Välkommen till Kulladals FF:s hemsida

Vi är en förening som varit verksam sedan 1938. Tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar är viktiga ledord som genomsyrar vår verksamhet, från fotbollskolan till seniorlaget. Kulladals FF är en förening som erbjuder barn och ungdomar, pojkar och flickor, en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att, successivt utifrån sina egna förutsättningar och mål, utveckla sina färdigheter som fotbollsspelare. Föreningen har även en seniorverksamhet vars långsiktiga mål är att Herr Senior ska spela i lägst division 3 och att minst tre fjärdedelar av spelarna ska komma från de egna leden. I Dam Senior stabilisera oss på seniornivå, med majoriteten av spelarna från de egna leden.

Skön seger för Herr A-laget
2024-06-15 14:17

Kulladals FF Herr A-laget vann fredagens hemmamatch mot KSF Kosova med 3-2 i en jämn match. Spelmässigt fick inte KFF spelet att fungera mot ett Kosova som är betydligt bättre än deras tabellplacering. Fast lagmoralen i årets KFF är enormt stark och med en härlig kämpaglöd tog KFF en skön och viktig seger. Minnesvärt utan tvekan skyttekung Rask läckra lobb till matchavgörande 3-2 och lagets offervilja bäst karaktäriserat av en på slutet halvskadad Benjamin Kovacevic som trots smärta blockerade skott, jobbade tillbaka och stod för flera fina tacklingar. KFF gick med segern upp i tillfällig serieledning. Mycket bra boys! 💙

Huvudtränare Vlado Kostic efter matchen: "På förhand visste vi att det skulle bli en tuff match och det blev det. Kändes som vi inte var riktigt påkopplade, trots det så vinner vi med 3-2 mot ett Kosova som ryckt upp sig och var obesegrade på sina 6 senaste matcher innan denna match. Tycker att vi startar matchen bra och överlag skapar vi en del chanser som borde resulterat i något mål till. Lite oflyt och inte den bästa skärpan i avsluten, men viktigt att vi kommer fram till målchanser och att vi vinner. Det var en jämn match med mycket kamp och fem mål, måste varit roligt för publiken att titta på. Spelet stämde inte riktigt, men vi tar nya tag för att göra det bättre nästa match borta mot Åkarp på torsdag. Dagens KFF-mål gjordes av Rask 2 och Primus 1. Vi tar med oss vinsten, kämpainsatsen och hoppas spelet lossnar för oss."

Framgångar över sundet för P2015 Blå
2024-06-14 23:19

Helgen 8-9 juni var Kulladals FF duktiga Pojkar 2015 Blå över sundet och spelade Vallensbæks trevliga cup. KFF presterade mycket bra båda dagarna. Under lördagen spelade KFF med ett lag på A-nivå och ett lag på B-nivå. Laget på B-nivå gick obesegrade igenom hela cupen. Två kryss och en vinst i gruppspelet gav en andra plats i gruppen och möjligheten att spela om 5-8 plats. Väl där visade KFF upp ett vägvinnande passningsspel, kyla i de avgörande lägena och ett imponerande försvarsspel. En 2-1-seger i kvalmatchen genererade i match om 5-6 plats. Det blev en gastkramande match som slutade 0-0 och fick avgöras på straffar. KFF slog in sina straffar och slutade på en bra 5:e plats. Med lite mer flyt framför mål så kunde det blivit spel om 1-4 plats istället. Mycket bra killar!

På A-nivå vann KFF alla sina matcher i gruppspelet i imponerande stil. Och för första gången gick KFF till semifinal. Välförtjänt. Semifinalen bjöd på en intensiv och välspelad drabbning. Matchen var helt jämn och kunde slutat hur som helst. Tyvärr hindrade ribban KFF från kvitteringsmålet som hade tagit matchen till straffar och chansen att spela final gled KFF ur händerna. Istället match om tredje pris mot Hundige BK. En väldigt tuff match på förhand men KFF-killarna var taggade inför utmaningen och visade en otrolig karaktär. KFF styrde och drev matchen från start och vann rättvist med 3-1 och slutade på en fantastisk 3:e plats. Mycket bra killar!

Under söndagen spelade KFF med ett lag i den för laget nya spelformen 8-manna i U10 B. Stor plan och ett år äldre motståndare till trots stod KFF-spelarna för en fantastisk insats. En vinst, en oavgjord och en förlust i gruppspelet. Vinst i kvalmatchen och en sur förlust i match om 5-6 plats och överlag bra prestationer gjorde att KFF kunde gå därifrån med stolthet i bröstet och flera lärdomar till nästa gång. Mycket bra killar!

En härlig fotbollshelg för Kulladals FF P2015 Blå. Alla spelare och tränare presterade jättebra. KFF visade att spelarna och laget har kommit långt i sin utveckling och stod upp bra mot kvalificerat motstånd även över sundet. O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

Vårsäsongen sista hemmamatch för Herr A-laget
2024-06-13 16:10

På fredag 14 juni kl. 19:00 spelar Kulladals FF Herr A-laget vårsäsongens sista hemmamatch. Motståndare är ett pånyttfött KSF Kosova, så kommer bli en spännande match. Ett starkt Kulladals FF som är med i seriens toppstrid  har dock siktet inställt på en ny seger. Såklart är grillen igång och gott att äta och dricka kommer finnas i serveringen. Självklart Gratis Inträde för alla medlemmar i Kulladals FF. Välkomna alla KFF-supportrar till Kulladals IP på fredag och stötta våra duktiga KFF-lirare.

Foto Kulladals FF-dagen
2024-06-12 13:49
Ladda album (+240 bilder) >>

Här kommer foton från den mycket lyckade Kulladals FF-dagen 6 juni 2024 med tillhörande Internturnering. Tack till vår egen mästerfotograf Kristian för de fina bilderna. 💙