Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Tunga förlängningar i A-laget
2020-11-28 09:58
Glada nyheter! Daniel Jansson, Mario Gloger och Robin Svensson väljer alla att stanna kvar i Kulladals FF 2021. Tre tunga förlängningar i A-laget, i flera bemärkelser. En trio som kommer bidra med styrka, kraft och pondus och med rutin efter lång erfarenhet av spel på högre nivåer och framförallt med väldigt mycket kvalité. En centrallinje som kommer ge KFF:s A-lag viktig stabilitet i lagets förnyelsefas, under ledning av lagets nya tränarstab. Fler förlängningar kommer bli klara inom kort och därtill flertalet yngre spelare som kommer lyftas upp från föreningens starka ungdomsverksamhet. Några nya spelare är också på ingång, så framtiden ser onekligen positiv ut för Kulladals FF:s A-lag. För att läsa mer om A-laget så följ gärna lagledare Björn Nelins eminenta Blogg 1938 http://1938.bloggplatsen.se/
Definitiv serieindelning för A-laget 2021
2020-11-25 21:16
Den definitiva serieindelningen för Kulladals FF A-lag 2021 är nu fastställd. Motståndare i Division 4 Sydvästra kommer bli BK Flagg, BK Höllviken, FC Bellevue, FC Trelleborg, Husie IF, IFK Klagshamn, KSF Kosova, Lilla Torg FF, Limhamns FF, Staffanstorp United FC och Vellinge FF. En spännande serie med många roliga Malmöderby att se framemot. 
Förlängda skärpta restriktioner för fotbollen i Skåne
2020-11-17 21:57

Idag förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden som infördes i Skåne län den 27 oktober. De skärpta råden som gäller bland annat idrotten, innebär att föreningar i Region Skåne fortsättningsvis ska avstå från att genomföra matcher och träningar.
Undantag gäller för lag i Allsvenskan, OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Superettan samt Ettan Södra, elever på idrottsgymnasium under skoltid samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.
Förlängningen gäller fram till och med den 13 december.


Under pandemin har fotbollsförbundets fokus varit att minska smittspridningen av coronaviruset och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Vi ska följa beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och vara beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Svensk fotboll har tagit ett stort ansvar och det är viktigt att vi fortsätter göra det.


Folkhälsomyndigheten (FHM) har nu, i samråd med smittskyddet i Region Skåne, beslutat att förlänga de skärpta allmänna råd fram till och med den 13 december. Beslutet grundar sig i den snabba ökningstakten i spridning av covid-19 i regionen, vilken gett ett ökat antal intagna i sjukvården och ett ökat antal utredningar om covid-19 på särskilda boenden.

Skånes Fotbollsförbund uppmanar alla fotbollsföreningar i Skåne fortsätta att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som – efter förtydliganden från FHM och Riksidrottsförbundet – innebär följande för fotbollsidrotten i Skåne:


· Föreningar ska fortsättningsvis avstå från matcher, inkl. träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.


· Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.


· Undantag gäller för lag i Herrallsvenskan, Superettan, Ettan Södra samt elever på idrottsgymnasium, under skoltid.

Uppskjutna tävlingar administrerade av Skånes FF

Fotboll Kval till P17 Region
Fotboll Kval till P19 Region
Futsal Div 2 herrar, Skåne
Futsal Div 1 damer, Skåne
Futsal P15 Skåne


Skånes Fotbollförbund kommer inom kort med information gällande ovan tävlingar. I nuläget är dessa fortsatt uppskjutna.
Svenska Fotbollförbundet kommer inom kort meddela berörda föreningar som deltar i tävlingar som är uppskjutna och som administreras av SvFF.


Utbildningar i Skåne

Skånes FF kommer inte att anordna några spelarutbildningar under resten av 2020.
Det kommer inte heller att hållas några fysiska tränarutbildningar fram tills den 15 januari 2021.
Däremot kommer det att genomföras digitala utbildningar med början i december. Mer information om detta kommer senare.


I domarverksamheten finns inga fysiska utbildningar planerade men vid behov genomförs digitala utbildningar i Futsal.


Allmänna sammankomster i Skåne

Länsstyrelsen i Skåne Län kommer inom kort meddela vilken gräns som gäller för Skåne gällande antal deltagare vid allmänna sammankomster.


Frimånaden 2020

Skånes Fotbollförbund får många frågor gällande frimånaden. Eftersom träning inte kan genomföras med anledning av gällande restriktioner så har många föreningar önskat att frimånaden ska förlängas. Skånes FF äger inte denna frågan men vi har i en skrivelse till Svenska Fotbollförbundet framfört våra föreningars önskemål och frågan behandlas just nu av Svenska Fotbollförbund.
I nuläget vet inte Skånes FF när besked från SvFF kommer.

 

SvFF:s generella riktlinjer hittar du här


MVH Skånes Fotbollsförbund

Tack Svenska Spel och ni som stöttar oss via Gräsroten
2020-11-10 21:56
Tack alla ni som stöttar Kulladals FF via Svenska Spel Gräsroten. Genom att enkelt registrera Kulladals FF som sin favoritförening på sitt Svenska Spel-konto, så får Kulladals FF poäng för varje spel ni genomför. Poäng som omvandlas till pengar, som klubben sen får av Svenska Spel. Pengar som används till vår barn- och ungdomsverksamhet. Nu fick vi återigen en fin summa till oss. STORT TACK Svenska Spel Gräsroten och alla ni som stöttar Kulladals FF.
Priset äntligen överräckt till Årets Junior 2019
2020-10-30 18:37
2019 utnämndes André Grahovac till Årets Junior i Kulladals FF. André informerades, fast själva prisutdelningen gick av märkliga skäl ur intet. Fast bättre sent än aldrig. Under fredagen överräcktes priset till en nöjd André, tillsammans med en ursäkt för den pinsamma förseningen. Att André utnämndes till Årets Junior 2019 var ytterst välförtjänt. Under höstsäsongen fick han efterlängtad speltid i A-laget och med sin speed och teknik bidrog han i allra högsta grad till A-lagets starka höst och räddat kontrakt i division 3 det året. Dessutom en stark ledare på plan i Juniorlaget. André är en fin lagkamrat och en jätteduktig spelare som vi i Kulladals FF tror mycket på. Förhoppningsvis får vi se honom i en framträdande roll i Kulladals FF:s A-lag många år framöver. STORT GRATTIS i efterskott André!
Nyheter från våra lag
Senior, 01/12 10:04 
Senior, 28/11 10:38 
Senior, 25/11 21:33 
P05, 20/11 11-20 
 
Sponsorer
Samarbetspartners