Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
P03 i Gothia Cup
2018-07-16 08:35
Denna veckan är Kulladals FF Pojkar födda 2003 i Göteborg och ska spela i mäktiga Gothia Cup, med två lag. Bara i åldersgruppen P15 deltager 193 lag, fördelade i 48 grupper, från 39 olika länder! Fantastiskt! Kulladals FF 1 kommer i gruppspelet möta lag från Brasilien, Sverige, England och Tyskland. Kulladals FF 2 kommer i gruppspelet möta lag från Libanon, Sverige och Tyskland. De två bäst placerade lagen från varje grupp går vidare till A-slutspel, övriga lag går till B-slutspel.

Sen är ju Gothia Cup så mycket mer än bara fotbollsmatcher. Våra KFF-killar kommer få möjlighet att se och träffa spelare från andra länder och kulturer. På måndagskvällen väntar den häftiga invigningen på Nya Ullevi. Under veckan kommer det bli disco, bad, Liseberg, aktiviteter på Heden och massa kul tillsammans. Kulladals FF önskar våra härliga KFF-killar och tränare en underbar Gothia Cup-upplevelse och stort lycka till i matcherna!
Bra prestationer i Baracupen
2018-07-02 18:41
Nöjda spelare i Pojkar 06.
I helgen var Kulladals FF representerade med ett antal lag i välarrangerade Baracupen. Pojkar 06 och Pojkar 07 spelade med varsitt lag och Pojkar 08 spelade med två lag. Alla våra lag gjorde god reklam för KFF, både på och utanför plan. Det blev både vinster och förluster i matcherna, glädjande nog mestadels vinster. Framförallt var lagandan och de spelmässiga prestationerna mycket bra. Härligt killar!
Trevliga avslutningar för våra ungdomslag
2018-06-24 11:52
Vårsäsongen är slut för våra ungdomslag och lagens tränare och föräldrar ordnade med jättetrevliga avslutningar för spelarna. "Prestigefyllda" fotbollsmatcher mot föräldrarna, följt av fika alt. grillning alt. pizza. Det var väldigt uppskattat av spelarna. Aktiviteter som stärker lagsammanhållningen. Ytterligare ett bevis på vilket fantastiskt engagemang och stöd det finns hos föräldrarna och tränarna i Kulladals FF. STORT TACK TILL ER ALLA!

Det har varit en mycket bra och utvecklande vårsäsong för våra barn och ungdomar i KFF. Nu blir det lite sommaruppehåll. Sen tar vi nya tag för att utvecklas ännu mer. Sommaren och höstsäsongen kommer bjuda på mycket roligt för våra spelare. Bland annat har många av våra ungdomslag spännande sommarcuper att se framemot. Kulladals FF vill tacka alla spelare, tränare och föräldrar för en mycket fin vårsäsong och önska er en underbart skön sommar!
Bortaförlust för A-laget
2018-06-22 15:58
Kulladals FF:s A-lag förlorade torsdagens bortamatch mot Malmö City, 0-2. Enligt rapporter säsongens sämsta insats av KFF och förlusten var fullt i sin ordning. Nu blir det viktigt att vinna hemmamatchen mot Tomelilla, sista matchen innan sommaruppehållet, för att hänga på i toppstriden. Kom igen boys!
Mer information om matchen och vårt A-lag finns att läsa på Bloggen 1938.
Tack från styrelsen
2018-06-20 22:29
Vår jubileumsdag med internturneringen blev en stor succé, med mycket folk på Kulladals idrottsplats. Ett stort tack riktar vi till våra givmilda sponsorer:
Pågen AB
Alfred Johanssons Kött och Chark
Södertorps Bilservice
Otto-glass
Jan Wihlborg
Kalasborgen

Tack till Sandén och Zoltan, som vi fick låna tälten av.
Tack till Bröderna Berggrensson, för lån av högtalaranläggningen.

Många fina bilder bidrog Rolf Jönsson och Inge Kvist med, tack tack!

Ett trevligt och omtyckt inslag var också att Polis och Brandkår kom och visade upp sig och sina bilar. Tack så mycket.

Tack till alla som ställde upp ideellt i olika funktioner.
Tack också till alla spelare, ledare, föräldrar och besökare som var med och gjorde dagen så lyckad.

Vi i Kulladals FF hoppas att denna dag blir en fin och återkommande tradition, väl mött!

Styrelsen Kulladals FF
Junior, 20/05 21:07