Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Extra sommarträning för ungdomslagen
2020-07-08 21:02
När sommaren är som den är i år så erbjuds spelare i Kulladals FF extra sommarträning med jämna mellanrum. Denna onsdagskväll kom 35 energifyllda spelare från KFF:s duktiga P09 och P2010. Det var en toppenträning med väldigt mycket glädje och fin teknik. Killarna saknar onekligen sin fotbollsträning. Vad gott då att Kulladals FF Fotbollscamp vankas vecka 30, för alla KFF-spelare födda 2007 - 2013.
A-laget till final i Malmömästerskapet
2020-06-30 22:55
Kulladals FF:s duktiga A-lag tog under tisdagskvällen sig vidare till final i Malmömästerskapet efter seger i semifinalen via straffsparksläggning mot div. 4-laget Ariana. Stor matchhjälte blev KFF-målvakten Rafael Korowajczyk som räddade två straffar i straffsparksavgörandet och dessutom stod för en stabil insats igenom hela matchen.

Matchen var enligt våra uppgifter en jämn och dramatisk tillställning. Inget skönspel utan en match som präglades av kamp. Fast inställningen hos KFF-spelarna var verkligen den rätta. Oavgjort 1-1 efter full tid speglade matchen väl. Desto skönare med segern i straffsparksläggningen och avancemang till final. Mycket bra boys och Grattis till finalplatsen!

Mer om matchen och Kulladals FF A-lag finns att läsa på lagledare Björn Nelins Bloggen 1938.
Kulladals FF Fotbollscamp
2020-06-29 19:33
Kulladals FF kommer i sommar arrangera en Fotbollscamp för spelare i Kulladals FF födda 2007 - 2013. Måndag 20/7 - Torsdag 23/7 10:00 - 12:00 på Kulladals IP konstgräs. Teknikövningar, tävlingar och matchspel står på programmet. Efter fotbollspasset bjuds spelarna på något gott att tugga på.

Är självfallet frivilligt och kostnadsfritt att vara med. Alla KFF-spelare, pojkar och flickor, födda 2007 - 2013 är välkomna att vara med. Kulladals FF Fotbollscamp kommer bli en jätterolig upplevelse.
Bortaförlust för A-laget
2020-06-27 19:21
Kulladals FF:s duktiga A-lag förlorade tyvärr bortamatchen i div. 3 mot Lödde med klara 0-3. Enligt våra rapporter var det rättvist. Allt avgjordes i den första halvleken som Lödde dominerade och underläget i paus 0-3 var fullt i sin ordning. Andra halvlek var jämn, dock tämligen avslagen. Ändå starkt av KFF att mobilisera kraft och fortsätta kämpa på i underläge. Lödde borta har varit en mardröm för Kulladals FF A-lag senaste säsongerna, tyvärr inget trendbrott idag. Nu väntar sommaruppehåll och efter premiärsegern mot Råå, så har KFF trots allt ett skapligt utgångsläge inför höstsäsongen. Nya tag boys!
Målkalas för P03
2020-06-25 16:08
Det blev ett riktigt målkalas i det tidiga toppmötet i P17 Nationell div. 1 mellan Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 och Eskilsminne. Segerjublet hos KFF-spelarna och tränarna var härlig att skåda efter 6-5-segern. Matchen svängde fram och tillbaka, anfallsspelet var vasst från båda lagen och målchanserna avlöste varandra igenom hela matchen. Inte minst KFF:s forwards Abbe och Hampus var strålande och det var Eskilsminnes forwards med. Den mycket underhållande matchen kunde slutat hursomhelst. KFF visade prov på en enorm lagmoral när man vände 4-5-underläge till seger i slutskedet av matchen. Mycket bra killar!
P03, 23/06 00:09
P06, 13/06 19:13