Välkommen till Kulladals FF P2014

Välkommen till Kulladals FF P2014. Laget med en underbar kamratskap och en målmedveten fotbollsutbildning.

Vi tränar 2 dagar i veckan, utomhus på Kulladals IP. Dessutom kommer vi spela matcher på helger mot andra föreningars lag.

Truppen är stor och fylld av glada, talangfulla och duktiga spelare. Tränarstaben är stark med 8 duktiga tränare.

Är man intresserad av att börja i laget så kontakta fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).
Matchfylld rolig årsavslutning
2020-12-20 21:12

Fler bilder (+6) >>
En jätterolig och utvecklande säsong 2020 avslutades under söndagen med en matchfylld och rolig träning. Först fick killarna spela smålagsmatcher 4-4 på mindre planer. Vilken spelglädje, vilken energi och vilken fin teknik som visades upp. Spelarna har verkligen utvecklats fotbollsmässigt under ledning av sina duktiga tränare. Avslutningsvis blev det matcher spelare mot tränare. En uppskattad höjdare som dom duktiga killarna såklart vann. Det har varit ett underbart år tillsammans, där killarna också utvecklats socialt. Kamratskapen och glädjen är härlig att skåda i laget. Mycket bra killar!

Vi önskar er alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
Så ses vi igen i januari 2021. Då det till våren kommer bli två roliga träningar i veckan + fler spännande matcher.
O A O A E, VI E KULLADALARE!
Kulladals FF, 21/04 21:27
Kulladals FF, 25/03 20:13