Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Inomhusfotboll under höstlovet med Kulladals FF
2020-10-21 14:39
Kulladals FF erbjuder i samarbete med Malmö Stad Kul i Malmö inomhusfotboll i Kulladals Sporthall under höstlovet. Måndag 26/10 - Torsdag 29/10 13:00 - 16:00. Gäller för barn födda 2007 - 2012. Pojkar och Flickor och man behöver inte vara medlem i Kulladals FF för att vara med. Ni är alla välkomna. Vi spelar kortare matcher, där deltagarna delas upp i lag på plats. Teknik, spelglädje och kamratskap står i centrum. Givetvis spelas det skön musik i högtalarna. Ingen föranmälan krävs och självfallet är det kostnadsfritt. Inomhusfotbollsskor/gymnastikskor och benskydd behöver man ha på sig och ha gärna med er fylld vattenflaska. Kommer bli jätteroligt. Bara att dyka upp. VÄLKOMNA!

OBS! Ingen publik inne i hallen pga. rådande corona-restriktioner. Medföljande föräldrar och övrig publik kan sitta/stå inne i intilliggande cafeterian eller kanske ta en promenad utomhus.
Välkommen Nisse till Kulladals FF
2020-10-20 19:07
Kulladals FF kan med glädje välkomna meriterade Nils Erik "Nisse Bagaren" Persson som huvudtränare för föreningens A-lag. Nisse är onekligen en erfaren tränare med 42 år på seniornivå, med stora framgångar med lag på bl.a. division 1 och division 2-nivå som t.ex. Veberöd, Ystad, MABI, Lunds BK, Kvarnby och IFK Malmö. Inte minst är Nisse känd för att lotsa in unga spelare i laget och få dom att lyckas på seniornivå, både individuellt och med laget. Och det är en mycket förväntansfull och taggad huvudtränare som påbörjar sitt uppdrag på plan vecka 46. Ett par ord från Nisse: "Det ska bli jätteroligt att träna Kulladals FF. Ett spännande projekt med truppen som finns och speciellt de yngre talangerna som kommer underifrån". Välkommen Nisse till Kulladals FF! 

På bilden hälsas Nisse (till höger) välkommen av föreningens nytillsatte Senior- och Junioransvarige Eddie Ekblad (som valt att lägga skorna på hyllan efter säsongens slut). Vi önskar båda stort lycka till i sina spännande uppdrag. Kommer bli jättebra det här. Nya spelare som önskar provträna i Kulladals FF:s A-lag är välkomna att kontakta Eddie Ekblad (Mail: eddie_@live.se  Mobil: 073-6935236).
BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG!
Cuprik helg för P08
2020-10-19 22:00
Det var en cuprik helg för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08. På lördagen spelade KFF Blå TFF-cupen i Trelleborg och i denna cup gavs KFF P08 chansen att spela sina allra första 9-manna-matcher. Första matchen mot Trelleborg var tuff och jämn, fast KFF lyckades avgöra till seger 1-0. Andra matchen mot Öja var också en tuff sådan där KFF vände underläge till ledning 2-1, fast tyvärr kvitterade motståndarna till 2-2 i slutskedet. I tredje matchen mot Staffanstorp så hade KFF blivit alltmer trygga med 9-manna och spelet satt riktigt fint. Seger 5-1 och spelglädjen sprudlade ur KFF-spelarna. Mycket bra killar!

På söndagen spelade KFF Vit Lunds BK Kickoff och återigen i 9-manna. Första 9-manna-matcherna för dessa KFF-spelarna och mycket nervositet till en början. I den första jämna matchen mot Hyllie lyckades KFF vinna med 1-0. Andra matchen mot Linero var en match med två ansikten. Första halvleken är Linero det bästa laget och leder rättvist 0-1. I andra halvlek visade KFF-spelarna upp en enorm vilja och nu var KFF det bästa laget och kvitteringen till 1-1 var lika skön som rättvis. Tredje matchen mot Lunds FF var en riktig urladdning av KFF. Suveränt spel och seger 4-2, som kunde blivit ett par mål större. Mycket bra killar!

KFF-spelarna var mycket nöjda med sina cupinsatser och det var lagets tränare med. Anpassningen till 9-manna fungerade över förväntan och laget ser framemot fler 9-manna-matcher i kommande vinterserie. Det var överlag två roliga och utvecklande cupdagar, både på och utanför plan. Kulladals FF P08 är ett lag att räkna med.
Bra cupspel av P2010
2020-10-18 16:22
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 var under lördagen och spelade cupen Lunds BK 7-manna Kickoff med två lag. KFF Orange spelade på svår nivå och vann alla sina 3 matcher. Riktigt starkt gjort. KFF inledde med en bra match mot FC Trelleborg och sen en mindre bra mot Hyllie. Två helt jämna och målrika matcher som båda slutade med uddamålssegrar för KFF. I avslutande matchen mot Atletico Malmö gjorde ett taggat KFF en kanonmatch. Seger 2-1, segersiffror i klart underkant. KFF var mycket bättre än sin motståndare. Överlag en bra cupinsats, där samtliga KFF-spelare visade upp fin teknik och en enorm vilja. Mycket bra killar!

KFF Blå spelade på mellan nivå och gjorde tre bra prestationer. I första matchen besegrades LB07 klart, efter bra anfallsspel av KFF. I andra matchen väntade betydligt tuffare motstånd i Astrio. KFF stod upp väl, fast Astrio vann med uddamålet. I tredje matchen mot Dösjöbro visade KFF-spelarna upp en enorm lagmoral när tre-måls-underläge hämtades upp till oavgjort. Överlag en bra cupinsats av samtliga KFF-spelare, som agerade med stor energi och spelet satt fint långa stunder. Mycket bra killar!

Det var en trevlig, välorganiserad cup. Tyvärr i spelformen Liten 7-manna. De alldeles för små planerna leder till mer kamp än teknisk fotboll. KFF-spelarna har ändå kämpat på med stor spelglädje och grym laganda. Även utanför plan hade killarna skoj tillsammans och kamratskapen är fantastisk. Kulladals FF P2010 är ett mycket bra lag med bra tränare och bra spelare. Laget satsar hårt och målmedvetet och har samtidigt roligt tillsammans.
Starkt seriespel av P07
2020-10-18 12:02
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 avslutade seriespelet i P13 A på bästa sätt. Seger 1-0 i toppmötet med duktiga Eslöv och KFF slutade på 3:e plats i serien. Väldigt starkt gjort i tuff konkurrens. KFF P07 är ett mycket bra lag fullt av talangfulla spelare och bra tränare. Fredagens match mot Eslöv var tuff och helt jämn i första perioden. Efter lite taktiska ommöbleringar tog KFF över matchen i de två sista perioderna och vann rättvist 1-0, segersiffor i underkant. En imponerande prestation av KFF-spelarna och tränarna, där laget visade att man kan spela på flera olika sätt. Och inte minst att de stunder då det offensiva spelet inte klickade fullt ut så kämpade spelarna på och såg till att laget var otroligt stabilt. Ett resultat av den fantastiska kamratskap och lagandan som finns i Kulladals FF P07. Mycket bra killar!

Nu blickar laget framemot spel i den elitinriktade GAIS OPEN och även roliga inomhuscuper framöver. Kommer bli jätteroligt!
Nyheter från våra lag
Senior, 20/10 19:43 
P08, 19/10 22:25 
P06, 19/10 21:25 
P2010, 18/10 16:41 
P07, 18/10 12:16 
 
Sponsorer
Samarbetspartners