Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Efterlängtad seger för F08
2019-10-14 22:05
Kulladals FF:s duktiga Flickor 08 tog i helgens hemmamatch mot Uppåkra en efterlängtad seger. Spelarna och laget har tagit kliv framåt varje vecka. Förra helgens fina match slutade oavgjort och i helgens match fick KFF äntligen full utdelning. Seger med hela 9-1 och spelmässigt en mycket bra insats. Alla KFF-spelare var verkligen på hugget och spelglädjen var hög. Det märks att laget nu börjar bli samspelt. Vilken match! Mycket bra tjejer!

Kulladals FF F08 startades nu i höst och kamratskapen är redan underbar att skåda. Viljan att utvecklas som fotbollsspelare är stor. Nya spelare som vill börja i laget är jättevälkomna. Kontakta klubbens fotbollsansvarige Jonas för mer information (jonascajerby@hotmail.com).
Storseger för P05
2019-10-13 20:25
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 05 gjorde en jättebra match på söndagen, som resulterade i storseger 11-0 mot FC Bellevue 2. Bra passningsspel, härlig spelglädje och många vackra mål bjöds det på. KFF har varit lite ojämna under höstens seriespel, fast spelarna har i många matcher likt dagens visat vilken hög kapacitet som finns i laget. På övre halvan i P14 sydvästra A kommer KFF hamna, fast siktet är inställt på Skåneserien. Och på sikt ska KFF P05 dit, för den potentialen har utan tvekan laget. Och ett par nya spelare har tillkommit i veckan som ytterligare kommer stärka laget. Kamratskapen är redan på topp och med full fotbollsmässig målmedvetenhet framöver killar, så ska målet nås. Mycket bra killar!
Stark segermatch för P06
2019-10-12 18:22
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 stod för en mycket stark prestation i bortamatchen mot FC Trelleborg. Ett klockrent taktiskt upplägg av lagets tränare Patrik och André utfördes i det närmaste perfekt av samtliga spelare. KFF:s defensiv tog oftast udden ur de spelskickliga motståndarna och målchansmässigt var också KFF det klart vassaste laget. Något mer KFF-mål kunde väl gjorts, fast 2-1-segern var hursomhelst skön och helt rättvist. Kulladals FF P06 har under året visat att man verkligen är ett bra lag som står sig mycket väl i A-serien. Laget har framförallt många duktiga spelare, som med hög spelglädje alltid ger 100% för varandra. Killarna har också börjat lära sig att spela på olika sätt beroende på matchbild. Mycket bra killar!
Bra match av F09
2019-10-12 11:21
I dagens match mot Furulund gjorde Kulladals FF:s duktiga Flickor 09 precis som förra helgen en bra match. Alla kämpade starkt och 3 mål framåt igen vittnar om att anfallsspelet sitter allt bättre. I en jämn match var KFF endast ett bortdömt mål (korrekt dömt dock) ifrån ett oavgjort resultat. Framförallt har tjejerna blivit betydligt mer aktiva ute på plan och det visar sig också i de fina prestationerna. Både offensivt och defensivt. Mycket bra tjejer!
P03 Seriesegrare i P16 Skåne A
2019-10-06 20:27
Kulladals FF:s talangfulla Pojkar 03 vann söndagens prestigederby mot Olympic med 5-2. En stabil seger där KFF var det klart bästa laget. Därmed blev också Kulladals FF P03 seriesegrare i P16 Skåneserie A. En imponerande prestation av lagets duktiga spelare och tränare. Och inte bara av de spelare som deltog i denna matchen, utan av hela P03-truppen på 35 spelare som direkt eller indirekt bidragit till denna framgången. Visst är laget fyllt av bra spelare, fast lagets styrka är också den fantastiska kamratskapen och lagandan. Mycket bra killar!

Seriesegern innebär att KFF P03 nu ges möjlighet att kvalspela till den nationella serien P17 division 1 2020. Kvalet avgörs i gruppspel och där väntar Bjärred, Eslöv och LB07. Matcherna spelas 13/10, 17/10 samt 20/10. Kommer bli jätteroliga matcher att spela för våra KFF-killar.
P03, 08/10 17:56
P03, 29/09 19:09