Välkommen till Kulladals FF P2011

Pojkar födda 2011 är glatt gäng, med fin kamratskap, där spelarna älskar att spela fotboll. Utvecklingen går starkt framåt, under ledning av lagets duktiga tränare och flera spelare har under hösten valt att börja i laget. Säsongen 2022 kommer vi seriespela med 2 lag. Vi kommer även spela spännande cuper.

För att komma i kontakt med lagets tränare, se under Kontakt.

Härligt avslut på serien med 2 segrar
2022-06-12 21:35

Kulladal FF Vit - BK Olympic Grön.                                             Finns bara ett sätt att sammanfatta matchen.
Överlägset.
Killarna kämpade som dom ska. Varken mer eller mindre.
Resultatet kunde varit betydligt bättre för Kulladals del, om inte slarvigheten hade hunnit ikapp dom.
Men grabbarna får endå vara nöjda med sina insatser.
Vissa mer och vissa mindre.                            Resultatet slutar 12-2 till Kulladal

SISTA MATCHEN :

Limhamns FF Blå - Kulladal FF Blå.
Riktig rysarmatch kan man nog lugnt sammanfatta det som.
Otroligt jämnt i alla halvlekarna
Efter 2 halvlekar står det 1-1 i matchen.
Det skulle visa sig att i den tredje halvleken skulle alla målen göras.
Limhamns FF Blå tog kommandot direkt i tredje halvleken och tog ledningen nästan omgående med 2-1.
Men en liten stund senare lyckades kulladal kvittera 2-2.
Tyvärr varade inte lyckan något längre, då slarvigt spel resulterade i baklängesmål och 3-2 till Limhamns FF.
Men på ett frisparksläge skruvades bollen in i det högra krysset av vår mittfältare Andy och än en gång lyckades killarna att vända och kvittera.
Strax innan avblåsningen fick grabbarna ett läge som det blir en retur på,
och den tog vår anfallare Azad vara på och ledningen blev ett faktum. 3-4 till Kulladals fördel.
Slutsignalen går och grabbarna åker hem med ännu en borta seger.

Resultatet slutar 4-3 till Kulladal FF Blå.

4:e raka vinsten för Kulladal FF VIT P2011
2022-06-04 13:52

MATCHEN MOT BK FLAGG                                                                Jämn första och andra halvlek.

Många många misstag av båda lagen men grabbarna lyckades ändå att leda borta matchen med 1-3

I 3:e halvlek tog dom sig i kragen och började bli samspelta  men även började leverera. Det resulterade i några mål till. BK Flagg gjorde en reducering men det hjälpte inte mot våra duktiga killar.

Matchen slutar helt rättvist med en 2-6 vinst till Kulladal Vit.

Matchens lirare blev Andy med sina 4 mål
Glädjefulla insatser i Cuper
2022-06-02 22:48
JS-Cupen och Åshöjden

Äventyret fortsätter för våra hårdkämpande och duktiga Kulladal FF P2011. De både lagen i P2011 fick ställa upp i olika cuper , först var vi borta i Skurup där vi deltog med ett Lag i JS-Cupen, där vi hade både vinster och förluster med oss hem, men i helhet var vi ett lag som kunde utmana vilket lag som hellst . Vi fick t.om en extra match som våra duktiga p2011 klarade sig hyfsat bra igenom . Därefter var det dags och ställa upp med både lagen i Åshöjden Cup i Klagshamn  . Vårt första lag började riktig bra och vann sin första match mot lilla torg , glädjen var värd och se , de andra matcher var mycket jämna , trots förlusten i de andra , var vi det bättre laget på plan , dock turen var inte på vår sidan . Det andra laget hade lite mer otur men i helhet gjorde de bra ifrån sig ,de gjorde båda sitt bästa och visade att de är och räkna med i framtiden .

Vinst för båda lagen i P2011
2022-05-23 14:29

Våra duktiga P2011 hade två matcher i helgen ,där våra två olika lag kom med bra Resultatet ifrån båda matcherna .Den första laget kulladal FF vit hade sin match på hemmaplan mot Ariana FC ,
Matchen i sig var bra och jämn.
Den enda skillnaden mellan Ariana och Kulladal är att
kulladal tog vara på sina chanser.
Visst kunde båda lagen göra fler mål men det var vår dag och vi som dominerade stort i 2:a och sista halvlek . Fina passningar och fin samarbete var nyckeln till framgång, 9:2 och rättvist vinst .
Stort grattis Kulladal P2011 för tre vinster i rad.

Kulladal FF blå och Husie IF Svart blev vår andra match som spelades på Lindeborgs ip
Ännu en gång blir det en Otroligt jämn match som resulterade i en
knapp seger.
Grabbarna spelade bra i första och även i andra halvlek
men gör några misstag som leder till reduceringar.
I tredje halvlek blir killarna lite väl självsäkra som resulterar
ännu en gång i en reducering men även en kvittering.
Oroligt jämnt in till slutet men dom lyckades ta sig i kragen,
och göra 5-4 i precis innan slutsignalen.

Matchen slutar med 5-4 och vi lyckades få en hatrick "men inte i samma halvlek" , glädjen  var värd och se. Kulladal FF blå har haft en jätte tuff inledning utan vinst hittills , och med denna vänder förhoppningsvis trenden med och vinster framöver .

Vinst mot Kvarnby IK
2022-05-11 10:34

I helgen hade vi två matcher på hemmaplan och se framemot, våra P2011 hade var sina möten på två olika nivåer. Ena laget möte LB07 och hade massvis med chanser och avgöra , men både turen och konditionen räckte ej och fick tyvärr nöja sig med 3:4 fastän de fick många ribbskott och lägen bl.a.

I den högre nivå mötte vi Kvarnby IK Lila på hemmaplan och där var
allting på plats , samspel , spelglädje och kämparglöd .
I första halvlek är det otroligt jämt, men Kulladal lyckas ändå gå in i pausvila med ledning 3-1

I andra halvlek tar Kulladal över matchen helt och andra halvlek slutar med hela 2-7 till Kulladal.

Även i tredje halvlek spelade grabbarna hyfsat stabilt.

Matchen slutar ändå rättvist, med tanke på resultatet överlag med hela 10-2 till Kulladal FF.
En extra fin aplåd till våra målvakter som gjorde enastående insatser.
Omar med sina 2 mål och sin heroiska insats som målvakt, resulterade i att han röstades fram som matchens lirare av lagkamraterna.

Jättebra insatts av hela laget.