Välkommen till Kulladals FF:s seniorer!
Kulladals FF Herr A kommer spela i divison 4 2021, fast siktar uppåt med ny tränarstab vid rodret. Nils-Erik "Nisse Bagaren" som huvudtränare och Filip Unoson som assisterande tränare. Önskar man komma i kontakt med laget eller man som spelare önskar provträna med oss, så kontakta huvudtränare Nisse (070-6846233) eller föreningens Senioransvarige Eddie Ekblad (Mail: eddie_@live.se  Mobil: 073-6935236).
Dubbla nyförvärv
2021-03-13 16:19
Ladda album (+2 bilder) >>

Kulladals FF:s A-lag kan presentera ytterligare två nyförvärv inför säsongen. Två bra spelare och mycket trevliga killar, som smält väl in i gruppen. 24-årige Asmir Hadzibulic (bilden till vänster) kommer närmast från IFK Trelleborg, fast har sina rötter i Ångermanland med spel i div 2-4 med Härnösand och Älgarna. En spelintelligent, teknisk, stor central mittfältare som förhoppningvis kommer bli den playmaker som KFF behöver. Med nästan två månader kvar till seriestart så hinner Asmir bygga upp konditionen och då kommer han bli ett ännu starkare tillskott till laget. Välkommen till Kulladals FF Asmir!

21-årige Felix Holm (bilden till höger) kommer närmast från Uppåkra IF och dessförinnan i Spjutstorp. Även om erfarenheten på seniornivå kommer från div. 5, så är det en välskolad spelare med spel på ungdomsnivå i både Lunds BK:s pojklag och Helsingborgs IF U17. En löpvillig offensiv spelare med god teknik och bra spelförståelse, som helst vill spela forward. Ett starkt tillskott till laget, som kommer bli än starkare när han än mer kommer in i div. 4-tempot. Välkommen till Kulladals FF Felix!

Nyförvärv och förlängning
2021-02-27 13:29
Kulladals FF:s A-lag kan presentera ett sent nyförvärv i Jesper Andersson (bilden till vänster). Jesper kommer närmast från Uppåkra IF och är en spelintelligent offensiv spelare, med bra högerfot. Med Nisses hårdträning så kommer Jesper komma i fysiskt bättre form och det ska bli intressant att se vad Jesper kan bidra med under säsongen. Jesper känner ett par spelare i laget sen tidigare och kommit väl in i gruppen. Välkommen till Kulladals FF Jesper!

Dessutom har glädjande trotjänaren Calle Stenberg (bilden till höger) valt att satsa ordentligt denna säsong. Med sin kompromisslösa spelstil och alltid laglojala attityd så kommer Calle vara en stor tillgång för A-laget i år. En stabil försvarsspelare och en mycket bra och omtyckt lagkamrat.
Äntligen fotbollsträning
2021-02-01 22:31
Äntligen fick A-laget börja träna fotboll igen. I mindre grupper förvisso fast spelglädjen var på topp. Tempot var högt och kvalitén på spelarna och tränarna är hög. 2021 kommer bli ett bra år för Kulladals FF.
Nyförvärv och målvaktsuppsättningen klar
2021-01-13 14:23
Kulladals FF:s A-lag har fått klart med ett starkt nyförvärv i målvakten Kevin Svensson (bilden till vänster). 21-årige Kevin kommer närmast från Bunkeflo FF och han har trots sin unga ålder även A-lagsmeriter i seriespel från Olympic och Kosova. En klass-målvakt som redan känner ett antal spelare i laget. VÄLKOMMEN TILL KULLADALS FF KEVIN!

Därmed är målvaktsuppsättningen 2021 klar i KFF:s A-lag. Rasmus Hansson (bilden i mitten) har glädjande valt att förlänga, en jätteduktig målvakt och omtyckt lagkamrat. Klubbens talangfulla P03-målvakt Justin Rassback (bilden till höger) har också lyfts upp i träning med A-laget. Tillsammans med Kevin Svensson står sig nu Kulladals FF A-lag mycket väl rustade på målvaktssidan inför säsongen.
Viktiga förlängningar
2021-01-12 22:25
Ladda album (+1 bilder) >>
Glada nyheter. Felix Påhlsson och Johan Mellqvist är nu båda klara för spel i Kulladals FF även 2021. Viktiga förlängningar för A-laget med dessa två KFF-fostrade spelare. Två talangfulla och duktiga spelare, med stort hjärta för Kulladals FF och som redan har ett par års erfarenhet av seniorfotboll i KFF. Vi ser framemot att se Felix och Johan 2021 ta nästa steg i sin utveckling i A-lagets nya miljö.

Mer att läsa om Kulladals FF A-lag finns att läsa på lagledare Björn Nelins Blogg 1938.
Sön 4/10 14:00
Lör 26/9 14:00