Stark vändning i P09-serien
2022-06-17 18:00

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2010 stod för en stark vändning mot LB07 i P09-serien. Och 4-3 segern var lika skön som efterlängtad. KFF har presterat mycket bra i denna tuffare serie och anpassat sig mer än väl till 9-manna-fotbollen. Detta var tredje segern i serien och KFF har dessutom förtjänat än fler poäng än vad man tagit. Torsdagkvällens match bytte skepnader med de olika perioderna. En första period där KFF imponerade med fin teknisk offensiv fotboll och ledningen med 2-0 borde varit flera mål större. En andra period där KFF tappade det mesta och ett starkt kämpande LB07 jämnade ut spelet och vände på matchen till 2-3. I tredje perioden visade KFF-spelarna prov på en enorm lagmoral och kämpaglöden fullständigt brann när KFF-spelarna forcerade framåt och även vann tillbaka bollar snabbt. Anfallstrycket gav också välförtjänt utdelning när KFF vände på matchen till seger 4-3. Visst borde det blivit några mål framåt till, fast vilken bra prestation. KFF dominerade denna matchen stort i två perioder (jämnt i den andra) och var laget som skapade klart flest målchanser. Spelarna var förståeligt trötta efter matchen, fast välförtjänt nöjda med sin prestation och det var lagets tränare med. En fullt rättvis vinst och stor segerglädje i KFF-lägret efter matchen. Kulladals FF P2010 är fullt av duktiga, talangfulla spelare varav några tongivande saknades i denna matchen och siktet är högt inställt. Under ledning av sina duktiga tränare så blir både spelarna och laget bättre och bättre dag för dag. Mycket bra killar! 💙

Nya duktiga spelare födda 2010 (ska kunna hantera A-nivå i åldersklassen) som vill satsa på sin fotboll och vara med på resan att utmana de allra bästa P2010-lagen är välkomna att kontakta huvudtränare Jonas (jonascajerby@hotmail.com) för provträning.