SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2011

Pojkar födda 2011 är glatt gäng, med fin kamratskap, där spelarna älskar att spela fotboll. Utvecklingen går starkt framåt, under ledning av lagets duktiga tränare. Säsongen 2023 kommer vi seriespela med 2 lag. Vi kommer även spela spännande cuper.

 
För att komma i kontakt med lagets tränare, se under Kontakt.
 
Solklar bortavinst mot ATLETICO
2023-03-19 18:30

Kulladals FF P2011 fortsätter ladda inför serien .Vi började med att hedra den unge spelaren som gick bort med en tyst minut . Vi beklagar sorgen djupt. Må han villa i fred . Matchen började väldigt tufft och det blev kämpigt för våra duktiga pojkar mot en starkare motståndare som vi valde och ställa upp mot . Hemmalaget tog över spelet direkt med sina snabba fötter och kontringar och ledde redan efter 5-6 minuter med 3:0 . Vi gav dock inte upp och började först stoppa deras kontringar och även kvittera inför vilan med 4:3 underläget i första halvlek . I andra halvlek fick vi äntligen stopp på deras kontringar och  svarade tillbaka genom vår fina passningspel och taktiska uppspelet och gick ut med 4:4 till pausen . Motståndaren började fallera i den tredje halvleken och kunde inte mätta sig mot våra duktiga grabbar ,som tog kommandot i egna händer . Snabba kontringar , fina passningar och löpvillighet gav fina mål och vi lyckade vända underläge från 3:0 till 6:10 vinst . Grattis till vinsten och mycket bra jobbat Killar . 

Viffecupen 2023 Vellinge
2023-01-29 23:04
Glädjefull avslut på dagen

Våra duktiga Grabbar i P2011 , ställde upp med två lag i årets Viffecup som ägde rum i Vellinge. Mycket underhållande och roligt cup med många svåra och tuffa motståndare. Våra modiga pojkar , fick känna på svår motstånd på högre nivå . De njöt av och hade jätte roligt under turneringen. Ett godtagbar deltagande från både våra lag , som fortfarande håller på och utvecklas. Vi är glada och stolta över deras insats trots svårare motståndare i den här cupen där de flesta lagen spelade på högre nivåer jämfört med våra men trots det , blev det jämna resultat. Vi fick både vinst , oavgjort och förluster med oss hem . Bra jobbat , tumme upp .

Framgång och glädje i SKÅNECUPEN
2022-12-31 10:05
Segerglädje och framgång i skånecupen

Kulladals duktiga P2011 deltog i Skånecupen med två lag i år .Dagen började bra och vårt första lag vann nästan alla sina matcher i den första gruppen . Bra samspel , fina passningar, snabba kontringar och mål blev det i samtliga matcher . Glädjen var stort för ett mycket starkt lag som gjorde ett mycket bra prestation. I andra gruppen gjorde vårt andra lag ett godkänt insats med både vinst , oavgjort och förlust . Där började det mycket bra , men den dåliga schema upplägget av Skånecups arrangörer i år hamnade i vägen för grabbarnas framgång, 1,5timmes uppehåll mellan matcherna gjorde våra spelare rastlös och uttråkade , de tappade glädje mellan väntetider och resultaten därefter blev inte lika bra . Men i helhet gjorde de en bra insats . Våra P2011 har gjort stora framsteg , vi har deltagit numera i många fler cuper än tidigare , antalet har ökat mycket sista 2åren, grabbarna kämpar mycket hårt . De visar för varje år att de blir bättre och bättre . Fler fina cuper och utmaningar väntar oss i fortsättningen. 

Strålande utveckling och framgång i P2011
2022-12-13 17:05

Vinteruppehållet är nära , våra tapra och modiga P2011 har kämpat hårt hela året med fina deltagande i turneringer och serier . Vi avslutar 2022 med ett framgångsrikt resultat, både lagen har presterat bra och högt över förväntan. Disciplin, kämpeglöd, viljan, engagemang och hårt arbete var framgångens nyckelpunkt. Vi önskar alla er föräldrar ett gott nytt år i förskott och hoppas på ett nytt år tillsammans. Vi är glada och stolta över samtliga spelare i laget . Här kommer även lite info om senaste deltagande i OLYMPIC CUPEN OCH VINTERMÄSTERSKAPET . Där våra duktiga P2011 vit vann nästan alla sina matcher och sist även vinst mot FC rosengård på hemmaplan i vintermästerskapet.. 

Vinnerglädje i Gåsacupen för P2011
2022-11-06 23:44

Kulladal FF P2011 var med i Gåsacupen med två lag , vardera laget presterade mycket över förväntan. Båda lagen var dominerande i samtliga matcher , spelglädje, samspel och viljan var på topp, grabbarna satsade allt de hade . Den ena laget vann samtliga av sina matcher i gruppen förutom ett förlust , medans vår andra lag gick ut med två vinster och förlust, kunde varit mer vinster med lite tur . I helhet har våra tappra pojkar visat , att de är och räkna med . Stolta ledare , glada pojkar efter avslut var resultatet.Gåsacupens höjdare lag vänder hem med sina medaljer och fina minnen . Nya tag och nya utmaningar väntar oss även i fortsättningen med fler fina cuper .

 
Sponsorer
Samarbetspartners