SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF Herr Senior

Kulladals FF Herr A spelar i divison 4 2024, fast siktet kommer vara inställt på division 3. Ny huvudtränare är klar i meriterade Vlado Kostic. Önskar man komma i kontakt med laget så kontakta föreningens huvudtränare Vlado Kostic (Mail: vlado_k@hotmail.com  Mobil: 0700213188) eller föreningens Herr Senioransvarige Eddie Ekblad (Mail: eddie_@live.se  Mobil: 073-6935236).

Seger i hemmapremiären
2024-04-13 18:05

Kulladals FF Herr A-laget vann lördagens hemmapremiär i serien mot Åkarp med 2-0. KFF har därmed fått en smakstart på årets serie med dubbla segrar. Det var glädjande mycket publik runt konstgräsplanen på Kulladals IP i vårsolen och det märks att många verkligen bryr sig om Kulladals FF. Matchen i sig var inte den mest välspelade, fast KFF har byggt upp en stabilitet i sitt spel där inte minst försvarsspelet och vinnarmentaliteten är stark. Segern var fullt rättvis och segersången i  omklädningsrummet var ljuvlig. Mycket bra boys! 💙

 

Huvudtränare Vlado Kostic efter matchen:

" Dagens hemmapremiär slutade med en 2-0 vinst. Det som vi tar med oss från denna match är framförallt 3 poäng. Matchen i helhet var ingen välspelad match från våran sida, felpassningar, långbollar och en del felbeslut. Kändes som allt vi gjorde gick för långsamt. Men det kommer fler sådana här matcher, då är det extra viktigt att trycka på och kämpa ännu hårdare så kommer det lossna förr eller senare. Det positiva är att vi tar en 3:a och inte släpper in något mål. Nu kör vi vidare och blickar framåt mot nästa veckas träningar på gräs och nästa match hemma på fredag."

Hemmapremiär på lördag 13/4
2024-04-11 15:57

Nu på lördag 13 april är det äntligen dags för hemmapremiär i årets seriespel för Kulladals FF Herr A-laget. Efter premiärsegern borta mot Kosova väntar nu Åkarps IF för våra KFF-lirare. Tyvärr är gräsplanen inte i speldugligt skick på grund av det ihärdiga regnandet. Matchen kommer flyttas till konstgräsplanen på Kulladals IP, nu med matchstart kl. 14:00. Vi hälsar alla medlemmar i Kulladals FF och alla KFF-supportrar och övriga fotbollsintresserade hjärtligt välkomna till en rolig match.

 

Tankar inför matchen från huvudtränare Vlado Kostic:

" Nu är det äntligen dags för hemmapremiär på våran hemmaborg Kulladals IP. Efter en spännande match mot Kosova förra helgen som vi vann rättvist med 2-1, så är det äntligen dags för att spela hemmapremiär på Kulladals IP. Träningsveckan har varit bra och killarna är påkopplade och laddade inför matchen på lördag mot Åkarps IF.

 

Det kommer bli en tuff match, så vi behöver all stöttning från våra supportrar för att vi ska ta en ny 3:a . Välkomna ner till Kulladals IP och heja fram våra blå/vita grabbar till en ny seger. Väl mött."

Premiärseger i serien
2024-04-07 19:22

Kulladals FF Herr A-laget vann 2024 premiärmatch i Division 4 sydvästra borta mot Kosova med 2-1 efter ett sent avgörande . Trots underläge i halvtid så fortsatte KFF tro på sig själva och vändningen och segern var fullt rättvis. Härlig målglädje i KFF-laget när Alex slagit in segermålet och tränarduon Vlado och Danne var såklart nöjda med premiärsegern. Med en stark organisation och stark laganda så blir man också ett starkt lag, i medgång och motgång. Mycket bra boys! 💙

 

Ett par ord efter matchen från huvudtränare Vlado Kostic:

"Premiärmatch är verkligen en match där allt kan hända. Bra väder och en laddad trupp för säsongens första seriematch. Vi startar matchen helt ok, men lyckas inte riktigt hitta vårt spel på en hård och svårspelad konstgräsplan. Trots allt trycker vi på i första halvlek med en hel del bollinnehav och några halvchanser. Kosova hade nog en chans i första halvlek och tyvärr lyckades de göra mål på den.  Inför andra halvlek pratade vi om att fortsätta tro på det vi gör och vi går ut i andra halvlek och spelar med ett stort bollinnehav och vi skapar en hel del farliga målchanser. Och till slut får vi äntligen utdelning genom ett skott i mål av Almin. Vi gör något byte för att få in ytterligare energi och i slutet av matchen så lyckas vi göra ett andra mål. Ett fint mål där vi spelar runt bollen och visar hur skickliga vi är i passningsspelet. Slutdestinationen heter Alex som klipper till och sätter bollen i mål. Vi har vänt matchen till 2-1. En riktigt go vinst. En match där vi förvisso inte fick ut så mycket som vi vill av vårt passningsspel, men vi visar vilket krigarhjärta vi har. Grymt jobbat killar! Nu blickar vi framemot nästa match där vi på lördag möter Åkarp på våran hemmaborg Kulladals IP. Väl mött"

