Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Bortaförlust för A-laget
2018-06-22 15:58
Kulladals FF:s A-lag förlorade torsdagens bortamatch mot Malmö City, 0-2. Enligt rapporter säsongens sämsta insats av KFF och förlusten var fullt i sin ordning. Nu blir det viktigt att vinna hemmamatchen mot Tomelilla, sista matchen innan sommaruppehållet, för att hänga på i toppstriden. Kom igen boys!
Mer information om matchen och vårt A-lag finns att läsa på Bloggen 1938.
Tack från styrelsen
2018-06-20 22:29
Vår jubileumsdag med internturneringen blev en stor succé, med mycket folk på Kulladals idrottsplats. Ett stort tack riktar vi till våra givmilda sponsorer:
Pågen AB
Alfred Johanssons Kött och Chark
Södertorps Bilservice
Otto-glass
Jan Wihlborg
Kalasborgen

Tack till Sandén och Zoltan, som vi fick låna tälten av.
Tack till Bröderna Berggrensson, för lån av högtalaranläggningen.

Många fina bilder bidrog Rolf Jönsson och Inge Kvist med, tack tack!

Ett trevligt och omtyckt inslag var också att Polis och Brandkår kom och visade upp sig och sina bilar. Tack så mycket.

Tack till alla som ställde upp ideellt i olika funktioner.
Tack också till alla spelare, ledare, föräldrar och besökare som var med och gjorde dagen så lyckad.

Vi i Kulladals FF hoppas att denna dag blir en fin och återkommande tradition, väl mött!

Styrelsen Kulladals FF
Hemmaförlust för A-laget
2018-06-17 13:41
Kulladals FF:s A-lag förlorade tyvärr lördagens toppmatch hemma mot LB07, 0-1. En tight och tuff match, där den stora matchavgörande situationen var utvisningen på en KFF-spelare i slutet av första halvlek. Våra motståndare vann matchen rättvist. För KFF är det bara att ta nya tag i nästa match. Kom igen boys!
Kulladals FF växer med våra duktiga tjejer
2018-06-16 07:22
Vår stora ungdomsverksamhet i Kulladals FF är något som föreningen är väldigt stolta över. Extra glädjande att vi nu har 2 lag igång med idel flickor. Flickor födda 2006-2007 har varit igång ett par år och är en stark, harmonisk grupp på ca 15 spelare. Under ledning av våra engagerade och duktiga tränare tar tjejerna stora steg framåt i sin fotbollsmässiga utveckling. Vi välkomnar nya spelare att komma till oss. Bara att kontakta tränarna (pia.lindstrom@malmo.se), så kommer ni få möjlighet att prova på i vårt härliga gäng.

I vår startade vi också upp ett nytt lag för flickor. Flickor födda 2008-2011 har under vårsäsongen växt till en grupp på 10-12 tjejer med en härlig spelglädje och kamratanda. Tjejerna har utvecklats jättemycket fotbollsmässigt och samarbetet med F06/07 fungerar mycket bra. Vi välkomnar nya spelare och tränare att komma till oss. Bara att kontakta lagets tillfälliga tränare (jonascajerby@hotmail.com), så kommer ni få möjlighet att prova på i vårt härliga gäng.

Även i Fotbollsskolan finns en grupp på ca 10 tjejer födda 2012-2013. Dessa leds av duktiga tränare och den stora glädjen hos tjejerna när dom spelar fotboll hos oss bådar gott inför framtiden. Vi välkomnar nya spelare att komma till oss. Fotbollsskolan drar igång igen torsdagen 16/8. Bara att kontakta klubbens ungdomsansvarige (jonascajerby@hotmail.com), så kommer ni få möjlighet att prova på i vårt härliga gäng.

Att som förening ha en så stor ungdomsverksamhet, med både fotbollsspelande flickor och pojkar är något som gör att Kulladals FF växer i kvalité.
Knattespels-avslutning för P2010
2018-06-10 20:57
På söndagen var det vårsäsongsavslutning för Knattespelen på Bulltofta. Detta är andra året som Kulladals FF Pojkar födda 2010, med två lag, spelar Knattespelen (även om förra året var i Höllviken). Och framstegen har varit jättestora hos våra duktiga KFF-spelare. Under ledning av lagets kompetenta tränare har killarna utvecklat sin individuella bollkontroll och lagets kollektiva passningsspel på ett mycket bra sätt. Sen är också glädjen, kämpaglöden och sammanhållningen härlig att skåda. Sann Kulladals FF-anda. På dagens avslutning fick alla spelare varsin medalj och stoltheten var stor hos våra härliga KFF-killar. Kulladals FF som förening är också jättestolta över alla våra spelare och tränare. Mycket bra allihopa!
Junior, 20/05 21:07
Junior, 19/05 15:28