Välkomna till Kulladals FF P2010

Vi är ett härligt gäng duktiga killar, med många bra tränare, som har jätteroligt tillsammans och hjälps åt att utvecklas som fotbollsspelare. 2020 var året som spelarna och laget tog enorma kliv framåt. Siktet är högt inställt. Både bredd och spets är stark. Säsongen 2021 kommer vi fortsatt seriespela med lag på alla nivåer och dessutom spela spännande cuper. Det kommer även finnas möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper i klubben.

För information och frågor kontakta huvudtränare Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Bra cupspel
2020-10-18 16:41
Kulladals FF:s P2010 var under lördagen och spelade cupen Lunds BK 7-manna Kickoff med två lag. KFF Orange spelade på svår nivå och vann alla sina 3 matcher. Riktigt starkt gjort. KFF inledde med en bra match mot FC Trelleborg och sen en mindre bra mot Hyllie. Två helt jämna och målrika matcher som båda slutade med uddamålssegrar för KFF. I avslutande matchen mot Atletico Malmö gjorde ett taggat KFF en kanonmatch. Seger 2-1, segersiffror i klart underkant. KFF var mycket bättre än sin motståndare. Överlag en bra cupinsats, där samtliga KFF-spelare visade upp fin teknik och en enorm vilja. Mycket bra killar!

KFF Blå spelade på mellan nivå och gjorde tre bra prestationer. I första matchen besegrades LB07 klart, efter bra anfallsspel av KFF. I andra matchen väntade betydligt tuffare motstånd i Astrio. KFF stod upp väl, fast Astrio vann med uddamålet. I tredje matchen mot Dösjöbro visade KFF-spelarna upp en enorm lagmoral när tre-måls-underläge hämtades upp till oavgjort. Överlag en bra cupinsats av samtliga KFF-spelare, som agerade med stor energi och spelet satt fint långa stunder. Mycket bra killar!

Det var en trevlig, välorganiserad cup. Tyvärr i spelformen Liten 7-manna. De alldeles för små planerna leder till mer kamp än teknisk fotboll. KFF-spelarna har ändå kämpat på med stor spelglädje och grym laganda. Även utanför plan hade killarna skoj tillsammans och kamratskapen är fantastisk. Kulladals FF P2010 är ett mycket bra lag med bra tränare och bra spelare. Laget satsar hårt och målmedvetet och har samtidigt roligt tillsammans.
Fina segrar
2020-09-19 15:38
Det blev två fina segrar under lördagen. Först en mycket stark 9-4-seger för KFF Orange mot Malmö FF i A-serien. De ett år yngre MFF-motståndarna var tekniskt skickliga, fast ett betydligt mer kraftfullt KFF tog mestadels musten ur dom med enorm energi, hårt jobb och snabba omställningar. KFF visade prov på ett disciplinerat och uppoffrande försvarsspel. Utifrån detta vann man mängder av dueller som genererade i fina omställningslägen som KFF-spelarna hanterade utmärkt. Många målchanser skapades och på flera av dessa gjordes ju också mål. En lagseger, dock måste 8-målskytten Ajdin lyftas fram extra. Överlag en jättebra prestation av samtliga KFF-spelare. Mycket bra killar!

KFF Vit spelade en spännande match mot Skurup, som KFF till slut vann med 4-2. Det var en jämn match, fast i de två första perioderna vägde det över till KFF:s fördel både spelmässigt och chansmässigt. Det speglades också i ställningen 3-0. I den tredje perioden tröt orken för KFF-spelarna som inte tog samma fina löpningar hemåt som i de två första perioderna. Och vips var ställningen endast 3-2 och nu stod matchen och vägde. Zacke i KFF-målet gjorde några viktiga räddningar och när KFF istället gjorde det befriande 4-2 kändes matchen avgjord. Överlag en jättebra prestation av samtliga KFF-spelare. Alla jobbade berömvärt för varandra och passningsspelet satt långa stunder riktigt bra. Mycket bra killar!
Stark vändning av Lag Blå
2020-09-13 19:43
Lag Blå stod för en mycket stark vändning i hemmaderbyt mot Lindeborg. 0-3 underläge vändes till en imponerande seger 8-3. Vilken grym lagmoral. Med stor energi och fin teknik så skapades mängder av målchanser och efterhand kom också utdelningen i form av mål. En bra prestation av KFF och välförtjänt segerglädje efter match. Mycket bra killar!
Härlig seger för Lag Svart
2020-09-13 19:36
Ladda album (+1 bilder) >>
Det blev en härlig 3-1-seger för Lag Svart i hemmamötet med Bellevue. Det var en jämn och bra match med mycket spänning och bra målvaktsspel i båda lagen. KFF-spelarna visade upp en enorm kämpaglöd för varandra och fin teknik. Stor segerglädje i KFF-lägret efter matchen. Mycket bra killar!
Matchrik helg
2020-05-24 19:06
Ladda album (+3 bilder) >>
Det var en matchrik Kristi himmelsfärdshelg för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 med dubbla matcher mot både Hyllie och Bara. Lag Blå gjorde en kanonprestation mot ett bra Hyllie. Starkt försvarsspel och jättebra offensivt spel genererade i en rättvis seger. Lag Vit följde upp med en storseger mot ett annat Hyllie-lag. Härlig offensivlusta renderade i många fina mål. Tyvärr ingen lagbild, fast kommer fler tillfälle. Lag Blå spelade ytterligare en match i helgen, mot Bara. Saknaden av nyckelspelare blev betydligt större än det borde vara. En svag prestation tyvärr och klar förlust mot ett bra Bara. Lag Svart mötte ett annat Bara-lag. Med stor kämpaglöd och bra spel besegrades Bara med klara siffror. Överlag en jättebra prestation. Var en givande och fin fotbollshelg för KFF P2010, som tar fina kliv framåt i sin utveckling. Mycket bra killar!