Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Uddamålsförlust för A-laget
2021-06-11 23:55

En match med två ansikten stämde enligt våra rapporter väl in på Kulladals FF A-lags bortamatch mot Kosova. En stark första halvlek och ledning i halvtid med 2-0 följdes tyvärr upp av en svag andra halvlek och tappad ledning. Nådastöten 2-3 kom med endast 1 minut kvar av ordinarie matchtid. Nya tag nästa helg boys. Om alla spelare ser till att börja vara tillgängliga till alla lagets träningar och matcher, så kommer det vända. Mer att läsa om matchen och A-laget finns på lagledare Björn Nelins Blogg 1938.

Seriepremiär för Juniorlaget
2021-06-08 13:38

I söndags var det äntligen dags för Kulladals FF:s duktiga Juniorlags seriepremiär i stentuffa P19 Nationell div. 1. Bortamatch mot Laholm och det var ett riktigt bra lag som KFF stötte på. Som väntat i denna serien. KFF stod dock upp väldigt bra, fick igång ett eget fungerade anfallsspel och underläge 1-2 stod sig till ca 10 minuter kvar av matchen. Då gjorde det storvuxna Laholms-laget sitt tredje nickmål för dagen och matchen var punkterad. 1-5-förlust blev det, där två olycksaliga skador i KFF på försvarsspelare ställde till det på slutet. Laholm var ett mycket bra lag och vann matchen fullt rättvist. KFF gjorde överlag en godkänd prestation och visade upp en stark laganda inte minst. Fler stimulerande matcher väntar. Nya tag killar!

Helgen fylld med roliga matcher för P2014
2021-06-06 20:11
Helgen var fylld med roliga matcher för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014. Äntligen match var den uppenbara känslan bland spelare och tränare. På lördagen spelades tre matcher borta mot Fc Trelleborg och på söndagen en match hemma mot Husie. Bra och trevliga motståndare. Spelglädjen under matcherna var fantastisk och KFF-spelarna har verkligen blivit jätteduktiga. Bra teknik, fint spel och en enorm kämpaglöd. Så många bra prestationer och såklart extra roligt att vinna. 🙂 Kamratskapen både innan, under och efter matcherna var underbar att skåda. Mycket bra killar!

Kulladals FF P2014 är en stor och stark spelartrupp på närmare 60 spelare, med många bra tränare. En uppenbart framgångsrik breddverksamhet kombineras väl med spets och målmedveten fotbollsutbildning, precis som Kulladals FF vill att det ska fungera. Ska bli spännande att följa KFF P2014:s resa mot fortsatt utveckling och framgångar.
Tung premiärförlust för A-laget
2021-06-05 17:00

En härligt solig sommardag och seriepremiär för Kulladals FF:s A-lag hemma mot Fc Bellevue. Det kändes i luften hur efterlängtat detta var för båda lagens spelare och ledare och publiken på plats. Bellevue inledde matchen piggast och den första kvarten tillhörde dom och ledningsmålet 0-1 var logiskt. Därefter tog KFF sig in i matchen och efterföljande timme var KFF det bättre laget. Fast det gäller att göra mål på sina målchanser. KFF skapade så pass heta målchanser som det måste bli mål på och en fin frispark i ribban på det. Mål på något av dessa lägen och matchen kunde slutat annorlunda, fast den välförtjänta utdelningen uteblev. Istället kontrade Bellevue in två mål sista 10 och en tung hemmaförlust 0-3 för KFF. Såklart stor besvikelse i KFF-lägret, fast fanns mycket gott att ta med sig till nästa match. Kom igen bara boys!

Jättebra match av F08/09
2021-05-29 17:01

Kulladals FF:s duktiga Flickor 08/09 stod för en jättebra prestation i lördagens seriematch hemma mot Linero. En fartfylld, välspelad och mycket underhållande match slutade oavgjort 2-2. KFF-forceringen i tredje perioden i 1-2-underläge var mäktig. Trots flertalet vassa målchanser, så verkade inte kvitteringsbollen vilja gå in. Fast i absoluta slutskedet sköt KFF in det förlösande och rättvisa kvitteringsmålet 2-2. Och stort jubel i KFF-lägret. Oavgjort var sammantaget ett rättvist resultat och Som KFF-spelarna och laget har utvecklats. Alla kämpar stenhårt, visar prov på fin teknik och laget visade långa stunder upp ett fint passningsspel. Framtiden ser ljus ut för KFF F08/09. Mycket bra tjejer!

Kulladals FF Flickor 08/09 är en stor trupp på ca 35 spelare och träningsnärvaron är hög. Jätteroligt! Och det syns ju i den fina utvecklingen. Tränare och spelare gör ett kanonjobb tillsammans. Målmedvetna träningar kombineras med mycket glädje och kamratskapen är på topp. KFF F08/09 har två lag i seriespel och hjälper också F06/07 med spelare i deras matcher. Underbart med så drivna och spelsugna KFF-lirare.

F2010/2011, 04/06 07:05
F08/09, 29/05 17:31