SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kulladals FF F2012/2013

Välkommen till Kulladals FF F2012/2013. Träningarna är i full gång och spelglädjen är stor. Laget tränar två dagar i veckan, vintertid på onsdagar utomhus och på söndagar inomhus.

 

Lagets har duktiga tränare, som erbjuder spelarna en seriös och rolig träning. Spelarna har utvecklats mycket. Kamratskapen i laget är fantastiskt. Alla tjejer födda 2012 och 2013 är välkomna till oss. Ni kommer garanterat ha jätteroligt och ni får lära er spela fotboll med många kompisar.

 

2022 kommer vi seriespel med 2 lag.

 

För mer information kontakta tillsvidare klubbens fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com)
Framgångsrik cuphelg
2022-06-01 23:05

Helgens intensiva cuphelg för Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013 var både rolig och framgångsrik. KFF visade hur många bra spelare det finns i laget och hur starkt laget är tillsammans.

 

På torsdagen vankades spel i Tjejcupen i Staffanstorp i F2012-klassen. Fyra matcher spelades och fyra väldigt bra insatser genererade i lika många segrar. Mycket bra tjejer!

 

Fredag och lördag spelade KFF F2012 i traditionsrika, fina 10-års-turneringen Halör Cup i Höllviken. Det var två riktigt bra och utvecklande dagar där KFF-tjejerna även stöttade och stöttades av KFF-killarna i P2012 som också spelade Halör Cup, i pojkklassen då. Fredagen slutade med två storstilade vinster för KFF F2012 och en het batalj med Fc Rosengård som slutade oavgjort. I omlottningsgruppen fick KFF två starka motståndare i Djurgården och Malmö FF. Tyvärr saknade KFF ett par tongivande spelare under lördagen och trots fantastiska kämpainsatser så var det duktiga motståndet övermäktigt denna gång. Fast väldigt givande matcher ändå och sammantaget en mycket bra cupinsats av samtliga KFF-spelare. Mycket bra tjejer!

 
På söndagen var det dags för Tjejcupen igen, denna gång i F2013-klassen. Fyra matcher gav fyra segrar och spelmässigt mycket bra prestationer. Mycket bra tjejer!
 
KFF-spelarna har onekligen imponerat under cuphelgen. Den individuella tekniska skickligheten är hög och spelarna behärskar verkligen att driva, springa, finta och dribbla med boll. Så roligt att se. Och dessutom har passningsspelet utvecklats alltmer och fungerar långa stunder jättebra. Kryddat med en härlig energi och kämpaglöd och en sådan glädje att spela fotboll. Kamratskapen är underbar i laget och har stärkts ytterligare under cuphelgen. Kulladals FF Flickor 2012/2013 är ett talangfullt och glatt gäng, med bra spelare och bra tränare. Så framtiden ser ljus ut för KFF F2012/2013. 
O A O A E, VI E KULLADALARE 💙
Härligt segerjubel
2022-04-02 18:26

Kulladals FF:s duktiga Flickor födda 2012/2013 spelade under lördagen en härligt intensiv och målrik match mot LB07. Många fina tekniska actioner och hög frenesi hos spelarna. Publiken bjöds på flera vackra mål och spelglädjen var på topp hos spelarna. Så roligt att se den fina fotbollsmässiga utvecklingen hos KFF-spelarna och hur den goda kamratskapen i laget bidrar till lagets stora utveckling. KFF-spelarna är verkligen på hugget när det vankas match och underbart segerjubel i KFF-lägret efter matchen. Mycket bra tjejer! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Jättebra insats i Tomtecupen
2021-12-12 11:52

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013/2014 stod för en jättebra cupinsats i Tomtecupens F2012-klass. Det var KFF-tjejernas allra första inomhuscup, så viss nervositet innan första matchen. Fast när matcherna drog igång så sprudlade det av spelglädje och energi hos KFF-spelarna. KFF hade två lag i spel i cupen och samtliga KFF-spelare presterade bra. På sammanlagt sex matcher vann KFF fyra, spelade oavgjort i en och förlorade en med uddamålet. Viktigaste ändå att det såg så bra ut spelmässigt. Spelarna har verkligen utvecklat sin teknik, spelförståelse och framåtanda på ett imponerande sätt. Många bra finter och dribblingar, många bra passningar, många bra löpningar med och utan boll, många fina mål och även starka brytningar och bra målvaktsspel. Stor eloge till lagets duktiga tränare och lagets duktiga spelare som tillsammans tränat på bra för att redan nå denna nivån. I samtliga matcher oberoende av resultat så kämpade KFF-spelarna också på tillsammans och stöttade varandra. Vilken härlig laganda och kamratskap det finns i Kulladals FF F2012/2013/2014, både på plan och utanför. Mycket bra tjejer! Det var mycket nöjda och stolta KFF-spelare som fick ta emot sin allra första cup-plakett och tillsammans firade sin jättebra cupinsats. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Jättebra match
2021-09-23 09:08

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013 gjorde en jättebra match hemma mot Anderslöv. Det sprudlade av energi och spelglädje hos KFF-spelarna. Under ledning av sina duktiga tränare har KFF-spelarna utvecklat sin bollkontroll och passningsspel på ett imponerande sätt, inte minst med tanke på så kort tid som laget faktiskt varit tillsammans. Och alla KFF-spelarna kämpar även i försvarsspelet, både i medgång och motgång. I matchen mot Anderslöv var det mycket som fungerade och flera mål framåt blev det. Och härlig segerglädje i KFF-lägret efter matchen. Mycket bra tjejer! 💙

 

Kulladals FF F2012/2013/2014 växer för varje vecka. Kamratskapen och glädjen är underbar i laget. Och spelarna erbjuds en seriös, bra och rolig träning, vilket märks i den stora utvecklingen hos spelarna och laget. Målsättningen är att till våren ha ytterligare ett lag i seriespel. 

Jättebra premiärmatch
2021-08-15 20:17

På söndagsmorgonen var det dags för premiärmatch för Kulladals FF:s duktiga Flickor 2012/2013/2014 hemma mot Gislöv. KFF-laget startades i april och tjejerna var förväntansfulla inför sin allra första fotbollsmatch. Lite nervöst var det allt, fast KFF-spelarna växte bra in i matchen. KFF gjorde en bra match, för att vara första matchen någonsin en alldeles utmärkt match. I den målrika matchen visade KFF upp en härlig energi och spelglädje, ett bra målvaktsspel och många fina anfall.. Och lyckan bland spelarna när laget gjorde mål var underbar att skåda. Också roligt hur väl KFF-tjejerna stöttade varandra, i medgång och motgång. Spelmässigt har KFF-spelarna under ledning av sina duktiga tränare utvecklats jättemycket på kort tid. Framtiden ser verkligen ljus ut för Kulladals FF F2012/2013/2014. En mycket bra prestation idag av samtliga KFF-spelare och tränare i en rolig och välspelad match, mot en bra och trevlig motståndare. Mycket bra tjejer! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

 

Fler flickor födda 2012, 2013 och 2014 är välkomna att börja i vårt härliga gäng. Ni kommer få lära er spela fotboll tillsammans med många glada lagkamrater och ni kommer ha jätteroligt. Välkomna att kontakta Fotbollsansvarige Jonas (jonascajerby@hotmail.com).

 
Sponsorer
Samarbetspartners