Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Tack Kvällsposten och ICA Kvantum Malmborgs Mobilia
2020-03-26 19:03
Kvällsposten hade i vintras en kampanj där 1 krona per såld kvällsposten-tidning gick till en lokal förening. ICA Kvantum Malmborgs Mobilia var så vänliga att välja oss i Kulladals FF som förening. Resultatet blev mycket lyckat och vi blev i veckan tilldelade drygt 7000 kronor! Pengar som kommer investeras i vår fina ungdomsverksamhet. STORT TACK Kvällsposten och ICA Kvantum Malmborgs Mobilia för detta initiativ och stöd. Tack också till alla ni som köpte Kvällsposten på Malmborgs Mobilia. Fortsätt köp Kvällsposten och fortsätt handla i Malmös bästa matbutik, ICA Kvantum Malmborgs Mobilia. Läs hela artikeln på följande länk: https://www.expressen.se/kvallsposten/tack-alla-som-kopte-kvp-har-far-klubben-pengarna/
Uppdatering Coronaviruset Covid 19 2020-03-19
2020-03-19 20:03

Gällande Coronaviruset Covid 19 så följer Kulladals FF Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer. Håll er uppdaterade via deras hemsida. Se nedanstående länk:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/


Följande gäller för Kulladals FF, våra lag och våra spelare, ledare, spelarföräldrar, publik etc. tillsvidare. För att minimera smittorisken.

* INTE närvara på eller kring våra aktiviteter om man är sjuk eller visar minsta tendens på sjukdomssymptom.

* Vara extra noggranna med hygienen. Tvätta händerna extra noga och ofta. Hosta i armvecket.

* Om man varit utomlands i drabbade områden så håller man sig hemma i 2 veckor för säkerhets skull och framförallt vara 100 % frisk när man återkommer till våra aktiviteter.

* Alla inomhusträningar är inställda.

* Utomhusträningar fortsätter vi genomföra. Vi ber alla spelarföräldrar etc. som är närvarande vid träningar att stå uppe vid staketet och därmed en bra bit ifrån spelare och ledare.

* Utomhusmatcher fortsätter vi spela. Vi ber alla spelarföräldrar och övrig publik att stå uppe vid staketet eller på motsatt sida av lagen och därmed en bra bit ifrån spelare och ledare.

* Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer är det helt ok med utomhusaktiviteter (under förutsättning att det är färre än 500 deltagare). Det är bra för barnen att röra på sig, få frisk luft och träffa sina vänner, så länge dom är friska såklart. Fast självfallet respekterar vi i Kulladals FF om man som enskild spelarförälder (eller spelare) känner oro och vill att sitt barn ska stå över träning/match. Vänligen meddela tränarna vid eventuell frånvaro.

* Vid matcher hälsar vi innan och tackar våra motståndare och domare efter, FAST INTE med handskakningar, high five eller dylikt. Räcker med vänliga ord.

* Dela inte vattenflaskor med någon annan.

* Våra yngre lag undviker omklädningsrum, både till träningar och matcher.

* Kansliet är stängt tillsvidare för besök. Går bra att nå oss via mail (kansli@kulladalsff.se), så kan ni få svar på eventuella frågor eller önskemål.

* Utbildningar och möten såsom föräldramöte skjuts upp tillsvidare. I vissa fall hålls möten utomhus.

* Tänk på att inte sprida rykten. Håll er till Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer.

* Återigen. VIKTIGT att INTE närvara på eller kring våra aktiviteter (träningar, matcher, möten etc.) om man är sjuk eller visar minsta tendens på sjukdomssymptom. Gäller spelare, ledare, spelarföräldrar och övrig publik. Så miniminerar vi smittorisken.

Det är detta som gäller i Kulladals FF tillsvidare. Skulle Folkhälsomyndigheten (eller regeringen) komma med andra direktiv eller rekommendationer, så följer vi dessa. Ny information kommer ifall detta sker.

TA HAND OM ER.
A-laget vidare till semifinal i MM
2020-03-15 09:24
Kulladals FF:s A-lag vann under lördagen kvartsfinalen i Malmömästerskapet mot division 5-laget NK Croatia med uddamålet 1-0. En rättvis seger och nu väntar semifinal i april. Innan dess ska övriga kvartsfinaler spelas och lottning ske för att se vem vår motståndare blir. Bra jobbat boys och grattis till avancemanget. Mer information om KFF A-lag finns att läsa på lagledare Björn Nelins väluppdaterade Blogg 1938.
Inbjudan till Fotbollsskolan 2020
2020-03-07 08:36


Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2014 och 2015 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

 

Träningen äger rum på gräs på Kulladals Idrottsplats,

Tisdagar 17:30 – 18:30.

 

Första träningen är tisdagen 21 april och inskrivning av barnen sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress och förälders mail.

 

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen.

Vänligen meddela ert intresse innan eller i samband med någon träning.

 

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 21/4 - 9/6.
Den andra startar 18/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

 

Medlemsavgiften 2020 är 539:- Digital faktura skickas till er mail.

När avgiften är betald erhålls t-shirt, vattenflaska och teknikboll.Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail
jonascajerby@hotmail.com

P07 Cupsegrare
2020-03-01 18:09
I Sparbanken Skåne Cup i Sjöbo stod KFF-glädjen högt i tak på lördagskvällen när Kulladals FF:s talangfulla Pojkar 07 fullt rättvist vunnit finalen. KFF Blå imponerade cupen igenom med sin tekniska, offensiva fotboll och extra kul att laget var som bäst när det gällde som mest. Visst spelade laget bra redan när man välförtjänt vann gruppen, fast i semifinalen mot Lev 06 (seger 3-1) och i finalen mot Sjöbo (seger 2-0) höjde killarna nivån ytterligare ett snäpp. Två väldigt bra prestationer gav två klara segrar och en härlig cupseger! Mycket bra killar och STORT GRATTIS!

KFF Vit visade upp en bra försvarsdisciplin, där alla spelare kämpade stenhårt. Endast två insläppta mål på tre matcher är jättebra. Anfallsmässigt försökte man rulla boll, fast var lite uddlösa sista tredjedelen. Fast det kommer och det starka försvarsspelet ska tas med vidare. Bra jobbat killar!

Sammanfattningsvis en rolig cupupplevelse med mycket glädje och underbar kamratskap. Dels mellan samtliga KFF-spelare, oberoende av lagtillhörighet och med spelare i andra lag. Och detta kryddat med framgångar på plan. Lagets duktiga spelare har tagit ytterligare kliv framåt under ledning av sina engagerade och duktiga tränare. Kulladals FF P07 är onekligen ett starkt och välmående lag.
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer
Samarbetspartners