Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Nyförvärv till A-laget och målvaktsuppsättningen klar
2021-01-13 13:49
Kulladals FF:s A-lag har fått klart med ett starkt nyförvärv i målvakten Kevin Svensson (bilden till vänster). 21-årige Kevin kommer närmast från Bunkeflo FF och han har trots sin unga ålder även A-lagsmeriter i seriespel från Olympic och Kosova. En klass-målvakt som redan känner ett antal spelare i laget. VÄLKOMMEN TILL KULLADALS FF KEVIN!

Därmed är målvaktsuppsättningen 2021 klar i KFF:s A-lag. Rasmus Hansson (bilden i mitten) har glädjande valt att förlänga, en jätteduktig målvakt och omtyckt lagkamrat. Klubbens talangfulla P03-målvakt Justin Rassback (bilden till höger) har också lyfts upp i träning med A-laget. Tillsammans med Kevin Svensson står sig nu Kulladals FF A-lag mycket väl rustade på målvaktssidan inför säsongen.
Viktiga förlängningar för A-laget
2021-01-12 22:14
Glada nyheter. Felix Påhlsson och Johan Mellqvist är nu båda klara för spel i Kulladals FF även 2021. Viktiga förlängningar för A-laget med dessa två KFF-fostrade spelare. Två talangfulla och duktiga spelare, med stort hjärta för Kulladals FF och som redan har ett par års erfarenhet av seniorfotboll i KFF. Vi ser framemot att se Felix och Johan 2021 ta nästa steg i sin utveckling i A-lagets nya miljö.

Mer att läsa om Kulladals FF A-lag finns att läsa på lagledare Björn Nelins Blogg 1938.
GOTT NYTT ÅR
2020-12-30 15:59
Kulladals FF önskar alla våra spelare, spelarföräldrar, tränare, medarbetare, sponsorer, supportrar och alla övriga fotbollsälskare runt om i världen ett GOTT NYTT ÅR! Vi ser med förhoppning framemot ett 2021 där det blir ett slut på pandemin och att även fotbollen kan återgå till det mer normala. Ta hand om er ❤️
Köp Bingolotter till nyårsafton av Kulladals FF
2020-12-27 15:54
Kulladals FF:s Bingolotto-försäljning inför nyårsafton är i full gång inne vid entrén till Ica Malmborgs Mobilia. Så kom förbi och köp din lott. Då stöttar du samtidigt Kulladals FF och vår stora barn- och ungdomsverksamhet. Vi kommer vara på plats söndagen 27/12 - torsdagen 31/12, varje dag 10:00 - 19:00 (27/12 till 18:00 och nyårsafton till 16:00). Vi sitter i en coronasäker kuvös, mästerligt skapad av en klubbens stora eldsjälar Inge Kvist. Personer med ett stort hjärta för Kulladals FF som sköter försäljningen där varje pass, alla lika trevliga. På bilden personifierad av ytterligare en eldsjäl, A-lagets omtyckta lagledare Björn Nelin. Vi önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Ta hand om er ❤️

STORT TACK till Ica Malmborgs Mobilia för att vi får sköta Bingolotto-försäljningen från denna plats. Betyder enormt mycket för föreningen Kulladals FF. På Ica Malmborgs Mobilia finns det mesta ni behöver inför nyårsafton-firandet. Så passa på.
GOD JUL ALLA FOTBOLLSÄLSKARE
2020-12-23 16:45
Kulladals FF önskar alla våra spelare, spelarföräldrar, tränare, medarbetare, sponsorer, supportrar och alla övriga fotbollsälskare runt om i världen en riktigt GOD JUL! Ta hand om er ❤️
Senior, 12/01 22:25