Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Lycka till Genti
2018-12-06 21:47
Kulladals FF:s stortalang Genti Bulliqi blev i veckan klar för Helsingborgs IF. Nu 16-åriga Genti har varit Kulladals FF trogen sen 9-10 års ålder. Under senaste säsongen har han varit framstående i både vårt Juniorlag och vårt U-lag i reservlagsserien. Han har även fått testa på både träning och match med vårt A-lag. Nu väntar Helsingborgs IF U17 och att i stenhård konkurrens bli värvad dit är ett stort erkännande för Genti och även för Kulladals FF:s ungdomsverksamhet. Ett kvitto på att vår talangutveckling håller mycket hög klass. Beröm till Gentis alla tränare i Kulladals FF. Senast Amar och Dzenan i Juniorlaget och tränarna från 9-15 år med Mathias och James i spetsen.

Kulladals FF är jätteglada och stolta över dig Genti. Du förtjänar verkligen denna framgång. STORT GRATTIS OCH LYCKA TILL!
Premiärmatch för F08/2010
2018-12-04 21:07
På tisdagskvällen spelade Kulladals FF Flickor 08/2010 sin allra första match. Tjejerna var förväntansfulla till max och så duktiga dom var. Matchen spelades inomhus på vår träningstid i 5-manna-fotboll. Motståndare var duktiga Husie IF och matchen var mycket spännande och underhållande. Det var full fart och det svängde fram och tillbaka. Spelglädjen var på topp och kul att se så många fina tekniska prestationer och trots bra målvaktsspel gjordes det många mål åt båda håll.

Våra KFF-tjejer var helnöjda efter matchen och ser redan framemot nästa. Tack våra härliga fotbollsvänner från Husie IF för en rolig och jämn match. Jättebra match allihopa!

KFF F08/2010 välkomnar nya spelare att börja i laget. Om du som tjej är född 2008, 2009 eller 2010 och sugen på att prova på att spela fotboll så är Kulladals FF F08/2010 laget för dig. Alla utvecklas för varje tillfälle och laget är fyllt av glädje och underbar kamratskap. Så ta chansen, kontakta Kulladals FF:s ungdomsansvarige jonascajerby@hotmail.com för mer information.
Medlemserbjudande på Intersport
2018-12-03 14:56

Bra insats av F06/07 i Tomtecupen
2018-12-02 12:57
Kulladals FF:s duktiga Flickor 06/07 var i lördags och spelade Tomtecupen i Oxie. Två lag hade man med i F06-klassen. Spelglädjen var hög och våra lag gjorde jättebra ifrån sig. KFF Blå (som bestod av mestadels 06:or) stod upp starkt mot mycket tufft motstånd bl.a. FC Rosengård och LB07. KFF Vit (som bestod av mestadels 07:or) spelade också tuffa matcher och höll definitivt jämna steg med sina motståndare.

Tomtecupen är en fin, välarrangerad turnering, med många utvecklande matcher. KFF F06/07 har tagit stora kliv framåt under hösten, både vad gäller teknik och spelförståelse. Tränarna gör ett kanonjobb tillsammans med spelarna. Kamratskapen i laget är härlig och det återspeglar sig också på lagandan på plan. De fina prestationerna i Tomtecupen var ytterligare ett bevis på att laget är rejält på gång. Mycket bra tjejer!
Övertygande vinst för P09
2018-11-25 18:51
Kulladals FF duktiga Pojkar 09 tog under lördagen en övertygande storseger mot Malmö FF. Med Skånes Vintermästerskap har laget lämnat 5-manna-fotbollen och gått över till 7-manna. En övergång som man hanterat väl. Visst märks emellanåt ovanan med positionsspelet, fast killarna har både bra teknik och fart och spelglädjen är hög. KFF P09-spelarna får en bra grundutbildning av sina duktiga tränare och med fortsatt ödmjuk inställning så kommer utvecklingen fortsätta framåt. Mycket bra killar!

Huvudsponsorer