Seriepremiär på söndag 7/4
2024-04-03 07:04

En lång försäsong är över och nu på söndag 7 april kl. 14:00 är det äntligen dags för Kulladals FF Herr A seriepremiär. Premiärmatchen i Division 4 sydvästra borta mot KSF Kosova är på grund av det ihärdiga regnet flyttad till Bäckagårds IP konstgräs. Det ska bli spännande att följa årets Kulladals FF Herr A, där känslan i och runt laget är mycket positiv. Vi hoppas många KFF-supportrar tar sig till Bäckagårds IP på söndag och stöttar våra duktiga KFF-lirare. Lycka till boys! BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG 💙

 

Här kommer huvudtränare Vlado Kostic tankar inför seriepremiären:

"Hej alla blåa Kulladalare. Kort sammanfattning av försäsongen till en seriepremiär som är några dagar bort. Först och främst så har vi fått bygga mycket nytt i vårt A-lag, det har tillkommit 13 nya spelare från olika klubbar. Vi hade en trupp på 11 spelare kvar från förra året och ligger på 24 spelare i dagens trupp. Jag säger bara wow så roligt att spelare söker sig till våran förening. Försäsongen har gått bra med ett helt nytt spelsystem som vi har infört, tycker att alla har förstått systemet bra och framförallt så har vi gjort det bra i träningsmatcherna vi spelat. Finns vissa detaljer som vi finslipar på för att få ut det mesta ur laget.

Vi är precis hemkomna från ett träningsläger som tillbringades på Öland  i 4 dagar, det var ett väldigt lyckat läger som fick gruppen att bli ännu tightare med varandra.

När det gäller seriepremiären så är vi snart där. Söndag Premiär mot Kosova och då skall vi vara väl förberedda för en premiärmatch med rätt anspänning, vilja och rätt inställning. Alltid roligt när allvaret kör igång, kom och stötta oss till en seger."

 

Väl mött Vladimir "Vlado" Kostic

 

Stark försäsong
2024-03-17 11:11

Kulladals FF Herr A-laget har hittills stått för en stark försäsong med överlag goda resultat i träningsmatcherna och framförallt stark utveckling. Hög närvaro på träningarna med hög intensitet och hög kvalité bidrar ju till utveckling. Laget har förstärkts med flera bra spelare och alla spelarna har tagit till sig av nya tränarstabens idéer på ett mycket bra sätt. Det är ett välorganiserat och harmoniskt KFF Herr A som agerar på plan. Seriepremiären i Division 4 Sydvästra Skåne är en månad bort och det andas onekligen positiva vindar i och kring Kulladals FF Herr A. 

 

I lördagens träningsmatch mot blivande division 3-laget Malmö IK vann KFF rättvist med 5-2 och stod för en mycket bra prestation. Mycket bra boys! 💙

 

Tankar om matchen från huvudtränare Vlado Kostic:

" Jag är nöjd med killarnas engagemang och vilja ute på banan. I helhet är jag nöjd med prestationen vi gör även om det finns detaljer att slipa på både defensivt och offensivt. Vi möter ett motståndarlag som är bolltrygga och spelar en passningsorienterad fotboll, men vi visade att vi också är bra på den biten om inte bättre när man går igenom olika sekvenser från matchen. Tycker vi gör ett hårt jobb för varandra och har hittat fram till ett spelsystem som passar oss bra. Vi vill vara ett lag som äger en hel del boll och det tycket jag vi gjorde. Slutligen så vinner vi välförtjänt med 5-2. "

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 14:00
2 - 0  
Sön 7/4 14:00
1 - 2  
Fre 22/3 19:00
2 - 4  
Lör 16/3 14:00
5 - 2  
Lör 9/3 14:00
4 - 1  
Tis 27/2 19:30
5 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 14/04 19:57 
Kulladals FF, 14/04 18:10 
Kulladals FF, 10/04 13:07 
 
Sponsorer
Samarbetspartners