Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Oavgjort för A-laget i derbyt
2019-02-16 15:45
Derby borta mot Olympic för Kulladals FF:s A-lag i Malmömästerskapet och efter en mycket stark andra halvlek av KFF slutade matchen oavgjort 2-2. I första halvleken syntes det tydligt att Olympic ligger en division högre. Underläge 0-1 i paus var fullt i sin ordning. Fast efter lite taktiska ommöbleringar av KFF:s tränarpar Rossi och Pålle, så var det ett helt annat Kulladals FF vi fick se i andra halvlek. Nu var det en helt jämn match och KFF-spelarna agerade med självförtroende och pondus. Två vackra avslut av Swane och KFF i ledningen med endast ett par minuter kvar av matchen. Tyvärr kvitterade Olympic omgående. Surt, fast det var trots allt rättvist. Framförallt ska KFF ta med sig den mycket fina prestationen i andra halvlek. Det bådar gott inför framtiden. Mycket bra killar!
Sportlovsfotboll med Kulladals FF
2019-02-14 14:44
Kulladals FF kommer tillsammans med Kul i Malmö arrangera inomhusfotboll under Sportlovet (vecka 8). Måndag - Fredag 13:00 - 16:00 är 8-13-åringar välkomna till Kulladals Sporthall och lira boll.

Spontanfotboll där fantasi, glädje och kamratskap står i centrum. Vi spelar kortare matcher och spelarna delas upp i lag på plats. Ungdomsledare och ungdomsansvarig från Kulladals FF kommer vara på plats, dömer matcherna och ser till att allt fungerar runt planen med. Framförallt ska vi alla ha kul tillsammans.

Ingen föranmälan behövs och man behöver inte vara medlem i Kulladals FF för att vara med. Enda kravet vi har är att man visar respekt mot varandra och hjälps åt så alla har roligt. Så bara att ta med sina inomhusfotbollsskor/gymnastikskor och benskydd och komma dit.
Välkomna till Kulladals FF:s Årsmöte
2019-02-11 19:20

K  A  L  L  E  L  S  E

Samtliga medlemmar kallas härmed till föreningens ordinarie årsmöte, vilket avhålles torsdagen den 7:e mars kl. 18.30 i sporthallen på Kulladals IP (längst ner förbi inomhusplanen).

Det är angeläget att medlemmarna deltar i årsmötet och därmed i planeringen av föreningens framtid.

Motioner som ska tas upp på årsmötet ska vara föreningen/kansliet/styrelsen tillhanda senast åtta dagar innan årsmötet äger rum.

Handlingar av intresse för medlem såsom revisionsberättelsen etc. finns att tillgå för medlem på medlems begäran hos föreningen senast en vecka innan årsmötet. Även motioner samt styrelsens svar på dessa finns tillgängliga en vecka innan mötet.

Efter mötet bjuder föreningen på kaffe/läsk och kaka.

D  A  G  O  R  D  N  I  N  G

1.              MÖTETS  ÖPPNANDE

2.              KALLELSENS  OCH  RÖSTLÄNGDENS  GODKÄNNANDE

3.              DAGORDNINGENS  GODKÄNNANDE

4.              VAL AV ÅRSMÖTESFUNKTIONÄRER

mom.      a.     Förhandlingsledare

b.     Mötessekreterare

c.     Justeringsmän

d.     Röstkontrollanter

5.              VERKSAMHETSBERÄTTELSEN  FÖR  2018

mom.      a.     Styrelsens berättelse

b.     Ekonomisk berättelse
                                      c.        Revisorernas förslag om ansvarsfrihet

6.              FASTSTÄLLANDE AV MEDLEMSAVGIFTER

mom.      a.     Medlemsavgift

b.     Fri medlemsavgift för funktionärer etc.

7.                VAL  AV  FUNKTIONÄRER  FÖR  2019

mom.      a.     Ledamot (omval)                   2019-2021

b.     Ledamot (omval)                   2019-2021

c.     Styrelsesuppleanter                 3 st (2019)

d.     Revisorer

e.     Materialförvaltare

f.     Firmatecknare

g.     Valberedning till årsmötet 2020

h.     Föreningens representant vid alla typer av möten där föreningen                                                har ett medlems-, ägar-, eller annat intresse + suppleant.

8.                PRISUTDELNING

KFF-Veteranernas pris till bäste KFF-junior.

9.                MOTIONER

10.              FRÅGOR  SOM  KRÄVER  SNAR  BEHANDLING

11.              AVSLUTNING

P2011 i Viffecupen
2019-02-10 19:12
Under söndagen spelade Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2011 Viffecupen i Vellinge med två lag. Bägge lagen fick spela fyra matcher i spelformen 5-5 med sarg. Spelarna gjorde en fantastisk insats och lagandan var stark. Dagen bjöd både på vinster och förluster, glädjande nog mestadels vinster. Våra duktiga KFF-spelare visade verkligen hur de utvecklats under vintern, med bra passningsspel och många fina tekniska nummer. Framförallt så hade de roligt och kämpade och slet för varandra på ett mycket bra sätt. Härligt killar!
P06 i final i Romelecupen
2019-02-10 15:38
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 06 har spelat traditionsrika Romelecupen och gjorde det med stor framgång. För två helger sedan imponerade laget stort när man som obesegrad gruppsegrare tog sig vidare till slutspel. I helgen var det slutspelsdax. KFF mötte Åkarp i semifinalen och i en hyfsad jämn match var KFF det bättre laget och vann rättvist 2-0. Och klara för FINAL! I finalen väntade hemmalaget Veberöd. En bra och helt jämn final slutade 0-0 efter ordinarie tid. Matchen fick avgöras via sudden death och i spel 3 mot 3 lyckades tyvärr våra motståndare avgöra. Fast en mycket bra prestation i finalen och en strålande cupinsats av våra duktiga KFF-spelare och tränare. Grattis killar!

Huvudsponsorer