SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF Fotbollsskolan för barn födda 2018
 
Välkommen till Kulladals FF:s populära Fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2018. 
 
Glädje med sin fotboll och kamratskap står i fokus. Barnen kommer under lustfyllda former bli vän med boll och få lära sig fotbollens grunder. Laget tränar vintertid inomhus på söndagar i Lindeborgs Sporthall.
 
Vid intresse att börja hos oss, både som spelare och som tränaren så kontakta klubben via Fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information. OBS! Vi behöver fler föräldrar som ställer upp som tränare/ledare för era barn och deras kompisar. Ju fler desto bättre.
Sommaravslutning för Fotbollsskolan
2023-06-13 21:44

En mycket rolig vårsäsong med härligt glada spelare, mycket spelglädje och underbar kamratskap avslutades 13 juni i ljuvligt sommarväder. Först kul fotbollsträning med teknikövningar, matchspel och lekar. Efter träningen bjöds spelarna välförtjänt på glass, som dom njöt av till fullo. Kulladals FF önskar alla spelare, föräldrar och tränare en riktigt skön sommar!🌞

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Inbjudan till Kulladals FF Fotbollsskola 2023
2023-02-19 21:30

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2017 och 2018 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

 

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats, Tisdagar 17:15 – 18:15.

 

Första träningen är tisdagen 25 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress samt förälders mail och mobilnummer.

 

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen. Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen. Det är roligt att vara tränare för sitt barn och hans/hennes lagkamrater och mycket uppskattat av barnen.

 

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 25/4 - 13/6. Den andra startar 22/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

 

Medlemsavgiften 2023 är 539:- Digital faktura skickas till er mail. När avgiften är betald erhålls KFF Fotbollsskolan t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

 

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

 
Sponsorer
Samarbetspartners