Välkommen till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att Herr Senior ska spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av spelarna ska komma från de egna leden. I Dam Senior stabilisera oss på seniornivå, med majoriteten av spelarna från de egna leden.

Årsmöte 2024-03-21
2024-02-28 22:30

K  A  L  L  E  L  S  E

Samtliga medlemmar kallas härmed till föreningens ordinarie årsmöte, vilket avhålles torsdagen 21:e mars kl. 18.30 i mötesrummet vid Kulladals Sporthall. Ni som önskar närvara vänligen meddela detta via mail till kansliet (kansli@kulladalsff.se).

Det är angeläget att medlemmarna deltar i årsmötet och därmed i planeringen av föreningens framtid.

Motioner som ska tas upp på årsmötet ska vara föreningen/kansliet/styrelsen tillhanda senast två veckor innan årsmötet äger rum.

Handlingar av intresse för medlem såsom revisionsberättelsen, verksamhetsberättelsen och styrelsens förslag till funktionärer finns att tillgå för medlem på medlems begäran hos föreningen senast en vecka innan årsmötet. Även eventuella motioner samt styrelsens svar på dessa finns tillgängliga en vecka innan mötet.

D  A  G  O  R  D  N  I  N  G

1. MÖTETS ÖPPNANDE

1. KALLELSENS OCH  RÖSTLÄNGDENS  GODKÄNNANDE

1. DAGORDNINGENS GODKÄNNANDE

1. VAL AV ÅRSMÖTESFUNKTIONÄRER
    a. Förhandlingsledare
    b. Mötessekreterare
    c. Justeringsmän
    d. Röstkontrollanter

1. VERKSAMHETSBERÄTTELSEN FÖR  2023
    a. Styrelsens berättelse
    b. Ekonomisk berättelse
    c. Revisorernas förslag om ansvarsfrihet

1. FASTSTÄLLANDE AV MEDLEMSAVGIFTER
    a. Medlemsavgift
    b. Fri medlemsavgift för funktionärer etc.

1. VAL AV  FUNKTIONÄRER  FÖR  2024
    a. Ledamöter                                          3 st 2024-26
    b. Styrelsesuppleanter                             3 st (2024)
    c. Revisorer
    d. Firmatecknare
    e. Valberedning till årsmötet 2025
    f. Föreningens representant vid alla typer av möten där föreningen har ett medlems-, ägar-, eller annat intresse + suppleant.

1. PRISUTDELNING
    KFF-Veteranernas pris till bäste KFF-junior.

1. MOTIONER

1. FRÅGOR SOM  KRÄVER  SNAR  BEHANDLING

1. AVSLUTNING
Nypremiär för Kulladals FF Damlag
2024-02-26 16:44

Efter dryga 20 års frånvaro var det under söndagen 25/2 2024 äntligen dags för Kulladals FF att sätta ett Damlag på matchbanan igen. En mycket positiv dag i Kulladals FF historia. Och inte blev det sämre av att Kulladals FF vann nypremiären med 3-2 mot FC Möllan. Matchen sprudlade av spelglädje inför stor publik. Stella Viking har för evigt fått sin plats i KFF historie-böcker när hon satte Kulladals FF Damlags första mål på drygt 20 år. Alla KFF-spelare som var med i matchen har nu sin plats i KFF-historie-böcker, för detta var en historisk dag för Kulladals FF. Mycket bra tjejer! 💙

Fler spelare välkomnas till Kulladals FF Damlag. Bara att kontakta Kulladals FF Damansvarige Henrik Nilsson (duncan_68@hotmail.com eller 0737594705). Ni kommer få vara en del av ett seriöst fotbollslag, som samtidigt har väldigt roligt tillsammans. 💙

Internationella P2015 Träningsmatcher på Kulladals IP
2024-02-22 22:28

På söndag 25 februari arrangerar Kulladals FF duktiga P2015 Blå en eftermiddag med internationella träningsmatcher på Kulladals IP. Fyra inbjudna danska kanonlag (Bröndby, B1908, Hundige och Vallensbaeck) kommer spela vardera fyra 7-manna-matcher på 20 minuter mot tre inbjudna svenska bra lag (Höllviken, Helsingborg och Heleneholm) + Kulladals FF då såklart. Och de svenska lagen kommer således spela vardera fyra matcher mot danskt motstånd. Första matchen går av stapeln 12:00 och matcherna pågår till ca 16:00. Kommer bli en jätterolig söndag med högklassig barn/ungdomsfotboll. Vi hälsar alla lagen, spelare, tränare och medföljande föräldrar och alla intresserade åskådare varmt välkomna till Kulladals IP.

Matchintensiv lördag för F2012/2013
2024-02-21 14:06

Det blev en matchintensiv lördag för Kulladals FF duktiga Flickor 2012/2013. På morgonen spelades två 7-manna-matcher utomhus. Ett lag var i Staffanstorp för match mot FC Staffanstorp och ett F2013-lag spelade borta mot Lilla Torg. Därefter behövde några spelare och tränare dubblera och fick åka i illfart till Oxie och joina ett nytt gäng KFF-spelare. Där väntade spel i en "minicup" inomhus mot Oxie och Svedala. Alla föreningarna hade med två lag var och alla mötte alla. Ett bra ordnat matchsammandrag av Oxie SK med speaker, kiosk och inte för lång väntetid mellan matcherna. Det blev många matcher denna lördagen för KFF F2012/2013 och såklart intensivt, fast kul med massvis med fotboll. Och KFF bjöd på bra spel och nästan bara vinster.

Tränarna och spelarna i Kulladals FF F2012/2013 gör ett strålande jobb tillsammans och utvecklingen går starkt framåt. Både bredd och spets är bra med en trupp på drygt 35 spelare. Stödet från spelarföräldrarna är jättefint. Spelarna älskar sin fotboll och kamratskapen är underbar i laget. Mycket bra tjejer! 💙

Matchpremiär för F2016/2017
2024-02-11 18:15
Ladda album (+8 bilder) >>