Kulladals FF Flickor 2010/2011

Välkommen till Kulladals FF Flickor födda 2010 och 2011. Laget tränar utomhus på tisdagar och torsdagar 17:15 - 18:30 på Kulladals IP. Spelglädjen är härlig och spelarna och laget har utvecklats jättemycket. 2020 seriespelade vi med framgång med 1 lag. Vi kommer starta säsongen 2021 med seriespel med ett lag, fast siktet är inställt på 2 lag i seriespel till höst. När möjligheterna ges så kommer vi också spela spännande cuper.

Alla tjejer födda 2010 och 2011 är välkomna till oss. Ni kommer garanterat ha jätteroligt och få många nya kompisar. Kamratskapen i laget är fantastisk. Så bara kom och prova på. Ta gärna med era kompisar. Laget tränas av duktiga tränare i Mirlinda, Daniel och Ludvig.

För mer information kontakta lagets tränare Mirlinda (mirlindai@gmail.com) eller klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com)

Storseger
2020-10-10 16:52
Det blev en storseger 9-2 i lördagens hemmamatch mot Dalby. Framförallt en väldigt bra prestation. KFF-spelarna har blivit allt mer trygga med bollen och med positioner på plan. Viljan hos spelarna att prestera är stark, samtidigt som spelglädje och kamratskap är fantastisk. Ett härligt gäng helt enkelt som vill vinna och utvecklas. Tränare och spelare gör ett strålande jobb tillsammans och både nuet och framtiden ser ljus ut i KFF F2010/2011. Mycket bra tjejer!

Nya spelare välkomnas fortsatt till laget. Ambitionen är att ha två lag i seriespel. Så tveka inte att kontakta oss.
Stark utveckling i laget
2020-10-03 18:22
Kulladals FF:s Flickor 2010/2011 följde upp förra helgens storseger med ännu en stark prestation i hemmamötet med duktiga Linero. Det var en jämn och bra match och oavgjort 1-1 var rättvist. KFF visade upp både stark kämpaglöd och fin teknik. Spelarna är verkligen jätteduktiga. Efter matchen firade lagen den goda prestationen tillsammans och fick välförtjänta hyllningar av publiken. Mycket bra tjejer!

Spelarna och laget har utvecklats mycket under den korta tiden laget funnits. Glädjen och kamratskapen är fantastisk och lagets tränare erbjuder en seriös och bra fotbollsutbildning. Och så roligt att gruppen växer och numera består truppen av drygt 20 spelare. Fler tjejer födda 2010 och 2011 är välkomna till vårt härliga gäng. Bara att kontakta tränarna eller fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Premiärseger
2020-08-15 21:36
Under lördagsmorgonen spelade Kulladals FF:s nystartade Flickor 2010/2011 sin allra första match. Och det blev succé direkt. Med stort engagemang och härlig spelglädje besegrades Lunds Bois med 7-2. De duktiga KFF-spelarna var imponerande aktiva i värmen och tekniken satt stundtals riktigt fint. Och vilket underbart segerfirande efter matchen. Mycket bra tjejer!