SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Kulladals FF Fotbollscamp Dag 1
2021-07-26 14:22

Idag var första dagen för Kulladals FF:s Fotbollscamp 2021. Ett arrangemang som sker dagtid måndag och tisdag för föreningens spelare födda 2008-2013, både pojkar och flickor. Syfte att ge barnen en extra rolig sommarupplevelse med spännande fotbollsträning. Samtidigt ytterligare stärka klubbkänslan och kamratskapen mellan våra olika KFF-lags spelare. Under ledning av några av klubbens duktiga tränare erbjöds spelarna olika övningar, matchspel och lekar i värmen. Två grupper var på konstgräset och två grupper på gräsplanen. Kamratskapen och glädjen var på topp och spelarna var jätteduktiga. Efter de 2 timmar långa träningspasset bjöds de nöjda och trötta spelarna på välförtjänt glass. Strålande spelat idag tjejer och killar! Imorgon tisdag blir det annan rolig fotbollsträning och i lite nya gruppkonstellationer.

Årets Junior 2020
2021-07-06 19:27

I samband med måndagens A-lagsmatch fick Lukas Minter-Wettergren motta KFF-veteranernas pris som Årets Junior 2020 i Kulladals FF av hans f.d. tränare Filip Unoson. Lukas var i högsta grad delaktig i Kulladals FF P03:s stora framgångar, som kulminerade 2020 med serieseger i Nationella P17 div. 1. Säsongen 2020 fick Lukas också regelbundet med speltid i klubbens A-lag i div. 3 och presterade bra även på denna nivå. Lukas kombinerar fin teknik med fysisk styrka. En mångsidig spelare, med ett stort driv att vilja bli bättre. Lukas är en lika bra lagkamrat som fotbollsspelare. Omtyckt både bland lagkamrater och ledare. En mycket välförtjänt pristagare. STORT GRATTIS Lukas!

 

Lukas som är född 2004 har tillhört Kulladals FF sen fotbollsskolan och utvecklats genom åren under många duktiga KFF-tränares vingar. Inför säsongen 2021 tog Lukas steget över till Trelleborgs FF, där han redan hunnit med att debutera i TFF:s A-lag. Lukas framgångar är en fjäder i hatten för Kulladals FF:s verksamhet. Lukas är en äkta Kulladalare i hjärta och själ och en utmärkt förebild för alla klubbens ungdomsspelare med ambitioner och drömmar att nå elitfotbollen. Lukas är ett bevis på att vägen är möjlig för spelare i och från Kulladals FF. Kulladals FF är väldigt stolta över Lukas utveckling, både som fotbollsspelare och person och önskar honom all lycka till framöver. 💙

Oavgjort för A-laget
2021-07-05 22:01

Kulladals FF:s A-lag spelade oavgjort 2-2 hemma mot Klagshamn i sista seriematchen innan sommaruppehållet. Ett resultat KFF ska vara mest tillfreds med, även om oavgjort inte var orättvist. Klagshamn var dock spelmässigt det bättre laget, medan KFF fortsatt har svårt att etablera längre anfall. Den tekniska kvalitén fallerar på alltför många fötter. Ett briljant undantag fick vi se när Emil läckert lobbade in ledningsmålet 2-1, efter fin passning av Robin. Fast Klagshamns kvitteringsmål var lika logiskt som förtjänt. KFF:s stora styrka ligger i en enorm lagmoral och en grym kämpaglöd. Det gör laget svårslaget. All cred till både spelare och tränare, för detta har man på ett imponerande sätt återbyggt tillsammans under senaste halvåret. Mycket bra boys!

Nickmål frälste P08
2021-07-04 20:20

Två vackra nickmål frälste Kulladals FF:s duktiga Pojkar 08 i hemmamötet med Skanör. Detta var sista matchen på vårsäsongen och båda lagens spelare såg lite slitna ut, vilket påverkade spelet. Det var dock en trevlig och helt jämn match, som länge såg ut att sluta oavgjort. Fast spelarna i KFF P08 har utvecklat en grym lagmoral och viljan att vinna tillsammans är stark. I slutskedet av tredje perioden krutade Lamin in ett inlägg som Albin mycket starkt och vackert nickade in i mål. Av bara farten nådde planens kortaste spelare Klas högst på en hörna och nickade lika vackert han in bollen i mål. Starkt gjort och skön seger. Mycket bra killar!

 

KFF P08 har tagit fina kliv framåt under vårsäsongen. Överlag har man visat att man hanterar spel i A-serien mer än väl. Både spel- och resultatmässigt. Vissa matcher har kanske inte varit på topp, medan man i de flesta matcherna spelat fotboll på en nivå som man inte varit på förut. Och flertalet gånger mot motstånd som man inte varit i närheten av innan. Stavas utveckling. Stor faktor till utvecklingen och dom ökade framgångarna är att lagets duktiga tränare fått in en laganda och inställning i gruppen att aldrig ge upp, oavsett resultat. Detsamma gäller i B-serien och C-serien. Överlag solida insatser kryddat med riktiga toppar. Med en trupp på drygt 30 ambitiösa spelare så ser framtiden ljus ut för Kulladals FF Pojkar 08.

Oavgjort för P05 i serieavslutningen
2021-07-04 16:50

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 05 spelade oavgjort 3-3 i vårsäsongens sista Skåneseriematch hemma mot Furulund. KFF inledde matchen i ett rasande tempo och tog tidigt ledningen 2-0. Förståeligt orkade inte KFF bibehålla denna press och tempo och efter dryga kvarten spelad blev det en jämn match. Två gånger om lyckades Furulund kvittera, vilket kändes lite onödigt. Finns en del kvar att lära rent taktiskt för KFF-spelarna. Fast tekniken och kämpaglöden finns där. Så finns stor potential i Kulladals FF P05. Från augusti kommer också utbytet med Juniorlaget utökas. Så stora möjligheter till utveckling kommer finnas för spelarna. Mycket bra killar!

 

Avslutningsvis STORT TACK till lagets tränare Serkan och Ersel, som pga. familj och jobb inte har möjlighet att vara kvar i laget längre. Dom har gjort ett kanonjobb i flera år med spelarna och kommer vara saknade. Fast nya tränare är på ingång, så kommer bli en spännande höstsäsong för spelarna och laget. Kulladals FF P05 välkomnar fler spelare till laget. Spelare födda 2005 som önskar provträna med laget är välkomna att kontakta klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).

Nyheter från våra lag
Junior, 29/06 18:11 
P07, 28/06 22:39 
F08/09, 27/06 17:51 
 
Sponsorer
Samarbetspartners