Välkommen till Kulladals FF P2013

Välkommen till Kulladals FF:s Pojkar födda 2013.

Vi har en bred och stark spelartrupp och med duktiga tränare. Siktet är högt inställt. Laget tränar utomhus två dagar i veckan på Kulladals IP. Säsongen 2021 kommer vi seriespela med tre lag. När möjligheterna öppnar sig kommer vi dessutom spela roliga cuper.

För att komma i kontakt med laget tränare, se under Kontakt.

Kontakta klubben via fotbollsansvarige (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information.
Roliga träningsmatcher
2020-05-11 21:45
Dom härligt engagerade tränarna för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 har sett till att ordna träningsmatcher för lagets spelsugna lirare. Under lördagen spelade först ett gäng mot Hyllie och senare på dagen ett annat gäng mot Rosengård. Det var två spännande och händelserika 5-manna-matcher, fyllda av spelglädje. Killarna hade verkligen roligt och kamratskapen i KFF P2013 är underbar. Laget har en bred trupp och bra kvalité på träningarna, vilket syns på spelarnas fina teknik. Fler roliga träningar och matcher väntar. KFF P2013 kommer bara bli bättre och bättre. Mycket bra killar!
Glädje och stolthet
2020-03-01 18:46
Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 spelade under söndagen med tre lag sina allra första matcher och det i fina Viffe-cupen. Stoltheten hos killarna när dom tilldelades Kulladals FF matchtröja var en magisk syn. Spelglädjen när dom spelade match, lyckan när laget gjorde mål, glädjen att få medalj. Vilka härliga killar och kul att se att dom lyssnade på sina duktiga tränare. Att KFF dessutom visade prov på bra tekniskt spel, vilket genererade i mestadels segrar, gjorde det inte sämre. Fast det viktigaste var att alla hade roligt och kamratskapen var härlig både på och utanför plan, i sann Kulladals FF-anda. Mycket bra killar!

Viffe-cupen var en mycket trevlig och välorganiserad cup. Spelformen 3-3 med sarg är perfekt för knattematcher och också beröm till cupens ungdomsdomare som med stort engagemang dömde jättebra.