SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2010

Vi är ett härligt gäng duktiga killar, med många bra tränare, som har jätteroligt tillsammans och hjälps åt att utvecklas som fotbollsspelare. 2020 var året som spelarna och laget tog enorma kliv framåt. Siktet är högt inställt. Både bredd och spets är stark. Säsongen 2021 kommer vi fortsatt seriespela med lag på alla nivåer och dessutom spela spännande cuper. Det kommer även finnas möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper i klubben.

 
För information och frågor kontakta huvudtränare Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Utveckling och glädje i KFF P2010
2021-09-07 14:48

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 har en stor spelartrupp på hela 48 spelare. Fast med god organisation och duktiga tränare, så fungerar verksamheten utmärkt. KFF P2010 seriespelar med 4 lag, på olika nivåer. En högt bidragande anledning till att laget har så många spelare och till den starka utveckling och glädje som finns bland spelarna. Alla som tränar ges regelbundet med matchspel och alla får möjlighet att spela fotboll utifrån sina förutsättningar och får en ärlig chans att lyckas med sina dribblingar, passningar etc.

 

I helgens matcher blev det både segrar och förluster. KFF Blå tog en storseger i A-serien mot Åkarp, efter bländande fotboll och flertalet vackra mål. KFF Gul förlorade en jämn match i C-serien mot Hyllie, där KFF ändå gjorde en bra match. KFF Orange förlorade en jämn match i B-serien mot Lunds BK, bra spel där effektiviten i avslutslägena avgjorde. KFF Grön vann med ett par mål mot Staffanstorp i en annan C-serie, där KFF avgjorde i tredje perioden efter en överlag fin prestation. Både spets och bredd är väldigt stark i Kulladals FF P2010. Mycket bra alla spelare och tränare!

 

Det har blivit både segrar och förluster i alla serierna för KFF P2010. Och sånt lär man sig av. Många spelare har varit med och spelat i mer än en av lagets serier. Framförallt har utvecklingen gått framåt enormt. Både individuellt och som lag. Spelglädjen och kamratskapen är fantastisk, så framtiden ser onekligen ljus ut för Kulladals FF P2010. Härligt killar!

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Strålande prestationer
2021-06-20 09:53

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 bjöd på strålande prestationer och två härliga vinster under lördagens matcher i sommarhettan. Först match på A-nivån borta mot Torn och KFF-spelarna agerade med stor spelglädje och frenesi. I stort sett hela matchen visade KFF upp ett mycket bra spel. Det genererade i mängder av målchanser och många mål. Tvåsiffrig storseger och KFF-spelarna har onekligen tagit enorma kliv framåt under vårsäsongen. Helnöjda KFF-spelare och tränare efter matchen, med all rätt. Mycket bra killar!

 

Två timmar senare väntade hemmamatch på B-nivån mot våra vänner i Olympic. Mycket prestige såklart i derbyt, fast fin stämning. I en jämn match var KFF det spelförande laget och också laget som skapade flest målchanser. Dock underläge inför sista perioden, fast i KFF ger vi oss aldrig. Kämpaglöden och lagandan var imponerande att skåda när KFF vände till välförtjänt seger 4-3. Och vilken härlig segerglädje efter matchen. Mycket bra killar!

 

Kulladals FF P2010 har också två lag på C-nivån (varav några spelare som normalt spelar här fick chansen mot Olympic). Seriespelet avslutades för dessa lag förra helgen. Båda lagen har utvecklats stort, vilket visat sig i både spel, laganda och resultat. Mycket bra killar!

 

KFF P2010 är en stor trupp på 47 spelare och 11 tränare. Tillsammans har man gjort ett utomordentligt jobb och alla spelare ges möjlighet att utvecklas utifrån sig nuvarande fotbollsmässiga nivå. Det har givit fina resultat, där spelarna utvecklats mycket och kommer garanterat fortsatt göra så. Både bredd och spets är stark. Kamratandan och glädjen för sin fotboll är fantastisk. Framtiden ser verkligen ljus ut för Kulladals FF P2010. O A O A E, VI E KULLADALARE!!

