SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kulladals FF Målvaktsträning Ungdom

Målvaktsträning för våra målvakter i Kulladals FF ungdomslag. Extra stimulans och träning för våra duktiga målvakter, med just målvaktsspelet i fokus. Träningarna leds av målvaktstränare Kevin Svensson. Målvakterna är uppdelade i olika smågrupper, baserat på ålder/mognad. Så målvakterna ska få så adekvat träning och så mycket direkt feedback som möjligt. 

Målvaktsträningen igång
2023-01-30 12:07

Nu är målvaktsträningen igång för våra duktiga ungdomsmålvakter i Kulladals FF. Viktig extraträning för våra målvakter, där just målvaktsspelet står i fokus. Under ledning av duktiga målvaktstränaren Kevin Svensson drillas målvakterna i olika tekniker, positioner etc. Målvakterna är uppdelade i 6 olika grupper baserat på ålder/mognad med max 4 målvakter per grupp. Detta för att ge målvakterna så adekvat träning och så mycket direkt feedback som möjligt. Efterlängtad målvaktsträning för killarna och tjejerna. Och alla var helnöjda efter träningen.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 14/07 20:07 
Kulladals FF, 30/06 20:43 
Kulladals FF, 23/06 16:01 
Kulladals FF, 21/06 17:39 
Kulladals FF, 15/06 14:17 
 
Sponsorer
Samarbetspartners