Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Premiärmatch för F08
2019-08-17 19:02
På lördagen spelade Kulladals FF:s nystartade Flickor 08 sin allra första match. Seriematch borta mot Linero. Förlusten 3-6 till trots gjorde KFF en mycket bra match. Tränare Martin och Pia var helnöjda. Bra spel och stark kämpaglöd av samtliga KFF-spelare. 3 mål framåt gjorde man med till tjejernas stora glädje. Det var trötta KFF-spelare efter matchen, fast så gjorde också alla en jättebra match. Mycket bra tjejer!

Fler spelare, flickor födda 2008, är välkomna att börja i vårt härliga gäng. Ni kommer garanterat ha jätteroligt. Laget tränar på måndagar 18:15 - 20:00 och torsdagar 18:00 - 19:15 på Kulladals IP. Kontakta ungdomsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.
Hemmaförlust för A-laget
2019-08-17 16:47
Kulladals FF:s A-lag spelade under lördagen hemmamatch mot GIF Nike. Inför matchen hedrade båda lagen Kulladals FF:s bortgångna hedersordförande tillika eldsjäl Nils-Erik Falk med en tyst minut. Respekt. Vila i frid Nisse.

Själva matchen slutade 2-4, en fullt välförtjänt seger till ett bra Nike. Våra KFF-spelare kämpade dock på med stort hjärta, denna dag mot ett övermäktigt motstånd. Bara att ta nya tag boys.
Kulladals Fotbollsförening är i sorg
2019-08-13 17:01

Med stor sorg i hjärtat måste vi informera om att Nisse, Nils-Erik Falk, har lämnat oss. Efter en kort tids sjukdom så somnade Nisse in lugnt och stilla på morgonen den 12:e augusti.

I denna svåra stund går givetvis våra tankar först och främst till Kerstin, Jonas och Per samt övrig familj, släkt och vänner.


Nisse var en oerhört talangfull spelare som, enligt dem som såg honom spela, skulle kunna gått hela vägen. Han var även en multitalang och spelade tv-pucken i ishockey. Men det är bara ett fragment av hans storhet. Nisse var även en omtyckt bankman, väldigt intelligent och hade ordning och reda på saker och ting.


Nils-Erik Falk är vår hedersordförande. Bara titeln säger allt. Nisse är Kulladal och Kulladals FF. Vi kan inte med ord beskriva den livsgärning Nisse gjort i och för Kulladals fotbollsförening. Vi hoppas att Kulladals FF i gengäld skänkt Nisse ytterligare glädje i sitt liv utöver den fina familjen och vännerna som står honom så nära.


Som barn var han spelare, i vuxen ålder blev han tränare, därefter styrelseledamot, ordförande under många år, kassör därefter, det följdes av hans nuvarande roll som valberedning. Utöver detta har Nisse funnits och jobbat på kansliet och varit den där stöttepelaren, den trygga punkten, centrum i föreningen, i alla år.

Nisse har således vigt ett liv åt en förening, aldrig med en krona betalt. Vi är alla honom ett tack skyldigt, ett tack som i sammanhanget känns futtigt men ändock det enda vi kan säga samt att fortsätta driva föreningen vidare i hans anda. En anda av allas lika värde, av rättvisa, att göra rätt ifrån sig och att bidra till närområdet och samhället utan att kräva någonting tillbaka.


Nisse vi saknar dig, vi älskar dig och föreningen kommer aldrig bli den samma utan dig men vi ska göra vårt bästa för att hedra ditt minne. Tack för allt.

KFF-lag på Wormocupen
2019-08-11 14:19
Under lördagen var Kulladals FF representerade med tre åldersgrupper (P2010, P08 och P07) i Wormocupen i Landskrona. Det var en trevlig cup där matcherna spelades på fina gräsplaner och där våra KFF-lag fick möta många lag som man inte brukar spela mot. Överlag en rolig och utvecklande cupdag. Extra kul med flera KFF-lag på plats i samma cup. Det stärker en redan stark Kulladals FF-gemenskap. Och så många härliga och duktiga spelare och tränare vi har i Kulladals FF. Stort Tack också till alla tillresta föräldrar för ert fina stöd.

Pojkar 2010 ställde upp med två lag. Till skillnad mot i seriespelet var det 7-manna som gällde i Wormocupen. Killarna tyckte det var jätteroligt och de större ytorna bjöd in till mer mod, mer trygghet med boll och fin teknisk fotboll. Vardera fyra glädjefyllda matcher mot lag såsom Landskrona BOIS, Halmstad BK, Stattena, Helsingborg City, Dösjöbro, Wormo och Hilleröd. Det blev både segrar och förluster för våra KFF-lag. Framförallt många bra prestationer, där våra KFF-spelare visade hur duktiga dom är. Spelglädjen och kämpaglöden var på topp. Också jättekul att se den underbara kamratskapen i laget under cupen. Överlag en härlig cupupplevelse. Mycket bra killar!

Pojkar 2008 ställde också upp med två lag. Vardera tre matcher mot Wormo, Frillesås och Helsingborg City respektive Wormo, Jonstorp och Borstahusen. KFF Blå fick spelet att fungera riktigt bra och det generade i två segrar av tre möjliga. Laget har tagit stora kliv framåt. Framförallt agerade spelarna med självförtroende, spelglädje och stark laganda. KFF Vit hade en tyngre dag på plan, fast trots förluster så kämpade spelarna på så gott man kunde. Kamratskapen tillsammans i våra KFF-lag var som alltid jättebra och killarna hade en rolig cupupplevelse. Mycket bra killar!

Pojkar 2007 ställde även dom upp med två lag. Vardera fem matcher mot Wormo, Fortuna, Helsingborg City och Lilla Torg x 2. KFF Svart gjorde en jättebra turnering där spelarna imponerade med skicklig teknisk fotboll i högt tempo och mycket spelglädje. Fem klara segrar, där prestationen mot duktiga Fortuna stack ut allra mest. KFF Blå blandade och gav. Oavgjorda matcher varvades med förluster. Riktigt bra prestationer varvades med mindre bra. Fast spelarna visade när fokus är påkopplat så är dom bra. Kamratskapen tillsammans i våra KFF-lag var som alltid fantastisk. Det var överlag en rolig och utvecklande cupupplevelse för killarna. Mycket bra killar!
Erbjudande till våra medlemmar
2019-08-11 09:23
 
Nyheter från våra lag
P03, 18/08 18:35 
F07/08, 18/08 18:18 
P03, 17/08 10:48 
P03, 11/08 12:35 
P03, 05/08 10:29 
 
Huvudsponsorer