Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Jättebra match av F2012/2013
2021-09-23 08:52

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013 gjorde en jättebra match hemma mot Anderslöv. Det sprudlade av energi och spelglädje hos KFF-spelarna. Under ledning av sina duktiga tränare har KFF-spelarna utvecklat sin bollkontroll och passningsspel på ett imponerande sätt, inte minst med tanke på så kort tid som laget faktiskt varit tillsammans. Och alla KFF-spelarna kämpar även i försvarsspelet, både i medgång och motgång. I matchen mot Anderslöv var det mycket som fungerade och flera mål framåt blev det. Och härlig segerglädje i KFF-lägret efter matchen. Mycket bra tjejer! 💙

Kulladals FF F2012/2013/2014 växer för varje vecka. Kamratskapen och glädjen är underbar i laget. Och spelarna erbjuds en seriös, bra och rolig träning, vilket märks i den stora utvecklingen hos spelarna och laget. Målsättningen är att till våren ha ytterligare ett lag i seriespel.

Härlig segermatch för P2013
2021-09-21 14:07

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 vann en välspelad och tuff match i helgen mot Fc Rosengård. En rolig match mellan två jämnbördiga jättebra lag där KFF drog längsta strået och vann den spännande matchen med 3-2. Och stor segerglädje i KFF-laget efter matchen. Matchen var fylld av spelglädje, fina tekniska prestationer och bra spel. Vilken härlig match det var. Mycket bra killar!

KFF P2013 är ett mycket talangfullt och starkt lag. Truppen är bred med ca 35 spelare och med tre lag i seriespel. Lagets duktiga tränare gör ett kanonjobb med spelarna. Och spelarna har verkligen utvecklats enormt under året. Dessutom är glädjen och kamratskapen underbar i laget.

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Utvecklande matcher för F2011
2021-09-20 22:03

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 fortsätter sitt seriespel med utvecklande matcher. Det har blivit både segrar och förluster för KFF i serien och spelarna och laget har utvecklats mycket. I helgens match mötte KFF ett väldigt starkt Borgeby. Och trots att KFF förlorade matchen så gav man aldrig upp och man såg till att det blev en bra och spännande match. Ett bevis på vilken härlig lagmoral och kamratskap det finns i laget. Mycket bra tjejer!

Förlust för A-laget
2021-09-12 16:49

Det blev tyvärr förlust 2-3 för Kulladals FF:s A-lag borta mot Klagshamn. Enligt våra rapporter var det väl inte helt orättvist att Klagshamn vann. Fast var överlag en jämn match, som KFF kunde fått en pinne med sig ifrån. Mot topplagen har dock KFF inte haft det som krävs för att vinna, hittills. Nya tag nästa helg boys!

Mer om matchen och om KFF A-lag finns att läsa på lagledare Björn Nelins Blogg 1938.

Nisse Bagaren förlänger med A-laget
2021-09-12 11:53

Kulladals FF har redan gjort klart med Nils Erik "Nisse Bagaren" Persson för ytterligare en säsong som huvudtränare för A-laget. Glädjande nyheter att Nisse väljer att förlänga sitt kontrakt över säsongen 2022. Under Nisses ledning har energin och den starka kampmoralen, som länge karaktäriserat KFF A-lag, återskapats i truppen. Samtidigt så har flera unga spelare givits speltid i A-laget.  BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG 💙

F2012/2013/2014, 23/09 09:08