Huvudsponsorer
Välkommen till Kulladals FF
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

Kulladals FF:s verksamhet bygger på ideellt arbete, oftast föräldrar som har ett stort hjärta för föreningen och ett brinnande intresse för barn och ungdomar. Det ideella arbetet handlar inte alltid bara om den fotbollsmässiga utvecklingen. Som förening värnar vi även om de värdegrunder som vårt samhälle vilar på och vår uppgift är även att fostra våra barn och ungdomar till att vara goda samhällsmedborgare. 
Kvällsöppet på kansliet
2016-08-17 10:51

Kansliet kommer hålla öppet onsdag- och torsdag kvällar mellan kl. 18-19 från och med onsdagen den 24 augusti.

Inför: Bromölla - Kulladal
2016-08-12 21:06
Tre raka kryss i höstupptakten. Nu går Kulladal in i tung period med tre bortamatcher på fyra omgångar och dessutom matcher mot nuvarande ettan, tvåan och trean i serien. Först ska man dock åka till Bromölla för möte mot laget som ligger på placeringen ovan. Vårens möte slutade i Kulladalsseger med 1-0 sedan Filip Gavran avslutat ett vackert anfall. Bromölla är enda lag i serien som ännu inte har spelat oavgjort medan Kulladal är laget med överlägset flest oavgjorda. Bromölla inledde hösten snyggt med två segrar och två hållda nollor, men sen kom en förlust mot IFK Trelleborg. För egen del sitter vi dessvärre inne med en del småskador och det kan komma att störa. På trots av det och besvikelsen efter två kryss hemma mot jumbon respektive nästjumbon så finns det tillräcklig kvalitet i truppen för att hämta med poäng från Bromölla. Men vi måste vara mer distinkta i offensiv box. Skadelistan innehåller tunga namn som Filip Jönsson, Jörgen Mellberg och Joakim Söderlund. Arlind Tahiri har valt att tacka nej till helgens match. Eddie Ekblad och Marcus Sandén som på grund av skador stannade på bänken matchen ut mot Nike är dock tillbaka. Dessutom gör Mattias Jurlander och Filip Gavran efterlängtad comeback. 

Mer om matchen hittar ni på bloggen
Smart Fotball camp flyttas till våren 2017
2016-08-09 13:06
Medelande från SmartFotball :
Den tilltänkta fotbollscampen som skulle hållas i veckan av spanjorer får flyttas till våren 2017 pga av få anmälda till årets camp.
Till er som som har anmält er till campen kommer återbetalning av anmälningsavgiften ske av spanjorerna.

Kulladals FF
Tredje raka krysset för Kulladal
2016-08-07 11:21
Kulladal sumpade på lördagen ännu ett läge att rycka ifrån lagen under kval- och nedflyttningsstrecket när man spelade 0-0 hemma mot nästjumbon Nike. Faktum är att Lommalaget var närmast segern med ett par riktigt bra lägen. Kulladal hade återigen svårt att få till sistapassen och det är tydligt att man har stora svårigheter att föra (och få ut något av det) matcher mot lag på den undre halvan. Valet att satsa på två löpstarka forwards föll inte väl ut, kanske var en anledning att passningsskickliga Martin Persson fick flytta ner på mittbacken och att Eddie Ekblads vänsterfot saknades. Nu går Kulladal in i en tuff period med svåra matcher och trots allt gör man det med tre poäng ner till Flagg som ligger på kvalplatsen. Kirsebergslaget fick nämligen bara en poäng med sig från dagens möte mot Tomelilla. Än så länge lyckas vi klara oss ur poängförlusterna utan att tappa mot de jagande lagen. Men den turen håller nog inte i längden.

Mer på bloggen
Uddlöst Kulladal i regnpräglad tillställning
2016-07-30 21:09
Kulladal lyckades inte heller i hemmamatchen få med sig en trea mot jumbon Hanaskog. Matchen slutade 1-1 efter två mål inom loppet av tre minuter i mitten på första. Hemmalaget ägde mycket boll men hade förtvivlat svårt att skapa de riktigt farliga målchanserna matchen igenom. Flera gånger lyckades det laget att komma runt på kanterna men när inspelen kom lyste medspelarna med sin frånvaro. Hanaskog kändes dessutom farliga i sina omställningar. Kulladals chanser till en trea minskade betydligt när himmelen öppnade sig under tjugo minuter i andra halvlek. Det var svårt att spela fotboll under perioden. Men knappast kan Kulladalsspelarna skylla den svaga insatsen på vädret för visst borde man avgjort det här innan eller efter skyfallet. När det regnade som värst var Hanaskog åtminstone ett par gånger ytterst nära att få bollen i nät. Den här insatsen stärkte verkligen inte förhoppningen om att hålla oss undan de nedre regionerna, för just nu känns det som om vi är ovan strecken enbart för att de andra lagen är svaga och inte för att vi själv levererar. Vi vet vad vi kan men vi måste hitta tillbaka till förra årets uppoffrande spel, där "Nick Reilly"-löpningar inte kändes jobbiga och där vi till slut lyckades stå upp i nittio minuter. Nike hemma härnäst. 

Mer på bloggen
Nyheter från våra lag