SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2014

Välkommen till Kulladals FF P2014. Laget med en underbar kamratskap och en målmedveten fotbollsutbildning. Truppen är stor och fylld av glada, talangfulla och duktiga spelare. Tränarstaben är stark med 8 duktiga tränare.

 
Vi tränar 2 dagar i veckan och 2023 så kommer vi seriespela med flera lag. Dessutom kommer vi spela roliga cuper.
 
Vill ni komma i kontakt med lagets tränare, kring t.ex. träningsmatcher så se under Kontakt.
Spänning och underhållning i Skånecupen
2022-12-27 21:28

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 bjöd på spänning och underhållning i sina matcher i Skånecupen. Så mycket fart och spelglädje i matcherna och fin teknik dessutom. Målchanser i massor åt båda håll, där strålande målvaktsspel förhindrade flera mål. Fast mål blev det med och visst är det underbart att se målglädjen hos spelarna när bollarna satt i nät. KFF P2014 hade hela 4 lag i spel och både spelare och tränare gör en bra cup. Spelarna fick många bra och utvecklande matcher, med både vinster och förluster. Framförallt hade alla jätteroligt tillsammans, både på och utanför plan. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE. 💙

Givande och spännande matcher mot Kvarnby
2022-10-15 20:41

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 spelade under lördagen två mycket givande och spännande matcher mot duktiga Kvarnby. Spelglädjen var på topp och det var helt underbara matcher. Samtliga spelare i fyra starka lag bjöd på mycket energi, stor kampvilja, fin teknik och bra spel. Dessutom strålande målvaktsspel. För målchanser skapades, fast det krävdes full fokus och fart i både ben och tanke av spelarna för att skapa målchanser då även försvarsspelet var uppoffrande och starkt. Läckra mål bjöds den stora publiken också på och härlig målglädje. Samtliga spelare och tränare i både KFF och Kvarnby presterade mycket bra. För Kulladals FF P2014 gav dessa tuffa matcher verkligen mersmak och det var helnöjda spelare och tränare i KFF efter matchen. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Utvecklande matcher mot LB07
2022-06-20 15:09

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 spelade under söndagen roliga och utvecklande matcher borta mot lagets duktiga vänner i LB07. Två lag vardera som spelade vardera två matcher och det var riktigt bra nivå på spelarna i båda lagen och på alla fyra matcherna. Lagens tränare hade haft dialog när matcherna planerades så att matcherna skulle kunna bli så jämna och utvecklande som möjligt och utvecklande matcher var precis vad det blev. Det var hög intensitet i matcherna, där publken bjöds på både mycket fin teknik och stark kämpaglöd. Båda lagen både dribblade sig fram och passade sig fram till många fina målchanser. Och mål blev det också, trots strålande målvaktsspel från alla målvakter. Spelglädjen var helt underbar och trots tuffa dueller så var det fin kamratlig stämning både på och utanför plan. Det var fyra helt jämna matcher som resultatmässigt kunde slutat hursomhelst, fast de väldigt glada KFF-spelarna hade full koll på resultaten.😄 Alla KFF-spelare och tränare gör väldigt bra insatser mot mycket bra motstånd. Mycket bra killar!

 

Kulladals FF P2014 har en stor och stark trupp på närmare 50 spelare. Lagets duktiga tränare har gjort och gör ett helt fantastiskt jobb tillsammans med spelarna. För det krävs såklart mycket för att alla spelarna ska bli sedda och trivas. Och samtidigt kunna ge alla spelare de fotbollsmässiga utmaningar just dom behöver utifrån sina olika fotbollsmässiga nivåer för stunden. Och alla lagets spelare ges regelbundet med matchspel. Att förena bredd och spets är viktigt för att alla våra spelare ska kunna lyckas på plan, ges adekvata utmaningar, kunna utvecklas och känna glädje med sin fotboll, både på träning och match. Att tränarna i KFF P2014 lyckas få ihop detta pussel är imponerande! Träningsnärvaron är hög, glädjen och kamratskapen är på topp i laget och den fotbollsmässiga utveckligen går fint framåt. Kulladals FF P2014 är verkligen ett harmoniskt och bra lag, Mycket bra alla spelare och tränare!

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Fina segermatcher
2022-02-26 18:44
Ladda album (+10 bilder) >>

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 spelade under lördagen två matcher mot Lindeborg och det blev två storsegrar för KFF. Detta efter fina prestationer av samtliga KFF-spelare. Spelglädjen och energin var på topp och spelarnas tekniska utveckling är påtaglig. Jätteroligt att se. KFF bjöd på många fina finter och dribblingar, stor löpvilja och flera bra passningar. Målchanser skapades i massor och många snygga mål som följd. Mycket bra killar!

 

I dessa två matcher var 18 KFF-spelare involverade. Då truppen är 50 spelare stor så krävs det såklart många fler matcher för att alla ska få matchspel och med det tränare på plats + med en enorm förmåga att samordna. Tur då att Kulladals FF P2014 har så fantastiska tränare. Micke, Zdenko, Micke, Tanja, Ravee, Tobbe. WOW, vilka hjältar! Med ett helhjärtat engagemang och stor kunnighet i tränarstaben, både vad gäller fotboll, ledarskap och organisation, så ges alla lagets spelare en väldigt bra och rolig fotbollsverksamhet med bra träningar och rikligt med matcher. Och dessutom är kamratskapen underbar i laget. Lagets tränare och spelare gör tillsammans ett utomordentligt jobb. Potentialen i KFF P2014 är verkligen hög. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Fotbollsfest med KFF P2014
2021-08-27 21:46
Ladda album (+13 bilder) >>

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 har inlett höstsäsongens roliga matchspel. Två hemmamatcher mot duktiga och trevliga FC Trelleborg i 5-manna, en utmärkt spelform i dessa åldrar. Spelsugna killar var taggade från start. Och vilken fantastisk spelglädje och energi hos båda lagens spelare. Publiken bjöds på jämna, fartfyllda matcher med fin teknik, många mål och också bra målvaktsspel. Glädjen i laget när man gjorde mål var alldeles underbar att skåda. Lagandan och kamratskapen var som brukligt på topp i KFF P2014. Vi tackar våra vänner i FC Trelleborg och dom duktiga domarna för en härlig fotbollsfest. Fler matcher väntar KFF P2014 redan stundande helg och då kommer fler av truppens spelare få lira.

 

Kulladals FF P2014 är en stor trupp på närmare 60 spelare! Det krävs såklart en del av klubben och främst lagets tränare för att verksamheten ska fungera. Att t.ex. planera och genomföra bra träningar och kunna ordna med matcher så det räcker till alla truppens spelare. Nu är KFF P2014 lyckligt lottade med så otroligt engagerade och duktiga tränare för laget. Micke, Zdenko, Micke, Ravee, Tanja, Per, Tobbe och Zober, Ni är lika stora KFF-hjältar som lagets härliga spelare. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

 
Sponsorer
Samarbetspartners