SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF P2013

Välkommen till Kulladals FF:s Pojkar födda 2013.

 
Vi har en bred och stark spelartrupp med talangfulla spelare och med duktiga tränare. Siktet är högt inställt. Säsongen 2022 kommer vi seriespela med tre lag. När möjligheterna öppnar sig kommer vi dessutom spela roliga cuper.
 
För att komma i kontakt med laget tränare, se under Kontakt.
 
Kontakta klubben via fotbollsansvarige (jonascajerby@hotmail.com) för vidare information. 
P2013 på allsvenskt derby
2022-06-29 15:17

Fler bilder (+3) >>

Spelarna och tränarna i Kulladals FF P2013 var på måndagskvällen tillsammans på Eleda Stadion för att live titta på det allsvenska derbyt Malmö FF - Helsingborg. Vilken upplevelse! Innan derbymatchen gavs femton av KFF-lagets spelare (utvalda av Kulladals FF baserat 100% på träningsnärvaro) möjlighet att spela två kortare förmatcher inne på planen mot andra lag. Spelglädjen var såklart total och KFF-spelarna hann imponera i matcherna med fin teknik. Alla lagens spelare fick efter matcherna ta emot publikens hyllningar. Fem spelare från varje lag fick dessutom vara maskotar och gå ut med spelarna i Malmö FF respektive Helsingborg på inmarschen inför derbyt. Tack och lov fick KFF-spelarna bära varsin MFF-tröja.😊 Uppe på läktaren satt alla KFF-spelarna tillsammans (även de som inte spelade förmatcher) och fick se ett magnifikt tifo av MFF-fansen och därefter en mycket spännande match. KFF-killarna hejade glatt på Malmö FF och var lika nöjda som alla andra MFF-fans när MFF avgjorde derbyt på tilläggstid. KFF-killarna hade jätteroligt tillsammans och uppförde sig väl och den fina kamratskapen i Kulladals FF P2013 har stärkts ytterligare. Mycket bra killar! 💙

Målfester mot Malmö FF
2022-06-19 15:52

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 stod inför en stor utmaning när man på lördagen tog emot Malmö FF P2013. Och det blev två målfester och mycket hög matchkvalité. Först spelades en match mellan båda lagens förstalag. Publiken bjöds på offensiv-fotboll när den är som bäst. Mycket bra teknik hos båda lagens spelare, hög intensitet, stark kämpaglöd och enorm spelglädje. Målchanser skapades i mängder från båda lagen och målen lät inte vänta på sig. Efter väldigt mycket spänning och hög underhållning så vann Kulladals FF till slut matchen rättvist 13-12. Och underbar segerglädje i KFF-laget efter matchen. Mycket bra killar!

 

En halvtimme senare var det dags för match mellan båda lagens andralag. Är ju semestertider, så några spelare fick dubblera. Återigen en underhållande och spännande match med bra teknik. Malmö FF dominerade matchen till en början, fast KFF gav sig aldrig och efterhand kom KFF-spelarna bättre in i matchen. Många målchanser skapades åt båda håll. Denna gång var det Malmö FF som stod som rättvisa segrare efter slutresultatet 6-7. Fast KFF-spelarna gjorde en stark upphämtning och ska vara nöjda med sin prestation. Mycket bra killar!

 

Spelarna i Kulladals FF P2013 har tagit enorma kliv i sin utveckling under 2022. Lagets duktiga tränare har gjort och gör ett jättebra jobb tillsammans med de målmedvetna, talangfulla, spelarna. Det gör att laget tillsammans och spelarna individuellt blivit bättre och bättre för varje vecka. Med tre lag i seriespel är både bredd och spets stark i KFF P2013. Framtiden ser onekligen ljus ut.

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Glädje och utveckling i KFF P2013
2022-04-18 11:40

Glädjen och utvecklingen i Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 är härlig att skåda. Truppen är ca 35 spelare stor och med tre lag i seriespel så att alla spelare kan ges regelbundet med matcher. Under söndagen spelades två matcher i 5-manna. Det blev en seger och en förlust. Framförallt väldigt mycket spelglädje och härlig teknik från spelarna. Alla KFF-spelare kämpade bra och försökte verkligen lira fotboll. Under lördagen spelades en match i 7-manna, som KFF vann efter en spelmässigt bra prestation.. Utvecklingen hos spelarna och laget har gått framåt mycket i KFF P2013 och kamratskapen är mycket fin. Både bredd och spets är stark och lagets tränare gör ett kanonjobb tillsammans med lagets duktiga spelare. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Målfest med KFF P2013
2022-04-16 20:41

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 spelade under lördagen en underhållande match i P10-serien mot LB07 och det bjöds på målfest. Vad resultatet blev i den jämna, målrika matchen är det väl ingen som riktigt vet. Fast KFF-spelarna var väldigt glada efter matchen, så dom var iallafall klara över vem som vann 😄. Det var överlag en välspelad match mellan två duktiga lag. Bra teknik och härlig spelglädje i massor. KFF P2013 har tagit fina kliv framåt, under ledning av sina duktiga tränare. Både individuellt och som lag. Mycket bra killar! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

P2013 imponerade i Klågerupscupen
2021-12-07 13:46

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2013 imponerade i Klågerupscupen med kontrollerad teknisk offensiv fotboll. Lagspelet satt perfekt och KFF skapade många målchanser och gjorde många mål. KFF ställde upp med två lag i cupen och båda lagens spelare presterade bra. Ett av KFF-lagen vann samtliga sina fyra matcher, medan det andra laget vann en match, förlorade en och spelade oavgjort i två. Oavsett resultat så var spelglädjen och kamratskapen på topp. Det var nöjda och glada KFF-spelare både under och efter cupen. Mycket bra killar!

 

Kulladals FF P2013 har en stor trupp, där både spets och bredd är stark. Lagets duktiga tränare gör ett mycket bra jobb tillsammans med lagets duktiga talangfulla spelare. Framtiden ser onekligen ljus ut för KFF P2013. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

 
Sponsorer
Samarbetspartners