Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Matchpremiär för P2012
2019-04-14 20:52
Under söndagen var det matchpremiär för Kulladals FF:s nyaste lag, duktiga Pojkar 2012. Det var förväntansfulla och taggade KFF-lirare som äntrade plan när välarrangerade Knattesammandragen på Bulltofta drog igång. Det blev extra många matcher för killarna och KFF hade en väldigt lyckosam dag. Spelglädjen och lagandan var underbar att skåda. Dessutom spelade laget en bra fotboll och spelarna visade upp väldigt fin teknik, stor energi och härlig målglädje. Mycket bra killar!

Pojkar 2012 är redan en stor grupp (även om många spelare hade förhinder denna söndagen) och det vimlar av talangfulla och glada spelare. Under ledning av lagets duktiga tränare Ferdi, Kenneth och Osa så är spelarna fokuserade på att lära sig spela fotboll, samtidigt som dom har jätteroligt tillsammans. Ska onekligen bli spännande att följa Kulladals FF P2012.
Seriepremiär för F09
2019-04-14 14:39
Under söndagen spelade Kulladals FF:s duktiga Flickor 09 sin allra första seriematch (och sin blott tredje match totalt). Det var taggade KFF-spelare som spelade en fantastisk match. Dom kämpade, hade roligt och spelade verkligen bra. Så kul att se dom stora framstegen. Spelarna och laget blir bara bättre och bättre för varje träning och match. Mycket bra tjejer!

F09 är ett härligt gäng med en jättefin kamratskap. Och spelarna är sugna på att lära sig spela fotboll. En mindre stomme började träna förra våren och många har börjat efterhand. Truppen består av spelare födda 2008 - 2010. Och lagets leds av 3 engagerade, duktiga tränare i Sandra, Therese och Anders.

Nya spelare är jättevälkomna att börja hos oss. Kontakta tränarna först om ni vill komma och prova. Under våren har vi ett lag i seriespel i F09. Till hösten planerar vi spela med ett lag i F08-serie med + det i F09-serien. Redan under våren kommer vi spela träningsmatch. Har glädjande nog tillkommit många spelare födda 08 och förutom de som tränar i detta laget så finns det lika många som just nu tränar med vårt F07-lag.
Spännande cupspel för P07
2019-04-09 22:35
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 var under söndagen och cupspelade i 7-manna Kickoff, med två lag. Korta och intensiva matcher mot många nya bekantskaper som motståndarlag. Spännande. KFF Vit förlorade förvisso sina tre matcher, fast visade prov på fina offensiva kvalitéer. KFF Blå vann två matcher och förlorade en knappt. På det hela taget bra spel och en fin cupprestation. Spelglädjen och lagandan var som alltid på topp. Mycket bra killar! Tekniska KFF P07 står sig jättebra i åldersklassen och under våren kommer man ha tre lag i seriespel, varav ett i 9-manna. Och så fler roliga cupupplevelser till sommar. Härligt!
Givande cup för P09
2019-04-08 22:05
Nöjda KFF-spelare från ett av våra lag.
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 var under lördagen i Lund och spelade den fina cupen 7-manna Kickoff. Man hade två lag igång och fick glädjande möta många lag som man inte stött på innan. Bland annat ett väldigt bra Hellerup från Danmark. Överlag gjorde KFF en stark cupinsats och man spelade fin fotboll med stor spelglädje. Resultatmässigt blev det både segrar och förluster. Framförallt visade killarna upp en härlig gemenskap och man stöttade varandra, både i med och motgång. I sann Kulladals FF-anda, något som gjorde lagets tränare extra stolta. Ett redan mycket bra KFF P09 kommer med denna attityd bli ännu bättre. Mycket bra killar!

Ett extra tack till lagets fantastiska spelarföräldrar som positivt stöttade killarna och laget i alla lägen igenom hela cupen. Grymt!
Härlig spelglädje i P08
2019-04-07 19:59
Helnöjda KFF-spelare och tränare från två av lagen.
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 var under söndagen och cupspelade i 7-manna Kickoff, med hela tre lag. Imponerande bredd och spelglädjen var lika stor som härlig hos våra KFF-lirare. Det blev både segrar och förluster. Oavsett så kämpade KFF-spelarna på helhjärtat och långa stunder spelade KFF riktigt bra anfallsfotboll. Laget har tagit fina kliv framåt spelmässigt och kamratskapen är fantastisk. Det ser onekligen spännande ut inför kommande helgs seriepremiärer. Mycket bra killar!
P03, 18/04 07:50
P2012, 14/04 21:19