå till semifinal som gruppetta. Väldigt starkt gjort och inte minst den rättvisa prestigesegern mot Olympic satt bra. Tyvärr skadade sig lagets nyckelspelare Leonel i sista gruppspelsmatchen och kunde inte vara med i slutspelet. Fast KFF gjorde ändå bra insatser i de knappa förlusterna i semifinalen mot Trelleborg samt i matchen om tredje pris mot Kvarnby. KFF Blå gjorde en riktigt bra turnering, med bra lagspel och individuell skicklighet och både spelare och tränare visade återigen vilket starkt lag Kulladals FF P06 är. Mycket bra killar!

För KFF Vit blev det tuffa motståndet övermäktigt. Fast trots de resultatmässiga motgångarna så kämpade killarna på bra och man försökte hålla humöret uppe, vilket alla ska ha stor cred för. Kamratskapen är stark i Kulladals FF P06. Mycket bra killar!
Starkt P09 i Tomtecupen
2019-12-01 17:36
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 visade upp både stark bredd och bra fotbollsmässig kvalité i Tomtecupen. Mycket av det som Kulladals FF som förening vill stå för. KFF P09 ställde upp med tre lag och alla spelare och tränare gjorde jättebra ifrån sig. Dagen inleddes med ett obesegrat KFF Blå. Därefter blev det både segrar och förluster för KFF Vit och KFF Röd. Oavsett lagtillhörighet spelade samtliga KFF-spelare med mycket spelglädje och härlig kämpaglöd. Spelarnas teknik och spelförståelse har utvecklats mycket under ledning av lagets duktiga tränare. Lagets passningsorienterade fotboll fungerar långa stunder riktigt bra. Kamratskapen är dessutom fin, så Kulladals FF P09 är onekligen en stark grupp på många plan. Mycket bra killar!

Huvudsponsorer