SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF F2012/2013

Välkommen till Kulladals FF F2012/2013. Träningarna är i full gång och spelglädjen är stor. Laget tränar två dagar i veckan, vintertid på onsdagar utomhus och på söndagar inomhus.

 

Lagets har duktiga tränare, som erbjuder spelarna en seriös och rolig träning. Spelarna har utvecklats mycket. Kamratskapen i laget är fantastiskt. Tjejer födda 2012 och 2013 är välkomna att kontakta oss om möjligheten att börja hos oss . 

 

2023 kommer vi seriespel med 2 lag och även spela roliga cuper.

 

För mer information kontakta tillsvidare klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com)
Fin segermatch
2023-05-28 18:33

Kulladals FF duktiga Flickor födda 2012/2013 stod för en mycket fin prestation i lördagens segermatch mot Nike. Det var en relativt jämn match, fast KFF var det bättre laget och visade framförallt upp bra teknisk kvalité i passningsspel och avslut. Flera distinkta avslut satt i mål, så mycket skicklighet hos KFF-spelarna bakom de många målen framåt. Hyllningarna från KFF-publiken var verkligen välförtjänta. Mycket bra tjejer! 💙

Bra prestationer i Skånecupen
2023-01-02 22:10

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013 gjorde flera bra prestationer i Skånecupen. Först ut var laget som spelade i F2013-klassen och KFF imponerade stort. KFF F2013 var laget som styrde alla sina matcher och som också skapade flest målchanser. Det gav också fina resultat med tre segrar och en oavgjord med mersmak på lagets fyra matcher. I F2012-klassen spelade KFF med två lag. KFF Orange med lite mer erfarna spelare var sin vana trogen starka och vann två matcher efter bra spel och förlorade endast mot ett mycket bra Malmö FF. KFF Blå med några fler nya spelare hade det tuffare resultmässigt, fast man försökte spela boll och alla kämpade väl. Lagandan var och är jättebra. Överlag gjorde alla spelare och tränare i Kulladals FF F2012/2013 en riktigt bra Skånecupen och KFF-spelarna visade att framtiden onekligen ser ljus ut för laget. Framförallt hade tjejerna roligt tillsammans, både under och mellan matcherna. Mycket bra tjejer! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

F2012/2013 spelade förmatcher till Malmö FF
2022-10-21 21:10

På torsdagskvällen spelade Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013 förmatcher till Malmö FF - Djurgården inne på Eleda Stadion. Vilken upplevelse! Och vilken härlig spelglädje hos alla lagens spelare. KFF-spelarna visade dessutom upp fin teknik och mycket energi. Att hyllas av MFF-klacken var såklart häftigt. Dessutom fick några av tjejerna vara maskotar och gå in på plan inför matchen med MFF- respektive Djurgården-spelarna. Därefter samlades hela truppen, även de som inte kunde vara med på förmatcherna, uppe på läktarplats för att tillsammans titta på matchen och heja på Malmö FF.  I första halvlek satt tjejerna perfekt för att se MFF:s mål och tyvärr även Djurgårdens mål i andra halvlek. Fast KFF-tjejerna var helnöjda med kvällen och den redan underbara kamratskapen har blivit än starkare. Mycket bra tjejer! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Härlig offensiv-fotboll med F2012/2013
2022-09-01 13:30

Det bjuds verkligen på härlig offensiv-fotboll när Kulladals FF:s duktiga Flickor födda 2012/2013 spelar match. Truppen har glädjande vuxit sig så stor att man nu kan ha två lag i seriespel. Så det blir många matcher för tjejerna och det tycker dom om. I lördagens första match mot LB07 fungerade det mesta för KFF. Spelarnas fina teknik, fart och energi gav utdelning i form av många målchanser och många mål och en rättvis seger. Match 2 spelades direkt efter och en nytt gäng KFF-spelare äntrade plan (tillsammans med tre som fick dubblera). Återigen visade KFF-spelarna prov på fin teknik. Nu var motståndarna Skanör det starkare laget i denna matchen och även om det skapades flera målchanser åt båda håll så vann Skanör rättvist. Fast KFF-spelarna gav sig aldrig och gjorde en bra prestation. Mycket bra tjejer!

 

Under ledning av lagets duktiga tränare har KFF-spelarna utvecklats rejält. Spelarna erbjuds bra träningar och matcher varje vecka och tjejerna har kul tillsammans. Laget ligger långt framme och det ska bli spännande att följa KFF F2012/2013 framfart framöver. 💙

Framgångsrik cuphelg
2022-06-01 23:05

Helgens intensiva cuphelg för Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013 var både rolig och framgångsrik. KFF visade hur många bra spelare det finns i laget och hur starkt laget är tillsammans.

 

På torsdagen vankades spel i Tjejcupen i Staffanstorp i F2012-klassen. Fyra matcher spelades och fyra väldigt bra insatser genererade i lika många segrar. Mycket bra tjejer!

 

Fredag och lördag spelade KFF F2012 i traditionsrika, fina 10-års-turneringen Halör Cup i Höllviken. Det var två riktigt bra och utvecklande dagar där KFF-tjejerna även stöttade och stöttades av KFF-killarna i P2012 som också spelade Halör Cup, i pojkklassen då. Fredagen slutade med två storstilade vinster för KFF F2012 och en het batalj med Fc Rosengård som slutade oavgjort. I omlottningsgruppen fick KFF två starka motståndare i Djurgården och Malmö FF. Tyvärr saknade KFF ett par tongivande spelare under lördagen och trots fantastiska kämpainsatser så var det duktiga motståndet övermäktigt denna gång. Fast väldigt givande matcher ändå och sammantaget en mycket bra cupinsats av samtliga KFF-spelare. Mycket bra tjejer!

 
På söndagen var det dags för Tjejcupen igen, denna gång i F2013-klassen. Fyra matcher gav fyra segrar och spelmässigt mycket bra prestationer. Mycket bra tjejer!
 
KFF-spelarna har onekligen imponerat under cuphelgen. Den individuella tekniska skickligheten är hög och spelarna behärskar verkligen att driva, springa, finta och dribbla med boll. Så roligt att se. Och dessutom har passningsspelet utvecklats alltmer och fungerar långa stunder jättebra. Kryddat med en härlig energi och kämpaglöd och en sådan glädje att spela fotboll. Kamratskapen är underbar i laget och har stärkts ytterligare under cuphelgen. Kulladals FF Flickor 2012/2013 är ett talangfullt och glatt gäng, med bra spelare och bra tränare. Så framtiden ser ljus ut för KFF F2012/2013. 
O A O A E, VI E KULLADALARE 💙
 
Sponsorer
Samarbetspartners