SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2017
 
Välkommen till Kulladals FF P2017.
 
2024 lämnar laget fotbollsskolan och bildar ett eget lag. Det kommer spelas matcher och cuper mot andra lag.
 
Spelarna kommer få lära sig grunder i teknik och spelförståelse, samtidigt som vi fortsatt lägger stor vikt vid spelglädje och kamratskap. Ökad fokus kommer läggas på fotbolls-utvecklande träningar och matcher.
Laget tränar vintertid inomhus på söndagar i Lindeborgs Sporthall.
 
Vid intresse att börja hos oss, både som spelare och som tränaren så kontakta klubben via Fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information. OBS! Vi behöver fler föräldrar som ställer upp som tränare/ledare för era barn och deras kompisar. Ju fler desto bättre.
Roligt matchsammandrag i Bara
2024-03-24 21:19

Kulladals FF duktiga Pojkar 2017 var under söndagen i Bara med tre lag för ett matchsammandrag. Varje lag spelade vardera 3 matcher i spelformen 3-3 med sarg och det blev roliga matcher med hög intensitet och många mål. Det blev både segrar, oavgjorda och förluster för KFF-lagen och framförallt mycket spelglädje. Alla KFF-spelare och tränare presterade bra. Det var ett fint arrangemang av Bara GIF och KFF-spelarna hade mycket roligt tillsammans, både på och utanför plan. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Matchpremiär
2024-02-04 14:17

Under söndagen spelade Kulladals FF duktiga Pojkar 2017 sina allra första matcher. Spel inomhus i Viffecupen i spelformen 3-3 med sarg och KFF spelade med tre lag Det var förväntansfulla KFF-spelare som äntrade plan och så roligt dom hade under matcherna och så duktiga dom var. Publiken bjöds på fin teknik , enorm energi och underbar spelglädje och många många mål. Det blev både segrar och förluster för KFF-lagen (sammantaget 7 segrar, 1 oavgjord och 4 förluster) och under ledning av lagets duktiga tränare så kämpade KFF-spelarna på genom alla matcher. En härlig cupupplevelse med mycket glädje och kamratskap, både på och utanför plan. Fler roliga matcher och cuper  väntar framöver för Kulladals FF duktiga Pojkar 2017. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Inbjudan till Kulladals FF Fotbollsskola 2023
2023-02-19 21:32

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2017 och 2018 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

 

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats, Tisdagar 17:15 – 18:15.

 

Första träningen är tisdagen 25 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress samt förälders mail och mobilnummer.

 

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen. Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen. Det är roligt att vara tränare för sitt barn och hans/hennes lagkamrater och mycket uppskattat av barnen.

 

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 25/4 - 13/6. Den andra startar 22/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

 

Medlemsavgiften 2023 är 539:- Digital faktura skickas till er mail. När avgiften är betald erhålls KFF Fotbollsskolan t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

 

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kulladals FF, 15/06 14:17 
Kulladals FF, 14/06 23:19 
Kulladals FF, 12/06 13:49 
Kulladals FF, 10/06 22:37 
Kulladals FF, 09/06 18:39 
 
Sponsorer
Samarbetspartners