Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
STORT GRATTIS NOAH!
2018-03-20 20:20
Kulladals FF-fostrade Noah Christoffersson har i dagarna skrivit på A-lagskontrakt med allsvenska Trelleborgs FF. Noah har fått sin fotbollsutbildning i Kulladals FF fram till senhösten som 16-åring, då han gick till TFF. Där har han fortsatt utvecklats och belönas nu som 18-åring med A-lagskontrakt. Vi i Kulladals FF är jätteglada för Noahs skull och önskar honom stort lycka till framöver med!
Ny klädkollektion i klubbshopen
2018-03-15 20:26
Här ovan kan ni se den nya kollektionen och dess priser. Håll utkik på hemsidan för öppettider på kansliet alternativt skicka ett mail till kansli@kulladalsff.se
Inbjudan till Kulladals FF:s Fotbollsskola 2018
2018-03-07 20:18


Kulladals FF önskar alla flickor och pojkar födda 2012 och 2013 välkomna

till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

 

Inskrivning av barnen sker tillsammans med förälder torsdagen 12 april, från klockan 17.30 på Kulladals IP.

 

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen.

Vänligen meddela ert intresse i samband med inskrivningen eller innan.

 

Träningen äger rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

på Torsdagar 17:30 – 18:30.

 

Första träningen kommer vara torsdagen 19 april.

 

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 19/4 - 14/6. 
Den andra 16/8 - 27/9. Den tredje startar i november och sker inomhus.

 

Medlemsavgiften 2018 är 500:-

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll. 

 

Upplysningar kan fås via ungdomsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

Kulladals FF söker fler ungdomstränare
2018-03-03 20:42
Kulladals FF söker fler ungdomstränare till vår växande verksamhet. Finns möjlighet att bli tränare både på pojk- och flicksidan. Kulladals FF är en ordningsam, harmonisk och traditionsrik förening. Våra tränare och lag får stor uppbackning av föreningen. Ungdomsverksamheten håller hög klass, så förutsättningarna att trivas som tränare hos oss är stora. Är du intresserad eller känner någon som skulle kunna vara intresserad, kontakta då ungdomsansvarige Jonas Cajerby (jonascajerby@hotmail.com). Vi välkomnar självfallet både manliga och kvinnliga tränare.
KALLELSE ÅRSMÖTE 2018
2018-02-06 21:24

Samtliga medlemmar kallas härmed till föreningens ordinarie årsmöte, vilket avhålles torsdagen den 1:e mars kl. 18.30 i sporthallen på Kulladals IP (längst ner förbi inomhusplanen).

 

Det är angeläget att medlemmarna deltar i årsmötet och därmed i planeringen av föreningens framtid.

 

Motioner som ska tas upp på årsmötet ska vara föreningen/kansliet/styrelsen tillhanda senast åtta dagar innan årsmötet äger rum.

 

Handlingar av intresse för medlem såsom revisionsberättelsen etc. finns att tillgå för medlem på medlems begäran hos föreningen senast en vecka innan årsmötet. Även motioner samt styrelsens svar på dessa finns tillgängliga en vecka innan mötet.

 

Efter mötet bjuder föreningen på kaffe/läsk och kaka.

OBS
För Dagordning klicka in på Dokument och Öppna Dokument "Kallelse och dagordning årsmöte KFF 1 mars 2018"
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer