Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Bengt Sandéns minne
2019-03-25 18:56

Bengt Sandéns minne

Bengt Sandén, med en lång historia i Kulladals FF som ledare och med flera av barnen spelandes här, gick tyvärr ur tiden den 22 februari i år. Kulladals FF sörjer Bengt och vill samtidigt tacka honom för den människa han var och det han gjort för Kulladal. Vi fick också äran att medverka vid hans begravning.

Bengt var en väldigt varm människa som brann för barn och att stötta lokala initiativ. Detta har hans barn tagit fasta på och öppnat en fond hos Kulladals FF där de uppmanat sörjande till Bengt att ekonomiskt stötta Kulladals FF:s ungdomsverksamhet genom att sätta in pengar på föreningens bankgiro och märka dem med ”Bengt”.

Klubben är väldigt tacksam för detta behjärtansvärda initiativ och i överenskommelse med familjen så kommer det varje år, kring Bengt födelsedag, att delas ut ett pris i Bengts minne.

Vila i frid Bengt.

7-manna-premiär för F09/2010
2019-03-23 15:49
Kulladals FF:s duktiga Flickor 2009/2010 spelade idag sin allra första 7-manna-match. Laget har tidigare endast spelat en match, i 5-manna inomhus. Så det var både förväntansfulla och nervösa KFF-spelare som äntrade planen. Motståndarna Hyllie, där majoriteten spelat flertalet matcher tidigare, var ett starkt motstånd. Visst märktes skillnaden i erfarenhet i spelet, fast efter en nervös första period så blev efterhand KFF-spelarna "varma i kläderna". Då var tjejerna mer på hugget och det var mer fart på både fötter och boll. I de två sista perioderna skapade KFF många målchanser och två fina mål gjordes också, med härlig målglädje som följd.

Det var överlag en bra och trevlig träningsmatch, fylld av energi, spelglädje och kamratskap. Ett mycket bra Hyllie vann matchen rättvist, fast KFF-spelarna gav aldrig upp och fortsatte att pusha varandra. KFF blev också bättre och bättre ju längre matchen led. Jätteroligt att se. Och både spelare och laget kommer såklart bli ännu bättre med fler matcher. Alla KFF-spelare gjorde riktigt bra ifrån sig idag och hade skoj. Det var verkligen en positiv premiärmatch. Mycket bra tjejer!
P2010 träningsmatchade
2019-03-09 16:14
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 hade under lördagen bjudit in sina vänner i Malmö City till 5-manna-matcher utomhus på konstgräset. Vädret var tyvärr inte lika inbjudande, fast spelet och glädjen hos killarna värmde. Båda klubbarna hade två lag på plats och lagen fick spela vardera två kortare matcher. Energin var hög och publiken bjöds på fin teknik och många mål. Extra glädjande ur KFF-ögon var att majoriteten av målen gjordes av våra duktiga KFF-spelare. Framförallt var prestationerna bra, med hög spelglädje och stark laganda. Mycket bra killar!

Kulladals FF Pojkar 2010 har en stor och stark trupp på närmare 40 spelare. Alla kunde såklart inte spela idag, fast alla har varit med och spelat föregående helger och fler matcher och cuper kommer ju. Under vårens seriespel kommer KFF P2010 ställa upp med hela fyra lag. Vilka möjligheter för killarna att ha skoj och utvecklas. En extra eloge till lagets fantastiska tränare som ställer upp i vått och torrt för killarnas bästa och möjliggör detta.
Stark bredd i P03
2019-03-01 21:57
Kulladals FF P03 har en mycket stark trupp på 33 spelare. Ikväll spelade ett av lagen träningsmatch hemma mot Hyllie. I 60 minuter visade KFF upp ett kontrollerat försvarsspel och en fartfylld anfallsfotboll, som också resulterade i flera mål framåt. Sista 20 blev mer "hawaii-fotboll" och matchen blev betydligt jämnare. KFF vann till slut med 7-4 och laget gjorde överlag en bra insats.

På söndag spelar truppens andra lag första gruppspelsmatchen i DM och då får andra spelare chansen att visa upp sig. Kvällens deltagande KFF-spelare visade långa stunder prov på hög kvalité och framtiden ser onekligen ljus ut för Kulladals FF P03. Mycket bra killar!

Vi tackar den duktiga domaren och våra vänner i Hyllie IK för en utvecklande match och önskar er lycka till under säsongen.
Lyckad Sportlovsfotboll med Kulladals FF
2019-02-22 23:30
Kulladals FF arrangerade tillsammans med Kul i Malmö inomhusfotboll under Sportlovet. Drygt 30 barn kom varje dag och lirade spontanmatcher, med eldande musik pumpande från högtalarsystemet.

Mycket teknik och fantasi, härlig kamratskap och framförallt väldigt mycket glädje sammanfattade den lyckade sportlovsfotbollen. Fyra av klubbens 03:or agerade ledare och gjorde det utmärkt. Arrangemanget var välorganiserat, skratten var många och barnen fick verkligen roliga sportlovsupplevelser.

Tack till alla barn som kom och hade så roligt tillsammans!

Huvudsponsorer