SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2014

Välkommen till Kulladals FF P2014. Laget med en underbar kamratskap och en målmedveten fotbollsutbildning. Truppen är stor och fylld av glada, talangfulla och duktiga spelare. Tränarstaben är stark med 8 duktiga tränare.

 
Vi tränar 2 dagar i veckan och 2022 så kommer vi seriespel med flera lag. Dessutom kommer vi förhoppningsvis kunna få spela roliga cuper.
 
Vill ni komma i kontakt med lagets tränare, kring t.ex. träningsmatcher så se under Kontakt.
 
Är man intresserad av att börja i laget så kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com). Just nu har vi fullt i laget, fast man kan ställas i lagets kö.
Utvecklande matcher mot LB07
2022-06-20 15:09

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 spelade under söndagen roliga och utvecklande matcher borta mot lagets duktiga vänner i LB07. Två lag vardera som spelade vardera två matcher och det var riktigt bra nivå på spelarna i båda lagen och på alla fyra matcherna. Lagens tränare hade haft dialog när matcherna planerades så att matcherna skulle kunna bli så jämna och utvecklande som möjligt och utvecklande matcher var precis vad det blev. Det var hög intensitet i matcherna, där publken bjöds på både mycket fin teknik och stark kämpaglöd. Båda lagen både dribblade sig fram och passade sig fram till många fina målchanser. Och mål blev det också, trots strålande målvaktsspel från alla målvakter. Spelglädjen var helt underbar och trots tuffa dueller så var det fin kamratlig stämning både på och utanför plan. Det var fyra helt jämna matcher som resultatmässigt kunde slutat hursomhelst, fast de väldigt glada KFF-spelarna hade full koll på resultaten.😄 Alla KFF-spelare och tränare gör väldigt bra insatser mot mycket bra motstånd. Mycket bra killar!

 

Kulladals FF P2014 har en stor och stark trupp på närmare 50 spelare. Lagets duktiga tränare har gjort och gör ett helt fantastiskt jobb tillsammans med spelarna. För det krävs såklart mycket för att alla spelarna ska bli sedda och trivas. Och samtidigt kunna ge alla spelare de fotbollsmässiga utmaningar just dom behöver utifrån sina olika fotbollsmässiga nivåer för stunden. Och alla lagets spelare ges regelbundet med matchspel. Att förena bredd och spets är viktigt för att alla våra spelare ska kunna lyckas på plan, ges adekvata utmaningar, kunna utvecklas och känna glädje med sin fotboll, både på träning och match. Att tränarna i KFF P2014 lyckas få ihop detta pussel är imponerande! Träningsnärvaron är hög, glädjen och kamratskapen är på topp i laget och den fotbollsmässiga utveckligen går fint framåt. Kulladals FF P2014 är verkligen ett harmoniskt och bra lag, Mycket bra alla spelare och tränare!

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Fina segermatcher
2022-02-26 18:44

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 spelade under lördagen två matcher mot Lindeborg och det blev två storsegrar för KFF. Detta efter fina prestationer av samtliga KFF-spelare. Spelglädjen och energin var på topp och spelarnas tekniska utveckling är påtaglig. Jätteroligt att se. KFF bjöd på många fina finter och dribblingar, stor löpvilja och flera bra passningar. Målchanser skapades i massor och många snygga mål som följd. Mycket bra killar!

 

I dessa två matcher var 18 KFF-spelare involverade. Då truppen är 50 spelare stor så krävs det såklart många fler matcher för att alla ska få matchspel och med det tränare på plats + med en enorm förmåga att samordna. Tur då att Kulladals FF P2014 har så fantastiska tränare. Micke, Zdenko, Micke, Tanja, Ravee, Tobbe. WOW, vilka hjältar! Med ett helhjärtat engagemang och stor kunnighet i tränarstaben, både vad gäller fotboll, ledarskap och organisation, så ges alla lagets spelare en väldigt bra och rolig fotbollsverksamhet med bra träningar och rikligt med matcher. Och dessutom är kamratskapen underbar i laget. Lagets tränare och spelare gör tillsammans ett utomordentligt jobb. Potentialen i KFF P2014 är verkligen hög. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Fotbollsfest med KFF P2014
2021-08-27 21:46

Fler bilder (+3) >>

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 har inlett höstsäsongens roliga matchspel. Två hemmamatcher mot duktiga och trevliga FC Trelleborg i 5-manna, en utmärkt spelform i dessa åldrar. Spelsugna killar var taggade från start. Och vilken fantastisk spelglädje och energi hos båda lagens spelare. Publiken bjöds på jämna, fartfyllda matcher med fin teknik, många mål och också bra målvaktsspel. Glädjen i laget när man gjorde mål var alldeles underbar att skåda. Lagandan och kamratskapen var som brukligt på topp i KFF P2014. Vi tackar våra vänner i FC Trelleborg och dom duktiga domarna för en härlig fotbollsfest. Fler matcher väntar KFF P2014 redan stundande helg och då kommer fler av truppens spelare få lira.

 

Kulladals FF P2014 är en stor trupp på närmare 60 spelare! Det krävs såklart en del av klubben och främst lagets tränare för att verksamheten ska fungera. Att t.ex. planera och genomföra bra träningar och kunna ordna med matcher så det räcker till alla truppens spelare. Nu är KFF P2014 lyckligt lottade med så otroligt engagerade och duktiga tränare för laget. Micke, Zdenko, Micke, Ravee, Tanja, Per, Tobbe och Zober, Ni är lika stora KFF-hjältar som lagets härliga spelare. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Helgen fylld med roliga matcher
2021-06-06 20:57
Helgen var fylld med roliga matcher för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014. Äntligen match var den uppenbara känslan bland spelare och tränare. På lördagen spelades tre matcher borta mot Fc Trelleborg och på söndagen en match hemma mot Husie. Bra och trevliga motståndare. Spelglädjen under matcherna var fantastisk och KFF-spelarna har verkligen blivit jätteduktiga. Bra teknik, fint spel och en enorm kämpaglöd. Så många bra prestationer och såklart extra roligt att vinna. 🙂 Kamratskapen både innan, under och efter matcherna var underbar att skåda. Mycket bra killar!
 
Kulladals FF P2014 är en stor och stark spelartrupp på närmare 60 spelare, med många bra tränare. En uppenbart framgångsrik breddverksamhet kombineras väl med spets och målmedveten fotbollsutbildning, precis som Kulladals FF vill att det ska fungera. Ska bli spännande att följa KFF P2014:s resa mot fortsatt utveckling och framgångar.
Matchfylld rolig årsavslutning
2020-12-20 21:12

Fler bilder (+6) >>
En jätterolig och utvecklande säsong 2020 avslutades under söndagen med en matchfylld och rolig träning. Först fick killarna spela smålagsmatcher 4-4 på mindre planer. Vilken spelglädje, vilken energi och vilken fin teknik som visades upp. Spelarna har verkligen utvecklats fotbollsmässigt under ledning av sina duktiga tränare. Avslutningsvis blev det matcher spelare mot tränare. En uppskattad höjdare som dom duktiga killarna såklart vann. Det har varit ett underbart år tillsammans, där killarna också utvecklats socialt. Kamratskapen och glädjen är härlig att skåda i laget. Mycket bra killar! 

Vi önskar er alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! 
Så ses vi igen i januari 2021. Då det till våren kommer bli två roliga träningar i veckan + fler spännande matcher.
O A O A E, VI E KULLADALARE!
 
Sponsorer
Samarbetspartners