Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Pojkar/Flickor 2012 och Pojkar 2011 i cupspel
2018-08-19 19:50
Kulladals FF Pojkar/Flickor födda 2012 och Pojkar 2011 var i helgen i Hjärup och spelade Uppåkra Bilia Cup med vardera två lag. Spelformen var 3-manna-fotboll med sarg. Våra härliga KFF-spelare gjorde riktigt bra ifrån sig och hade verkligen jätteroligt. Och så stolta över sina medaljer, som alla deltagande spelare fick.

För Pojkar/Flickor födda 2012 var det allra första matchupplevelsen. Det var mycket nytt och spännande. Spelarna tillhör vår populära Fotbollsskola och det var verkligen ett höjdarinslag för våra killar och tjejer att få vara med i denna cup. Det blev både segrar och förluster, fast oavsett kämpade våra härliga KFF-lirare på med gott humör. Alla våra spelare gjorde jättebra ifrån sig och framförallt var spelglädjen helt underbar att skåda. Mycket bra KFF!

Våra Pojkar 2011 spelar regelbundet knattesammandrag, fast då i 5-manna-fotboll. Nu vankades 3-manna-fotboll och våra duktiga KFF-killar visade hur mycket dom utvecklat sin teknik. Mängder av bra prestationer gav idel segrar och stor glädje i KFF-lägret. Mycket bra killar!

Spelformen 3-3 med sarg är definitivt bra för de yngsta spelarna. Tack vare sargen hålls bollen i spel i princip hela tiden, med många bollberöringar per spelare som följd. Fart och fläkt i massor och spelglädjen var onekligen på topp hos alla lirare. Kanon! Sen är det orealistiskt att tro att alla föreningar ska ha råd till (och utrymme att förvara) dessa sarger. Och kommunen eller fotbollsförbundet lär inte stå för denna kostnaden, tyvärr. Nu hade Uppåkra IF fått låna 3 sarger för just detta arrangemang. Oavsett var det kul att få vara med i cupen och i spelformen och vi hoppas fler tillfällen dyker upp. Vi tackar Uppåkra IF för en fantastiskt välarrangerad cup. Vi tackar också våra trevliga motståndare för bra matcher. Tack framförallt till alla våra underbara KFF-spelare och våra fint stöttande föräldrar för en trevlig fotbollshelg.
Nöjda Flickor 07-spelare
2018-08-19 19:33
Idag var det seriedebut i F07-serien för våra duktiga Kulladals FF-tjejer och vilken härlig match. Bra spel och många mål. Många av tjejerna fick äntligen möta spelare i samma ålder och spelglädjen var på topp. F06/07 har tidigare behövt ha båda sina lag i F06-serie. Fast när laget nu fått in några nya spelare födda 07 och 08, så kunde man anmäla ett av lagen i F07-serie. Ett stort lyft både idag och framöver. Mycket bra tjejer!
Hemmaförlust för A-laget
2018-08-18 22:26
Tyvärr åkte A-laget på ännu en förlust, denna gång på hemmaplan mot Lödde 0-1. Nya tag nästa helg. Kom igen boys!
Ungdomslagen igång med seriespelet
2018-08-12 15:28
I helgen började höstens seriespel för många av Kulladals FF:s ungdomslag. Vår ungdomsverksamhet står sig stark och det ska bli spännande att följa våra duktiga KFF-spelare och lag. På bild våra glada Pojkar 08 efter en imponerande spelmässig prestation och killarna bjöd också på en udda segerdans :D
Bortaförlust för A-laget
2018-08-12 14:03
Kulladals FF:s A-lag stod emot bra i en välspelad match, borta mot topplaget Eslöv. Trots uddamålsförlusten 1-2 har KFF positiva saker att ta med sig från denna matchen. Nya tag i nästa match boys. Lördag 18/8, då är det hemmamatch! Mer om matchen och A-laget finns att läsa på Bloggen 1938.
Junior, 20/05 21:07
Junior, 19/05 15:28