Välkommen till Kulladals FF F2010/2011

Välkommen till Kulladals FF Flickor födda 2010 och 2011. Laget tränar tillsammans utomhus på tisdagar och torsdagar 17:15 - 18:30 på Kulladals IP. Spelglädjen är härlig och spelarna och laget har utvecklats jättemycket. 2020 seriespelade vi med framgång med 1 lag. Vi kommer säsongen 2021 seriespela med två lag, 1 lag i F2010 och 1 lag i F2011. När möjligheterna ges så kommer vi också spela spännande cuper.

Alla tjejer födda 2010 och 2011 är välkomna till oss. Ni kommer garanterat ha jätteroligt och få många nya kompisar. Kamratskapen i laget är fantastisk. Så bara kom och prova på. Ta gärna med era kompisar. Laget tränas av duktiga tränare.

För mer information kontakta lagets tränare (F2010) Mirlinda (mirlindai@gmail.com) eller (F2011) Daniel (danieljeppsson@yahoo.se) eller klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com)

Cupframgång för F2011
2021-10-17 17:25

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 var under söndagen och spelade Trelleborg Cup. Tufft motstånd väntade mot Trelleborgs FF, Fc Hessleholm och Sjöbo IF, fast KFF stod upp på bästa sätt. Jättefina prestationer i alla matcher genererade i två segrar och en oavgjord. Riktigt bra gjort. En välförtjänt cupframgång för samtliga KFF-spelare och tränare. Och ett härligt bevis på den starka utvecklingen i laget. Kamratskapen och spelglädjen var på topp under hela cupen och segerlyckan gick inte att ta miste på. Mycket bra tjejer! 💙

Utvecklande matcher för F2011
2021-09-20 22:10

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 fortsätter sitt seriespel med utvecklande matcher. Det har blivit både segrar och förluster för KFF i serien och spelarna och laget har utvecklats mycket. I helgens match mötte KFF ett väldigt starkt Borgeby. Och trots att KFF förlorade matchen så gav man aldrig upp och man såg till att det blev en bra och spännande match. Ett bevis på vilken härlig lagmoral och kamratskap det finns i laget. Mycket bra tjejer!

Stark utveckling i F2010/2011
2021-09-05 19:45

Utvecklingen i Kulladals FF:s duktiga Flickor 2010/2011 går starkt framåt. Gruppen är nu närmare 30 spelare och har två lag i seriespel, 1 i F11-serie och 1 F10-serie. Lagets duktiga tränare gör ett jättejobb tillsammans med spelarna och spelarna älskar sin fotboll och har verkligen tagit stora kliv framåt. Det har blivit både segrar och förluster i seriespelet. Framförallt har det tekniska spelet blivit mycket bättre och tjejerna har också en helt annan gå på-anda än tidigare. Sen är det självklart att det är roligt för laget att det blivit några segrar. I helgen spelades två jämna matcher och trots förluster så imponerade båda våra KFF-lag långa stunder med bra fotboll. F2010 (på bilden) till exempel gjorde en utmärkt match mot Öresund och kunde lika gärna ha vunnit denna och F2011 har innan helgens match vunnit två raka matcher. Mycket bra tjejer!

Glädjen och kamratskapen är fantastisk i Kulladals FF F2010/2011. Därav den höga träningsnärvaron, där spelarna också känner att dom erbjuds roliga träningar med seriös, hög fotbollsmässig kvalité. Framtiden ser verkligen ljus ut för KFF F2010/2011. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Storseger
2020-10-10 16:52
Det blev en storseger 9-2 i lördagens hemmamatch mot Dalby. Framförallt en väldigt bra prestation. KFF-spelarna har blivit allt mer trygga med bollen och med positioner på plan. Viljan hos spelarna att prestera är stark, samtidigt som spelglädje och kamratskap är fantastisk. Ett härligt gäng helt enkelt som vill vinna och utvecklas. Tränare och spelare gör ett strålande jobb tillsammans och både nuet och framtiden ser ljus ut i KFF F2010/2011. Mycket bra tjejer!

Nya spelare välkomnas fortsatt till laget. Ambitionen är att ha två lag i seriespel. Så tveka inte att kontakta oss.
Stark utveckling i laget
2020-10-03 18:22
Kulladals FF:s Flickor 2010/2011 följde upp förra helgens storseger med ännu en stark prestation i hemmamötet med duktiga Linero. Det var en jämn och bra match och oavgjort 1-1 var rättvist. KFF visade upp både stark kämpaglöd och fin teknik. Spelarna är verkligen jätteduktiga. Efter matchen firade lagen den goda prestationen tillsammans och fick välförtjänta hyllningar av publiken. Mycket bra tjejer!

Spelarna och laget har utvecklats mycket under den korta tiden laget funnits. Glädjen och kamratskapen är fantastisk och lagets tränare erbjuder en seriös och bra fotbollsutbildning. Och så roligt att gruppen växer och numera består truppen av drygt 20 spelare. Fler tjejer födda 2010 och 2011 är välkomna till vårt härliga gäng. Bara att kontakta tränarna eller fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).