Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Svenska Spel - Gräsroten
2017-11-21 20:52
Kulladals FF har fått ett mycket fint ekonomiskt bidrag från Svenska Spel - Gräsroten. Dom fördelar årligen pengar till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Genom att välja Kulladals FF som en av sina favoritföreningar hos Svenska Spel så får klubben poäng som omvandlas till pengar. STORT TACK till Svenska Spel - Gräsroten och inte minst STORT TACK till alla ni Kulladals FF-vänner (medlemmar och övriga) som valt Kulladals FF som sin favoritförening.
Seniorstaben förblir oförändrad över 2018
2017-11-14 13:48
Kulladals FF kan glädjande nog konstatera att i enlighet med våra önskemål så kommer ledarkvintetten i för vårt seniorlag att vara oförändrad 2018. Det innebär att Patrik ”Pålle” Påhlsson, Ralf Ekberg, Håkan Isgren, Björn Nelin samt Zoltan Szabo kommer att leda vårt A- och U-lag även nästa år.

- ”Vi känner att vi har en mycket kompetent och omtyckt grupp ledare som dessutom allihop brinner för klubben och har skapat goda resultat med ständig utveckling under sina år hos oss.

Att få jobba vidare med oförändrad stab med den kontinuitet det ger är vi mycket nöjda med” säger ordförande Markus Åkerblom.
TA CHANSEN ATT FÖREVIGA ER SOM KULLADALARE!
2017-11-10 15:10
Endast 19 platser kvar i KFF-trädet. Kostar 100 kr att föreviga er och få ert namn på en bricka i trädet samtidigt som ni stöder Kulladals FF.

Först till kvarn gäller, sista datum 20 November.

Kontakta kansliet på mail för betalning kansli@kulladalsff.se
Provspel i våra ungdomslag
2017-10-26 22:22

Vi välkomnar spelare som är intresserade av att börja i Kulladals FF till Provspel. Kontakta först respektive lags huvudtränare för mer information. Kontaktuppgifter finns på respektive lags hemsida. Vi har pojklag i åldersgrupperna 2000/2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 och 2012. Vi har flicklag i åldersgrupperna 2005 - 2007. Vår ambition är att starta upp flicklag i fler åldersgrupper till våren.

Som spelare i Kulladals FF är du en del av en härlig gemenskap med stark klubbkänsla. Våra lag framhåller en god disciplin och väldigt mycket glädje. Hand i hand med detta satsar vi nu hårdare på våra spelares och lags fotbollsmässiga utveckling. Vi har överlag flera lag igång per åldersklass, så att alla våra spelare ska kunna ges möjlighet att spela match på sin nuvarande utvecklingsnivå. Våra lag är väldigt aktiva med seriespel, vinterserier, inomhuscuper, utomhuscuper, läger m.m. Så som spelare i Kulladals FF får du vara med om många roliga upplevelser. Möjligheten till Provspel finns alltså nu, så tveka inte att kontakta oss.

Frågor i stort kring Kulladals FF:s ungdomsverksamhet eller om ni inte når respektive lags tränare, så kontakta Ungdomsansvarige Jonas Cajerby. Mobil: 073-6906361. Mail: jonascajerby@hotmail.com

Kansliet
2017-10-23 17:03

Vecka 44 kommer vi inte att ha öppet kvällstid, under november har vi sen endast öppet på onsdagkvällar kl. 18.00 – 19.00. För frågor kring ungdomsverksamheten kan ni dagligen kontakta ungdomsansvarig Jonas. Mobil: 073-6906361 Mail: jonascajerby@hotmail.com