Välkommen till Kulladals FF:s hemsida
Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av seniorspelarna ska komma från de egna leden.
Bra utveckling i P09
2020-05-31 20:50
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 09 spelade i helgen två matcher. På lördagen mötte KFF Blå Kvarnby. En välspelad match mellan två mycket bra lag. KFF gjorde en kanonmatch och vann välförtjänt med ett par måls marginal. KFF imponerade med aggressivt försvarsspel och teknisk anfallsfotboll. På söndagen mötte KFF Vit Lilla Torg. KFF-spelarna försökte rulla boll och kämpade på beundransvärt. Dock var motståndet övermäktigt denna gång och det blev klar förlust. Fast överlag ser hela Kullladals FF P09 bra ut. Skickliga och engagerade tränare leder laget. Både spelare och lag utvecklas bra och lagandan är stark. Mycket bra killar!
Bra prestation av F08/09
2020-05-31 18:52
Kulladals FF:s duktiga Flickor 08/09 har tagit stora kliv framåt och i lördagens hemmamatch mot Dalby gjorde man en riktigt bra prestation. I två perioder höll man jämna steg med sina duktiga motståndare, både spel- och målmässigt. KFF-spelarna visade prov på fint passningsspel och stor löpvilja. I tredje perioden tröt orken och Dalby kunde vinna matchen. Fast KFF-spelarna kämpade vidare ändå så gott man kunde och sammantaget var det en jättebra match av KFF. Framtiden ser ljus ut för Kulladals FF F08/09. Mycket bra tjejer!

Till hösten är förhoppningen att kunna ha två lag i seriespel. Så fler tjejer födda 2008 och 2009 är välkomna till vårt härliga gäng. Kamratskapen är underbar i laget och under ledning av lagets duktiga tränare så tar spelarna och laget fotbollsmässiga kliv framåt hela tiden.
Underhållande segermatch för P2011
2020-05-31 12:16
Efter lång väntan var det under lördagen äntligen seriepremiär för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2011. Och det kunde knappast slutat bättre. Under ledning av ny tränarstab spelade killarna en bra och helt jämn match mot Klagshamn. Den mycket underhållande matchen svängde fram och tillbaka resultatmässigt. När alla trodde att det skulle sluta oavgjort skapade KFF en sista anfallsattack och med matchens sista spark lyckades KFF göra 5-4. Överlyckliga KFF-spelare såklart. Överlag en bra insats, med enorm kämpaglöd och härlig spelglädje av samtliga KFF-spelare, både målvakt och utespelare. Mycket bra killar!
Fin avslutning av P06
2020-05-29 21:56
Kvällsmatch i solen för Kulladals FF:s duktiga P06 Vit hemma mot Staffanstorp. I två perioder visade KFF-spelarna att dom verkligen kan. Tyvärr förstörde en horribel första period ett gott resultat. Fast KFF-spelare och tränare ska ta med sig den fina spelmässiga prestationen och starka lagmoralen från de två avslutande perioderna. Då var KFF väl så bra som sina duktiga motståndare, både i spel och antal mål. Mycket bra killar!
Matchrik helg för P2010
2020-05-24 18:52
Det var en matchrik Kristi himmelsfärdshelg för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 med dubbla matcher mot både Hyllie och Bara. Lag Blå gjorde en kanonprestation mot ett bra Hyllie. Starkt försvarsspel och jättebra offensivt spel genererade i en rättvis seger. Lag Vit följde upp med en storseger mot ett annat Hyllie-lag. Härlig offensivlusta renderade i många fina mål. Tyvärr ingen lagbild, fast kommer fler tillfälle. Lag Blå spelade ytterligare en match i helgen, mot Bara. Saknaden av nyckelspelare blev betydligt större än det borde vara. En svag prestation tyvärr och klar förlust mot ett bra Bara. Lag Svart mötte ett annat Bara-lag. Med stor kämpaglöd och bra spel besegrades Bara med klara siffror. Överlag en jättebra prestation. Var en givande och fin fotbollshelg för KFF P2010, som tar fina kliv framåt i sin utveckling. Mycket bra killar!
P09, 31/05 21:00
F08/09, 31/05 19:04