Huvudsponsorer
Välkommen till Kulladals FF
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare. 
Ingen vidare avslutning på DM-gruppspelet
2017-03-21 13:09
Efter att ha förlorat veckans avslutande gruppmatch mot Lödde stod juniorernas hopp till att Wormo skulle besegra Staffanstorp med två mål (då var ändå chansen att bli en av dom bästa grupptvåorna liten) men Landskronalaget lämnade w.o och Kulladals första juniorlag på väldigt många år får ladda om för nya uppgifter i serien. För 01:orna gick det inte bättre. Man hade ännu bättre förutsättningar än juniorerna att ta hem gruppen men förlorade klart mot grupptrean Höllviken och är därmed utslagna. 03:orna torde ta sig vidare som en av dom bästa grupptvåorna trots förlusten i gruppavslutningen mot Olympic. 

Seniorerna går in i DM i nästa omg och första matchen brukar spelas mellan andra och tredje omgången av serien.
Bra förutsättningar när DM-gruppspelet ska avgöras
2017-03-14 12:52
Efter 0-0 mot Staffanstorp i första matchen studsade juniorerna tillbaka på söndagen när man slog Wormo i den andra matchen av DM:s grupp 5. Pausledningen på 1-0 kunde och borde varit större men det krävdes en straff av Semi Erden för att överlista Landskronalaget. Kulladal tycktes ha kontroll på skeendena men så fick man målvakt Dominic Cica frilägesutvisad och tvingades ställa Vincent Lindberg i mål, som för övrigt gjorde det strålande. När Kulladal sedan ökade på genom Salm Mohammed i början på andra kändes det åter tryggt men Wormo skapade nerv med en reducering med tjugo kvar. Ett tröttkört hemmalag (hade bara en avbytare) förmådde dock inte att skapa så mycket mer. I takt med att Wormo flyttade fram laget gavs Kulladal gigantiska ytor och dom utnyttjade man obarmhärtigt. Primus Swenson och Johan Mellqvist satte varsitt mål och matchen slutade 4-1. I nästa omgång (ikväll) möter man Lödde som något överraskande förlorade mot Staffanstorp i andra matchen. Oavgjort räcker för avancemang men beroende på hur det går i den andra matchen har man inte råd med en förlust. Spännande avslutning minst sagt. P14 är redan klara för slutspel inför rivalmötet mot Olympic nästa vecka, denna helg besegrades nämligen IFK Trelleborg med hela 6-0. 01:orna (P16) spelade 1-1 i derbyt mot Malmö City och har inför sista omgången ett bra utgångsläge där det räcker med oavgjort för vidare spel. 
Bra start på DM för våra lag
2017-03-06 23:15
Juniorerna, 01:orna och 03:orna inledde sitt gruppspel i DM i helgen.  01:orna spelade sin första gruppmatch mot Skanör/Falsterbo. Matchen slutade med en 8-1-seger efter att tre spelare som numera tränar med seniorerna på torsdagar målat: Genti Bulliqi (3), Ajdin Besic (2) och Felix Påhlsson (1). Bland andra framträdande lirare fanns Antonio "Ante" Radolovic Pavlovski som förutom att göra ett låg bakom flera mål. Den andra matchen av tre i gruppspelet lirar man på söndag mot Malmö City. Juniorerna inledde sin grupp med att spela 0-0 mot Staffanstorp. I sin grupp har man även svårspelade Lödde och Wormo som man möter på bortaplan söndag. 03:orna fick liksom 01:orna en fin start på turneringen när man slog tillbaka Svedala med 7-1. Benjamin Prai och Mubaarik Ahmed satte två mål var. Man har hamnat i en högst intressant grupp som även inräknar rivalen Olympic och IFK Trelleborg, som man möter i nästa omgång på lördag. En bra inledning på DM för Kulladalslagen, vi lär få anledning att återkomma till deras fortsatta äventyr i turneringen. 


Medlemsdag Intersport
2017-03-06 19:57
Tisdagen den 21 mars kl. 17.00 - 20.00 erbjuder Intersport Kulladals FF:s medlemmar 20% rabatt på ordinarie priser, man har även möjlighet att köpa förenings produkter denna kväll på Intersport.

KULLADALS FF
Årsmöte den 16feb kl 18.30
2017-01-24 15:58

K  A  L  L  E  L  S  E

 

Samtliga medlemmar kallas härmed till föreningens ordinarie årsmöte, vilket avhålles torsdagen den 16:e februari kl 18.30 i sporthallen på Kulladals IP.

 

Det är angeläget att medlemmarna deltar i årsmötet och därmed i planeringen av föreningens framtid.

 

Vi vill särskilt informera om att förslag på nya stadgar ska behandlas på årsmötet.

 

Motioner som ska tas upp på årsmötet ska vara föreningen/kansliet/styrelsen tillhanda senast åtta dagar innan årsmötet äger rum.

 

Handlingar av intresse för medlem såsom revisionsberättelsen etc. finns att tillgå för medlem på medlems begäran hos föreningen senast en vecka innan årsmötet. Gällande stadgar samt förslag på nya stadgar finns att läsa på kulladalsff.se under fliken ”Dokument”.

 

Efter mötet bjuder föreningen på kaffe/läsk och kaka.

Nyheter från våra lag