Välkommen till Kulladals FF Pojkar 2012

Kulladals FF P2012 är ett glatt gäng fyllt av talangfulla duktiga spelare och med en härlig kamratskap. Laget tränar två dagar i veckan, utomhus på Kulladals IP på tisdagar och fredagar. Säsongen 2021 kommer vi fortsatt seriespela med flera lag, varav ett i 7-manna och två i 5-manna. När möjligheterna öppnas så kommer vi dessutom spela roliga cuper. Laget leds av mycket duktiga tränare i Ferdi, Osa, Labinot, Harun och Tim. Kvalitén i laget är hög och siktet är högt inställt.

För att komma i kontakt med lagets tränare, se under Kontakt.
Offensivfotboll och segerglädje
2020-08-24 13:51
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 bjöd på bländande offensivfotboll under söndagens två matcher. Spelarna i KFF-lagen, både mot LB07 och Limhamns FF, visade prov på sin fina teknik. Finter, dribblingar, vändningar, passningar, mottagningar och mängder av vackra avslut och mål. Så underbart att se spelglädjen, lyckan att göra mål, kamratskapen och den härliga segerglädjen efter matcherna. De ambitiösa spelarna och tränarna i KFF P2012 har verkligen roligt tillsammans och utvecklingen går raskt framåt. Mycket bra killar!
Fotbollsfest med KFF P2012
2020-05-12 23:21
Under söndagseftermiddagen bjöds det på fotbollsfest på Kulladals IP när Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 spelade en lång 5-manna-match mot ett handplockat lag från olika föreningar i Malmö. Spelet präglades av mycket fart, fin teknik och härlig spelglädje från båda lagen. Målchanserna var många och trots storspel av båda lagens målvakter så blev det också många mål. Vad slutresultatet blev i den jämna matchen rådde det delade uppfattningar om bland lagens spelare. 😀 Fast i en fotbollsfest likt denna så är ju faktiskt resultatet av underordnad betydelse.

Det var jätteroligt att se hur Kulladals FF:s duktiga spelare och tränare antog denna utmaningen och hur man klarade sig mot detta duktiga motstånd. I KFF P2012 förenas verkligen spelglädje, kamratskap, bredd och spets och hög fotbollsmässig kvalité på ett strålande sätt. Mycket bra killar!

Avslutningsvis STORT TACK till HIREQ som valt att sponsra Kulladals FF P2012 med nya fina matchtröjor.
Vores sidste Bulltofta turnering 26/05-19
2019-05-29 16:26
Ladda album (+2 bilder) >>
Hele 6 vecka var vi igang med Bulltofta turneringen. Och her kommer lidt info omkring hvordan det gik os i turneringen.

Vi spillede 36 kampe:
Vundet 29
Uafgjort 4
Tabt 3
Målscore 162-67 🙏🏽👏💪

Træner teamet vil gerne takke alle børn og forældre som har været med söndag efter söndag.
Det bliver spændende og se denne årgangs udvikling i fremtiden.

Mange hälsningar
Tränar teamet

Kombihallen Malmö FF vs Kulladals FF
2019-05-03 22:58
Ladda album (+4 bilder) >>
Idag hade P2012 äran att spela mot Malmö FF i Kombihallen, 4 vinster av 6. Mycket bra spelat killar!
Bulltofta Knattespelen
2019-04-30 15:36

I söndags var vores duktiga Pojkar 2012 i Bulltofta.

Vi är stolta över deras kamratskap och spelet som spelarna visade upp under dagen. Mycket bra killar!

Vi tacka också föräldrarna for deras bra stöd 👏