Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
F08 i cupspel
2019-11-10 18:23
Kulladals FF:s duktiga Flickor 08 spelade under söndagen Oxie SK Vintercup. En mycket trevlig, välarrangerad utomhuscup. KFF inledde med match mot ett bra Oxie. Trots att motståndarna vann rättvist, så gav aldrig KFF-spelarna upp och två fina mål gjordes också. I andra matchen var motståndet övermäktigt och ett mycket bra Anderslöv vann klart. Fast lagmoralen i KFF var fortsatt god. Det i kombination med att tjejerna steppade upp en nivå gav också utdelning i den tredje och sista matchen mot ett bra Staffanstorp. Med bibehållen stor spelglädje satt spelet allt bättre och det blev seger mot Staffanstorp. Och härlig segerglädje hos våra duktiga KFF-spelare och tränare efter slutsignalen.

Sammanfattningsvis var det en fin cupupplevelse för KFF-tjejerna. Visst märks det emellanåt att laget är nystartat och att merparten av spelarna är relativt nya med fotboll. Fast laget och spelarna blir bättre och bättre för varje match. Och så stöttar man varandra i medgång och motgång. Det syntes inte minst i denna cupen. Jättebra. Med fler matcher så kommer också mer trygghet i fotbollens grunder och försiktigheten i dueller kommer försvinna. Potentialen finns definitivt och den speltekniska utvecklingen går framåt. KFF F08 är dessutom ett gäng med en härlig kamratskap, där tjejerna har roligt tillsammans både på och utanför plan. Mycket bra tjejer!
Cupvinst för P05
2019-11-03 14:05
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 05 var under lördagen och spelade 7-manna cupen Gåsacupen inomhus på konstgräs i Skurup. Samtliga KFF-spelare och tränare gjorde en kanonturnering när laget vann hela cupen! Efter en svag första match visade KFF upp en vilja och en lagmoral i resterande matcher som klarar det mesta. Och då satt också spelet allt mer och KFF blev bättre och bättre för varje match. 

Vidare som grupptvåa och i semifinalen väntade Råå från Helsingborg och ett högt pressande KFF-lag dominerade matchen, dock utan att få in bollen i mål. Matchen fick avgöras via straffsparksläggning, som KFF gick segrande ur. Stor glädje och KFF rättvist till final.

I finalen väntade Gärsnäs från Simrishamn och i finalen fungerade det mesta för KFF. Offensiven var vass och med fortsatt hög aggressiv press i försvarsspelet lät KFF knappt sina motståndare att andas. I finalen fick man dessutom målmässig utdelning. 3-0 till KFF i finalen och segerjublet hos våra duktiga KFF-spelare var härlig att skåda.

Kulladals FF P05 visade verkligen vilket bra lag man är i Gåsacupen. Inte minst imponerade den starka lagandan och viljan att vinna. Mycket bra killar och STORT GRATTIS till cupvinsten!!
Stark säsongsavslutning av P07
2019-10-27 19:29
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 avslutade höstsäsongen starkt. Ett lag var under lördagen i Staffanstorp och spelade fina, välorganiserade Pågacupen. En klar seger i första matchen följdes upp av en onödig uddamålsförlust, en match KFF borde vunnit. Sättet KFF-spelarna hanterade denna motgången var det som imponerade mest under dagen. De tre efterföljande matcherna spelade KFF jättebra fotboll och framförallt agerade spelarna med en nyfunnen beslutsamhet som gör att man vinner kampsituationer och laget vinner matcher. Och laget vann också matcherna i övertygande stil. 4 segrar av 5 möjliga, fin teknisk fotboll och många starka prestationer sammanfattar en bra cupdag. Mycket bra killar!

På söndagen spelades sista matchen i P06-serien, borta mot Bunkeflo/Klagshamn/Tygelsjö. KFF var spelförande större delen av matchen och också det lag som skapade de flesta målchanserna. Fin teknisk förmåga i kombination med stark vinnarvilja hos KFF-spelarna resulterade också i 2 mål framåt och en fullt välförtjänt 2-0-seger. I denna matchen var det dock lagets starka försvarsspel som imponerade mest. En extra eloge till backlinjen. Fast samtliga KFF-spelare visade upp en sällan skådad offervilja att försvara sitt mål, vilket gjorde det oerhört svårt för motståndarna att skapa målchanser. Också roligt för lagets duktiga målvakt Casper att få hålla nollan. KFF P07 har gjort ett väldigt starkt seriespel i 06-serien, med många bra prestationer, som genererade i en fin 4:e plats. Mycket bra killar!
Framgångar för P09
2019-10-21 23:28
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 firade stora framgångar i helgens ÄFF-cupen i Ängelholm. KFF spelade en mycket bra och anfallsinriktad fotboll, med många fina kombinationer. Resultatmässigt genererade de fina prestationerna i tre vinster och en oavgjord på lagets fyra spelade matcher. Härligt att se killarna ta sin individuella skicklighet till ett fantastiskt lagspel. ÄFF-cupen var en trevlig cup mot bra motstånd, där KFF fick möjlighet att spela mot några lag som man inte brukar möta såsom Ängelholm och Höganäs. Beröm till alla spelare för ett gott uppförande med. Mycket bra killar! Tack även till alla tillresta KFF-supportrar för ett fint stöd.

Höstens seriespel är också avslutat, där KFF P09 haft två lag i spel och presterat bra med båda lagen. KFF Vit spelade sista seriematchen i Bara och det blev en målrik historia. Alla KFF-spelare kämpade på med bra moral och härlig attityd. Det belönades med en stark seger som avgjordes med ett otroligt snyggt volleyskott tillika matchens sista skott. Mycket bra killar!
P03 kvalsegrare
2019-10-20 17:25
Efter dagens 2-1-seger mot LB07 vann Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 kvalgruppen och kvalificerade sig därmed för den nationella serien P17 div. 1 2020. En strålande prestation och hur rättvist som helst och vilken härlig segerglädje efter slutsignalen. KFF vann samtliga tre kvalmatcher och bara det är imponerande. Laget som är fullt av bra, talangfulla spelare har haft en otrolig säsong. Skåneserie A-segrare, vinst i Stockholm Football Cup och nu Kvalsegrare. Dessutom med en bredd på ca 35 spelare och två lag i seriespel. Grymt! En högt bidragande anledning till Kulladals FF P03:s framgångar är den starka kamratskapen och lagandan. Alla stöttar varandra i medgång och motgång. STORT GRATTIS till samtliga spelare och tränare för en fantastiskt säsong. Mycket bra killar!
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer