Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
P2012 på cupäventyr i Köpenhamn
2021-10-18 21:58

Under söndagen var Kulladals FF:s duktiga P2012 på ett riktigt spännande cupäventyr i Köpenhamn. I Radiometer Cup spelade KFF i P2011-klassen i 8-manna-fotboll mot duktiga danska lag. Och vilken prestation KFF stod för när man blev 2:a i hela cupen. Imponerande! Framförallt imponerade KFF med bländande teknisk offensiv-fotboll. Mängder av fina tekniska prestationer, vackra avslut och mål och dessutom starkt målvaktsspel. Tre segrar, en oavgjord och en förlust gav KFF en finfin andraplats. I medgång och motgång, igenom hela turneringen var energin, spelglädjen och kamratskapen på topp. Och vilken härlig glädje i laget när bucklan fick lyftas. Underbart killar och STORT GRATTIS till lagets spelare och tränare! Stort TACK också till lagets medföljande publik för den varma stöttningen. En välförtjänt framgång för KFF P2012 mycket talangfulla spelare och ytterst kompetenta tränare.
O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Starkt avstamp för P08
2021-10-17 19:25

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 stod för en mycket uppoffrande, försvarsstark prestation borta mot ett av seriens topplag Fc Bellevue. 0-0 slutade matchen, ett starkt avstamp för den ökade satsningen mot toppskiktet i åldersgruppen som Kulladals FF P08 tar sikte mot. Visst var Bellevue spelförande i matchen, precis som KFF varit i andra seriematcher, fast målchansmässigt var det jämnt. KFF hotade vasst i kontringsspelet och oavgjort var ett rättvist resultat. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Potentialen i KFF P08 är hög och med ökad träningsdos och några nya spelare in, så kommer definitivt KFF P08 bli att räkna med i Skåneserien 2022. Tränarstaben kommer stärkas upp av erfarne Jonas Cajerby, tillika fotbollsansvarig i klubben, som tillsvidare kommer leda laget tillsammans med Sebbe och Jocke. Ny meriterad huvudtränare är på ingång. Spelarna i Kulladals FF P08 ska erbjudas den bästa fotbollsutbildningen. Träningsutbytet med KFF P07 kommer också utökas. Vi välkomnar nya duktiga, satsande spelare till laget Kulladals FF P08. För mer information om provträning, kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).

Matchen mot Bellevue var tränare Diyars sista med laget. Diyar har tillsammans med Sebbe och Jocke gjort ett utomordentligt jobb med spelarna och laget och utvecklingen har varit fin. Tack för din tid i Kulladals FF Diyar och hoppas du återvänder till klubben i framtiden.

Cupframgång för F2011
2021-10-17 17:08

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 var under söndagen och spelade Trelleborg Cup. Tufft motstånd väntade mot Trelleborgs FF, Fc Hessleholm och Sjöbo IF, fast KFF stod upp på bästa sätt. Jättefina prestationer i alla matcher genererade i två segrar och en oavgjord. Riktigt bra gjort. En välförtjänt cupframgång för samtliga KFF-spelare och tränare. Och ett härligt bevis på den starka utvecklingen i laget. Kamratskapen och spelglädjen var på topp under hela cupen och segerlyckan gick inte att ta miste på. Mycket bra tjejer! 💙

P07 klara för Skåneserie A 2022
2021-10-09 18:48

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 07 vann lördagens match mot Linero med klara 6-1. Därmed är KFF P07 klara för Skåneserie A 2022. Har varit en uttalad målsättning inom laget från start och laget har visat sig vara så bra. En fullt välförtjänt framgång för lagets spelare och tränare. Underbart killar och STORT GRATTIS! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Under höstsäsongen 2021 har P14 Skåneserier varit geografiskt indelat i tre serier och det krävdes att bli topp 3 i respektive serie för att garanterat kvalificera sig för Skåneserie A till 2022. Och det lyckades KFF P07 med och rättvist så. Ytterligare ett bevis på att Kulladals FF:s ungdomsverksamhet är att räkna med. 2021 har klubben fostrat spelare som fått speltid i Trelleborgs FF A-lag, flertalet juniorer har fått speltid i Kulladals FF A-lag och KFF P07:s framgångar är ett väldigt gott tecken på vad som väntar med efterföljande starka åldersgrupper inom föreningen.

Kulladals FF P07 är fullt av talangfulla, bra spelare och med ytterst kompetenta tränare. Både spelare och laget blir bättre för varje vecka. Drivet att ständigt utvecklas är stort och kamratskapen och glädjen är fantasisk i laget. Nu väntar Elitinriktade GAIS OPEN i november för laget, i 11-manna-fotboll och just 11-manna är något som kommer lyfta KFF P07 ytterligare.

Nya duktiga spelare som är intresserade av att provspela i Kulladals FF P07 är välkomna att kontakta huvudtränare Ernad Ticic (ernadticic83@gmail.com).

Tredje raka segern för A-laget
2021-10-09 16:43

Med dagens 2-0-seger hemma mot Limhamns FF tog Kulladals FF A-lag tredje raka segern i serien. Det var en match fylld med målchanser åt båda lagen och matchen kunde/borde fått betydligt mer mål. KFF var dock det bättre laget, främst i första halvlek och segern var rättvis. Mycket bra boys!

P2012, 18/10 09:45
P08, 17/10 20:35