Bra cupspel
2020-10-18 16:41
Kulladals FF:s P2010 var under lördagen och spelade cupen Lunds BK 7-manna Kickoff med två lag. KFF Orange spelade på svår nivå och vann alla sina 3 matcher. Riktigt starkt gjort. KFF inledde med en bra match mot FC Trelleborg och sen en mindre bra mot Hyllie. Två helt jämna och målrika matcher som båda slutade med uddamålssegrar för KFF. I avslutande matchen mot Atletico Malmö gjorde ett taggat KFF en kanonmatch. Seger 2-1, segersiffror i klart underkant. KFF var mycket bättre än sin motståndare. Överlag en bra cupinsats, där samtliga KFF-spelare visade upp fin teknik och en enorm vilja. Mycket bra killar!

KFF Blå spelade på mellan nivå och gjorde tre bra prestationer. I första matchen besegrades LB07 klart, efter bra anfallsspel av KFF. I andra matchen väntade betydligt tuffare motstånd i Astrio. KFF stod upp väl, fast Astrio vann med uddamålet. I tredje matchen mot Dösjöbro visade KFF-spelarna upp en enorm lagmoral när tre-måls-underläge hämtades upp till oavgjort. Överlag en bra cupinsats av samtliga KFF-spelare, som agerade med stor energi och spelet satt fint långa stunder. Mycket bra killar!

Det var en trevlig, välorganiserad cup. Tyvärr i spelformen Liten 7-manna. De alldeles för små planerna leder till mer kamp än teknisk fotboll. KFF-spelarna har ändå kämpat på med stor spelglädje och grym laganda. Även utanför plan hade killarna skoj tillsammans och kamratskapen är fantastisk. Kulladals FF P2010 är ett mycket bra lag med bra tränare och bra spelare. Laget satsar hårt och målmedvetet och har samtidigt roligt tillsammans.
Fina segrar
2020-09-19 15:38
Det blev två fina segrar under lördagen. Först en mycket stark 9-4-seger för KFF Orange mot Malmö FF i A-serien. De ett år yngre MFF-motståndarna var tekniskt skickliga, fast ett betydligt mer kraftfullt KFF tog mestadels musten ur dom med enorm energi, hårt jobb och snabba omställningar. KFF visade prov på ett disciplinerat och uppoffrande försvarsspel. Utifrån detta vann man mängder av dueller som genererade i fina omställningslägen som KFF-spelarna hanterade utmärkt. Många målchanser skapades och på flera av dessa gjordes ju också mål. En lagseger, dock måste 8-målskytten Ajdin lyftas fram extra. Överlag en jättebra prestation av samtliga KFF-spelare. Mycket bra killar!

KFF Vit spelade en spännande match mot Skurup, som KFF till slut vann med 4-2. Det var en jämn match, fast i de två första perioderna vägde det över till KFF:s fördel både spelmässigt och chansmässigt. Det speglades också i ställningen 3-0. I den tredje perioden tröt orken för KFF-spelarna som inte tog samma fina löpningar hemåt som i de två första perioderna. Och vips var ställningen endast 3-2 och nu stod matchen och vägde. Zacke i KFF-målet gjorde några viktiga räddningar och när KFF istället gjorde det befriande 4-2 kändes matchen avgjord. Överlag en jättebra prestation av samtliga KFF-spelare. Alla jobbade berömvärt för varandra och passningsspelet satt långa stunder riktigt bra. Mycket bra killar!
Stark vändning av Lag Blå
2020-09-13 19:43
Lag Blå stod för en mycket stark vändning i hemmaderbyt mot Lindeborg. 0-3 underläge vändes till en imponerande seger 8-3. Vilken grym lagmoral. Med stor energi och fin teknik så skapades mängder av målchanser och efterhand kom också utdelningen i form av mål. En bra prestation av KFF och välförtjänt segerglädje efter match. Mycket bra killar!
 
Sponsorer
Samarbetspartners