Välkommen till Kulladals FF F2010/2011

Välkommen till Kulladals FF Flickor födda 2010 och 2011. Laget tränar tillsammans utomhus på tisdagar och torsdagar.  Spelglädjen är härlig och spelarna och laget har utvecklats jättemycket. Säsongen 2022 kommer fortsatt seriespela med 2 lag. När möjligheterna ges så kommer vi också spela spännande cuper.

Alla tjejer födda 2010 och 2011 är välkomna att kontakta oss. Kamratskapen i laget är fantastisk och vi erbjuder en seriös fotbollsträning. Laget tränas av duktiga tränare.

För mer information kontakta lagets tränare (F2010) Simon (simon.daleke@hotmail.com) eller (F2011) Daniel (danieljeppsson@yahoo.se).

Mycket bra seriespel
2022-06-12 19:40

Stark inledning på seriespelet
2022-05-01 17:48

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2010 har inlett seriespelet riktigt starkt. Efter lördagens 4-1-seger mot Lilla Torg har bra prestationer genererat i två segrar och en oavgjord på lagets tre seriematcher. Spelarna och laget har tagit enorma steg i alla delar på planen. Det som sticker ut mest är inställningen och samarbetet. Alla spelare springer och jobbar mer och mer som ett lag. Alla bidrar på olika sätt oavsett vilken position man får spela på. I matchen i lördags framförallt lyckades KFF med uppspelen från egen målvakt på ett väldigt bra och oftast kontrollerat sätt. Varje spelare har utvecklat sin individuella bollbehandling vilket lett till att laget har kunnat börja bygga ett bättre passningsspel. Det är också på det sättet målen kommer. Mycket bra tjejer!

Träningsgruppen Kulladals FF F2010/2011 har också ett lag i F2011-serien och också här har KFF inlett starkt. Söndagens bortamatch mot Nova Eslöv slutade med en fin 3-1-seger för KFF. Utvecklingen i F2011-laget är densamma som i F2010-laget, med bra prestationer som följd. Kamratskapen och glädjen är lika fantastisk på träning som på match. Tränarna i KFF F2010/2011 gör ett mycket bra jobb tillsammans med spelarna. Framtiden ser onekligen ljus ut. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Härlig seger för F2011
2022-04-10 20:04

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 hade seriepremiär under söndagen borta mot Hyllie. Det blev en mycket spännande och jämn match där KFF drog det längstra strået och vann med 6-4. Trots underläge kämpade KFF-spelarna på med imponerande fightervilja och laganda. Det och ett bra samspel med boll och ett starkt målvaktsspel lade grunden till en härlig KFF-seger. Välförtjänt helnöjda KFF-spelare och tränare efter matchen. Mycket bra match tjejer! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Bra prestationer i Tomtecupen
2021-12-05 11:04

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2010/2011 spelade med två lag inomhus i Tomtecupen. Båda lagen gjorde bra prestationer och KFF-spelarna visade framförallt hur mycket dom utvecklats rent tekniskt. Bra bollkontroll, fina finter och dribblingar och många fina passningar och även starkt målvaktsspel. Flera mål framåt blev, med tillhörande härlig målglädje. Lagets duktiga tränare gör verkligen ett jättebra jobb tillsammans med lagets duktiga spelare.

KFF-lagen spelade vardera tre matcher och alla matcherna var jämna. Det blev blandade resultat, oavsett så kämpade KFF-spelarna på matcherna igenom. Lagandan är jättebra i Kulladals FF F2010/2011. Detta var allra första inomhuscupen för i stort sett alla KFF-spelare och glädjen var underbar. Både på plan under matcherna och utanför plan när spelarna pratade och skrattade tillsammans och såklart stöttade sina lagkamrater när dom spelade match. Detta var en rolig och givande cupupplevelse. Mycket bra tjejer! 💙

Cupframgång för F2011
2021-10-17 17:25

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 var under söndagen och spelade Trelleborg Cup. Tufft motstånd väntade mot Trelleborgs FF, Fc Hessleholm och Sjöbo IF, fast KFF stod upp på bästa sätt. Jättefina prestationer i alla matcher genererade i två segrar och en oavgjord. Riktigt bra gjort. En välförtjänt cupframgång för samtliga KFF-spelare och tränare. Och ett härligt bevis på den starka utvecklingen i laget. Kamratskapen och spelglädjen var på topp under hela cupen och segerlyckan gick inte att ta miste på. Mycket bra tjejer! 💙