SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Härlig seger
2021-09-05 17:05

Kulladals FF:s duktiga Pojkar 2012 har en stor trupp och tre lag i seriespel. Två av lagen (KFF Orange och KFF Svart) spelar med stor framgång 7-manna i P10-serier, medan KFF Vit spelar 5-manna i en P9-serie. Fungerar alldeles ypperligt. Finns ingen förutbestämd lagtillhörighet, fast det viktigaste är att spelarna ges regelbunden speltid på en nivå där dom har möjlighet att lyckas. Därigenom kunna utvecklas och ha roligt med sin fotboll. KFF Vit spelade under lördagen hemmamatch mot Lilla Torg och vilket spel KFF visade upp. Med stor spelglädje och fin teknik så bjöd KFF-spelarna på det ena fina anfallet efter det andra. Så roligt att se och självklart härlig glädje efter både mål och efter den klara segermatchen. Mycket bra killar!

 

Kulladals FF P2012 är ett mycket starkt lag fyllt av jätteduktiga spelare. Laget leds av kompetenta tränare, så fotbollsutbildningen är toppen. Samtidigt ser man tillsammans till att spelglädjen och kamratskapen är underbar i laget. Framtiden ser onekligen ljus ut för KFF P2012.

O A O A E, VI E KULLADALARE 💙

 
Sponsorer
Samarbetspartners