SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.

Kulladals FF har startat ett samarbete med Vårdcentral Borgen
2023-10-02 21:40

Kulladals FF har startat ett samarbete på Vårdcentral Borgen. Vårdcentral Borgen är en privat vårdcentral med kvälls- och helgmottagning på uppdrag av Region Skåne som startade den 1 februari 2023. De erbjuder allmänläkare, sjukgymnast, fysioterapeut, provtagning med mera.

 

Samarbetet innebär att alla medlemmar i Kulladals FF kan få hjälp med skadebekymmer inom relativt kort tid. Vårdcentral Borgen har med sina generösa öppettider möjlighet att ge tider för undersökning och konsultation oftast inom bara några dagar. Deras sjukgymnast och fysioterapeut har sportinriktad erfarenhet och är mycket kunniga.

 

Vårdcentral Borgen finns på Stora Varvsgatan 15 C i Västra Hamnen.

https://www.vardcentralborgen.se/

Efterlängtad seger för P08
2023-10-01 18:53

Kulladals FF duktiga Pojkar 08 tog en efterlängtad och rättvis seger i P15 Skåneserie C mot Husie. Segersiffrorna skrevs till 3-1 och var faktiskt i underkant. KFF stod för en mycket bra spelmässig prestation med flera fina anfall som genererade i vassa målchanser. I ett välorganiserat KFF underordnade sig samtliga KFF-spelare även kollektivet i defensiven. Enorm löpvilja och stor offervilja förhindrade flera gånger farligheter att uppstå för motståndarlaget. KFF P08 har i de tidigare seriematcherna långa stunder spelat bra offensiv fotboll. När inställningen och försvarsspelet är så uppoffrande som i söndagens match så kommer också resultaten gå KFF väg. I fredagens match i P15 Sydvästra A vann dessutom KFF Vit en spännande match mot Dalby med 5-4 efter en bra genomförd match. Både spelare och tränare i Kulladals FF P08 förtjänar verkligen dessa framgångar. Alla jobbar hårt tillsammans på träningarna och glädjen och kamratskapen i laget är underbar. Mycket bra killar! 💙

Framgångsrik matchhelg för P09
2023-10-01 17:45

Matchhelgen för Kulladals FF duktiga Pojkar 09 var framgångsrik med två storsegrar. Under lördagen besegrade KFF Blå Kvarnby med 7-1 efter en spelmässigt mycket bra prestation. På söndagen besegrade KFF Vit Husie med 9-0, en match som KFF dominerade stort och helnöjda spelare på lagfotot efter matchen. Det var två efterlängtade segrar för lagets spelare och tränare. Spelet har långa stunder varit bra de senaste matcherna, fast utan att resultaten gått KFF väg. Fast spelarna har tränat på bra och KFF har fortsatt våga spela fotboll och extra skönt när det äntligen resulterar i form av segrar. Mycket bra killar! 💙

Bottennapp av A-laget
2023-10-01 17:12
Ladda album (+7 bilder) >>

Kulladals FF A-lag förlorade hemmamatchen mot nästjumbon Vellinge IF med 0-3 efter ett riktigt bottennapp av KFF. Förlusten var fullt i sin ordning och KFF är nu nere på 8:e plats i serien. Lyckligtvis är det bara en match kvar i årets serie och division 4-kontraktet är säkrat. För idag var det långtifrån godkänt. Tack till @Karledstromphoto för det fina matchbilderna.

Pristagare Bengt Sandéns Minne 2023
2023-09-29 15:47
För fjärde gången i ordningen delade under torsdagskvällen familjen Sandén ut ett pris i den stora Kulladals FF-profilen Bengt Sandéns minne. När Bengt gick ur tiden 2019 beslöt hans familj att instifta priset i Bengts minne, för att främja och hylla goda insatser för Kulladals FF. I år 2023 gick priset på 10.000 kronor till Kulladals FF P2011. Det var stolta spelare och tränare som på plats fick motta det fina priset. Det är alltid lika trevligt när familjen Sandén besöker IP. Efter prisutdelningen bjöds det på kaffe, läsk och Ullas njutbara kanelbullar och det pratades fina minnen - allting i Bengts anda. Kulladals FF tackar med all värme familjen Sandén för priset och för familjens regelbundna support för föreningen.💙
 
Motiveringen till priset lyder som följer:
"2023 pristagare av Bengt Sandéns Minne är Kulladals FF Pojkar 2011. Laget har gjort en beundransvärd resa. Från att för mindre än 2 år sedan vara en bräcklig trupp på knappt 10 spelare till att nu vara en harmonisk trupp på 36 spelare är imponerande. Under 2023 har laget tagit stora kliv framåt både sett till antal spelare i truppen och den fotbollsmässiga utveckling och nivån hos spelare och lag. Kulladals FF P2011 har nu två lag i seriespel och en hög närvaro på träningarna. Kamratskapen är underbar i laget och killarna har verkligen roligt tillsammans. Tränare och spelare har tillsammans gjort ett strålande arbete för att ha byggt upp det fina lag som Kulladals FF P2011 är idag."
 
Bengt Sandén var och är fortfarande en stor profil i Kulladals FF, där han var ledare och sedermera fotbollsförälder under många år. När Bengt gick ur tiden 2019 beslöt hans familj att instifta detta pris i hans minne. Något som Kulladals FF är oerhört tacksamma för. Priset delas ut den 28 september varje år och för er som vill vara med och skänka en slant till Bengt Sandéns Minne så märks bankgirobetalningen till 5658-1655 alt. Swish 123 042 58 76 (shopen) med Bengt Sandéns Minne.
Nyheter från våra lag
P08, 01/10 19:13 
P09, 01/10 17:56 
F2011, 01/10 16:23 
P2011, 30/09 19:32 
 
Sponsorer
Samarbetspartners