Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Ny vinst för F07
2019-09-22 21:54
Kulladals FF:s duktiga Flickor 07 tog under söndagen en ny övertygande vinst i seriespelet. 7-4 mot Nike efter långa stunder riktigt bra spel, som genererade i flera snygga mål och framförallt fina framspelningar till målen. Spelarna och laget fortsätter ta stora kliv framåt, vilket märks både spel- och resultatmässigt. Tjejerna kämpar och spelar verkligen bra tillsammans som ett lag. Mycket bra tjejer!
Stark insats av P05
2019-09-21 18:38
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 05 gjorde en mycket stark insats när man besegrade serieledarna Svedala med 5-2. En i det närmsta taktiskt fulländad prestation av KFF, där spelarna jobbade hårt för varandra. Spelmässigt övertygade laget också och extra kul att man höll en jämn nivå igenom hela matchen. KFF klättrar i och med segern upp till andra plats i serien och har ordentligt häng på Svedala. Kulladals FF P05 är rejält på gång. Mycket bra killar!
Förlust för A-laget
2019-09-21 17:58
I en medioker fotbollsmatch förlorade Kulladals FF:s A-lag 0-1 på bortaplan mot FC Trelleborg. En jämn match där KFF tyvärr inte kom upp i normal standard. Nu väntar en riktig rysare i avslutningsomgången kommande lördag 28/9, hemmamatch mot Malmö City. Positivt är att KFF fortfarande har allt i sina egna händer för att säkra division 3-platsen inför 2020. Kör hårt boys!
P2012 på Knattesammandrag
2019-09-16 22:12
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 spelar Knattesammandrag på Bulltofta på söndagar. De två jämnstarka KFF-lagen har spelmässigt imponerat under året och det har blivit mestadels segrar. Oavsett resultat så är spelglädjen och kämpaglöden härlig att skåda hos KFF-spelarna. Under ledning av lagets duktiga tränare Ferdi, Kenneth och Osa har spelarna utvecklats enormt, både fotbollsmässigt och som lagkamrater. Kamratskapen killarna emellan är underbar, vilket märks både under och mellan matcherna och på träning. Det ska onekligen bli spännande att följa talangfulla Kulladals FF P2012 väg mot ytterligare utveckling. Mycket bra killar!
5 raka segrar för P07
2019-09-16 07:20
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 tog på fredagskvällen sin 5:e raka seger i 06-serien. I storsegern mot Rosengård imponerade ånyo KFF-spelarna med fantasifull teknisk fotboll. Laget har verkligen anpassat sig till 9-manna-fotboll och prestationerna i alla matcherna har överlag varit imponerande. Nu väntar ett par riktigt tuffa matcher, något som alla i laget ser framemot.

KFF P07 har även ett lag i 07-serie och även här är den spelmässiga utvecklingen stark. Spelarna har förstått vinningen med ett bra passningsspel, vilket syns med önskad tydlighet på matcherna. Det har blivit både segrar och förluster i serien. Med lite mer skärpa på de väldigt många skapade målchanserna så kommer ännu fler mål och ännu fler segrar. Och det tränar man på, så det kommer.

Det viktigaste är att prestationerna varit bra i matcherna, i båda serierna. Kulladals FF P07 är ett lag fyllt med talangfulla spelare, som nu börjat hitta fler kollektiva spelmässiga vägar till framgång på plan. Spelglädjen, kampmoralen och kamratskapen är fantastiskt. Goda förutsättningar för att bli ett bra lag. Och det är onekligen KFF P07. Mycket bra killar!
P03, 23/09 17:26
P03, 17/09 20:59