Välkomment till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

 

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare. 

Finbesök på tjejlagets träning i veckan
2017-05-14 10:36
Pawel Cibicki och Pa Konate skriver autografer
 
Himmapremiär!
2017-04-20 22:31

Då har det så äntligen blivit dags för himmapremiär!  Premiären mot BW90 kan vi skönt nog lägga till handlingarna med den trea vi fick med oss. På lördagen tar Kulladal emot grannen i väst, Hyllie som haft en minst sagt brokig väg fram till seriestarten i förra veckan. Med en i stort sett ny trupp ställdes man mot Bjärred i premiären, ett lag som man slog båda gångerna i div 4 SV ifjol - nu fick man stryk med 1-6. Naturligtvis kommer det ta tid innan Hyllie blir ett slagkraftigt lag men nog finns tillräcklig individuell kompetens för att störa lag i denna serie. Det fick vi erfara i MM-gruppspelet där Hyllie ställde laget lågt och gav oss bekymmer även om vi till slut vann med 1-0. Något liknande kan vi nog förvänta oss på lördag. Förra året hade vi stora problem att få rull på bollen mot lag som backade hem, i träningsmatcherna har detta därför varit första prioritet. Det ska bli intressant att se vad försäsongen gett oss i det avseendet. Efter första matchen har några spelare skavanker. Mattias Jurlander har hämtat sig fint från sin skada som tvingade honom att utgå i premiären, däremot har Martin Perssons fot inte läkt så han missar lördagens match. I övrigt är truppen intakt. Noterbart är att legendaren Jörgen Mellberg och en av truppens yngsta, Primus Swenson som gjorde seriedebut mot Flagg i höstas är nya i truppen jämfört med senast.  

KULLADAL - HYLLIE

OMG 2, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

LÖRDAGEN DEN 22APRIL KL 14

KULLADALS IP, KULLADAL

Premiärdags för A-laget
2017-04-16 12:18

1938:

Äntligen har det blivit dags för premiär! 196 dagar har gått sedan Kulladals senaste seriematch som var 2-2-matchen mot Flagg på Dalhem. En hel del har hänt sedan dess, vi har fått in nya hungriga lirare samtidigt som stommen av truppen bibehållts på ett tillfredsställande sätt. Hur många timmar uppbyggnadsperioden bestått av är oklart men den har bestått av en hel del löpmeter och fysträning. Nu ska det omvandlas till poäng. I serien har sju (!) lag tillkommit där fem är nykomlingar och två kommer från div 2. Måndagens motståndare BW90 är ett av dessa två lag. Laget slutade på trettonde plats i div 2 SG med sjutton inspelade poäng. Utöver det vet vi ovanligt lite om motståndaren. Skönt är väl det för då kan vi fokusera på vårt eget. Senast Kulladal var i Bjärsjölagård fixade Mattias Jurlander en sen 3-3-kvittering och således en skrällpinne med hem i div 3 SG 2012. I samma match gjorde Joakim Söderlund ett av två mål den säsongen. BW90 vann returen på Kulladal i utklassningsstil och vann sedan serien överlägset. Patrik Påhlsson har tagit ut en sjutton man stark trupp där skador och sjukdomar för en gång skull inte stör uppladdningen alls. Veckans träningar (missade förvisso lördagens) som varit dom första på gräs har sett bra ut. Kulladal verkar redo för premiär. Nu kör vi!

BW90 - KULLADAL

OMG 1, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

MÅNDAGEN DEN 17APRIL KL 17

BJÄRSJÖLAGÅRDS IP, SJÖBO

Påsk-Bingo
2017-04-13 10:31
Spela Bingolotto i påsk? Kom förbi Mobilia där föreningen sitter och säljer utanför Malmborgs, och köp en lott eller två! Vi sitter kl 10-16 fram till söndag!
INBJUDAN TILL KULLADALS FF:s FOTBOLLSSKOLA
2017-04-10 11:30
Kulladals FF:s ungdomsverksamhet önskar alla flickor och pojkar
välkomna till vår populära fotbollsskola 2017, med start den 26/4.

Fotbollsskolan är uppdelad i två perioder, den första startar 26/4 med av-
slutning den 14/6. Den andra perioden startar den 16/8 med avslutning
den 25/10 (med reservation för väderleken).

Fotbollsskolan är öppen för alla födda 2011 – 2012.
Träningen äger rum på Kulladals Idrottsplats, gräsytorna, onsdagar
17.30 – 18.30.

Vi söker även föräldrar som är villiga att hjälpa till vid dessa träningstillfällen som hjälptränare. Vi har ett par som håller i det men vi behöver stöttning i detta då vi väntar oss ett stort antal barn. Finns intresse av detta så vänligen kontakt Ungdomsansvarig Mathias vidare på, 0704071926 eller mathias.andersson90@gmail.com

Upplysningar kan Ni få på Kulladals kansli tel: 040-883 50.
Inskrivning av nya flickor och pojkar är onsdagen den 26/4
fr.o.m. kl. 17.00 på Kulladals IP.

Medlemsavgiften 2017 är 500:-. När avgiften är betald erhålls
t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

VÄLKOMNA!
Kansli: 040-88350
Mail: kansli@kulladalsff.se
Hemsida: kulladalsff.se

INBJUDAN FOTBOLLSSKOLAN.pdf »Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer