Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Nyförvärv och förlängning för A-laget
2021-02-27 13:08
Kulladals FF:s A-lag kan presentera ett sent nyförvärv i Jesper Andersson (bilden till vänster). Jesper kommer närmast från Uppåkra IF och är en spelintelligent offensiv spelare, med bra högerfot. Med Nisses hårdträning så kommer Jesper komma i fysiskt bättre form och det ska bli intressant att se vad Jesper kan bidra med under säsongen. Jesper känner ett par spelare i laget sen tidigare och kommit väl in i gruppen. Välkommen till Kulladals FF Jesper!

Dessutom har glädjande trotjänaren Calle Stenberg (bilden till höger) valt att satsa ordentligt denna säsong. Med sin kompromisslösa spelstil och alltid laglojala attityd så kommer Calle vara en stor tillgång för A-laget i år. En stabil försvarsspelare och en mycket bra och omtyckt lagkamrat.
A-lagsdebut i Trelleborgs FF för Lukas Minter Wettergren
2021-02-22 18:00
I år tog 16-årige Kulladals FF-fostrade Lukas Minter Wettergren steget över till Trelleborgs FF. Först och främst för spel i TFF U19, fast redan idag fick Lukas speltid i TFF A-lag i träningsmatchen mot Malmö FF. Visst två reservbetonade lag, fast likväl en A-lagsmatch. Stort!

Lukas är fostrad i Kulladals FF sen fotbollsskolan och gått hela vägen upp via vår starka ungdomsverksamhet till tävlingsmatcher i vårt A-lag. Vi i Kulladals FF är jätteglada för Lukas skull och önskar honom all lycka till framöver.
Inbjudan till Kulladals FF:s Fotbollsskola 2021
2021-02-18 15:30

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2015 och 2016 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

Tisdagar 17:30 – 18:30.

Första träningen är tisdagen 20 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress och förälders mail.

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen.

Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen.

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 20/4 - 8/6.
Den andra startar 17/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

Medlemsavgiften 2021 är 539:- Digital faktura skickas till er mail.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

Juniorlaget klara för P19 Nationell div. 1 2021
2021-02-10 20:47
Under dagen fick Kulladals FF det glädjande beskedet att vårt duktiga Juniorlag är kvalificerade för årets Nationella serie P19 div. 1. En stimulerande utmaning, med idel roliga och utvecklande matcher. Med dessa spännande seriematcher, en bra tränarstab och ett rejält utökat samarbete med klubbens A-lag så kommer Kulladals FF erbjuda våra talangfulla Juniorlagsspelare en perfekt utvecklingsmiljö. Vårt duktiga Juniorlag, som förra säsongen vann P17 Nationell div. 1, är taggade inför säsongen 2021 fullt av möjligheter.

Vi välkomnar nya spelare födda 2002, 2003 och 2004 att vara med på denna resan. Kontakta Juniorlagets huvudtränare Björn Lindstrand (Mail: bjorn76lindstrand@gmail.com  Mobil: 0723-757530) för vidare information om provträning etc.
Efterlängtad inomhusträning med Fotbollsskolan
2021-02-09 22:12
Inomhusträningarna har fått grönt ljus att börja och glädjen hos barnen i Kulladals FF Fotbollsskolan går inte att ta miste på. Att äntligen få träna fotboll tillsammans med sina kompisar. Spelarna är uppdelade i mindre grupper under träningen, vilket fungerar bra. Speciellt med så kunniga och engagerade tränare. Spelarna erbjuds olika slags teknikövningar, lekar och smålags-matcher. En timme med sin favoritsport som betyder väldigt mycket för barnen och så roligt dom har. Härligt!
Senior, 27/02 13:29
Fotbollsskolan, 09/02 22:33