Välkommen till Kulladals FF Flickor 2014/2015
Välkommen till Kulladals FF:s nystartade lag för Flickor födda 2014 och 2015.

Glädje med sin fotboll och kamratskap står i fokus. Barnen kommer under lustfyllda former bli vän med boll och få lära sig fotbollens grunder, tillsammans med många kompisar.

Inskrivning går bra att göra redan nu (kansli@kulladalsff.se). Några spelare är redan klara. Vi kommer smygstarta med inomhusträningar några helgdagar i februari och mars.  Fotbollsansvarige Jonas kommer leda träningarna till en början, med hjälp av några spelare från våra äldre flicklag.

Från 21 april kommer laget träna varje torsdag på gräs på Kulladals IP.

OBS! Vi behöver föräldrar som ställer upp som tränare/ledare för era barn och deras kompisar. Ju fler desto bättre.

Vid intresse att börja hos oss, så kontakta klubben via fotbollsansvarige (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.
Kulladals FF, 31/12 11:26
Kulladals FF, 24/12 08:14