Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
P2010 i Kristianstad Arena Cup
2019-01-12 20:02
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 var under lördagen och spelade stora och välarrangerade Kristianstad Arena Cup. KFF spelade fyra matcher och förblev obesegrade efter två segrar och två oavgjorda mot bra motstånd. Denna inomhuscup rekommenderas varmt av våra närvarande tränare, spelare och föräldrar. Många planer, fräscha lokaler, kringaktiviteter som tv-spel och fussballbord. Såklart extra kul när våra spelare även presterade så bra på plan. Mycket bra killar!

Extra tack till Jimmie och Sejad som agerade tränare för laget under cupen, då lagets ordinarie tränare var på tränarutbildning.
Kulladals FF söker fler ungdomstränare
2019-01-06 14:04

Kulladals FF har en stor och välorganiserad ungdomsverksamhet. Våra lag håller hög kvalité både fotbollsmässigt och socialt. Nu behöver vi fler ungdomstränare till ett antal av våra lag för att utvecklas vidare. Både i yngre och äldre åldersgrupper, både i våra flicklag och pojklag. Så är du intresserad eller känner någon som skulle kunna vara intresserad av att bli ungdomstränare, vänligen kontakta Kulladals FF:s ungdomsansvarige Jonas. Mail: jonascajerby@hotmail.com
Vi välkomnar alla intresserade till oss, oavsett ålder, kön, etnisk bakgrund eller tidigare erfarenhet som fotbollstränare.

Vi erbjuder er tränarutbildning, träningskläder och i vissa fall även ekonomisk ersättning. Framförallt kommer ni få vara del i en fantastisk klubbgemenskap, tillsammans med underbara barn/ungdomar, tränarkollegor och många andra som brinner för Kulladals FF:s bästa. Välkomna till Kulladals FF!

Vänligen sprid detta vidare.
F06 i Skånecupen
2019-01-05 18:24
Idag spelade Kulladals FF:s duktiga Flickor 06/07 i Skånecupen i F06-klassen. I inledningsmatchen mot Svedala gjorde alla KFF-spelare en mycket bra match, inte minst lagets fantastiska målvakt och matchen slutade oavgjort. I de två efterföljande matcherna mötte vi övermäktigt motstånd i Höllviken och Hyllie. Fast kamratskapen och lagandan i KFF är underbar och tjejerna var fortsatt enade och taggade inför sista matchen. Våra duktiga KFF-spelare gjorde en jättematch och tog ledningen med 2-0. Här visade man hur mycket man utvecklats under året, speciellt speltekniskt. Tyvärr vände Husie till 2-3, fast ändå en utmärkt prestation av KFF. Mycket bra tjejer!

Överlag en fin Skånecup av KFF F06/07 och det ser bra ut inför framtiden för laget. Lagets tränare Pia gör ett strålande jobb tillsammans spelare. Fler spelare är fortsatt välkomna att börja i vårt härliga gäng. Tveka inte, kom och prova.
P06 i Skånecupen
2019-01-05 16:48
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 spelade i Skånecupen med två lag. Första gången med slutspel och det var förväntansfulla och glada spelare som gav allt för varandra. KFF Blå gjorde ett starkt gruppspel. Fint spel gav två segrar och en oavgjord och KFF var välförtjänt gruppsegrare. Åttondelsfinalen i A-slutspelet mot Vellinge blev en jämn och spännande historia. Tyvärr uddamålsförlust och denna gång var marginalerna på motståndarnas sida. Fast våra duktiga KFF-spelare gjorde en mycket bra cupinsats. Man agerade med härlig kämpaglöd och spelglädje och visade upp fin teknik i alla matcher. Mycket bra killar!

KFF Vit fick tufft motstånd och resultaten blev därefter. Fast våra duktiga KFF-spelare gav aldrig upp och agerade med hög lagmoral. Man försökte dessutom rulla boll och stundtals såg det riktigt bra ut. Mycket bra killar!

Spelformen futsal visade sig dock fortsatt vara en dålig variant av fotboll. Den spelmässiga kvalitén och förutsättningarna för spelarutveckling har varit avsevärt bättre i spelformerna 5-5 med sarg och 7-manna. Obegripligt att Svenska Fotbollsförbundet fortsatt tvingar på föreningar och arrangörer futsal.
P03 i Skånecupen
2019-01-04 21:24
Idag spelade Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 i Skånecupens P02-klass. Såklart tufft, fast KFF gjorde en väldigt bra insats och tog sig fram till semifinal. KFF inledde gruppspelet med att pressa ett mycket bra Trelleborgs FF trots förlust. Den fina prestationen tog man med sig och vann därefter rättvist de tre efterföljande gruppspelsmatcherna mot FC Trelleborg, Nike respektive Klagshamn. Det innebar att KFF tagit sig vidare till semifinal. Otroligt starkt gjort. KFF visade upp ett kontrollerat försvarsspel och bra teknik i ett vasst anfallsspel, med många fina mål som följd.

I semifinalen väntade ett Malmö FF som pulvriserat allt motstånd i sin grupp. Kulladals FF stod upp berömvärt i semifinalen och var lyckosamma i sitt disciplinerade försvarsspel. MFF fick verkligen anstränga sig för att vinna. 0-3 var dock fullt i sin ordning och MFF är ett mycket bra lag. Fast våra duktiga Kulladals FF-spelare ska vara jättestolta över sin prestation, både i semifinalen och hela cupen. Man tog sig an dagens utmaning med spelglädje och en grym laganda. Mycket bra killar!

Det var många fina 7-manna-matcher idag, en väl fungerande spelform i denna åldersgrupp. Många bra lag, där morgondagens finalister Malmö FF och Trelleborgs FF var i en klass för sig. Roligt och utvecklande för våra KFF-spelare att få spela mot så bra motstånd.

Huvudsponsorer