SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Ungdomsmatcherna äntligen igång
2021-05-05 08:55

I helgen fick ungdomsmatcher äntligen börja spelas igen och Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 var "snabba på pucken". Energin och spelglädjen gick det inte att ta miste på när KFF Vit redan på fredagen mötte Olympic. Efter två jämna perioder tog KFF över matchen i tredje och vann övertygande med 7-3. På söndagen spelade KFF Blå mot sina blivande motståndare i Skåneserien Kvarnby. KFF var steget före sina motståndare från första spark till sista. Seger 11-1, efter bländande spel. Tränare och spelare har onekligen gjort ett bra jobb på träningarna. Både bredd och spets är stark i KFF P07, vilket bordar för fortsatt utveckling. Mycket bra killar!

 

Kommande helg kommer övriga Kulladals FF-lag också börja spela matcher igen. Förväntan och glädjen är stor. Fotbollsmatcher är det roligaste!

Minnesord Fredrik Olsson
2021-05-02 11:53

Det är med stor sorg Kulladals FF nås av nyheten om Fredriks Olssons hastiga bortgång. Våra tankar går till Fredriks familj.

 

Fredrik var en av tränarna i Kulladals FF:s framgångsrika P03-lag. Fredrik var kunnig och pålitlig. Hans optimistiska synsätt att alltid se möjligheter bidrog i allra högsta grad till spelares och tränarkollegors utveckling.

 

Med sitt positiva engagemang och glada sätt att vara spred Fredrik alltid glädje omkring sig. Vilket smittade av sig på omgivningen. Fredrik var en väldigt omtyckt tränare och person, både bland lagets spelare och tränare och bland övriga människor runt Kulladals FF. Han kommer vara saknad.

 

Tack för allt Fredrik

Vännerna i Kulladals FF

Äntligen tillåtet för barn och ungdomar att spela matcher igen
2021-04-29 13:05

Äntligen är det tillåtet för barn och ungdomar att börja spela fotbollsmatcher igen. Skånes Fotbollförbund har idag fått besked från Smittskydd Skåne och Region Skåne att dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barnfotboll.

Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher även i Skåne.

 

När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs. seriestart flyttas fram till helgen 22-23/5. Detta gäller alla seriematcher för ungdomslagen. Fram till dess är det istället möjligt för barn och ungdomslag att spela träningsmatcher lokalt. Enligt Folkhälsomyndigheten innebär lokalt att man möter lag från Skåne. Skånes Fotbollförbund rekommenderar fortsatt att matcherna spelas utan publik.

 

I ungdomserierna kommer inte omgångar flyttas utan där stryks de omgångarna i maj som är lagda före den 22/5. Återstående matcher spelas enligt planerat schema. Det blir dock på samma sätt som förra året. Dvs. seriematcherna kommer spelas från helgen 22-23/5, fast inga tabeller kommer räknas.

 

Höstens serier i de fall som normalt brukas lottas om efter vårserierna kommer att spelas med samma indelning även till hösten, vilket innebär att det inte blir någon ny serieindelning till hösten.

 

I de nationella ungdomsserierna såsom U19 nationell kommer omgångar att flyttas till hösten och säsongen förlängs till en bit in i november eftersom kvalspelet ställs in. Tyvärr fick vi beskedet att seriestarten är framflyttad tillsvidare. Dock tillåtet är spela träningsmatcher lokalt.

 

I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan.

 

När det gäller seniorserierna är det tillsvidare inte tillåtet att spela några matcher. Seriestart preliminärt (om restriktionerna tillåter det) 22-23/5. Omgångar kommer att flyttas till hösten och säsongen förlängs till en bit in i november eftersom kvalspelet ställs in. Nästa riktmärke gällande seniormatcher? Om det inte kommit lättnader i restriktionerna senast den 10/5 kommer serierna skjutas upp ytterligare och då till 5-6/6.

Träningarna igång för F2012/2013
2021-04-21 21:27
Ladda album (+2 bilder) >>

Träningarna har dragit igång för Kulladals FF:s nystartade lag för Flickor födda 2012 och 2013 (och även 2014). Första träningen var fylld av glädje och kamratskap. Mycket teknik och mycket spel blev det, under ledning av lagets duktiga tränare Elise, Maja och Andy. Fler tjejer har redan hört av sig och vill börja i laget och ännu fler tjejer är välkomna. Så ta chansen och kom och prova. Ni kommer garanterat ha jätteroligt med fotbollen och få många nya kompisar.

 

Laget tränar på tisdagar och torsdagar 17:00 - 18:15 på Kulladals IP Gräs. För mer information, så kontakta tillsvidare fotbollsansvarige Jonas på mail (jonascajerby@hotmail.com)

 

Flickor 2012/2013 är fjärde flicklaget i Kulladals FF just nu. Väldigt glädjande utveckling. Vi välkomnar fler tjejer i åldersgrupperna 2006-2014 att börja hos oss.

Inbjudan till Fotboll för Flickor i Kulladals FF
2021-04-06 22:12
Ladda album (+1 bilder) >>

Kulladals FF:s fotbollsverksamhet för flickor växer sig allt starkare.

Vi hälsar alla flickor välkomna att börja spela fotboll hos oss i Kulladals FF. Ni kommer garanterat ha jätteroligt och ni får lära er spela fotboll tillsammans med många kompisar.

Så ta chansen, kom och prova. Ta gärna med era kompisar.

Flickor födda 2010 och 2011 tränar tisdagar och torsdagar på gräs på Kulladals IP 17:15 - 18:30. Ansvarig tränare heter Mirlinda. Tillsvidare kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com)


Flickor födda 2012 och 2013 kommer vara ett nystartat lag. Laget kommer träna på tisdagar och torsdagar på gräs på Kulladals IP 17:00 - 18:15. Första träningen 20 april. Tränare Elise och Maja kommer då vara på plats. Dock behöver vi föräldrar som också ställer upp som tränare/ledare för laget för att allt ska fungera på sikt.

Tillsvidare kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com)

 

Flickor som är födda 2006 – 2009 som är intresserade av att spela i våra lag är också välkomna att kontakta lagets tränare. Flickor 06/07 (pia.lindstrom@malmo.se)
resp. Flickor 08/09 (
a.olsson9c@gmail.com)

Nyheter från våra lag
F2012/2013, 21/04 21:44 
P05, 07/04 04-07 
Senior, 13/03 16:19 
Senior, 27/02 13:29 
 
Sponsorer
Samarbetspartners