Välkommen till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att Herr Senior ska spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av spelarna ska komma från de egna leden. I Dam Senior stabilisera oss på seniornivå, med majoriteten av spelarna från de egna leden.

Seger för Damlaget
2024-05-27 13:27

Efter förra helgens förlust mot Kvarnby i den tidiga seriefinalen var det ett revanschsuget Kulladals FF Damlag som tog sig an Heleneholms SK under söndagen. KFF gör en mycket bra match och vinner till slut med klara 6-1. Seriens skyttedrottning Karolin Martinsson stod för 3 mål. Framförallt var detta en lagseger och KFF är fortsatt med i toppstriden. Mycket bra tjejer! 💙

För att läsa mer om Kulladals FF Damlag så följ gärna laget på Instagram https://www.instagram.com/kulladalsff.dam/

Seger i Skåneserien för P2010
2024-05-25 19:29

Kulladals FF duktiga Pojkar 2010 tog en efterlängtad seger i Skåneserien borta mot Lunds BK. Segersiffrorna 4-2 borde blivit mycket större då KFF dominerade matchen stort och målchanser skapades i mängder bland annat med 7 ramträffar. Framförallt var prestationen väldigt bra från samtliga KFF-spelare. Nu när äntligen KFF fått vara utan hög spelarfrånvaro i matcherna så visar KFF också hur bra laget är även på Skåneserie-nivå. Förra helgens oavgjorda match borta mot Lunds FF följdes alltså upp av en ytterligare bra insats och skönt med första segern i serien. Mycket bra killar! 💙

Oavgjort för Herr A-laget
2024-05-25 16:04

Kulladals FF Herr A-laget spelade oavgjort 0-0 hemma mot Heleneholm. Nya tag nästa helg. Kom igen bara boys!

Huvudtränare Vlado Kostic efter matchen: "En match vi verkligen skulle vinna, men den slutade mållös. Vi snackade innan matchen om att vi inte ska underskatta motståndaren då de ligger i botten av tabellen, det kändes lite att vi hade tankarna på att vi löser detta. Vi ser i tabellen att alla vinner över alla, så i varje match är det viktigt att man är på tå och har en inställning att vinna varenda närkamp på banan. 1:a halvlek så ägde vi boll rätt mycket då motståndarna backade hem och försökte med omställningsspel. Vi tog alldeles för många touch på bollen istället för att spela en enklare och snabbare fotboll så att motståndarna måste börja flytta i lagdelarna. Vi hade ett antal chanser som skulle resulterat i mål, men lyckas inte riktigt ha fokus i avsluten. 2:a halvlek får vi igång spelet lite bättre, men så får vi en spelare utvisad. Heleneholm får lite mer utrymme, men vi kommer tillbaka i matchen och börjar kämpa och springa för varandra. Vi skapar ytterligare ett par chanser i andra, men tyvärr så har vi stolpe ut i avsluten. Heleneholm hade ett par farliga hörnor och några bra avslut där vår målvakt får göra ett par bra räddningar. Nu tar vi nya tag och kör en ny träningsvecka och ser framemot nästa motståndare Limhamns FF borta på fredag."

Hemmamatch på fredag för Herr A-laget
2024-05-23 13:09

På fredag 24 maj kl. 19:00 spelar Kulladals FF Herr A-laget hemmamatch mot Heleneholm. Det är ett revanschsuget och heltaggat KFF som kommer äntra planen efter förra helgens förlust. KFF är fortsatt med i den rekordjämna toppstriden (lag 1-4 har alla 15 poäng varav KFF är ett av dom), så självförtroendet inom laget är med all rätt fortsatt gott. Så kommer bli en rolig match. Självklart är grillen igång och finns gott att äta och dricka i serveringen. Och som alltid gratis inträde för alla medlemmar i Kulladals FF. Välkomna alla Kulladalare och stötta våra duktiga KFF-lirare.

Förlust för Herr A-laget
2024-05-19 19:19

Det blev förlust 1-2 för Kulladals FF Herr A-laget borta mot Vellinge FF efter en svag prestation av KFF. Fast sånt händer ibland, gäller bara att hantera det på rätt sätt. KFF är fortsatt med i den rekordjämna toppstriden i serien där fyra lag står med 15 poäng varav KFF är ett av dom. Kom igen bara boys! 💙

Huvudtränare Vlado Kostic efter matchen: "Tycker vi startar bra med pressen, jobbar på bra i 10-12 minuter som resulterade i ett mål genom Kenny. Därefter blir vi väldigt passiva av någon anledning. Tittar mycket boll medans Vellinge kommer in i matcher mer och mer. De börjar ta över matchen och lyckas göra ett mål. 2:a halvlek ser nästan ut som första, börjar bra men avslutar sämre. Vi har svårt att behålla boll på motståndarnas planhalva, vi bjuder dom på en massa felpassningar, tar felbeslut och är för själviska i sista tredjedelen. Nu måste vi höja oss rejält för att hitta tillbaka till vinnarspåret. Ny träningsvecka och nytt motstånd på fredag. Nu kör vi."

Dam Senior, 27/05 13:35
P2010, 25/05 19:40