Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Bra match av F06
2018-09-16 09:13
Våra duktiga Flickor 06 gjorde en riktigt bra match när man vann det jämna mötet med Hyllie med 3-2. Tjejerna har utvecklats mycket, både vad gäller teknik, spelförståelse och löpvilja. Det är överlag ett härligt KFF-gäng, där spelarna har roligt tillsammans och stöttar varandra. Tränarna Pia och Ernesto har gjort ett jättefint jobb med tjejerna. Vi välkomnar nya spelare att komma till oss. Och gärna även någon ytterligare tränare. Ni kommer inte ångra er. F06 är full av talang, glädje och kamratskap. Mycket bra tjejer!
Skön 1-0-seger för A-laget
2018-09-15 17:01
Kulladals FF:s A-lag tog idag en skön 1-0-seger i hemmamötet med Balkan. I en jämn match tog KFF ledningen i slutet av första halvlek och höll sen undan, trots motståndarnas slutforcering. Mycket bra boys!
Stor glädje i Fotbollsskolan
2018-09-14 16:34
Sugen på att se äkta fotbollsglädje, kom då förbi och titta på Kulladals FF:s populära Fotbollsskola. Runt 50 pojkar och flickor födda 2012 och 2013 tränar tillsvidare varje torsdag på Kulladals IP. Och glädjen hos våra små KFF-lirare är helt underbar att skåda. Att ha roligt att spela fotboll och få göra det tillsammans med många kompisar är ju huvudfokus i vår Fotbollsskola. Barnen får också lära sig att fungera i grupp och ges under lekfyllda former möjligheten att utveckla tekniska färdigheter, främst då sin bollkontroll. Tjejerna och killarna är verkligen jätteduktiga.

Att bedriva fotbollsträning för så många små barn är såklart en utmaning, fast en rolig sådan. Våra engagerade, duktiga tränare gör onekligen ett jättejobb och förtjänar en extra eloge. Att barnen återkommer vecka efter vecka och har så roligt under träningarna är det bästa betyg man kan få som tränare för barn. Och så duktiga barnen är! O A O A E, VI E KULLADALARE!!
Utveckling och framgång i P05
2018-09-08 17:46
Kulladals FF Pojkar 05 vann idag mot Uppåkra med säkra 4-0 och ligger i toppen av serien. I dagens match bjöds det på mycket bra spel av KFF, fina mål och en härlig kämpaglöd och laganda. Sedan tränarna Serkan och Ersel tog över för ca ett halvår sedan har spelarna och laget utvecklats enormt. Numera har P05 dessutom en stark bredd, med två lag i seriespel. Glädjen och sammanhållningen i laget är på topp, både på träningar och matcher. Med samma fina inställning kommer utvecklingen fortsätta framåt och det kommer också de resultatmässiga framgångarna. Mycket bra killar!
Storseger för A-laget
2018-09-08 15:09
Kulladals FF:s A-lag vann dagens bortamatch mot Dösjöbro med hela 6-0. Upp till 4:e plats i tabellen och inte minst behörigt avstånd till bottenstriden. Mycket bra boys!
Junior, 20/05 21:07
Junior, 19/05 15:28