SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2010

Välkommen till Kulladals FF P2010. Vi är ett härligt gäng duktiga killar, med många bra tränare, som har jätteroligt tillsammans och hjälps åt att utvecklas som fotbollsspelare. Siktet är högt inställt. Både bredd och spets är stark. Säsongen 2022 kommer vi fortsatt seriespela med lag på alla nivåer och dessutom spela spännande cuper. Det kommer även finnas möjlighet till träning och match med äldre åldersgrupper i klubben.

 
För information och frågor kontakta Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Stark vändning i P09-serien
2022-06-17 18:00

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 stod för en stark vändning mot LB07 i P09-serien. Och 4-3 segern var lika skön som efterlängtad. KFF har presterat mycket bra i denna tuffare serie och anpassat sig mer än väl till 9-manna-fotbollen. Detta var tredje segern i serien och KFF har dessutom förtjänat än fler poäng än vad man tagit. Torsdagkvällens match bytte skepnader med de olika perioderna. En första period där KFF imponerade med fin teknisk offensiv fotboll och ledningen med 2-0 borde varit flera mål större. En andra period där KFF tappade det mesta och ett starkt kämpande LB07 jämnade ut spelet och vände på matchen till 2-3. I tredje perioden visade KFF-spelarna prov på en enorm lagmoral och kämpaglöden fullständigt brann när KFF-spelarna forcerade framåt och även vann tillbaka bollar snabbt. Anfallstrycket gav också välförtjänt utdelning när KFF vände på matchen till seger 4-3. Visst borde det blivit några mål framåt till, fast vilken bra prestation. KFF dominerade denna matchen stort i två perioder (jämnt i den andra) och var laget som skapade klart flest målchanser. Spelarna var förståeligt trötta efter matchen, fast välförtjänt nöjda med sin prestation och det var lagets tränare med. En fullt rättvis vinst och stor segerglädje i KFF-lägret efter matchen. Kulladals FF P2010 är fullt av duktiga, talangfulla spelare varav några tongivande saknades i denna matchen och siktet är högt inställt. Under ledning av sina duktiga tränare så blir både spelarna och laget bättre och bättre dag för dag. Mycket bra killar! 💙

 

Nya duktiga spelare födda 2010 (ska kunna hantera A-nivå i åldersklassen) som vill satsa på sin fotboll och vara med på resan att utmana de allra bästa P2010-lagen är välkomna att kontakta huvudtränare Jonas (jonascajerby@hotmail.com) för provträning.

Starkt cupspel
2022-05-30 22:10

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 stod för ett mycket starkt cupspel med ett späckat program under kristi himmelsfärdshelgen. På lördagen spelade KFF Blå med ett lag i P09-klassen i Cup Halmstad. En väldigt fin cup mot högklassigt motstånd och KFF gjorde en strålande prestation och tog sig till kvartsfinal. I gruppspelet vann KFF först mot IFK Valla med 1-0, segersiffror klart i underkant. Därefter två jämna tuffa matcher mot riktigt bra motstånd i form av Örgryte och Husqvarna. Båda matcherna slutade rättvist oavgjort 0-0 respektive 1-1 och KFF var välförtjänt klara för kvartsfinal i A-slutspelet. I kvartsfinalen mot ett väldigt storvuxet IFK Fjärås gjorde KFF en enorm kämpainsats. Det mastiga spelschemat med även fem cupmatcher i torsdags i benen började dock ta ut sin rätt, då KFF-spelarna förståeligt inte var lika rappa som tidigare. Fast försvarsspelet var extremt uppoffrande och stabilt och matchen slutade oavgjort 0-0. Tyvärr förlorade KFF matchen på straffar, fast trots förlusten en kul upplevelse med straffsparksläggning för killarna. Och KFF-spelarna och tränarna var med all rätta nöjda med sin cupinsats. KFF släppte endast in 1 mål under ordinarie tid på hela cupen. Imponerande! Offensivt fungerade mycket spelmässigt. Visst önskvärt med fler mål, fast fint passningsspel och många målchanser skapades och nästa gång sitter dom. Mycket bra killar!

 

KFF Blå spelade också under torsdagen med två jämnstarka lag i P2010-klassen i BIF-Cupen. Sammanlagt 10 matcher spelade KFF. 8 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust blev slutfacit och framförallt många bra prestationer av samtliga KFF-spelare och båda lagen. (På bilden tillsammans med småbrödrarna i KFF P2013).

 

KFF Gul och KFF Grön hade mixat ihop ett lag för spel under torsdagen i P2010-klassen i BIF-Cupen. 5 matcher spelades och det blev både segrar och förluster för KFF. Framförallt många bra spelmässiga prestationer. Under söndagen hade KFF Grön och KFF Gul vardera ett lag i Åshöjden Cup mot tuffare motstånd än det man möter i serien. Och så roligt att se hur väl KFF-spelarna hanterade denna utmaning. Kämpaglöden var enorm och spelmässigt såg det långa stunder riktigt bra ut. Resultatmässigt idel jämna matcher, där KFF vid flertalet tillfälle inte hade marginalerna på sin sida. Fast prestationerna var bra. Mycket bra killar!

 

Spelarna i Kulladals FF P2010, i alla grupperna, har tagit stora kliv framåt i sin utveckling under vårsäsongen. Det syns också på lagets kvalité och prestationer och därigenom också resultat. Laget har flera duktiga tränare och är fullt av talangfulla spelare som tillsammans siktar högt. Glädjen, kamratskapen och lagandan är fantastisk. Framtiden ser verkligen ljus ut för Kulladals FF P2010.
O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Fin segermatch av lag Grön
2022-04-23 17:12

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 lag Grön gjorde en riktigt bra prestation i segermatchen mot Hyllie. Innan matchen var fokus på att våga rulla boll, att springa och kämpa för varandra och att ha en positiv bra laganda. Och allt detta sköttes utmärkt av KFF-spelarna. Med det kommer bra prestationer, laget blir bättre och resultaten blir oftast bättre med. Så många fina anfall ledde till många målchanser och 8 mål framåt. Löpviljan var enorm både framåt och bakåt. En bidragande anledning till noll insläppta mål i matchen. Alla KFF-spelare förtjänar beröm för sin insats. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Seger i 9-manna-premiär
2022-02-22 21:24

Under lördagen spelade Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 sin premiärmatch i 9-manna-fotboll mot Kvarnby. Det var förväntansfulla spelare i båda lagen, som med stor energi, spelglädje och fin teknik visade att man hanterar 9-manna väl. Matchen var jämn och intensiv mellan två bra lag, där Kulladals FF till slut segrade rättvist med 2-1. Stor segerglädje bland KFF-spelarna efter matchen. En rolig och givande match där KFF-spelarna verkligen gav 100 % för varandra. Mycket bra killar! 💙

Bra inomhusfotboll
2021-11-22 22:42

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 Grupp Blå bjöd på mycket fin teknisk fotboll i inomhuscupen Trianon Olympic Cup. Och med bra spel kom också resultatmässig framgång. KFF Orange vann samtliga sina tre matcher och det genom att vara spelförande via ett modigt offensivt spel. KFF Blå förlorade förvisso sin första match, fast fick därefter igång ett bra och fartfylld offensivt spel och då vann laget också sina två efterföljande matcher. En mycket bra cupinsats av samtliga KFF-spelare och tränare. Extra roligt att se hur modiga KFF-spelarna var med boll och hur man med teknisk skicklighet spelade sig fram till spelövertag, målchanser och mål. Mycket bra killar! 💙

 

Samtidigt var P2010 Grupp Grön och Grupp Gul i Uppåkra Cup med vardera ett lag. Det blev både segrar och förluster för KFF. Överlag gjorde spelare och tränare en bra turnering. Mycket bra killar! 💙

 

Kulladals FF P2010 har en stor och stark trupp på 50 spelare, så alla kunde inte ges speltid denna helg. Fast laget är anmält till flera cuper i vinter, så det kommer bli inomhuscuper för alla.

 
Sponsorer
Samarbetspartners