SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF F2011

Välkommen till Kulladals FF Flickor födda 2011. Laget tränar utomhus på tisdagar och torsdagar.  Spelglädjen är härlig och spelarna och laget har utvecklats jättemycket. 2024 kommer laget seriespela med 2 lag och även och spela roliga cuper.

 
Tjejer födda 2011 är välkomna att kontakta oss för möjligheten till provträning. Kamratskapen i laget är fantastisk och vi erbjuder en seriös fotbollsträning. Laget tränas av duktiga tränare.
 
För mer information kontakta lagets tränare Daniel (danieljeppsson@yahoo.se).

 

Seger även i sista matchen i C-serie.
2024-06-23 18:53
Nöjda tjejer och tränare.

Även i sista matchen i C-serien så åker tjejerna KFF F2011 hem till Kulladal med en vinst i bagaget. 
Klara 3-1 mot Trelleborg FF och välförtjänt seger efter bra spel. Nu väntar lite ledighet och sommarlov innan vi tar nya tag i augusti.

Bra jobbat tjejer! 

Tack för den här säsongen!
2024-06-21 00:15

Fler bilder (+4) >>
Bästa gänget F2011 KFF

Till alla spelare och spelares föräldrar i Kulladals FF F2011.

 

Nu är ännu en säsong över och vi tränare vill tacka alla er tjejer som kommer och kämpar på träningar och matcher.

Vi har haft en tuff säsong med stora utmaningar med ett lag i C-serien och ett lag i A-serien och även om det varit blandade resultat är vi tränare stolta över våra tjejer. Precis som ni vill vi vinna alla matcher men verkligen vill annat och ibland är det riktigt riktigt tufft…. Men så är fotboll.

Man vinner och man förlorar.

Vi vill trots det titta tillbaka på säsongen där vi börja med spel i Vinterserien och fick utveckla oss i spelformen 9 mot 9. En kul utmaning och vi tycker ni klarat övergången från 7 manna till 9 manna riktigt bra.

 

Så vad har vi med oss den här säsongen?

  • Vinnare i Harlösaspelen som ett av de bästa tjejlaget som deltagit. (Pokalen står i prisskåpet i KFF)
  • Fjärdeplats i A-Finalerna i Vinterserien.
  • Andraplats i LB07 Indoorcup.
  • A-Finaler i Tjejcupen i Staffanstorp.
  • Och många spännande matcher.

Och vi tränare ser en utveckling hos er tjejer som är härligt att följa på både det idrottsliga och personliga planet, och att gå ut på fotbollsplanen på varje träning och match med er är veckans höjdpunkt vecka efter vecka och är så värt den tiden vi lägger ner.

Ni är ett fantastiskt gäng tjejer!

 

Och vi har faktiskt haft en del roligheter för vår gemenskap och sammanhållning.

Och då tänker vi på Hylliebadet där ni fick ha skoj i några timmar, Tosselilla med nästan hela laget, Kulladals FF dagen där ni fick beröm av många ledare som duktiga fotbollsspelare och sist men inte minst Föräldrarmatchen som ni vann med 7-3.

(Revansch krävs av oss föräldrar)

 

Så alla ni tjejer och föräldrar…

Kolla igenom bilderna här uppe från säsongen som varit och var stolta över er själva.

Nu väntar ett välförtjänt sommarlov och vi tränare och lagföräldrar tackar för ni är med oss och önskar er och era familjer en riktig härlig sommar så ses vi i augusti och tar nya tag och börjar säsongen med en cup i Ystad med övernattning.

Tack alla ni i KFF F2011 💙💙💙

Glad Midsommar och ha ett härligt lov!

Härlig vinst mot LB07!
2024-06-19 22:14
Firar 5-4 segern!

Då var dagen här… Sista matchen i A-serien mot LB07 som var en jämn och spännande match. 
Tjejerna tog tag i matchen direkt och tog ledningen med två snabba mål. Idag visa laget prov på riktigt fin fotboll med passningar, skott och snygga räddningar av vår målvakt. 
När hela laget står upp och peppar varandra så är ni jäkligt grymma och vi tränare blir riktigt stolta. 

En riktigt välförtjänt 5-4 vinst! Bra jobbat F2011.

Vinst mot Heleneholm.
2024-06-10 21:21
Laget och nicken i mål.

Förra veckan spela tjejerna en bortamatch mot Heleneholm. KFF tjejerna var taggade direkt från start och börja göra mål tidigt. Efter 3x25 minuter så visa siffrorna 1-9 till Kulladal FF och alla var nöjda med spelet. Det som trots allt stack ut var att laget gjorde sitt första nickmål i en match. Vi har tränat en del på att nicka och att få se ett mål på nick var riktigt kul. 
Bra jobbat tjejer! 💙

Tosselilla med laget!
2024-06-10 08:56
Hel gänget F2011

Vi drog med laget till Tosselilla och trots skiftande väder så fick vi en rolig dag. Och vi ledare älskar att hänga med detta gäng tjejer som alltid bjuder på skratt och skoj. Karusellerna gick varma och en del trotsa kylan och bada. Och ja vi var lite blöta i kläderna när vi åkte hem men vad gör det? Bästa gänget F2011 gör dagen till en riktigt lyckad utflykt.

Mot nya äventyr och matcher! 

 
Sponsorer
Samarbetspartners