Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
P03 i P17 Nationell slutspel
2020-09-27 17:04
Dags för slutspel i P17 Nationell och Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 är ett av lagen som tagit sig dit. Bara det en grym prestation. Dagens match mot Kristianstad var en mycket bra, välspelad och tempofylld match mellan två bra lag. KFF tog ledningen med 1-0 i andra halvlek, fast Kristianstad vände på steken. Dock skulle KFF få det sista ordet när man välförtjänt kvitterade till 2-2 med ett par minuter kvar av matchen. Oavgjort var rättvist och överlag gjorde KFF en stark prestation. Mycket bra killar!

P17-slutspelets första runda avgörs i gruppform med 4 lag, där gruppsegraren kvalificerar sig för vidare spel i slutspelet. Nästa lördag väntar ånyo hemmamatch för KFF, då mot Karlskrona.
Glädjefyllda matcher för Fotbollsskolan
2020-09-27 10:45
Det var spelglädje i massor när Kulladals FF Fotbollsskolans spelare födda 2014 spelade sina allra första matcher. Två matcher denna lördagen och två matcher föregående lördag. KFF använde sig av nya spelare till varje match, sammanlagt 36 spelare. Och det var verkligen en glädjens stund för alla barnen. Motståndare var våra vänner från Oxie SK och spelformen 5-5 fungerade alldeles utmärkt. Trots den unga åldern på spelarna bjöds publiken på fin teknik, mycket fart, många mål och även strålande målvaktsspel. Alla spelarna i både Kulladals FF och Oxie SK var jätteduktiga. Kamratskapen var på topp och spelarna ser redan framemot nya matcher. Härligt!
Storseger för P2011
2020-09-26 18:26
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2011 bjöd på sprudlande anfallsfotboll i hemmamatchen mot Limhamn. Seger 8-0 och KFF-spelarna visade upp en enorm kämpaglöd och fint spel. KFF P2011 är inne på en mycket positiv resa där sammanhållning, spelglädje, kampmoral och teknik utvecklas mycket för varje vecka. Både spelare och tränare bidrar på ett utmärkt sätt. Mycket bra killar!
Tung förlust för A-laget
2020-09-26 17:59
Det blev tyvärr en blytung 0-2 förlust för Kulladals FF:s A-lag i hemmamötet med Tomelilla. Att det var en match mellan två lag som är inblandade i bottenstriden märktes med icke önskvärd tydlighet i spelet. Ett energistarkare Tomelilla vann rättvist matchen och nu är goda råd dyra för KFF. Positivt att man i sista omgången har allt i egna händer för att rädda en kvalplats. Seger mot Nike borta och kvalplatsen är säkrad. Skulle dessutom Tomelilla tappa poäng mot topplaget Malmö City så klarar KFF sig kvar i div. 3. Så mycket att vinna nästkommande söndag. Kom igen boys!
Serieseger för P03
2020-09-19 19:08
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 03 SERIESEGRARE i P17 Nationell div. 1. En fantastisk prestation av samtliga KFF-spelare och tränare. Glädjen och segersången efter 5-0-viktorian borta mot Falkenberg och säkrad serieseger var helt underbar. Detta är en stor bedrift och en stor framgång både för P03 och Kulladals FF:s starka ungdomsverksamhet. Ni är grymma killar! Njut nu av detta i helgen. Nästa vecka väntar fokus på stundande slutspel, som kommer bli en jätterolig utmaning. Härligt killar och STORT GRATTIS!!
P03, 27/09 17:12
P03, 19/09 19:18