Välkomna till Kulladals FF P2011

Pojkar födda 2011 är glatt gäng, med fin kamratskap, där spelarna älskar att spela fotboll. Utvecklingen går starkt framåt, under ledning av lagets duktiga tränare och flera spelare har under hösten valt att börja i laget. Säsongen 2021 är det 7-manna som gäller, till att börna med ett lag i seriespel. Siktet är inställt på två lag i seriespel i höst. När möjligheterna ges kommer vi även spela spännande cuper.

För att komma i kontakt med lagets tränare, se under Kontakt.

3:e raka seger för Kulladal FF P2011
2020-10-04 10:00
3:e raka vinst för Kulladal FF P2011
Sammanfattning.

LB07 Börjar starkt dom 5 första minuterna, som resulterar i mål genom studsboll som landar under händerna på målvakten och mellan bena och sedan i mål.
Grabbarna tar sig i kragen, och börjar trappa upp desto längre perioden går.
Sedan tar Kulladal över matchen fullständigt som resulterar i 2-8.
Fast att det regnar och är blött så kämpade dom som om det inte fanns en morgondag.
Riktigt bra kämpat. Det blir deras 3:e raka vinst.
Kulladal FF P2011 mot LIMHAMNS FF vit
2020-09-26 18:07
Kulladal FF P2011

Kulladal FF S DUKTIGA P2011 laget hade en överlägsen match idag mot LIMHAMNS FF VIT P2011 på hemma plan , de vann med hela 8:0  ! De kämpade och spelade utmärkt hela matchen och vann överlägsen , förra veckan vann de även borta mot klagshamn i en mycket jämn match .Hård träning och disiplin samt mycket spelglädje från spelarna som får all ära för sina fina prestationer  . Bra jobbat killar .
Skön seger
2020-09-05 15:20
Efter en resultatmässigt tuff inledning på serien vann idag Kulladals FF P2011 bortamatchen mot Åkarp med 8-5. Det var en jämn och bra match, där KFF-spelarna visade att utvecklingen går starkt framåt. Helt annan fokus och energi. Stundtals satt passningsspelet riktigt fint och resultatet av träningarna börjar sätta sig. Dessutom med lagets fina kämpaglöd och kamratskap så ser framtiden onekligen lovande ut. Mycket bra killar!
Underhållande segermatch
2020-05-31 12:22
Efter lång väntan var det under lördagen äntligen seriepremiär för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2011. Och det kunde knappast slutat bättre. Under ledning av ny tränarstab spelade killarna en bra och helt jämn match mot Klagshamn. Den mycket underhållande matchen svängde fram och tillbaka resultatmässigt. När alla trodde att det skulle sluta oavgjort skapade KFF en sista anfallsattack och med matchens sista spark lyckades KFF göra 5-4. Överlyckliga KFF-spelare såklart. Överlag en bra insats, med enorm kämpaglöd och härlig spelglädje av samtliga KFF-spelare, både målvakt och utespelare. Mycket bra killar!
Sparbanken Skåne Cup
2020-02-29 14:22
Ladda album (+1 bilder) >>
Idag var killarna och spelade Sparbanken Skåne Cup!

Det blev en annorlunda turnering för killarna idag. Majoriteten av spelarna i laget kunde inte vara med och de flesta var dessutom sjuka. Det var länge osäkert om vi kunde åka med 2 lag över huvud taget. Men som tur va kunde Kulladals P2012 hjälpa till och stötta med 4 duktiga spelare till den här cupen! Stort tack för det!

Första laget började med en oturlig uddamålsförlust mot Sjöbo i en match de lika gärna kunde ha vunnit. Andra matchen förlorade de med 1-3 mot ett bra GIF Nike. Sista matchen var en riktigt jämn historia där IFK Ystad tog ledningen i början av matchen. Därefter tog Kulladal över matchen och fick rättvist in en kvittering med 30 sekunder kvar att spela. Ystad satte sedan igång avsparken snabbt och våra spelare hade inte hunnit sluta jubla innan Ystad tog ledningen igen med bara några sekunder kvar att spela. Det var tyvärr lite stolpe ut för killarna i den här cupen, men de kämpade och slet på ett bra sätt i alla 3 matcherna. Det är bara att fortsätta träna och utveckla spelet så kommer de att ha stolpe in nästa gång.

Andra laget hade däremot stolpe in och lyckades vinna alla sina matcher. De vann en match stort mot Degeberga, sen lyckades de vinna två väldigt jämna och välspelade matcher mot IFK Ystad och Blentarps IK , som bägge avgjordes till Kulladals fördel i slutet av matcherna. Alla 4 killar från Kulladals P2012 spelade i det här laget och det syntes verkligen att de brukar spela mycket tillsammans, både passningsspel och positionsspel var riktigt bra.

Nu lämnar vi inomhussäsongen och ser fram emot att spela fotboll som det ska göras -  på gräs utomhus!