Huvudsponsorer
Välkommen till Kulladals FF
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare. 
Stefan Schwarz - De kallade mig Gud
2016-10-14 17:40
Som alla förhoppningsvis vet så startade Stefan Schwarz, Sveriges hårdaste fotbollsspelare genom tiderna, sin karriär i Kulladals FF. Som hans moderförening så kommer vi givetvis att sälja hans bok. Perfekt som Fars Dags-present, julklapp eller bara läsning för alla Kulladals ungdomar kring hur en av de främsta upplevt sin fotbollskarriär och vad tiden i Kulladal gav honom. Boken kostar 200 kr (den kommer att kosta 240 kr i butik) och en del av summan går till föreningen. Boken beräknas anlända v.45 men kan reserveras redan nu på kansli@kulladalsff.se
Bingolottos julkalender
2016-10-11 00:10
Bingolottos julkalender finns nu att köpa på kansliet för en kostnad av 100kr. 
Kvalet till U17 Div 1 SG
2016-10-07 08:39
Den första kvalmatchen till U 17 serien spelas onsdagen den 12 oktober kl. 19.00 på Kulladals IP (konstgräs) mot Landskrona BOIS. Välkommen ner och heja fram våra pågar!
Flickorna intog derbyt!
2016-10-05 13:41
Kulladals flickor spelade förmatch till MFF-Helsingborg och några fick vara maskot till spelarna. Här är några bilder på evenemanget!
Flickorna vann sin första match sen starten!
2016-09-27 17:29
Oxievångs IP, 24sept

Oxie SK - Kulladals FF 0-6
Målskyttar K:
Thamina Mohammad 
Elise Möller
Savannah Rosdahl
Maja Lindström-Persson
Leila Licina

Stort grattis önskar hemsidan! Fortsätt så töser!