2:a raka seger för Kulladal FF P2011
2021-09-05 12:37
2:a raka seger för Kulladals duktiga P2011 mot oxie idag

Efter en tuff start i serien med ett förlust  , så har våra duktiga P2011 efter hård träning och stor vilja vänt trenden och laget missade i sista sekund vinst mot Malmö city på bortaplan . Det var också tecken på att den positiva utvecklingen går framåt.Det blev vinst överlägset mot ett mer B-nivå betonad lag i Malmö city och idag kom 2:a raka segern mot oxie p2011 bortaplan. Matchen var jämt tack vare våra egna misstag .Vi hade kunnat överlägset vinna matchen , men i de första två halvlekar gjorde vi mycket stora misstag . Dock så spikade vi resultatet i sista halvleken och tog en klar vinst med 6:5 . Både passning och samspelet, vilja samt engagemang fanns med och vinsten var väll förtjänt ! Heja Kulladal P2011.