SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2015 Blå
Välkommen till Kulladals FF P2015 Blå.
 
Laget är bra och leds av duktiga tränare. Spelarna är talangfulla och ambitiösa och siktet är högt inställt. Laget kommer 2024 seriespela med 2 lag och spela många spännande cuper.
 
För att komma i kontakt med laget, så kontakta tränare Marcel Ortega (Mail: marcelortega999@hotmail.com)
Internationella P2015 Träningsmatcher på Kulladals IP
2024-02-22 22:48

På söndag 25 februari arrangerar Kulladals FF duktiga P2015 Blå en eftermiddag med internationella träningsmatcher på Kulladals IP. Fyra inbjudna danska kanonlag (Bröndby, B1908, Hundige och Vallensbaeck) kommer spela vardera fyra 7-manna-matcher på 20 minuter mot tre inbjudna svenska bra lag (Höllviken, Helsingborg och Heleneholm) + Kulladals FF då såklart. Och de svenska lagen kommer således spela vardera fyra matcher mot danskt motstånd. Första matchen går av stapeln 12:00 och matcherna pågår till ca 16:00. Kommer bli en jätterolig söndag med högklassig barn/ungdomsfotboll. Vi hälsar alla lagen, spelare, tränare och medföljande föräldrar och alla intresserade åskådare varmt välkomna till Kulladals IP.

Hvidovre IF på besök på Kulladals IP
2024-02-09 20:45

Hvidovre åkte över bron för att spela träningsmatch mot oss och killarna var både taggade och förväntansfulla. Det är alltid kul att möta lag som vi inte vanligtvis möter. 

Vi startade i ett rasande tempo och vårt fantastiska presspel gav effekt. Det var stundtals enbart spel på Hvidovres planhalva och vi skapade mängder av chanser. Våra danska vänner stod upp bra och var stundtals effektiva i sina kontringar. Efter två målmässigt relativt jämna perioder, där Kulladal var spelförande och skapade flest chanser rann det iväg till Kulladals fördel i sista perioden. 
Med ett imponerande press och försvarsspel och modigt och kreativt anfallsspel var seger för Kulladal rättvis. På återseende Hvidovre! 💙

Imponerande insats mot Limhamn FC
2024-01-29 20:56

Vi spelade träningsmatch borta mot Limhamn FC lördagen den 27/2. Spelarna var påkopplade från start och satte in en hög, aggressiv och effektiv press från första minut. Det gav resultat och vi gjorde snabbt flera mål. Spelet med boll imponerade också och spelarna var modiga och kreativa med bollen och använde varandra för att spela sig ut Limhamns press. All eloge till spelarna i Limhamn som fortsatte kämpa trots att resultatet rann iväg. Matchen visar hur långt vi kommit i spelet med och utan boll. Vi fortsätter att ha fokus på vårt spel med bollen och att spelarna ska våga vara kreativa och modiga och att tävla i varje duell utan boll och med det kommer även utvecklingen individuellt och som lag att vara fortsatt hög ⚽️💙

 

Utvecklande match mot Åkarps IF i Vintermästerskapen
2024-01-29 20:43

Match i Vintermästerskapen mot Åkarps IF. Våra motståndare var lite mer fysiska än vad vi var och vi fick därför använda vårt fina passningsspel och teknik för att ta oss fram i banan. Vi skapade mängder av chanser och enbart Åkarps storspelande målvakt gjorde att vi inte gjorde fler mål! Åkarp var däremot effektiva i sitt kontringsspel och gjorde ett par fina mål. Men vi gav aldrig upp utan fortsatte att spela vårt spel och i tredje perioden fick vi utdelning. Resultatmässigt en jämn tillställning och en bra och utvecklande match för båda lagen. Vi fortsätter ta kliv framåt och vår rörelse utan boll skapar förutsättningar för att vårt passningsspel ska fortsätta att utvecklas. Vi vill även fortsätta att uppmuntra killarna att utmana försvararna när det finns läge för att fortsätta den positiva utveckling vi ser hos spelarna. ⚽️💙

Skånecupen 2023
2024-01-07 19:10

KFF Blå hade två lag i spel. 27/12 i P2015 svår nivå och KFF vann alla sina tre matcher. Framförallt spelmässigt imponerade KFF-spelarna med fin individuell teknik och fina passningskombinationer inom laget. KFF visade upp en mycket underhållande och variationsrik anfallsfotboll. 28/12 spelade KFF Blå i P2014 lätt nivå (var fullt i P2015-klassen). Trots att det var tufft motstånd och det blev tre förluster kämpade KFF-spelarna på beundransvärt och gav samtliga motståndare en rejäl match. KFF försökte hela tiden lira fotboll och KFF-spelarna visade prov på sin fina teknik. Mycket bra killar!

 
Sponsorer
Samarbetspartners