Välkommen till Kulladals FF Fotbollsskolan för barn födda 2018

Välkommen till Kulladals FF:s populära Fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2018. Träningarna kommer börja i mitten av april, utomhus på Kulladals IP. Det går redan nu bra att skriva in sitt barn.

Glädje med sin fotboll och kamratskap står i fokus. Barnen kommer under lustfyllda former bli vän med boll och få lära sig fotbollens grunder.

Vid intresse att börja hos oss, så kontakta klubben via fotbollsansvarige (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.

OBS! Vi behöver föräldrar som ställer upp som tränare/ledare för era barn och deras kompisar. Ju fler desto bättre.
Kulladals FF, 18/01 22:23
Kulladals FF, 07/01 14:30