Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Häftig Gothia Cup för P07
2019-07-20 14:35
I veckan var Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 i Göteborg och spelade mäktiga Gothia Cup. Både spelare och ledare fick en häftig Gothia Cup-upplevelse, både på och utanför plan. Man har haft jätteroligt tillsammans och fick många nya fotbollsvänner från olika länder.

På fotbollsplan presterade KFF väldigt bra. Killarna imponerade i alla matcherna med fin teknisk, offensiv fotboll. I gruppspelet blev det storsegrar 6-0 mot Go Pro Sports från Förenade Arabemiraten och 7-0 mot Apollon Halandriou från Grekland och däremellan förlust 3-5 mot Jönköping Södra i en helt jämn match. Det var tre jättebra matcher av KFF och man tog sig välförtjänt vidare till A-slutspel. En stark bedrift. Bara i åldersklassen B12 deltog 163 lag från 33 olika länder. Fantastiskt. I slutspelet väntade Rakvere JK Tarvas från Estland. En match som KFF dominerade fullständigt, både spelmässigt och chansmässigt. Fast maken till oflyt har sällan skådats och det blev en ytterst snöplig 1-2-förlust. Dock ska KFF-spelarna vara stolta över prestationen, för den var mycket bra och förtjänade mer.

Både spelare och ledare har haft en fantastisk Gothia Cup. Gothia Cup är ju så mycket mer än bara fotbollsmatcher. Mellan matcherna har man hunnit med att vara på den häftiga invigningen, bada i havet, åka sig galna på Liseberg och ha massa annat skoj tillsammans. Kamratskapen i laget är helt underbar och det märks också på den fina lagandan under matcherna. Alla har dessutom uppfört sig exemplariskt och det är en fröjd att vara ledare för så härliga killar. Man har också träffat fotbollsvänner från olika delar av världen och verkligen bjudit till. Alla KFF-spelare, ledare och lagets underbart stöttande föräldrar har verkligen gjort utmärkt reklam för Kulladals FF. Jättebra allihopa och Tack!

Extra stort TACK till lagets tränare Kristian och Jimmie, som på sin fritid ställer upp för killarna i alla lägen och möjliggör cupupplevelser som denna. Ni är grymma!
Grattis Lukas
2019-07-06 10:31
Kulladals FF:s talangfulla spelare Lukas Minter Wettergren (född 2004) blev uttagen till Skånelaget och deltog under veckan i Svenska Fotbollsförbundets Utvecklingsläger (f.d. Elitpojklägret) i Halmstad. Stort att bli uttagen och Lukas fick en fin och mycket utvecklande upplevelse. Lägret innehöll både högkvalitativa träningar i olika teman och spännande matcher mot andra distriktslag. Lukas gjorde mycket bra ifrån sig och framförallt fått med sig många erfarenheter av att spela med och mot så många bra fotbollsspelare. Jättebra Lukas och Stort Grattis!

Lukas uttagning är ett stort erkännande för honom. Fast även för dom duktiga medspelarna i Kulladals FF P03 som Lukas tillhör, för lagets duktiga tränare och för Kulladals FF:s fotbollsverksamhet i stort. Ytterligare ett bevis för att i Kulladals FF finns utmärkta utvecklingsmöjligheter för talangfulla spelare, med mycket bra tränare, mycket bra medspelare och en stark organisation i föreningen. T.ex. har vi många spelare födda 2001-2004 som tränar och i flertalet fall även matchas regelbundet med vårt A-lag.

Bra av Svenska Fotbollsförbundet att involvera spelare från Skåne i Utvecklingslägret, trots ett galet motstånd från Skånes Fotbollsförbund. Rätt att ge spelare som ligger långt framme i sin utveckling möjlighet att mäta sig med spelare på liknande nivå. Sen är det såklart viktigt att förbundet har öppet sinne för att spelare utvecklas i olika takt och kunna ge fler/andra spelare, oberoende av föreningstillhörighet, möjligheten att vara med på samlingar framöver om dom nått nivån.
Grattis Björn
2019-07-04 17:14
Björn Rosenlund från Kulladals FF:s P06 har blivit uttagen till en camp för nordiska spelare arrangerad av portugisiska NF Academy. Jätteroligt och en fin möjlighet för Björn att få nya erfarenheter och utvecklas vidare. NF Academy är ett företag med portugisiska rötter, som arrangerar träningscamper bl.a. runt om i Norden för talangfulla fotbollsspelare. I år är det för spelare födda 2004-2006 och spelarna drillas på camperna av meriterade portugisiska ungdomstränare, enligt deras specifika modell. I mitten av juni hölls en camp i Malmö och på denna gjorde KFF:s Björn Rosenlund så bra ifrån sig att han blev en av tre spelare som blev uttagen till NF Academys elitcamp i Danmark i slutet av augusti. En fjäder i hatten för Björn och även för tränarna och medspelarna i KFF P06 och Kulladals FF:s ungdomsverksamhet. Stort Grattis Björn och Lycka till!
Bra spel av P09 i Baracupen
2019-07-01 19:47
I helgen spelade Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 i Baracupen med två jämnstarka lag. Båda lagen visade prov på fin offensiv fotboll med bra passningsspel. Det blev både segrar och förluster. Oavsett så spelade killarna med en härlig kämpaglöd och glatt humör. Extra tack till de tre inlånade spelarna från KFF P2010 som ställde upp och dom spelade bra dom med. Alla KFF-spelare gjorde en stark cupinsats och bidrog till det fina spelet. Mycket bra killar!

KFF P09 har tagit stora kliv framåt under våren, både individuellt och som lag. I vårens seriespel har KFF visat att man ligger långt fram, både med laget på A-nivån och laget på C-nivån. Nu väntar ett välförtjänt sommaruppehåll för lagets duktiga tränare och spelare samt fantastiskt stöttande spelarföräldrar. Ha en underbar sommar!
Glad Sommar
2019-06-30 17:09
Kulladals FF vill tacka alla våra spelare, spelarföräldrar, tränare, medarbetare, sponsorer och supportrar för en fin vårsäsong. Vi önskar er alla och övriga fotbollsvänner en riktigt GLAD SOMMAR! Njut i värmen.
Nyheter från våra lag
P03, 15/06 10:15 
P03, 09/06 08:15 
P03, 06/06 09:49 
P08, 30/05 09:47 
 
Huvudsponsorer