Välkommen till Kulladals FF P2012

Kulladals FF P2012 är ett glatt gäng fyllt av talangfulla duktiga spelare och med en härlig kamratskap. Laget tränar två dagar i veckan, utomhus på Kulladals IP på tisdagar och fredagar. Säsongen 2021 kommer vi fortsatt seriespela med flera lag, varav ett i 7-manna och två i 5-manna. När möjligheterna öppnas så kommer vi dessutom spela roliga cuper. Laget leds av mycket duktiga tränare i Ferdi, Osa, Labinot och Harun. Kvalitén i laget är hög och siktet är högt inställt.

För att komma i kontakt med lagets tränare, se under Kontakt.
Radiometer Cup i Danmark 2021
2021-10-18 09:45

Fler bilder (+4) >>

Kulladals FF:s duktiga Pojkar P2012 fick en flot 2 plats till Radiometer Cup 2021 🇩🇰 for P2011 i 8manna. Underbart killar och STORT GRATTIS! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 bjöd på bländande offensivfotboll under söndagens cup matcher. Spelarna i KFF-lagen, visade prov på sin fina teknik, dribblingar, vändningar, passningar, mottagningar och mängder av vackra avslut och mål. Samt bra rädningar av våra målvakter (straffsparks rädning också)💪

Kulladals FF P2012 är full av talangfulla, bra spelare och med ytterst kompetenta tränare.

Både spelare och laget blir bättre för varje vecka. Drivet att ständigt utvecklas är stort och kamratskapen och glädjen är fantasisk i laget.

Överlag en stark prestation av samtliga KFF-spelare. Mycket bra killar!

Till sist men inte minst tackar vi också vår fantastiske publik för den varma stötta pojkarna får till alla deras matcher. 💪💙

Tränarna

Härlig seger
2021-09-05 17:05

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 har en stor trupp och tre lag i seriespel. Två av lagen (KFF Orange och KFF Svart) spelar med stor framgång 7-manna i P10-serier, medan KFF Vit spelar 5-manna i en P9-serie. Fungerar alldeles ypperligt. Finns ingen förutbestämd lagtillhörighet, fast det viktigaste är att spelarna ges regelbunden speltid på en nivå där dom har möjlighet att lyckas. Därigenom kunna utvecklas och ha roligt med sin fotboll. KFF Vit spelade under lördagen hemmamatch mot Lilla Torg och vilket spel KFF visade upp. Med stor spelglädje och fin teknik så bjöd KFF-spelarna på det ena fina anfallet efter det andra. Så roligt att se och självklart härlig glädje efter både mål och efter den klara segermatchen. Mycket bra killar!

Kulladals FF P2012 är ett mycket starkt lag fyllt av jätteduktiga spelare. Laget leds av kompetenta tränare, så fotbollsutbildningen är toppen. Samtidigt ser man tillsammans till att spelglädjen och kamratskapen är underbar i laget. Framtiden ser onekligen ljus ut för KFF P2012.

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Offensivfotboll och segerglädje
2020-08-24 13:51
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 bjöd på bländande offensivfotboll under söndagens två matcher. Spelarna i KFF-lagen, både mot LB07 och Limhamns FF, visade prov på sin fina teknik. Finter, dribblingar, vändningar, passningar, mottagningar och mängder av vackra avslut och mål. Så underbart att se spelglädjen, lyckan att göra mål, kamratskapen och den härliga segerglädjen efter matcherna. De ambitiösa spelarna och tränarna i KFF P2012 har verkligen roligt tillsammans och utvecklingen går raskt framåt. Mycket bra killar!
Fotbollsfest med KFF P2012
2020-05-12 23:21
Under söndagseftermiddagen bjöds det på fotbollsfest på Kulladals IP när Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 spelade en lång 5-manna-match mot ett handplockat lag från olika föreningar i Malmö. Spelet präglades av mycket fart, fin teknik och härlig spelglädje från båda lagen. Målchanserna var många och trots storspel av båda lagens målvakter så blev det också många mål. Vad slutresultatet blev i den jämna matchen rådde det delade uppfattningar om bland lagens spelare. 😀 Fast i en fotbollsfest likt denna så är ju faktiskt resultatet av underordnad betydelse.

Det var jätteroligt att se hur Kulladals FF:s duktiga spelare och tränare antog denna utmaningen och hur man klarade sig mot detta duktiga motstånd. I KFF P2012 förenas verkligen spelglädje, kamratskap, bredd och spets och hög fotbollsmässig kvalité på ett strålande sätt. Mycket bra killar!

Avslutningsvis STORT TACK till HIREQ som valt att sponsra Kulladals FF P2012 med nya fina matchtröjor.
Vores sidste Bulltofta turnering 26/05-19
2019-05-29 16:26
Hele 6 vecka var vi igang med Bulltofta turneringen. Och her kommer lidt info omkring hvordan det gik os i turneringen.

Vi spillede 36 kampe:
Vundet 29
Uafgjort 4
Tabt 3
Målscore 162-67 🙏🏽👏💪

Træner teamet vil gerne takke alle børn og forældre som har været med söndag efter söndag.
Det bliver spændende og se denne årgangs udvikling i fremtiden.

Mange hälsningar
Tränar teamet