Huvudsponsorer
Välkommen till Kulladals FF
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare.
Föreningsdagar
2016-11-28 12:51
Den 2-4 dec är det föreningsdagar på INTERSPORT där medlemmar i föreningen får 20% rabatt (gäller hela sortimentet på ord.priser).

Kulladals Jullotteri
2016-11-15 14:54
Det har åter blivit dags att köpa lotter till föreningens jullotteri! Vårt jullotteri har blivit en populär tradition och nu finns lotterna till försäljning på kansliet eller hos någon av våra ledare. Bland priserna finns bland annat ett 10.000kr presentkort på ICA Malmborgs Mobilia, fina resväskor, presentkort på kläder, restauranger etc. Med fina vinster som är skänkta av våra sponsorer så går hela förtjänsten till föreningen. Lotteriets vinstlista ligger ute under fliken dokument i menyn ovan.

En lott kostar 100kr. Vinstdragning sker i sporthallen på Kulladals IP den 17dec kl 14. En vinstlista kommer att finnas på hemsidan från och med den 18dec.

Sitt inte lottlös!
Svenska spels Gräsroten
2016-11-10 17:17
Svenska spel presenterar nu årets utdelning i sitt stöd för landets idrottsklubbar. Kulladals FF får i år ett bidrag på 37.851kr tack vare er som valt att koppla ert spelkort och på så sätt stöttar föreningen. Det är ett ovärdeligt tillskott för föreningen och vi vill tacka alla er som bidrar. Om du vill att en viss procent av varje spel du gör med ditt spelkort ska gå till Kulladals FF så är det bara att säga till hos ett Svenska Spel ombud alternativt gå in på denna länk. Återigen: Tack för ert stöd!

Boken om Stefan Schwarz
2016-11-07 19:44
Boken har nu anlänt till kansliet! Du är välkommen in och köpa din bok. Vi håller öppet vecka 46-48 på torsdagar kl 18.00-19.00. Vecka 49-50 har vi öppet onsdagar och torsdagar kl 18.00-19.00. Vill du säkra upp din bok så maila oss och reservera den. Dock måste du hämta ut den inom ett par veckor efter reservation annars släpper vi reservationen. Priset är 200kr (240kr i butik) och en del av summan går till föreningen.

Stefan Schwarz har lovat att komma och signera boken på Kulladal! Vi har ännu inte fått dag och tid men du gör säkrast i att köpa din bok redan nu och sen ta med den när Stefan kommer och få den signerad då. Givetvis går vi ut med information när tiden är spikad.

Stefan Schwarz - De kallade mig Gud
2016-10-14 17:40
Som alla förhoppningsvis vet så startade Stefan Schwarz, Sveriges hårdaste fotbollsspelare genom tiderna, sin karriär i Kulladals FF. Som hans moderförening så kommer vi givetvis att sälja hans bok. Perfekt som Fars Dags-present, julklapp eller bara läsning för alla Kulladals ungdomar kring hur en av de främsta upplevt sin fotbollskarriär och vad tiden i Kulladal gav honom. Boken kostar 200 kr (den kommer att kosta 240 kr i butik) och en del av summan går till föreningen. Boken beräknas anlända v.45 men kan reserveras redan nu på kansli@kulladalsff.se