Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Upplevelse och seger för P03
2020-08-02 22:12
På söndag morgon äntrade Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 den inhyrda bussen för gemensam avfärd till Kungsbacka. Seriematch borta mot Lerkil i Nationella P17 division 1. Vilken upplevelse för killarna. Matchen var tämligen jämn, dock var KFF det bättre laget och segern 2-1 var fullt i sin ordning. Skön seger och ett obesegrat KFF hänger med i toppen av tabellen. Stämningen i bussen var på topp och hemfärden bjöd på skönsång i den högre skolan.😂 Framgång och utveckling på fotbollsplan, underbar kamratskap och glädje. Kulladals FF det är vi. Mycket bra killar!
Kulladals FF Fotbollscamp Dag 4
2020-07-23 14:44
Vilken härlig avslutningsdag det blev på Kulladals FF Fotbollscampen. Förväntansfulla KFF-spelare mötte upp i det vackra vädret för en internturnering i miniformat. Spelarna delades upp i 16 olika landslag, killar och tjejer tillsammans och från olika åldrar. Vilken underbar spelglädje och fantastisk teknik vi fick bevittna i matcherna. Så mycket talang och kvalité det finns i våra KFF-lirare. Kamratskapen var som alltid på topp och skratten var många. En riktig fotbollsfest. Efteråt bjöds det på grillad korv med bröd och juice. Väldigt uppskattat av barnen. Kulladals FF Fotbollscamp blev en succé. Alla har haft jätteroligt tillsammans, fått lära sig nya saker på fotbollsplan och klubbkänslan har stärkts ytterligare. Tack till alla ledare, tränare och grillmästare för att ni ställt upp. Framförallt Tack till alla underbara KFF-spelare för att ni kom och förgyllde fotbollscampen. O A O A E, VI E KULLADALARE! ❤️
Kulladals FF Fotbollscamp Dag 3
2020-07-22 17:45
Fint väder och mycket spelglädje präglade även tredje dagen av Kulladals FF Fotbollscamp. Dagens tekniktema var skott/avslut. Spelarna fick tips av våra duktiga KFF-instruktörer kring tillslagsteknik när man skjuter och hur man kan avsluta. Spelarna fick mängder av tillfälle att visa prov på sina fina skott och avslut. Mycket matchspel och lekar blev det självfallet med. Glädjen och kamratskapen bland spelarna i vårat Kulladals FF är underbar att skåda. Och den avslutande glassen smakade lika gott idag 😛. O A O A E, VI E KULLADALARE!
Kulladals FF Fotbollscamp Dag 2
2020-07-21 19:03
Andra dagen på Kulladals FF Fotbollscamp blev ännu en härlig fotbollsdag med glada KFF-spelare. I dagens tekniktema utmanades spelarna med att ta emot och hantera bollen i luften med fot, lår, bröst, huvud. Självklart blev det också mycket matchspel under dagens pass. Så roligt att se hur duktiga våra KFF-lirare är och hur skoj dom har tillsammans. Varje träningspass avslutas med någon rolig lek innan den så efterlängtade glassen väntar 😀. O A O A E, VI E KULLADALARE!
Kulladals FF Fotbollscamp Dag 1
2020-07-20 19:08
Upp emot 150 KFF-spelare, flickor och pojkar, deltog i första dagen av Kulladals FF Fotbollscamp. Det var många roliga tekniska utmaningar för spelarna, i lekar, i övningar och i spel. Dagens tekniktema var driva, finta och dribbla. Spelarna visade prov på härlig energi och jättefin teknik. Och glädjen och kamratskapen var fantastisk. Spelarna var indelade i fyra grupper, varav två på gräsplanen och två på konstgräset (på bild). Efter de två timmar långa träningspasset bjöds spelarna på glass, vilket var mycket uppskattat. Ny spännande dag imorgon. O A O A E, VI E KULLADALARE!