Överlägset och skön seger mot Malmö city
2021-08-29 19:02

Kulladals FF P 2011 gjorde ett enastående insats mot Malmö city svart vit P 2011.Motståndarlaget hade en bra inledning mot våra duktiga pojkar, men stora räddningar av målvakten blev vändpunkten på hela matchen. I andra halvleken så gjorde motståndarlaget allt i sin makt för att vinna matchen, det blev både tuffare spel och fula insatser från både spelare och ledare ( vilket ledaren fick rött kort på , i sista halvleken, men våra pojkar kämpade allt vad de hade och övermannade all deras motstånd, med fina passningar, samspel och vilja , som vände hela matchen genom fina mål och vinner glädjen blev våran förtjänst .Klar seger med enastående prestation och överlägset resultat (8:4) för oss ..Både glädjen och jublandet efter signalen var värd och se . Stolta är vi över deras insats, fortsätt så frammåt pojkar ! HEJA KULLADAL P2011