Välkommen till Kulladals FF P2011

Pojkar födda 2011 är glatt gäng, med fin kamratskap, där spelarna älskar att spela fotboll. Utvecklingen går starkt framåt, under ledning av lagets duktiga tränare och flera spelare har under hösten valt att börja i laget. Säsongen 2021 är det 7-manna som gäller, till att börna med ett lag i seriespel. Siktet är inställt på två lag i seriespel framöver. När möjligheterna ges kommer vi även spela spännande cuper.

För att komma i kontakt med lagets tränare, se under Kontakt.

Solklar vinst mot husie if
2021-10-03 23:46

Då var det dags för den sista seriematchen för året.
Och med dagens match kan vi nog sammanfatta med att laget har gjort stora förändringar och kunde inte avsluta på mycket bättre sätt.
Första halvleken hade killarna lekstuga med Husie IF men att dom slappnar av för mycket och underskattar motståndarna, fast att dom leder med 0-3 efter signalen.
I andra halvlek kommer Husie IF tillbaka och vänder 0-3 till 3-3.
I början av tredje halvlek så är det jämt lagen i mellan.
Efter att killarna gör 3-4 så kvitterar Husie IF till 4-4 efter bara någon minut.
Där efter tar Kulladall över spelet fullständigt. Sista 15 minuterna kör grabbarna över Husie IF och Matchen slutar 4-10.

Väl spelat och grattis till sista vinsten för säsongen.

Fantastisk utveckling i KFF P2011
2021-09-25 15:36

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2011 vann lördagens hemmamatch mot Rosengård och tog fjärde segern i höstens serie. Överlag en stark prestation, där matchen var förhållandevis jämn i två perioder. Fast i den tredje perioden bjöd KFF på en målexplosion och vann matchen med 9-3. Bra samspel och snabbt passningsspel låg främst bakom segern + det faktum att KFF-spelarna springer och kämpar tillsammans som ett lag. Mycket bra killar!

Lagets duktiga tränare gör ett kanonjobb tillsammans med spelarna. Spelarnas teknik och löpvilja har utvecklats enomt och lagmoralen är starkare än någonsin. Märks att killarna trivs med varandra och med sina tränare. För mest imponerande med Kulladals FF P2011 är att under 2021 har truppen gått från ca 10 spelare på träningarna till över 30. Vilken fantastisk utveckling! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

2:a raka seger för Kulladal FF P2011
2021-09-05 12:37
2:a raka seger för Kulladals duktiga P2011 mot oxie idag

Efter en tuff start i serien med ett förlust  , så har våra duktiga P2011 efter hård träning och stor vilja vänt trenden och laget missade i sista sekund vinst mot Malmö city på bortaplan . Det var också tecken på att den positiva utvecklingen går framåt.Det blev vinst överlägset mot ett mer B-nivå betonad lag i Malmö city och idag kom 2:a raka segern mot oxie p2011 bortaplan. Matchen var jämt tack vare våra egna misstag .Vi hade kunnat överlägset vinna matchen , men i de första två halvlekar gjorde vi mycket stora misstag . Dock så spikade vi resultatet i sista halvleken och tog en klar vinst med 6:5 . Både passning och samspelet, vilja samt engagemang fanns med och vinsten var väll förtjänt ! Heja Kulladal P2011.

Överlägset och skön seger mot Malmö city
2021-08-29 19:02

Kulladals FF P 2011 gjorde ett enastående insats mot Malmö city svart vit P 2011.Motståndarlaget hade en bra inledning mot våra duktiga pojkar, men stora räddningar av målvakten blev vändpunkten på hela matchen. I andra halvleken så gjorde motståndarlaget allt i sin makt för att vinna matchen, det blev både tuffare spel och fula insatser från både spelare och ledare ( vilket ledaren fick rött kort på , i sista halvleken, men våra pojkar kämpade allt vad de hade och övermannade all deras motstånd, med fina passningar, samspel och vilja , som vände hela matchen genom fina mål och vinner glädjen blev våran förtjänst .Klar seger med enastående prestation och överlägset resultat (8:4) för oss ..Både glädjen och jublandet efter signalen var värd och se . Stolta är vi över deras insats, fortsätt så frammåt pojkar ! HEJA KULLADAL P2011

Stark seger i serieavslutningen
2021-06-13 20:17

Vårsäsongens sista seriematch spelades hemma mot Malmö City och då bjöd KFF på årets bästa prestation. Killarna sprang som aldrig förr och dom fick också välförtjänt utdelning för sitt kämpande och slit. Ett fungerande spel, som blev bättre och bättre ju längre matchen led. Och det genererade också i flera mål. 6-2 blev slutresultatet och stor segerglädje i KFF-laget. Perfekt avslutning innan sommaruppehållet. Mycket bra killar!