Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Inbjudan till Kulladals FF:s Fotbollsskola 2022
2022-01-15 10:31

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2016 och 2017 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats på Tisdagar 17:30 – 18:30.

Första träningen är tisdagen 19 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress samt förälders mail och mobilnummer.

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen.

Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen.

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 19/4 - 7/6.
Den andra startar 23/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

Digital faktura på medlemsavgiften (gäller hela 2022) skickas till er mail i början av april.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

Inbjudan till Fotboll för Flickor i Kulladals FF
2022-01-13 16:15

Kulladals FF:s fotbollsverksamhet för flickor växer sig allt starkare. Vi hälsar fler flickor välkomna att börja spela fotboll hos oss i Kulladals FF. Ni kommer garanterat ha jätteroligt och ni får lära er spela fotboll tillsammans med många kompisar. Så ta chansen att prova på.

Flickor födda 2014 och 2015 kommer vara ett nystartat lag. Inskrivning går bra att göra redan nu (kansli@kulladalsff.se). Några spelare är redan klara. Vi kommer smygstarta med inomhusträningar några helgdagar i februari och mars. Från 21 april kommer laget träna varje torsdag på gräs på Kulladals IP. Vi behöver föräldrar som också ställer upp som tränare/ledare för laget. Fotbollsansvarige Jonas kommer leda träningarna till en början, med hjälp av några spelare från våra äldre flicklag.

Flickor födda 2012 och 2013 tränar vintertid utomhus på onsdagar och inomhus på söndagar. Ansvariga tränare heter Andreas, Christian, Elise och Maja.

Flickor födda 2010 och 2011 tränar utomhus på tisdagar och torsdagar.

Ansvariga tränare heter Mirlinda, Simon, Daniel och Per.

Flickor födda 2008 och 2009 tränar utomhus på tisdagar och torsdagar.

Ansvariga tränare heter Martin, Pia, Andreas, Anders och Ann-Marie.

Vid intresse att börja spela fotboll i något av våra lag och för vidare information, kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com) (kansli@kulladalsff.se).

GOTT NYTT ÅR
2021-12-31 11:26

Kulladals FF vill tacka alla våra spelare, spelarföräldrar, tränare, medarbetare, sponsorer och supportrar för ett mycket bra genomfört 2021. Så mycket glädje, så mycket utveckling och så mycket kamratskap. Tillsammans är vi starka och stolta över att vara en del av Kulladals FF. Vi önskar er alla och alla övriga fotbollsvänner runt om i världen ett GOTT NYTT ÅR! Vi ser med förhoppning framemot ett 2022 där pandemin går mot sitt slut och även fotbollen kan återgå till det mer normala. Framförallt att alla håller sig friska. Ta hand om er. BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG 💙

Köp Bingolotter till Nyårsafton av Kulladals FF
2021-12-27 15:40
Kulladals FF:s Bingolotto-försäljning inför nyårsafton är i full gång inne vid entrén till Ica Malmborgs Mobilia. Så kom förbi och köp din lott. Då stöttar du samtidigt Kulladals FF och vår stora barn- och ungdomsverksamhet för både flickor och pojkar. Vi kommer vara på plats varje dag 10:00 - 19:00 fram till nyårsafton 16:00. Vi önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Ta hand om er ❤️

STORT TACK till Ica Malmborgs Mobilia för att vi får sköta Bingolotto-försäljningen från denna plats. Betyder enormt mycket för föreningen Kulladals FF. På Ica Malmborgs Mobilia finns det mesta ni behöver inför nyårsafton-firandet. Så passa på.

GOD JUL TILL ER ALLA
2021-12-24 08:14

Kulladals FF önskar alla våra spelare, spelarföräldrar, tränare, medarbetare, sponsorer, supportrar och alla er fotbollsvänner runt om i världen en riktigt GOD JUL! Ta hand om er ❤️

F2012/2013, 12/12 11:52