Huvudsponsorer
Välkommen till Kulladals FF
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare.
Årsmöte den 16feb kl 18.30
2017-01-24 15:58

K  A  L  L  E  L  S  E

Samtliga medlemmar kallas härmed till föreningens ordinarie årsmöte, vilket avhålles torsdagen den 16:e februari kl 18.30 i sporthallen på Kulladals IP.

Det är angeläget att medlemmarna deltar i årsmötet och därmed i planeringen av föreningens framtid.

Vi vill särskilt informera om att förslag på nya stadgar ska behandlas på årsmötet.

Motioner som ska tas upp på årsmötet ska vara föreningen/kansliet/styrelsen tillhanda senast åtta dagar innan årsmötet äger rum.

Handlingar av intresse för medlem såsom revisionsberättelsen etc. finns att tillgå för medlem på medlems begäran hos föreningen senast en vecka innan årsmötet. Gällande stadgar samt förslag på nya stadgar finns att läsa på kulladalsff.se under fliken ”Dokument”.

Efter mötet bjuder föreningen på kaffe/läsk och kaka.

Bilder från jullotteriet och Schwarres signering
2016-12-20 00:04

Bingolotto-försäljning på Mobilia!
2016-12-19 23:59
I förmiddags började vi sälja lotter till Bingolottos uppesittarkväll på Lille Julafton. Vi kommer sitta där varje dag fram till fredag mellan runt kl 10-18 om dagarna. Välkomna ner!
Dragning jullotteriet
2016-12-18 10:41
Vi tackar alla som köpt jullotter till årets jullotteri och framförallt till er som kom upp till sporthallen på Kulladal och följde dragningen. Som vanligt var det en gemytlig tillställning som också sent omsider gästades av Stefan Schwarz.

Dragningslistan hittar ni nu under Dokument här på hemsidan. Där hittar ni vilka lottnummer som vann vilka priser. Sen kan ni titta in på dokumentet Vinstlista för att se vilka vinster som hör ihop med lottnumren.

Vinsterna hämtas på kansliet, vänligen kontakta kansliet i förväg då öppettiderna är begränsade.

Kulladals FF önskar sina medlemmar och alla andra en God Jul!

DRAGNING I JULLOTTERIET OCH SIGNERING MED STEFAN SCHWARZ
2016-12-17 11:14
Idag har Dagen med stort D kommit, det är dags för dragningen i Kulladals Jullotteri 2016. 14.00 är dragningen nere i Kulldals Sporthall. Vinstlistan publiceras på hemsidan under söndagen!

Strax efter lottningen (cirka 14.30/15.00) får vi besök av Stefan Schwarz, detta blir tyvärr bara en snabb visit från Stefan men ni som köpt hans bok "De kallade mig Gud" har möjlighet att få denna signerad, det går även att köpa sitt exemplar nere i sporthallen (kostnad 200:-)

Varmt Välkomna ner 14.00. Kulladals Sporthall.