SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att Herr Senior ska spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av spelarna ska komma från de egna leden. I Dam Senior stabilisera oss på seniornivå, med majoriteten av spelarna från de egna leden.

Premiärseger för Damlaget
2024-04-14 19:57

Kulladals FF Damlag vann premiärmatchen i Div. 4 Dam Sydvästra borta mot Barrikaden med 3-1. En fullt rättvis seger för KFF och överlag en bra prestation. Var lite ovant med första passet i år på naturgräs, fast KFF-spelarna kom tämligen snabbt in i matchen och i medvinden var KFF det bättre laget i första halvlek och ledningen 1-0 i paus var fullt motiverad. Andra halvlek i motvind, fast det gynnade KFF spel. Första 30 minuterna av andra halvlek var KFF bästa del av matchen. Bra spel genererade också i ytterligare 2 mål framåt och ledning med 3-0. Under sista kvarten reducerade Barrikaden fast KFF höll undan. En härlig och välförtjänt 3-1-seger och nöjda spelare och tränare efter matchen. Skönt med en bra start på serien, inte minst som nystartat lag.  Nu är Kulladals FF Damlag igång på riktigt. Mycket bra tjejer! 💙

 

På söndag 21/4 kl. 14:00 är det hemmapremiär på Kulladals IP mot Oxie SK. Kommer bli en rolig match. Välkomna då alla KFF-supportrar.

Målrik premiärhelg för P09
2024-04-14 18:10

Seriepremiärer i helgen för Kulladals FF duktiga Pojkar 09 och det blev en bra start på seriespelet med två klara och målrika segermatcher. Framförallt var prestationerna mycket bra från båda våra KFF-lag i båda matcherna. Med bra teknik och fint passningsspel så spelade KFF sig fram till många målchanser och 20 mål framåt på två matcher är jättebra. Samtidigt endast ett insläppt mål tack vare att samtliga KFF-spelare jobbade hårt för varandra i försvarsspelet. Lagandan i Kulladals FF P09 är fantastisk. Två riktigt bra prestationer att bygga vidare på. För detta är bara början. Laget är fullt med bra spelare och tillsammans med lagets duktiga tränare så är siktet inställt på än mer utveckling och än mer framgång. Mycket bra killar! 💙

Seger i hemmapremiären för Herr A-laget
2024-04-13 17:41

Kulladals FF Herr A-laget vann lördagens hemmapremiär i serien mot Åkarp med 2-0. KFF har därmed fått en smakstart på årets serie med dubbla segrar. Det var glädjande mycket publik runt konstgräsplanen på Kulladals IP i vårsolen och det märks att många verkligen bryr sig om Kulladals FF. Matchen i sig var inte den mest välspelade, fast KFF har byggt upp en stabilitet i sitt spel där inte minst försvarsspelet och vinnarmentaliteten är stark. Segern var fullt rättvis och segersången i  omklädningsrummet var ljuvlig. Mycket bra boys! 💙

 

Huvudtränare Vlado Kostic efter matchen:

" Dagens hemmapremiär slutade med en 2-0 vinst. Det som vi tar med oss från denna match är framförallt 3 poäng. Matchen i helhet var ingen välspelad match från våran sida, felpassningar, långbollar och en del felbeslut. Kändes som allt vi gjorde gick för långsamt. Men det kommer fler sådana här matcher, då är det extra viktigt att trycka på och kämpa ännu hårdare så kommer det lossna förr eller senare. Det positiva är att vi tar en 3:a och inte släpper in något mål. Nu kör vi vidare och blickar framåt mot nästa veckas träningar på gräs och nästa match hemma på fredag."

Seriepremiär för Damlaget på söndag 14/4
2024-04-13 07:17

På söndag 14 april är det äntligen dags för Kulladals FF att återigen sätta ett Damlag på plan i seriespel. Det var många många år sedan senast och det ska bli mycket spännande att följa laget under säsongen. KFF Dam A duktiga tränarstab har fått ihop en stark spelartrupp där unga egna talanger kombineras med många bra nyförvärv med erfarenhet från seniorspel. Det har sett bra ut under träningsmatcherna. Vi hoppas se många KFF-supportrar på plats på söndag och stötta våra duktiga KFF-lirare. Seriepremiären i Div. 4 Dam Sydvästra mot AIF Barrikaden spelas borta på Gullviksborgs IP kl. 15:00. Lycka till tjejer! 💙

 

Ett par ord inför matchen från huvudtränare Henrik Nilsson:

" Såklart väldigt inspirerande med seriepremiär. En del småskavanker och sjukdom senaste tiden, men efter en lång försäsong är vi redo. Som nystartat lag kan vi inte ha alltför hög svansföring. Det kommer säkerligen bli en tuff match mot ett etablerat lag, men vi kommer gå för vinst. Kommer ta tid att spela ihop ett helt nytt lag, men vi är optimistiska och känner att laget utvecklas hela tiden. Senast Kulladals FF hade ett representationslag på damsidan hade vi Malmös hårdaste grusplan på Kulladals IP. Ta chansen och stötta laget i denna historiska match. Alla till Gullviksborg!"

Hemmapremiär för Herr A-laget på lördag 13/4
2024-04-11 15:25

Nu på lördag 13 april är det äntligen dags för hemmapremiär i årets seriespel för Kulladals FF Herr A-laget. Efter premiärsegern borta mot Kosova väntar nu Åkarps IF för våra KFF-lirare. Tyvärr är gräsplanen inte i speldugligt skick på grund av det ihärdiga regnandet. Matchen kommer flyttas till konstgräsplanen på Kulladals IP, nu med matchstart kl. 14:00. Vi hälsar alla medlemmar i Kulladals FF och alla KFF-supportrar och övriga fotbollsintresserade hjärtligt välkomna till en rolig match.

 

Tankar inför matchen från huvudtränare Vlado Kostic:

" Nu är det äntligen dags för hemmapremiär på våran hemmaborg Kulladals IP. Efter en spännande match mot Kosova förra helgen som vi vann rättvist med 2-1, så är det äntligen dags för att spela hemmapremiär på Kulladals IP. Träningsveckan har varit bra och killarna är påkopplade och laddade inför matchen på lördag mot Åkarps IF.

 

Det kommer bli en tuff match, så vi behöver all stöttning från våra supportrar för att vi ska ta en ny 3:a . Välkomna ner till Kulladals IP och heja fram våra blå/vita grabbar till en ny seger. Väl mött."

Nyheter från våra lag
Dam Senior, 14/04 20:13 
P09, 14/04 18:24 
F2011, 14/04 15:17 
Herr Senior, 13/04 18:05 
Dam Senior, 13/04 07:46 
Herr Senior, 11/04 15:57 
 
Sponsorer
Samarbetspartners