Fantastisk vändning av F2011
2022-09-20 13:30

Kulladals FF:s duktiga Flickor 2011 stod för en fantastisk vändning i helgens bortamatch mot TFK Nova Eslöv. I en överlag bra match gjorde Nova Eslöv 1-3 med endast 10 minuter kvar av matchen. Ett tufft underläge, fast KFF-spelarna gav inte upp utan fortsatte trycka på och skapa målchanser. Till slut fick man också välförtjänt utdelning och KFF både reducerade och kvitterade till 3-3. Fast KFF var inte nöjda med det och fortsatte anfalla. Med bara någon enstaka minut kvar av matchen så satte man segermålet 4-3. En otrolig vändning av laget som aldrig ger upp och älskar att vinna. Och ett gott bevis på att bra träningar ger resultat. Härlig segerglädje i KFF-lägret efter matchen, med all rätta. Mycket bra tjejer och tränare! O A O A E, VI E KULLADALARE 💙