SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helgen fylld med roliga matcher
2021-06-06 20:57
Helgen var fylld med roliga matcher för Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2014. Äntligen match var den uppenbara känslan bland spelare och tränare. På lördagen spelades tre matcher borta mot Fc Trelleborg och på söndagen en match hemma mot Husie. Bra och trevliga motståndare. Spelglädjen under matcherna var fantastisk och KFF-spelarna har verkligen blivit jätteduktiga. Bra teknik, fint spel och en enorm kämpaglöd. Så många bra prestationer och såklart extra roligt att vinna. 🙂 Kamratskapen både innan, under och efter matcherna var underbar att skåda. Mycket bra killar!
 
Kulladals FF P2014 är en stor och stark spelartrupp på närmare 60 spelare, med många bra tränare. En uppenbart framgångsrik breddverksamhet kombineras väl med spets och målmedveten fotbollsutbildning, precis som Kulladals FF vill att det ska fungera. Ska bli spännande att följa KFF P2014:s resa mot fortsatt utveckling och framgångar.

Nyhetsarkiv
 
Sponsorer
Samarbetspartners