SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att Herr Senior ska spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av spelarna ska komma från de egna leden. I Dam Senior stabilisera oss på seniornivå, med majoriteten av spelarna från de egna leden.

P09 och P2010 på Gothia Cup
2024-07-14 20:07

Kulladals FF duktiga Pojkar 09 och Pojkar 2010 är på plats i Göteborg för spel i Gothia Cup med vardera ett lag. Kommer bli en fantastisk upplevelse med matcher mot internationellt motstånd, den mäktiga invigningen, besök på Heden och Liseberg och en massa annat skoj tillsammans. P09 kommer i gruppspelet möta ett lag från Blekinge, ett lag från Stockholm och ett lag från Brasilien! P2010 kommer i gruppspelet möta ett lag från Stockholm, ett lag från Slovenien och ett lag från Brasilien! Kommer bli roliga matcher. I P09-klassen deltar 254 lag från 27 olika länder och i P2010-klassen 190 lag från 27 olika länder. Wow! 

 

Söndagen inleddes med gemensam bussfärd från Kulladal till skolan i Göteborg och det var livat i bussen 😄. Efter uppackning så har killarna spontanlirat fotboll på skolgården bland annat mot ett lag från Frankrike. Ikväll kommer det visas EM-finalen på skolan. Imorgon måndag kommer båda KFF-lagen spela sin första gruppspelsmatch. På måndagskvällen väntar sen invigningen på ett fullsatt Ullevi. Ha ett underbart roligt Gothia Cup-äventyr killar och lycka till i matcherna! 💙

F2016/2017 på Malmö FF Dam-match
2024-06-30 20:43

Kulladals FF duktiga Flickor 2016/2017 var under lördagen maskotar på Malmö FF Dam toppmatch hemma mot Allingsås. Matchen låg mitt i semestertider, fast de KFF-spelare som kunde vara med hade jätteroligt tillsammans. Lite nervöst till en början när KFF-tjejerna skulle gå in med Dam-spelarna inför matchen. Fast det var en rolig upplevelse för tjejerna. Och på läktaren mötte föräldrarna upp och KFF-spelarna stöttade Malmö FF på bästa sätt. Matchen slutade oavgjort 2-2, en match som MFF hade stor chans att vinna. En fin tröst fick dom när dom applåderas av publiken för sina fina insats. KFF F2016/2017 är Kulladals FF yngsta flicklag och lagets duktiga tränare gör ett kanonjobb tillsammans med spelarna. Spelarna utvecklas hela tiden och laget har vuxit till en 25-manna stark trupp och som seriespelar med två lag. Spelglädjen och kamratskapen är på topp. Och få göra roliga saker tillsammans med sina lagkamrater även utanför sina egna träningar och matcher är uppskattat av spelarna. Mycket bra alla spelare och tränare! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

P09 avslutade vårsäsongen med seger
2024-06-23 16:01

Kulladals FF duktiga Pojkar 09 avslutade vårsäsongens seriespel med en stark 6-1-seger borta mot Åkarp. KFF har spelat i två serier under vårsäsongen och i många matcher presterat fin fotboll. Visst har det funnits ett par plumpar i prestation och resultat under våren, fast överlag har utvecklingen varit bra för spelarna och laget. KFF Blå slutade troligtvis 3:a i tabellen och i den andra serien slutade KFF Vit 4:a. Framförallt mycket bra att bygga vidare på. Lagandan i KFF P09 är fantastisk och stor eloge till lagets tränare och spelare som tillsammans byggt upp denna. Om 3 veckor är det dags för spel i Gothia Cup. Såklart ett roligt äventyr att se framemot. Mycket bra killar! 💙

Trist förlust för Herr A-laget
2024-06-21 17:39

Trots drömstart med 2-0 efter 5 minuter och ledning 3-2 halvvägs in på andra halvlek så förlorade Kulladals FF Herr A-laget bortamatchen mot Åkarp 3-4. Tyvärr en svag prestation av KFF där inte ens lagets normalt sätt ramstarka försvarsspel fungerade. Trist avslutning på en vårsäsong som annars varit stark. Efter 13 spelade matcher så ligger KFF 2:a i serien med 25 inspelade poäng. Lagets tränartrio Vlado, Danne och Emil har satt ett stabilt grundspel och lagets spelare har helhjärtat gjort jobbet och i många matcher har prestationerna varit utmärkta. Nu väntar ett välförtjänt sommaruppehåll. I augusti inleds sen en spännande höstsäsong för ett garanterat heltaggat KFF-lag. Överlag en mycket bra vårsäsong boys! BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG 💙

 

Ett par ord efter matchen från huvudtränare Vlado Kostic: "Matchen mot Åkarp började bra men avslutades dåligt. Inledningen av matchen så dominerar vi spelet med en bra rörelse och ett bra passningsspel. Vi varierade vårt spel bra och efter en längre boll så skapar vi hörna efter hörna. Den sista hörnan är vår målskytt Rask framme och placerar en volley i mål. 3 minuter på matchuret och 1-0 till oss. Vi fortsätter rulla boll och kort därefter gör vi även 2-0. Inlägg från höger och Alex trycker in den på bortre stolpen. Känns som vi bra kontroll på matchen. Åkarp trycker upp lite i lagdelarna och vi blir lite försiktiga och börjar slarva och slår långt som tyvärr fastnar i deras backlinje. Åkarp reducerar efter ca 30 minuter och man lägger märke till deras energi som får dom att kvittera efter ca 40 minuter. 2-2 i halvlek. 

 

Vi går in i andra halvlek och skall försöka lägga lite längre boll bakom deras backlinje för att trycka upp och pressa dom. Lyckas någon gång men alldeles för många bollar fastnar i deras backlinje. Vi gör några byten i andra halvlek som resulterar i att inbytte Kenny kommer med i målprotokollet. Vi leder med 3-2, men Åkarp var inte nöjda. Dom gör 3-3 på nick och lyckas även göra mål efter straff och vinner matchen med 4-3. Som sagt en bra start men tråkig avslutning. 3 mål på bortaplan skall vara vinst, men så blev det inte. Nu är det paus och vi ska komma tillbaka starkare än någonsin. Vi har fått ihop 25 poäng, kan ha haft mer men även haft färre. Vi är nöjda och tar nya tag till hösten. Ha en glad och trevlig midsommar.💙"

Vårsäsongen sista match för Herr A-laget
2024-06-20 11:52

Torsdagen 20 juni kl. 19:00 spelar Kulladals FF Herr A-laget vårsäsongens sista match, borta mot Åkarps IF. Viktiga poäng som står på spel i seriens toppstrid där KFF befinner sig. Kommer bli en tuff match, fast det är ett harmoniskt KFF som är heltaggade för att ta 3 poäng. Välkomna alla KFF-supportrar till Åkarps IP och stötta våra duktiga KFF-lirare. Kör hårt boys!

Nyheter från våra lag
F2016/2017, 30/06 21:04 
Herr Senior, 21/06 17:42 
F2011, 21/06 00:15 
F2011, 19/06 22:14 
 
Sponsorer
Samarbetspartners