Välkommen till Kulladals FF Fotbollsskola för barn födda 2016
Välkommen till Kulladals FF:s populära Fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2016.

Glädje med sin fotboll och kamratskap står i fokus. Barnen kommer under lustfyllda former bli vän med boll och få lära sig fotbollens grunder.

Vintertid är det träningar inomhus på söndagar i  Lindängens Sporthall. Gruppen tränas av duktiga tränare. Fast det behövs fler tränare. Ju fler föräldrar som ställer upp som tränare/ledare för era barn och deras kompisar desto bättre.

Vid intresse att börja hos oss som spelare eller tränare, så kontakta klubben via fotbollsansvarige (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.
Kulladals FF, 21/11 21:11
Kulladals FF, 21/11 15:07