Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Serieseger för P03
2019-06-15 10:10

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 spelade på fredagskvällen ett prestigeladdat derby mot BK Olympic i P16 Skåneserie A. Efter en spelmässigt formidabel prestation vann KFF matchen med 4-0. Segersiffror rejält i underkant, det var klasskillnad mellan lagen. Segern innebar dessutom att KFF P03 blev seriesegrare. En mycket stark prestation.


KFF P03 är fyllt med talangfulla spelare, som dessutom förstått vikten av att spela och kämpa tillsammans som ett lag. Då blir det också väldigt bra. Både spets och bredd är stark. Utöver laget i skåneserien så har man ytterligare ett lag i P16 sydvästra A, där en fin 4:e-plats ligger inom räckhåll. Lagandan och kamratskapen är enorm i Kulladals FF P03. Engagemanget från lagets duktiga tränare Filip, Hasse, Mange, Brian och Jimmie har verkligen givit resultat, på alla plan. Mycket bra killar!

Rolig spelare mot föräldrar-match i P06
2019-06-14 21:52
Vårens seriespel närmar sig sitt slut och flertalet av Kulladals FF:s ungdomslag anordnar trevliga avslutningar där även spelarföräldrarna bjuds in. Pojkar 06 spelade en rolig fotbollsmatch spelare mot föräldrar/tränare. En match som killarna verkligen ville vinna och varje gjort mål följdes av jubel och glada danser runt föräldrarna. 😃 Det var en varm och hjärtligt stämning och skratten var många. Efter matchen så fikade man tillsammans i sommarkvällen och en redan stark gemenskap stärktes ytterligare. Kulladals FF vill tacka alla spelarföräldrar för ett fantastiskt stöd till laget, både på och utanför plan. Tack såklart också till alla underbara spelare och tränare. Ni är grymma. Ha en underbar sommar!
Succé för Junicupen
2019-06-09 13:35
Söndagen 2 juni arrangerade Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 en egen cup, Junicupen, på Kulladals IP. Ett enormt stort föräldraengagemang gjorde arrangemanget möjligt och det blev succé. Organisationen var jättebra och det vackra sommarvädret hjälpte såklart också till. Caféet var välfyllt med godsaker och utomhus gick grillarna varma. Spelare, ledare, funktionärer, föräldrar och övriga supportrar till de 12 deltagande lagen verkade helnöjda med dagen. 

Cupen spelades på tre olika nivåer, där alla inbjudna lag samt Kulladals FF:s tre lag spelade vars 3 matcher på vardera 25 minuter. KFF Svart spelade i samma grupp som Staffanstorp, Oxie och Bromölla. KFF Blå spelade i samma grupp som Bromölla, Köpingebro och Klågerup. KFF Vit spelade i samma grupp som FC Trelleborg, Staffanstorp och Dösjöbro. Det var överlag jämna och bra matcher, där spelglädjen hos killarna var på topp. Det blev både segrar och förluster för våra Kulladals FF-lag, där KFF Svart (som spelade på den svåra nivån) var mest lyckosamma både resultat- och spelmässigt. Fast alla KFF-spelare och lag gjorde det bra och hade framförallt roligt. Mycket bra killar!

Extra trevligt var besöket från lagets spelare Gabriel, som tyvärr drabbats av en olycksalig skada. Glädjen i mötet hos Gabriel och hans lagkamrater var underbar att skåda. Gabriel fick också en fin Liverpool FC-tröja av laget.

Kulladals FF vill tacka alla trevliga inbjudna lag, spelare, ledare och supportrar för att ni kom.
Tack också till alla besökare och supportrar till Kulladals FF för ert stöd.
Tack till våra duktiga ungdomsdomare som dömde matcherna.
Tack till alla spelare och alla lag för mycket fin fotboll och god kamratskap, både på och utanför plan.
Tack till alla givmilda sponsorer som bidrog till caféet och grillningen.
Extra STORT TACK till de föräldrar och ledare i Kulladals FF P07 som såg till att Junicupen blev av och att det flöt på så fantastiskt bra. Vilken succé!
Viktig bortaseger för A-laget
2019-06-08 17:44
Härlig och viktig bortaseger för Kulladals FF:s A-lag mot Södra Sandby. En bra prestation dessutom, 2 mål av skarpskytten Swane och A-lagsdebut för 14-årige Lukas Minter Wettergren. En fin KFF-dag och så skön segersång på det. Mycket bra boys!
Bra spel av P08 i Minicupen
2019-06-08 15:13
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 var förra helgen i Falkenberg och spelade fina Minicupen. Man deltog med två lag, ett på vardera nivå och spelmässigt gjorde KFF jättebra prestationer. Man fick möta många lag som man inte brukar möta, vilket var kul och energin hos våra KFF-spelare var på topp. 

KFF Blå som spelade på den svårare nivån mötte Lilla Torg, Brommapojkarna, Falkenberg, Stocksund och Öster x 2. Det blev tre segrar och tre förluster. Oberoende av resultat så var KFF spelmässigt väl så bra som sina motståndare och killarna agerade med stark lagmoral i med och motgång. Mycket bra killar!

KFF Vit som spelade på den andra nivån mötte FC Trelleborg, Vårgårda, Falkenberg, Skrea, Stocksund och Kullavik. Det blev en seger och fem förluster. Dock förtjänade lagets spel mer och killarna ska även ha beröm för sin kämpaglöd. Mycket bra killar!

Alla lag spelade vardera 6 matcher. Tyvärr ingen tabellräkning eller slutspel i denna åldersklassen. Förbundsregler som arrangörerna måste förhålla sig till. Att vinna eller förlora, glädjen att gå vidare eller eventuell besvikelse att åka ur är inget farligt. Att lära sig hantera medgångar och motgångar på ett gott sätt är viktigt att träna på och lära sig. 

Alla våra KFF-spelare och tränare gör en jättebra turnering, både på och utanför plan. Kamratskapen och glädjen var fantastisk. Många skratt har det blivit och killarna har uppfört sig exemplariskt. Man hann även med att live se det allsvenska mötet Falkenbergs FF - Kalmar FF och via projektor på rummet se Champions League-finalen tillsammans med KFF P06 som också var med i cupen. Också ett riktat tack till alla tillresta föräldrar för ert stöd och hjälp. Detta var onekligen en lyckad cupupplevelse och övertygad om att killarna redan ser framemot nästa.
Nyheter från våra lag
P03, 15/06 10:15 
P03, 09/06 08:15 
P03, 06/06 09:49 
P08, 30/05 09:47 
 
Huvudsponsorer