Solklar vinst borta mot Kvarnby IK
2022-03-13 15:03

dagens match mötte vi Kvarnby IK på bortaplan.
Idag var allting på plats , samspel , spel glädje och kämpar glöd . Både vinden och turen kunde ej förhindra våra grabbar från en solklar vinst .
I första halvlek är det otroligt jämt, men Kulladal lyckas ändå gå in i pausvila med knappt ledning 1-2

I andra halvlek tar Kulladal över matchen helt och andra halvlek slutar med hela 2-10 till Kulladal.

Även i tredje halvlek spelade grabbarna hyfsat stabilt, men så lyckades Kvarnby IK med 2 reduceringar som tyvärr inte räckte ändå.

Matchen slutar ändå rättvist, med tanke på resultatet överlag med hela 15-4 till Kulladal FF.Ett extra fin aplåd till målvakten som gjorde ett enastående insats och Azad med sina 4 mål som matchenslirare.

Jättebra insatts av hela laget och tränarna.

Dagens match mötte vi Kvarnby IK på bortaplan.