Träningsmatcher mot Åkarps IF
2020-02-15 20:31

Idag var killarna och spelade träningsmatcher mot Åkarps IF. Vi spelade med två lag på två olika nivåer. Mycket bra upplägg som gjorde att många fick chansen att spela och röra bollen mycket. Killarna hade också roligt och slutade aldrig kämpa. Tack för inbjudan Åkarps IF!

Första matchen på nivå C/B började lite avvaktande för KFF och siffrorna rann i väg i första halvleken . Men därefter började killarna spela bättre och bättre ju längre matchen varade. KFF lyckades också göra 3 mål mot slutet, men tyvärr var försprånget från första halvleken alldeles för stort. Men ändå imponerande hur killarna lyckades vända på den dåliga starten och börja spela bra fotboll! Bra jobbat killar, det tar vi med oss till nästa match.

Andra matchen på nivå A började också dåligt för KFF och Åkarp ledde rättvist med 3-0 tidigt in i matchen. Men på samma sätt som i första matchen jobbade killarna sig in i matchen och spelade långa perioder mycket bra fotboll. Hade det inte varit för Åkarps väldigt duktiga målvakt är jag säker på att det hade blivit vinst. Resultatet i den matchen blev tillslut 7-5.

Killarna har verkligen utvecklats sitt spel under vintern, och det märks att de moment vi tränar på sitter bättre för varje match som går. Nu ser vi fram emot nästa cup den 29 februari!