SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Matchrik lördag
2024-02-18 17:52

Det var en matchrik lördag för Kulladals FF duktiga Pojkar 2016. 

Vi tränare är ännu en gång glada över att kunnat erbjuda alla lagets spelare (som tränar regelbundet) en möjlighet till att också spela match. Denna lördag hade vi tre matcher. Hemma på Kulladals IP hade vi ett sammandrag där två av våra lag mötte både Hyllie och Linero. Vi spelade två matcher parallellt och sen bytte våra KFF-lag motståndare till match 2. Ena KFF-lagets match mot Linero var jämn och intensiv med knapp seger. Samma lags match mot Hyllie blev tuffare med förlust. För vårt andra lag var det tvärtom. En klar förlust mot Linero men seger mot Hyllie med flera olika målgörare.

 

Ett tredje lag spelade ett dubbelmöte mot Bosna på Hyllie IP. Här blev det förlust i bägge matcherna men där andra matchen var betydligt jämnare.

 

Tre lärdomar från alla matcherna är vi verkar behöva en match i benen för att komma igång. Det andra är att vi inte lyckades ta oss förbi motståndarnas hög press och det tredje var att vi hamnade ur våra positioner.

 

Vi hade samtidigt mycket att glädjas åt. Spelarna kämpade med stor glädje i sina samtliga matcher, blev allt vassar ju längre matcherna gick. Vårt eget press-spel tilltog allt eftersom. Samtliga spelare var delaktiga och fick ha mycket boll. En sak som stack ut lite mer var att spelare själva vid enstaka tillfälle började ”prata” och ”coacha” varandra ute på planen. Slutligen hade barnen kul. Vi ledare uppskattar den gemenskap som uppstår när barnen spelar lite miniturnering. Det var också fina möten med föräldrar som stöttade våra spelare. Mycket bra! 💙

 

Vi vill tacka föreningsdomarna som skickligt och modigt hanterade sina matcher. Och vi tackar Hyllie IF, Linero IF och Bosna för fina matcher.

 

// Tränarna Kulladals FF P2016


Nyhetsarkiv
Torsdagsträning2024-03-07 19:22
Lundamatcher 2024-03-02 12:42
Sportlovsfotboll2024-02-26 11:42
Matchrik lördag2024-02-18 17:52
 
Sponsorer
Samarbetspartners