Välkommen till Kulladals FF P2014

Välkommen till Kulladals FF P2014. Laget med en underbar kamratskap och en målmedveten fotbollsutbildning.

Vi tränar 2 dagar i veckan, utomhus på Kulladals IP. Dessutom kommer vi spela matcher på helger mot andra föreningars lag.

Truppen är stor och fylld av glada, talangfulla och duktiga spelare. Tränarstaben är stark med 8 duktiga tränare.

Vill ni komma i kontakt med lagets tränare, kring t.ex. träningsmatcher så se under Kontakt.

Är man intresserad av att börja i laget så kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Fotbollsfest med KFF P2014
2021-08-27 21:46

Fler bilder (+3) >>

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014 har inlett höstsäsongens roliga matchspel. Två hemmamatcher mot duktiga och trevliga FC Trelleborg i 5-manna, en utmärkt spelform i dessa åldrar. Spelsugna killar var taggade från start. Och vilken fantastisk spelglädje och energi hos båda lagens spelare. Publiken bjöds på jämna, fartfyllda matcher med fin teknik, många mål och också bra målvaktsspel. Glädjen i laget när man gjorde mål var alldeles underbar att skåda. Lagandan och kamratskapen var som brukligt på topp i KFF P2014. Vi tackar våra vänner i FC Trelleborg och dom duktiga domarna för en härlig fotbollsfest. Fler matcher väntar KFF P2014 redan stundande helg och då kommer fler av truppens spelare få lira.

Kulladals FF P2014 är en stor trupp på närmare 60 spelare! Det krävs såklart en del av klubben och främst lagets tränare för att verksamheten ska fungera. Att t.ex. planera och genomföra bra träningar och kunna ordna med matcher så det räcker till alla truppens spelare. Nu är KFF P2014 lyckligt lottade med så otroligt engagerade och duktiga tränare för laget. Micke, Zdenko, Micke, Ravee, Tanja, Per, Tobbe och Zober, Ni är lika stora KFF-hjältar som lagets härliga spelare. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Helgen fylld med roliga matcher
2021-06-06 20:57
Helgen var fylld med roliga matcher för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014. Äntligen match var den uppenbara känslan bland spelare och tränare. På lördagen spelades tre matcher borta mot Fc Trelleborg och på söndagen en match hemma mot Husie. Bra och trevliga motståndare. Spelglädjen under matcherna var fantastisk och KFF-spelarna har verkligen blivit jätteduktiga. Bra teknik, fint spel och en enorm kämpaglöd. Så många bra prestationer och såklart extra roligt att vinna. 🙂 Kamratskapen både innan, under och efter matcherna var underbar att skåda. Mycket bra killar!

Kulladals FF P2014 är en stor och stark spelartrupp på närmare 60 spelare, med många bra tränare. En uppenbart framgångsrik breddverksamhet kombineras väl med spets och målmedveten fotbollsutbildning, precis som Kulladals FF vill att det ska fungera. Ska bli spännande att följa KFF P2014:s resa mot fortsatt utveckling och framgångar.
Matchfylld rolig årsavslutning
2020-12-20 21:12

Fler bilder (+6) >>
En jätterolig och utvecklande säsong 2020 avslutades under söndagen med en matchfylld och rolig träning. Först fick killarna spela smålagsmatcher 4-4 på mindre planer. Vilken spelglädje, vilken energi och vilken fin teknik som visades upp. Spelarna har verkligen utvecklats fotbollsmässigt under ledning av sina duktiga tränare. Avslutningsvis blev det matcher spelare mot tränare. En uppskattad höjdare som dom duktiga killarna såklart vann. Det har varit ett underbart år tillsammans, där killarna också utvecklats socialt. Kamratskapen och glädjen är härlig att skåda i laget. Mycket bra killar!

Vi önskar er alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
Så ses vi igen i januari 2021. Då det till våren kommer bli två roliga träningar i veckan + fler spännande matcher.
O A O A E, VI E KULLADALARE!