SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Inbjudan till Kulladals FF Fotbollsskola 2024
2024-03-20 16:10

 

Kulladals FF hälsar alla flickor och pojkar födda 2018 och 2019 välkomna till vår populära Fotbollsskola. Kul med boll och många kompisar utlovas.

 

Träningen kommer äga rum på gräs på Kulladals Idrottsplats, Onsdagar 17:15 – 18:15.

 

Första träningen är onsdagen 24 april. Ni kan redan nu säkra er plats. Inskrivning av barn sker via mail till kansli@kulladalsff.se. Ange ert barns för- och efternamn, fullständigt personnummer, adress samt förälders mail och mobilnummer.

 

OBS! Då Kulladals FF är en ideell förening, så behöver vi hjälp av föräldrar som tränare för att få verksamheten att fungera för barnen. Vänligen meddela ert intresse, helst redan i samband med inskrivningen. Det är roligt att vara tränare för sitt barn och hans/hennes lagkamrater och mycket uppskattat av barnen.

 

Fotbollsskolan är uppdelad i tre perioder. Den första 25/4 - 12/6. Den andra startar 21/8. Den tredje startar i november och sker inomhus.

 

Medlemsavgiften 2024 är 539:- Digital faktura skickas till er mail. När avgiften är betald erhålls KFF Fotbollsskolan t-shirt, vattenflaska och teknikboll.

 

Upplysningar kan fås via Kulladals FF:s Fotbollsansvarige på mail jonascajerby@hotmail.com

 
Sponsorer
Samarbetspartners