Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Medlemserbjudande på Intersport
2020-02-16 13:54
Passa på att utrusta dig med de senaste skorna och säsongens alla fotbollsnyheter från de största varumärkena. Den 17–23 februari önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva fotbollsdagar hos vår samarbetspartner INTERSPORT. Som medlem får du 25% rabatt på allt inom fotboll*. Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den via din mobil i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden TEAM25 på intersport.se. Välkommen till din närmsta Intersport-butik eller intersport.se. *Erbjudandet gäller 17–23 februari på ord.pris, dock ej på föreningskläder/teamkläder.
Sportlovsfotboll med Kulladals FF
2020-02-11 16:51
I samarbete med Malmö Stads Kul i Malmö anordnar Kulladals FF inomhusfotboll under Sportlovet i Kulladals Sporthall. Måndag 17/2 - Fredag 21/2 13:00 - 16:00 är alla barn och ungdomar i åldrarna 8 - 14 välkomna och lira fotboll. Självfallet är det GRATIS och man behöver inte tillhöra någon förening för att få vara med. Det kommer spelas kortare matcher där glädje och kamratskap står i centrum. Lagen delas upp på plats och ledare kommer finnas närvarande hela tiden. Såklart kommer bra musik dåna från högtalarna under matcherna. Fotbollsfest ju :)

Barnen behöver ha på sig inomhusfotbollsskor alternativt gymnastikskor och benskydd för att vara med. Några fåtal benskydd kommer finnas till utlåning vid behov, som man då får dela med andra. Så kom med ett glatt humör och ett kamratligt uppförande och få en rolig fotbollsupplevelse.
Glädje och stolthet med P2013
2020-02-09 17:53
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 spelade under söndagen med tre lag sina allra första matcher och det i fina Viffe-cupen. Stoltheten hos killarna när dom tilldelades Kulladals FF matchtröja var en magisk syn. Spelglädjen när dom spelade match, lyckan när laget gjorde mål, glädjen att få medalj. Vilka härliga killar och kul att se att dom lyssnade på sina duktiga tränare. Att KFF dessutom visade prov på bra tekniskt spel, vilket genererade i mestadels segrar, gjorde det inte sämre. Fast det viktigaste var att alla hade roligt och kamratskapen var härlig både på och utanför plan, i sann Kulladals FF-anda. Mycket bra killar!

Viffe-cupen var en mycket trevlig och välorganiserad cup. Spelformen 3-3 med sarg är perfekt för knattematcher och också beröm till cupens ungdomsdomare som med stort engagemang dömde jättebra.
F07 till semifinal i Viffe-cupen
2020-02-08 23:29
Kulladals FF:s duktiga Flickor 07 stod för en beundransvärd prestation i Viffe-cupen. Med spelare borta och ytterligare en skadad redan i första matchen genomförde KFF turneringen utan avbytare. Trots detta vann KFF sin grupp efter tre raka segrar och i semifinalen pressade man slutsegrarna LB07 till sudden death. Även om det blev förlust där så gjorde samtliga KFF-spelare och tränare en grym cupinsats. Bra passningsspel, starkt målvaktsspel och vilken enorm kämpaglöd. Mycket bra tjejer!
Premiärseger för A-laget
2020-02-08 20:04
Premiärmatch 2020 för Kulladals FF:s A-lag på lördag eftermiddagen och tävlingsmatch direkt. För motståndet i MM stod nykomlingarna i div. 4 Ariana för. Ett småtekniskt lag som hade greppet om första halvlek och paus-siffrorna 0-2 speglade matchen väl. Fast i Kulladals FF ger vi aldrig upp. Mario som utmärkt spelade mittback i första halvlek flyttades upp ett steg och gav mittfältet nödvändig kraft och pondus. Matchens kung. Ett fysiskt starkt KFF tog över matchen helt i andra halvlek. Visst underlättat av en tidig utvisning i andra halvlek på en Ariana-spelare, fast att vända på steken och vinna med 3-2 är oavsett ruggigt starkt gjort och visar på en enorm lagmoral. Mycket bra boys!
P03/Junior, 09/02 10:39
P2011, 08/02 17:48