SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF F2011

Välkommen till Kulladals FF Flickor födda 2011. Laget tränar utomhus på tisdagar och fredagar.  Spelglädjen är härlig och spelarna och laget har utvecklats jättemycket. Laget spelar både i seriespel och är med i roliga cuper.

 
Tjejer födda 2011 är välkomna att kontakta oss för möjligheten till provträning. Kamratskapen i laget är fantastisk och vi erbjuder en seriös fotbollsträning. Laget tränas av duktiga tränare.
 
För mer information kontakta lagets tränare Daniel (danieljeppsson@yahoo.se).

 

Stabil seger!
2023-10-01 16:23

F12 Tjejerna i KFF mötte idag Torna Hällestads IF F13 och spela hem en 8-1 vinst med chans på många fler mål.

Med väggspel, passningar i djup och bredd tog laget hem segern i näst sista seriematchen för året. Tjejerna jobbar för varandra både fram och bakåt och det ger resultat. 
Grymt gäng detta! 💙💙💙
Storseger i serien
2023-09-03 21:02

Kulladals FF duktiga Flickor 2011 tog en storseger hela 23-0 mot Heleneholm i serien. Såklart roligt att göra många mål och vinna, fast roligare när det blir jämnare matcher. Fast KFF-spelaren visade upp fint spel från början till slut och ska vara helnöjda med sin och lagets prestation. Så bra bollkontroll och fint passningsspel som ledde fram till mål. KFF-spelarna var också ödmjuka över resultatet och peppade spelarna i Heleneholm efter matchen. Mycket bra tjejer! 💙

Obesegrade i Tjejcupen
2023-05-22 10:11

Kulladals FF duktiga Flickor 2011 spelade under kristi himmelsfärds-torsdagen fina Tjejcupen i Staffanstorp med ett lag. Spelarnas och tränarnas prestation var på topp. 4 matcher, 3 segrar och 1 oavgjord med mersmak och således obesegrade i cupen. Framförallt med fint tekniskt spel och med en kämpaglöd och laganda som var grym. Många målchanser skapades och målen satt också för KFF. Och dessutom höll KFF nollan cupen igenom, tack vare ett starkt målvaktsspel och ett uppoffrande försvarsspel av samtliga utespelare. Spelarna hade jätteroligt tillsammans, både på och utanför plan. Kamratskapen i Kulladals FF F2011 är verkligen underbar. Mycket bra tjejer! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Imponerande seger
2023-05-05 22:05

Kulladals FF duktiga Flickor 2011 stod för en imponerande prestation i fredagsmatchen borta mot Heleneholm. Segern 6-2 var lika skön som rättvis. Trots underläge 0-1 och att motståndarna hade flera spelare som var ett år äldre så kämpade KFF-spelarna på och spelet var fint. Spelarna och tränarna i KFF F2011 gör ett jättebra jobb tillsammans, tjejerna trivs och utvecklingen går starkt framåt. Mycket bra! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Skön derbyseger
2023-03-20 13:40

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 tog i helgen en skön derbyseger mot Fc Rosengård på Malmö IP. Det var en jämn match men där KFF tog över mer och mer och skapade många målchanser.

KFF passningsspel var riktigt bra och alla hjälpte varandra både i anfall och försvar. Något som KFF-spelarna efter matchen själva påpekade. Det var en bra och sjysst match mellan två bra. KFF tog till sist hem matchen och vann rättvist med 5-3. Mycket bra tjejer! 💙
Innan matchen fick tjejerna möjligheten att träffa och ta bilder med landslagsspelaren Carolin Seger, vars Fc Rosengård-lag tränade innan vår match. Såklart jätteroligt för tjejerna.
 
Sponsorer
Samarbetspartners