Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Framgångsrik helg för F07
2019-05-19 20:28
Kulladals FF:s duktiga Flickor födda 07 hade en framgångsrik fotbollshelg. 2 matcher, 2 segrar och övertygande spel i båda. Fredagens bortamatch mot Vellinge vann KFF med 4-2 och under söndagen bortabesegrade KFF Gif Nike med 6-1. Båda matcherna var välspelade mot bra motstånd. KFF imponerar med fint spel, stor kämpaanda och mycket god kamratskap. Mycket bra tjejer!

I veckan började glädjande nog flertalet nya spelare träna med laget. Ryktet börjar sprida sig om lagets fina fotbollsmässiga utveckling och som alltid underbara gemenskap. Lagets huvudtränare Pia gör ett fantastiskt arbete tillsammans med spelarna och har på sistone fått välförtjänt assistans på träningar och matcher av Kevin. Fler nya spelare födda 2007 och 2008 hälsas allt jämnt välkomna att börja i vårt härliga gäng. Utsikterna att till hösten också ha ett F08-lag i seriespel ser nu riktigt goda ut.
Efterlängtad seger för P07
2019-05-18 18:10
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 tog under lördagen en efterlängtad seger i P13 Sv B. 4-3-segern borta mot starka Lilla Torg var fullt rättvis och KFF gjorde spelmässigt en riktigt bra prestation. 9-manna är ju något nytt för våra killar, liksom att möta ett år äldre-motstånd. Fast våra talangfulla och tekniska spelare behöver denna utmaning. Redan förra helgen började bitarna falla på plats och idag satt det ännu bättre. Glädjen i laget var underbar efter slutsignalen. Skönt för killarna att få detta kvitto på att dom och laget fortsatt är väldigt bra. Så välförtjänt. Mycket bra killar!
Sol, värme och fotboll med F09
2019-05-18 17:46
Denna soliga och varma lördagsförmiddag spelade Kulladals FF:s duktiga Flickor 09 hemmamatch mot Vellinge. Spelarna i båda lagen kämpade på förtjänstfullt trots att dom blev trötta i värmen. Det var en underhållande match med många målchanser, där duktiga Vellinge till slut vann rättvist. KFF stod dock emot väl och peppade varandra igenom hela matchen. Mycket bra tjejer!

Glädjen och kamratskapen är fantastisk i KFF F09 och fotbollsmässigt utvecklas spelarna hela tiden. Nya spelare födda 2009 och 2010 är välkomna till vårt härliga gäng. Bara att kontakta lagets tränare Therese (Thereseohlqvist@gmail.com) och Sandra (Sandra.ohlqvist@hotmail.com).
Fortsatt tungt för A-laget
2019-05-18 17:23
Kulladals FF:s A-lag har fått en tung start på årets seriespel. Idag blev det uddamålsförlust 1-2 hemma mot Flagg, trots en bra prestation i första halvlek. Fast sämre andra, där en ödesdiger utvisning vid ställningen 1-1 förstörde dagen. Fast med mer regelbunden spelarnärvaro på träningar och matcher så kommer det vända. Bara att ta nya tag boys!
Stark bredd i P2010
2019-05-12 19:43
Spelarna i de två lag som spelade under söndagen.
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 har en mycket stark bredd och seriespelar med hela 4 lag under våren. Detta för att kunna ge alla spelare som tränar regelbundet möjlighet till matchspel. Nu är det 5-manna-fotboll som gäller och KFF har lag på olika nivåer för att kunna möta spelarnas fotbollsmässiga utveckling. Resultatmässigt blir det både segrar och förluster, oavsett så lär sig våra spelare hela tiden. Att ha 4 lag igång är såklart en utmaning och kräver enormt engagerade tränare. Och det finns onekligen i KFF P2010. Glädjen och kamratskapen som byggts upp i gruppen är fantastisk och spelarna är fotbollsmässigt jättebra. Framtiden ser verkligen ljus ut för KFF P2010.
P2012, 20/05 16:38
P03, 19/05 20:37